تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی گردو روسی
#1
[عکس: 20141214105026_33.jpg]

مواد لازم براي خمير :
کره يا مارگارين: 100 گرم
آرد : 2 ليوان
بکينگ پودر : 0/25 قاشق چايخوري
زردة تخم مرغ: 2 عدد
وانيل : 0/25 قاشق چايخوري
پودر شکر : 1 قاشق سوپخوري
ماست : 125 گرم
کاکائو: 0/5 قاشق چايخوري
کفيگيرک يا قالب مخصوص شيريني گردوي روسي


مواد لازم براي پُر کردن داخل گردو:
کرم کاستارد شکلاتي يا حلوا يا مغز بادام يا عسل يا گردو : به دلخواه


طرز تهيه :
کرة نرم شده را با آرد و بکينگ پودر در کاسه اي بريزيد و با همزن برقي خوب مخلوط کنيد تا به صورت دانه هاي ارزن درآيد
زرده هاي تخم مرغ ، وانيل و پودر شکر را که جداگانه کمي با چنگال مخلوط شده اند و ماست و کاکائو را به آرد بيفزاييد و با تيغة مارپيچ همزن برقي با دور متوسط مخلوط کنيد.

[عکس: 20141214104830_5.jpg]

خمير که بايد بسيار لطيف باشد و به دست نچسبد را داخل کيسة فريزر بگذاريد و 2 تا3 ساعت در يخچال بگذاريد .
بعد از اين مدت خمير را از يخچال درآوريد و از آن گلوله هايي به اندازة دوبرابر فندق درست کنيد و داخل نايلون بگذاريد .
قالب مخصوص را روي شعلة ملايم بگذاريد تا داغ شود. داخل هر فرورفتگي قالب ، يک عدد گلولة خمير قرار دهيد و در قالب را ببنديد و هر چند ثانيه يک بار قالب را پشت ورو کنيد تا دو طرف خمير يکسان بپزد و کمي برشته شود.
سپس در قالب را باز کنيد و خمير هاي پختة شبيه پوستة گردو را از قالب خارج کنيد . نا صافي هاي دور شيريني ها را با قيچي برش بزنيد.

[عکس: 20141214104853_6.jpg]

بعد هر دو عدد پوسته را با هم برداريد و داخل هر کدام را با حلوا يا کرم شکلاتي يا مغزي بادام پُر کنيد و دو کفة گردو را به هم چفت کنيد.
مي توان داخل هر پوستة گردو، يک تکه مغز گردوي آغشته به عسل قرار داد و به لبة دو گردو نيز عسل بماليد تا به هم بچسبند.


طرز تهيه کرم کاستارد شکلاتي :
براي تهية کرم کاستارد 2 عدد زرده تخم مرغ را با يک چهارم قاشق چايخوري وانيل و 100 گرم شکر با هم مخلوط کرده و با همزن بزنيد.
سپس نصف پيمانه نشاستة ذرت را به همراه 150 ميلي ليتر شير به زرده ها اضافه کرده و با همزن بزنيد. بعد 500 ميلي ليتر شير را در يک ظرف بريزيد و بگذاريد روي شعلة ملايم به جوش آيد ، آن را به مايه فوق اضافه کرده و با مفتول مدام مخلوط کنيد . وقتي که غليظ شد ، 1 قاشق چايخوري آب ليموترش و 1 قاشق چايخوري پوست ليموترش يا پوست پرتقال رنده شده را به همراه 30 گرم کره به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنيد و به ظرف ديگري منتقل کرده و هم بزنيد و به ظرف ديگري منتقل کرده به مدت 3 تا 4 دقيقه خوب با همزن بزنيد . کمي که خنک شد ، مخلوط 200 گرم شکلات خرد شده و 2 قاشق سوپخوري روغن مايع ذوب شده را به کرم اضافه کرده و با همزن بزنيد سپس استفاده کنيد.


نکته :
1) در تهية کرم کاستارد به جاي نصف مقدار نشاستة ذرت ، از پودر کاستارد آماده نيز مي توانيد استفاده کنيد.
2) مغزي بادام ، همان مغزي باقلوا است با اين تفاوت که مغزي باقلوا کاملاً خشک است ولي براي اين دستور بايد مواد با گلاب به صورت خمير چسبنده درآيد ، سپس داخل پوسته هاي گردو قرار گيرد. در اين صورت بايد به 100 گرم پودر شکر و 150 گرم پودر بادام مقداري گلاب زد تا به صورت خمير در آيد.

منبع:نشريه هنر آشپزي

علت ویرایش:آپلود عکس و حذف پیوست
پاسخ }
#2
Bell 
موادلازم
کره .............50گرم
آرد.............150 گرم
وانیل...........1/4 ق چ
بکینگ پودر.............1/4 ق چ
زرده ی تخم مرغ.................. 1عدد
ماست...............3 ق س استاندارد
پودر شکر ..............2ق س
ذوق وسلیقه وحوصله .............مقداری
طرز تهیه
ابتدا کره وآرد وبکینگ پودر رو با نوک انگشت ورز میدیم تا بصورت خرده نون دربیاد
[عکس: 20131117183040_Photo-0744.jpg]
بعد ماست وزرده ی تخم مرغ ووانیل رو کمی هم می زنیم وبه مواد بالا اضافه می کنیم وبا قاشق هم زده تا خمیر لطیفی به دست بیاد واون جمع می کنیم ودر یخچال به مدت 1ساعت استراحت می دهیم
[عکس: 20131117183342_Photo-0746.jpg]
بعداز یک ساعت استراحت از خمیر که کمی حالت کشدار دارد گلوله های کمی بزرگتر از فندق درست کرده تمام خمیر رو که گلوله کرده ودر یخچال قرارمی دهیم کفگیر گردو را روی کمی حرارت قرار داده به مدت 1دقیقه بعد گلوله های خمیر را درون کفیگرقرارداده واون می بندیم وروی گاز قرار می دهیم وهر چند ثانیه اونو به صورت بسته پشت ورو می کنیم تا بپزد
[عکس: 20131117190133_Photo-0750.jpg]
[عکس: 20131117183828_Photo-0755.jpg]

[عکس: 20131117183910_Photo-0750.jp]
[عکس: 20131117183953_Photo-0756.jpg]
بعد اضافه های خمیر رو بریده وبا مواد دلخواه پر می کنیم
[عکس: 20131117184052_Photo-0758.jpg]
[عکس: 20131117184219_Photo-0761.jpg]
من در اینجا با حلوای هویج پر کردم شما می توانید هر مغزی که دوست داشتید پر کنید شکلات آب شده مغزی باقلوا وحتی می تونید پودر شکر را حذف کرده به خمیر شوید خشک ونمک اضافه کرده واز پنیر و گردو یا سالاد الویه یا چیزهای دیگر پر کنید.
به جای کره می توان از روغن نباتی لادن استفاده کرد

دستور اختصاصی خانوم گل هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#3
نمیدونستم کجا دستورشو بنویسم Dunnof اگر جاش درست نسیت خانومای مدیر زحمتشو بکشنFlowerysmile

مواد خمیر:
کره 125 گرم
پودر قند 1.4 پیمانه
وانیل
آرد یک و 1.2 پیمتنه
تخم مرغ 2 عدد

مواد میانی:
خرما بم 1 بسته
آب پرتقال 1 لیوان
گردو و پودر نارگیل هر کدام یک پیمانه
دارچین.هل.زنجبیل مقدار دلخواه


طرز تهیه خمیر:
کره را یکم آب میکنیم و با پور قند هم میزنیم و وانیل را اضافه میکنیم
سپس تخم مرغ هارا یکی یکی به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و سپس آرد الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم تا خمیری لطیف که به دست نمی چسبد به دست آید.(خمیر را زیاد ورز نمی دهیم که کره را پس ندهد)
خمیر را میگذاریم نیم ساعت در یخچال استراحت کند

[عکس: 20140327212449_20140331_191648.jpg]

طرز تهیه مواد میانی:
هسته خرما ها را جدا میکنیم و میگذاریم خرما ها با آب پرتقال و هل.دارچین .زنجبیل با شعله ملایم خوب بجوشد و خرما ها نرم شوند و سپس گردو و پودر نارگیل را به آن اضافه میکنیم و کمی نیز میگذاریم روی
اجاق بماند و بعد زیر ان را خاموش میکنیم

[عکس: 20140327213050_20140331_193117.jpg]

اول قاب گردو روسی رو که میتوید از لوازم قنادی تهیه کنید روی اجاق گاز گرم میکنیم و
بعد این که خمیر رو از یخچال خارج کردیم اندازه نصف گردو از خمیر برمیداریم و گردالی میکنیم
[عکس: 20140327213436_20140331_192032.jpg]
و میذاریم تو قالب میگیریم روی اجاق گاز تا خمیر بپزه و بعدش تو یه طرف بیسکوئیت ها از خرما میذاریم و یه بیسکوئیت میذاریم روش و توی پودر نارگیل میغلتونیم.
[عکس: 20140327214122_20140331_192259.jpg]

[عکس: 20140327214416_20140331_192843.jpg]
[عکس: 20140327214457_20140331_194316.jpg]
[عکس: 20140327214531_20140331_195549.jpg]
[عکس: 20140327214618_20140331_200344.jpg]
پاسخ }
#4
ما گردو روسی اینجوری درست میکنیم که توی خمیرمون کمی کاکائو میریزیم تا خمیر قهوه ای رنگ بشه مثل پوست گردو بعد وقتی که پخت و اضافه های دورشو کندیم توشو شکلات تخته ای بن ماری شده میریزیم و روش هم نصف مغز گردو میگذاریم ما دیگه مثل شما دوتا پوست گردو رو روی هم نمیزنیم راستی توی شکلات تخته ای هم اضافه های ضایعاتی بیسکوییتشو ارد اسیاب میکنیم و میریزیم اینجور هم خوشمزه میشه هم اصراف نمیشه حالا انشاالله حتما عکسشو میگذارم وقتی درست کردم

ادرس اینستگرام من هم YZFATEMEH هست خوشحال میشم به صفحه من سر بزنید
83:
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20141214090317_IMG_3690.JPG]
[عکس: 20141214090506_IMG_3698.JPG]
[عکس: 20141214090529_IMG_3701.JPG]
سری اول مطابق دستور 162 عزیز درست کردم منتها ریختم غذا ساز ولی برای سری بعد دوبرابر دستور و با دست ورز دادم.
[عکس: 20141214090907_IMG_3706.JPG]
و با حلوا آرد گندم پرکردم.
پاسخ }
#6
شیرینی گردو روسی بادستور ۱۶۲عزیز
بعضی ها رو با باقی حلواسه آرد و بقیه رو باخرماگرم و گردو پر کردم95[عکس: 20150627165800_gerdoo11.jpg]

[عکس: 20150627170009_gerdoo44.jpg]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
#7
[عکس: 20150814212459_IMG-20150624-WA0044.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }
#8
علت جدانشدن خميراز قالب بعدازپخت چيه؟
[عکس: a31b286f2d.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
من داخلشو با پودر شکر و پودر نارگیل و پودر بیسکوییت و گردوی خورد شده و گلاب که به شکل خمیری درست میشه پر میکنم و در آخر توی شکلات رقیق شده میزنم
[عکس: 20160118154535_SAM_2464.JPG]
تو رفتی و بی تو تمام خاطره هامان ز مرگ می نالند !
و اشکهای زلالم ‘ هنوز می بارند ...
تو رفتی و بی تو سحر شد و تکرار ‘ اذان شد و نماز...
نمی دانی با رفتنت چه حفره ژرفی در وجودم ایجاد شده ...
کاش بودی بابا...
پاسخ }
#10
شیرینی گردوی روسی که داخل بعضی هاش حلوا گذاشتم بعضی هارو هم با پودر بادام و پودر گردو و شکر و گلاب درست کردم خیلی عالیه83[عکس: 20161008185327__.jpg][عکس: 20161008185430__.jpg]
دنیا را با چشم دل ببین تا تو را آگاهی بخشد83
پاسخ }