تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی کویتی
#1
موادلازم:

کره.......... 100 گرم
پودر شکر.............80 گرم
تخم مرغ............ یک عدد
هل........... یک دوم قاشق چایخوری ، پودر شده
آرد.............. 2 پیمانه
بیکینگ پودر............... یک دوم قاشق چایخوری
پودر مغز گردو............. یک دوم پیمانه
پودر قند و پودر کاکائو برای تزیین
[عکس: 20131210194411_Photo-0971.jpg]
طرز تهیه:
کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا پف کنه بعد تخم مرغ و هل را اضافه کرده و هم بزنید
[عکس: 20131210194502_Photo-0972.jpg]
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنیدو الک کنید و به مواد بالا بیافزایید.
[عکس: 20131210194607_Photo-0974.jpg]
در آخر گردو را افزوده ، خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و با کاتر گرد کوچک قالب بزنید.
[عکس: 20131210194701_Photo-0976.jpg]

[عکس: 20131210194814_Photo-0977.jpg]
شیرینی رو در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار بدین تا بپزه بعد از سرد شدن شیرینی ، روی نصف آن کاکائو و روی نصف دیگر پودر قند الک کنید.

[عکس: 20131210194859_Photo-0980.jpg]

منبع:
هنر آشپزی شماره 75
خانوم مرضیه جمشیدیان
چند نکته:
1-من پودر قند رو 30گرم اضافه ریختم
2-پودر کاکائو رو حذف نکنید بسیار خوشمزه وطعم مطبوعی رو میده
4-یه شیرینی مناسب برای عید هست
5-زمان در فرها متفاوت هست اگه دست زدین روی شیرینی دیدین حالت خمیری داره زمان رو اضافه نگنید چون شیرینی های خشک بعد از سرد شدن حالت می گیرند بعد از 7دقیقه چک کنید
6-من از کاتر به قطر 4سانت استفاده کردم چون شیرنی بعد از پخت بزرگتر میشود
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }