خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی گردو روسی

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
شیرینی گردو روسی
[تصویر:  20141214105026_33.jpg]

مواد لازم براي خمير :
کره يا مارگارين: 100 گرم
آرد : 2 ليوان
بکينگ پودر : 0/25 قاشق چايخوري
زردة تخم مرغ: 2 عدد
وانيل : 0/25 قاشق چايخوري
پودر شکر : 1 قاشق سوپخوري
ماست : 125 گرم
کاکائو: 0/5 قاشق چايخوري
کفيگيرک يا قالب مخصوص شيريني گردوي روسي


مواد لازم براي پُر کردن داخل گردو:
کرم کاستارد شکلاتي يا حلوا يا مغز بادام يا عسل يا گردو : به دلخواه


طرز تهيه :
کرة نرم شده را با آرد و بکينگ پودر در کاسه اي بريزيد و با همزن برقي خوب مخلوط کنيد تا به صورت دانه هاي ارزن درآيد
زرده هاي تخم مرغ ، وانيل و پودر شکر را که جداگانه کمي با چنگال مخلوط شده اند و ماست و کاکائو را به آرد بيفزاييد و با تيغة مارپيچ همزن برقي با دور متوسط مخلوط کنيد.

[تصویر:  20141214104830_5.jpg]

خمير که بايد بسيار لطيف باشد و به دست نچسبد را داخل کيسة فريزر بگذاريد و 2 تا3 ساعت در يخچال بگذاريد .
بعد از اين مدت خمير را از يخچال درآوريد و از آن گلوله هايي به اندازة دوبرابر فندق درست کنيد و داخل نايلون بگذاريد .
قالب مخصوص را روي شعلة ملايم بگذاريد تا داغ شود. داخل هر فرورفتگي قالب ، يک عدد گلولة خمير قرار دهيد و در قالب را ببنديد و هر چند ثانيه يک بار قالب را پشت ورو کنيد تا دو طرف خمير يکسان بپزد و کمي برشته شود.
سپس در قالب را باز کنيد و خمير هاي پختة شبيه پوستة گردو را از قالب خارج کنيد . نا صافي هاي دور شيريني ها را با قيچي برش بزنيد.

[تصویر:  20141214104853_6.jpg]

بعد هر دو عدد پوسته را با هم برداريد و داخل هر کدام را با حلوا يا کرم شکلاتي يا مغزي بادام پُر کنيد و دو کفة گردو را به هم چفت کنيد.
مي توان داخل هر پوستة گردو، يک تکه مغز گردوي آغشته به عسل قرار داد و به لبة دو گردو نيز عسل بماليد تا به هم بچسبند.


طرز تهيه کرم کاستارد شکلاتي :
براي تهية کرم کاستارد 2 عدد زرده تخم مرغ را با يک چهارم قاشق چايخوري وانيل و 100 گرم شکر با هم مخلوط کرده و با همزن بزنيد.
سپس نصف پيمانه نشاستة ذرت را به همراه 150 ميلي ليتر شير به زرده ها اضافه کرده و با همزن بزنيد. بعد 500 ميلي ليتر شير را در يک ظرف بريزيد و بگذاريد روي شعلة ملايم به جوش آيد ، آن را به مايه فوق اضافه کرده و با مفتول مدام مخلوط کنيد . وقتي که غليظ شد ، 1 قاشق چايخوري آب ليموترش و 1 قاشق چايخوري پوست ليموترش يا پوست پرتقال رنده شده را به همراه 30 گرم کره به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنيد و به ظرف ديگري منتقل کرده و هم بزنيد و به ظرف ديگري منتقل کرده به مدت 3 تا 4 دقيقه خوب با همزن بزنيد . کمي که خنک شد ، مخلوط 200 گرم شکلات خرد شده و 2 قاشق سوپخوري روغن مايع ذوب شده را به کرم اضافه کرده و با همزن بزنيد سپس استفاده کنيد.


نکته :
1) در تهية کرم کاستارد به جاي نصف مقدار نشاستة ذرت ، از پودر کاستارد آماده نيز مي توانيد استفاده کنيد.
2) مغزي بادام ، همان مغزي باقلوا است با اين تفاوت که مغزي باقلوا کاملاً خشک است ولي براي اين دستور بايد مواد با گلاب به صورت خمير چسبنده درآيد ، سپس داخل پوسته هاي گردو قرار گيرد. در اين صورت بايد به 100 گرم پودر شکر و 150 گرم پودر بادام مقداري گلاب زد تا به صورت خمير در آيد.

منبع:نشريه هنر آشپزي

علت ویرایش:آپلود عکس و حذف پیوست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۹-۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ صبح، توسط Galaxy.)
۱۰-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۴۵ عصر
نقل قول
8 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
عشقم مجید, Atefe joon, 1368Sheri, گلسا90, مهرناز مامانی, tayebeh1991, بید مجنون1, قلب
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
Bell شیرینی گردو روسی
موادلازم
کره .............50گرم
آرد.............150 گرم
وانیل...........1/4 ق چ
بکینگ پودر.............1/4 ق چ
زرده ی تخم مرغ.................. 1عدد
ماست...............3 ق س استاندارد
پودر شکر ..............2ق س
ذوق وسلیقه وحوصله .............مقداری
طرز تهیه
ابتدا کره وآرد وبکینگ پودر رو با نوک انگشت ورز میدیم تا بصورت خرده نون دربیاد
[تصویر:  20131117183040_Photo-0744.jpg]
بعد ماست وزرده ی تخم مرغ ووانیل رو کمی هم می زنیم وبه مواد بالا اضافه می کنیم وبا قاشق هم زده تا خمیر لطیفی به دست بیاد واون جمع می کنیم ودر یخچال به مدت 1ساعت استراحت می دهیم
[تصویر:  20131117183342_Photo-0746.jpg]
بعداز یک ساعت استراحت از خمیر که کمی حالت کشدار دارد گلوله های کمی بزرگتر از فندق درست کرده تمام خمیر رو که گلوله کرده ودر یخچال قرارمی دهیم کفگیر گردو را روی کمی حرارت قرار داده به مدت 1دقیقه بعد گلوله های خمیر را درون کفیگرقرارداده واون می بندیم وروی گاز قرار می دهیم وهر چند ثانیه اونو به صورت بسته پشت ورو می کنیم تا بپزد
[تصویر:  20131117190133_Photo-0750.jpg]
[تصویر:  20131117183828_Photo-0755.jpg]

[تصویر:  20131117183910_Photo-0750.jp]
[تصویر:  20131117183953_Photo-0756.jpg]
بعد اضافه های خمیر رو بریده وبا مواد دلخواه پر می کنیم
[تصویر:  20131117184052_Photo-0758.jpg]
[تصویر:  20131117184219_Photo-0761.jpg]
من در اینجا با حلوای هویج پر کردم شما می توانید هر مغزی که دوست داشتید پر کنید شکلات آب شده مغزی باقلوا وحتی می تونید پودر شکر را حذف کرده به خمیر شوید خشک ونمک اضافه کرده واز پنیر و گردو یا سالاد الویه یا چیزهای دیگر پر کنید.
به جای کره می توان از روغن نباتی لادن استفاده کرد

دستور اختصاصی خانوم گل هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۸-۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ عصر، توسط 162.)
۲۶-۸-۱۳۹۲, ۰۶:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از 162 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بانوی مهربانی, rahill1363, niloofar00, ایران دخت, hanie mo, باران جوینده, نازیلا62, elipari, laleh joon, negin.s, 1368Sheri, قلب, McQueen, ladybird68, گلسا90, Atefe joon, مهرناز مامانی, z.arghavani, رها نبوی, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
60
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 125


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
گردو روسی
نمیدونستم کجا دستورشو بنویسم Dunnof اگر جاش درست نسیت خانومای مدیر زحمتشو بکشنFlowerysmile

مواد خمیر:
کره 125 گرم
پودر قند 1.4 پیمانه
وانیل
آرد یک و 1.2 پیمتنه
تخم مرغ 2 عدد

مواد میانی:
خرما بم 1 بسته
آب پرتقال 1 لیوان
گردو و پودر نارگیل هر کدام یک پیمانه
دارچین.هل.زنجبیل مقدار دلخواه


طرز تهیه خمیر:
کره را یکم آب میکنیم و با پور قند هم میزنیم و وانیل را اضافه میکنیم
سپس تخم مرغ هارا یکی یکی به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و سپس آرد الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم تا خمیری لطیف که به دست نمی چسبد به دست آید.(خمیر را زیاد ورز نمی دهیم که کره را پس ندهد)
خمیر را میگذاریم نیم ساعت در یخچال استراحت کند

[تصویر:  20140327212449_20140331_191648.jpg]

طرز تهیه مواد میانی:
هسته خرما ها را جدا میکنیم و میگذاریم خرما ها با آب پرتقال و هل.دارچین .زنجبیل با شعله ملایم خوب بجوشد و خرما ها نرم شوند و سپس گردو و پودر نارگیل را به آن اضافه میکنیم و کمی نیز میگذاریم روی
اجاق بماند و بعد زیر ان را خاموش میکنیم

[تصویر:  20140327213050_20140331_193117.jpg]

اول قاب گردو روسی رو که میتوید از لوازم قنادی تهیه کنید روی اجاق گاز گرم میکنیم و
بعد این که خمیر رو از یخچال خارج کردیم اندازه نصف گردو از خمیر برمیداریم و گردالی میکنیم
[تصویر:  20140327213436_20140331_192032.jpg]
و میذاریم تو قالب میگیریم روی اجاق گاز تا خمیر بپزه و بعدش تو یه طرف بیسکوئیت ها از خرما میذاریم و یه بیسکوئیت میذاریم روش و توی پودر نارگیل میغلتونیم.
[تصویر:  20140327214122_20140331_192259.jpg]

[تصویر:  20140327214416_20140331_192843.jpg]
[تصویر:  20140327214457_20140331_194316.jpg]
[تصویر:  20140327214531_20140331_195549.jpg]
[تصویر:  20140327214618_20140331_200344.jpg]
۷-۱-۱۳۹۳, ۰۸:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از faezeh.mi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سولی.میلی, hoda-gh, حرير, 1368Sheri, elipari, niloofar00, گلسا90, loyee_15, ایران دخت, negin.s, kentia, نسرین کوچولو, Atefe joon, Galaxy, مهرناز مامانی, z.arghavani, رها نبوی, fereshteh2012, رز ابی12
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
387
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1092


محل سکونت : شهر طلاي سبز
ارسال: #4
RE: شیرینی گردو روسی
ما گردو روسی اینجوری درست میکنیم که توی خمیرمون کمی کاکائو میریزیم تا خمیر قهوه ای رنگ بشه مثل پوست گردو بعد وقتی که پخت و اضافه های دورشو کندیم توشو شکلات تخته ای بن ماری شده میریزیم و روش هم نصف مغز گردو میگذاریم ما دیگه مثل شما دوتا پوست گردو رو روی هم نمیزنیم راستی توی شکلات تخته ای هم اضافه های ضایعاتی بیسکوییتشو ارد اسیاب میکنیم و میریزیم اینجور هم خوشمزه میشه هم اصراف نمیشه حالا انشاالله حتما عکسشو میگذارم وقتی درست کردم
امضای yzfatemeh

ادرس اینستگرام من هم YZFATEMEH هست خوشحال میشم به صفحه من سر بزنید
83:
۷-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۳۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از yzfatemeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, گلسا90, negiiin khanom, مهرناز مامانی, z.arghavani
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11673


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: شیرینی گردو روسی
[تصویر:  20141214090317_IMG_3690.JPG]
[تصویر:  20141214090506_IMG_3698.JPG]
[تصویر:  20141214090529_IMG_3701.JPG]
سری اول مطابق دستور 162 عزیز درست کردم منتها ریختم غذا ساز ولی برای سری بعد دوبرابر دستور و با دست ورز دادم.
[تصویر:  20141214090907_IMG_3706.JPG]
و با حلوا آرد گندم پرکردم.
۲۳-۹-۱۳۹۳, ۰۹:۱۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Maryamho, سمیرااا, mohammad reza, z.arghavani, 1368Sheri, ایران دخت, بالاکس, یکتا20, دختر شیرازی, Galaxy, saharr, زریاس, مریم خانومی 1, گلوريا, negare, niloofar00, Atefe joon, shamim_13, رها نبوی, vidia

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #6
RE: شیرینی گردو روسی
شیرینی گردو روسی بادستور ۱۶۲عزیز
بعضی ها رو با باقی حلواسه آرد و بقیه رو باخرماگرم و گردو پر کردم95[تصویر:  20150627165800_gerdoo11.jpg]

[تصویر:  20150627170009_gerdoo44.jpg]
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
۱۰-۴-۱۳۹۴, ۱۱:۱۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360, نم نم بارون, سما خانم, yasamin zahra, یکتا20, ساینا70, negare, mayok, vidia, ریحون گلی$, مرضی سادات, رها نبوی, mahsan3, ftm2, naghmeh24, حس مبهم, Atefe joon, نسرین کوچولو, mozhgan57, مریم خانومی 1, fereshteh2012, asra73



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد