خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی گردویی بازاری

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
شیرینی گردویی بازاری
[تصویر:  20130102234940_namber1593.jpg]

مواد لازم:
گردو 300 گرم
سفیده تخم مرغ 300 گرم (8 عدد)
شکر 500 گرم
آرد برنج 30 گرم یا 3 ق.س
سرکه 1 ق.س
وانیل یک چهارم ق.چ
جوش شیرین یک چهارم ق.چ
پودر کاکائو در صورت دلخواه 1 ق.س

طرز تهیه:
ابتدا گردو و شکر و نیمی از سفیده تخم مرغ پودر کاکائو را به مدت 2 دقیقه داخل دستگاه غذاساز بریزید و سپس آن را با مابقی سفیده ها مخلوط کنید.
در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید و با شعله کم و بسیار ملایم مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و مایه کاملا داغ شود. دقت کنید که مواد قل نزند. حداقل 20 دقیقه روی حرارت قرار دهید.
زمانی که مایه کمی روشن و روان و داغ شد آن را از روی حرارت بردارید. و سرکه را اضافه کنید. بعد از اینکه کمی خنک شد جوش شیرین و وانیل و آرد برنج را اضافه کنید و مایه را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. این خنک شدن باید در دمای محیط انجام شود نه در یخچال. سپس از مواد برداشته داخل قیف شیرینی ریخته و بلافاصله روی کاغذ روغنی داخل سینی بریزید. از ماسوره ساده بدون کنگره استفاده کنید. بعد بلافاصله داخل فر را از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

دمای فر 180 درجه سانتیگراد
زمان پخت 10 دقیقه تا 12 دقیقه
با این مواد حدودا 90 شیرینی با سایز متوسط خواهید داشت.
این شیرینی در ظرف در بسته تا ۲ هفته تازه باقی میماند.
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۱۴-۱۰-۱۳۹۱, ۰۲:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, negin.s, niloofar00, مهرناز مامانی, یکتا20, هانی سالی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: شیرینی گردویی
[تصویر:  20130102234707_namber1592.jpg]

نگران زرده های باقی مانده از دستور شیرینی بالا نباشید با آنها می تونید این نوع شیرینی گردویی هم بپزید.

مواد لازم :
زرده تخم مرغ: 4 عدد
پودر شکر: 110 گرم
گردو خرد کرده: 200 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاکائو:1 ق.چ
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ و پودر شکر را با همزن کاملا هم میزنیم تا سفید رنگ و کشدار شود.
وانیل را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
گردوی خرد شده (ترجیحا با دست خرد کنید تا تکه های گردو درشت باشد.) و پودر کاکائو را به مایع اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا گردو ها به مایع آغشته شوند.
دمای فر یا مایکروفر رو روی 140 درجه تنظیم کنید واجازه دهید گرم شود.
کف سینی کاغذ روغنی پهن کرده و با روغن کمی چرب میکنیم.
با کمک دو قاشق مقداری از مایع را برداشته و با فاصله روی سینی میگذاریم.
پس از گرم شدن، سینی را در طبقه وسط فر یا روی پایه بلند مایکروفر قرار میدهیم.
پس از 7 دقیقه که در فر بود، کنترل کنید. اگر در حال تغییر رنگ بود آن را خارج کنید در غیر این صورت اجازه دهید 2 دقیقه دیگر در فر بماند.
اگر در مایکروفر تهیه کردید، پس از پایان ۷ دقیقه، سینی پایه بلند را خارج کرده و گریل پایین را روشن کنید و به مدت ۳ دقیقه در این حالت اجازه دهید تا از پایین حرارت ببیند.
از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود. سپس از کاغذ جدا کرده و در ظرف مخصوص سرو بچینید.
در صورتی که تمام مواد در یک مرحله در سینی فر جا نشد، نگران نباشید. مایع شیرینی تا حدود ۱ ساعت تازه باقی می ماند و مشکلی پیش نخواهد آمد.

دمای فر 140 درجه سانتی گراد
زمان پخت 7الی 10 دقیقه
تعداد شیرینی با سایز متوسط حدودا 50 عدد
زمان ماندگاری در ظرف در بسته حدودا 2 هفته
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۱۴-۱۰-۱۳۹۱, ۰۲:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, مامان سارینا, niloofar00, negin.s, melody313, مهرناز مامانی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2497


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: شیرینی گردویی
از بچگی عاشق شیرینی گردویی بودم ولی فکرشو نمیکردم یه روز خودم بدرستمش1 (49)بازم تعریف میکنم و میگم عالی بود hih ترکای روشو میبینم کیف میکنمlaf

[تصویر:  20130306100443_IMAG1233.jpg]


من از مجله هنر قنادی درست کردم.
اموزشش:
مواد لازم:
گردو پودر شده:120گرم
شکر:200گرم
سفیده ی تخم مرغ:100گرم
اب لیمو ترش:1ق چ
کیک اسفنجی پودر شده:25گرم
طرز تهییه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.گردوی پودر شده.شکر و نیمی از سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و از چرخ گوشت رد کنید تا نرم شود.از غذا ساز نیز میتوان استفاده کرد.مواد را داخل ظرف مناسبی ریخته و باقی مانده سفیده و اب لیمو ترش را اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و مواد کاملا داغ شود ولی به جوش نیاید.مواد را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود سپس پودر کیک اسفنجی را افزوده و مخلوط کنید.سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل قیف ریخته و به اندازه های دلخواه روی سینی فر ماسوره بزنید.هر شیرینی حدودا 2 سانت از هم فاصله داشته باشد.سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر داغ قرار دهید و پس از پخت و سرد شدن کامل شیرینی را جدا کنید.بهتر است در طبقات بالای فر بپزید.Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ عصر، توسط mhsa.)
۱۶-۱۲-۱۳۹۱, ۱۲:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از mhsa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 1368Sheri, z.arghavani, ladybird68, مامان سارینا, سمیرا مامان شهاب, hhaannii, پارانزیم, niloofar00, negin.s, melody313, عسل شمس, elipari, elhaam, baran74, parisa.sfz, ghashoghetalayi, یکتا20, 5463, مامي اروين, بانوی ایران زمین, هانی سالی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #4
RE: شیرینی گردویی
اینم شیرینی گردویی برا عید...البته برا عکس کرفتن کم گذاشتم داخل بشقاب
[تصویر:  20130326170151_DSC07402.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۶-۱-۱۳۹۲, ۰۷:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
tannaz.m, minaarash, 1368Sheri, N-M, z.arghavani, Galaxy, mansore66, niloofar00, kapsul, مارال جون, negin.s, parza, مهرناز مامانی, یکتا20, بی هنر
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: شیرینی گردویی
خب این هم از شیرینی گردویی که همین الان از فر اومد بیرون و البته با چای سرو شد...Wavesmile
[تصویر:  20130417145722_IMAG1320.jpg]

اولین بار بود که پختم نصفیش ساده هست نصفی کاکائویی..ولی ساده ش به نظرم خوشمزه تر هم بود...
موادش هم 3 تا زرده تخم مرغ 3 ق شکر 1/4 ق.چ وانیل و گردوی خردشده هست ...
بعد اینکه تخم مرغها به دمای اتاق رسید (که من اینکارو نکردم و اول زرده ها رو جدا کردم و بعد ظرفم رو 3-4 مین گذاشتم یه جای گرم) شکر رو بهش اضافه میکنیم با همزن میزنیم تا سفید بشه بعد وانیل و گردو رو هم میریزیم و مخلوط میکنیم ..کف سینی رو کاغذ روغنی می اندازیم و با قاشق کم کم با فاصله روی کاغذ از مایه میریزیم....
میذاریم تو فر با دمای 175 درجه فارنهایت بمدت 8-10 مین تا بپزه....
امضای @hasti
دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.
۲۸-۱-۱۳۹۲, ۰۴:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از @hasti به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, mansore66, niloofar00, kapsul, z.arghavani, نرگس خانوم, مارال جون, negin.s, shamim_13, f.nik, ladybird68, 1368Sheri, پارانزیم, tannaz.m, parza, مهرناز مامانی, یکتا20, بی هنر

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
355
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 2265


محل سکونت : گلستان
ارسال: #6
RE: شیرینی گردویی
بادستور اول parzaجونم(1782)
عالـــــــــــــــــــی بودYum2

[تصویر:  20140304091625_.jpg]
امضای شقایق سرخ
Flowerysmile
۱۳-۱۲-۱۳۹۲, ۰۹:۱۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از شقایق سرخ به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, z.arghavani, 1368Sheri, دختر شیرازی, niloofar00, elhaam, maryam1352, قلب, مهرناز مامانی, یکتا20, بی هنر, گلسان, رز ابی12, parza


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شیرینی گردویی توپی sima 5 105 ۲-۱-۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ صبح
آخرین ارسال: مرضی سادات
  شیرینی آردی گردویی SH.I.VA 3 3,219 ۴-۱-۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ صبح
آخرین ارسال: 1368Sheri
  شیرینی گردویی روسی Galaxy 0 973 ۷-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  شیرینی شکلاتی گردویی مینا عالمی 0 800 ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ صبح
آخرین ارسال: مینا عالمی


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد