خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی گردو و نسکافه

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #1
شیرینی گردو و نسکافه
[عکس: 20121206184716_IMG_2502.JPG]

مواد لازم برای خمیر :

آرد :1/5 فنجان
کره دمای محیط: 150 گرم
پودر قند: نصف فنجان
وانیل : کمی

طرز تهیه :
آرد را ابتدا الک کرده و پودر قند را به آن اضافه میکنیم و وانیل را اضافه میکنیم . کره را با چاقو خرد کرده سپس کره را با انگشتان با مواد خشک پوره پوره میکنیم و خمیر را به هم میچسبانیم و ته قالب 20X30 را چرب کرده و ته قال مواد را پهن میکنیم و صاف کرده با چنگال سوراخ میکنیم به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه داخل فر میگذاریم .

مواد لازم جهت روی شیرینی :
خامه صبحانه :2 ق غ
نسکافه : 1 ق غ
گلدن سیروب -شیره کارامل - : 2 ق غ
کره :75 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
گردوی خرد شده: 2 فنجان
شکر قهوه ای : 1/3 فنجان

طرز تهیه :
کره و شکر قهوه ای را مخلوط کرده , گلدن سیروب را اضافه کرده و خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .تخم مرغ ها را از قبل با هم خوب مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم .سپس نسکافه را اضافه کرده و در آخر گردو را اضافه میکنیم که به مواد آغشته شود .
مخلوط آماده را روی خمیر پخته شده میریزیم و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای 160 میگذاریم .

پس از خنک شدن با کاتر برش میزنیم . اگر بخواهیم برشها کوچک تر باشد گردو ها باید ریزتر خرد شود .
اگر احساس کردید کاتر چسبید هنگام برش هر بار استفاده کاتر را خیس کنید .

اینم تو کلاس درست شده:
[عکس: 20121206190130_IMG_2187.JPG]

کپی برداری ممنوع hih
06-12-2012, 09:36 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: شیرینی گردو و نسکافه
(11-03-2017, 08:49 PM)zahrareza نوشته: ببخشیدگلدن سیروب چیه؟

گلدن سیروپ شهد غلیظ طلایی رنگ به غلظت عسل هست که ههم میتونین آماده از لوازم قنادی فروشی ها بخرین هم خودتون تهیه کنین
یه پیمانه شکر رو تو شیججوش رو خرارت ملایم قرار بدید تا ذوب و کاراملی رنگ بشه بعد نصف پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری کرم تارتار بهش اضافه و هم بزنین و بذارین بهغلظت شه مربا برسه بعد از خنک شدن تقریبا به غلظت عسل میرسه
14-03-2017, 09:37 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیرینی مغز گردو Galaxy 0 961 27-02-2016, 10:35 AM
آخرین ارسال: Galaxy
  شیرینی نسکافه ای Galaxy 3 3,137 05-08-2014, 10:37 AM
آخرین ارسال: صوری
  شیرینی کشمش و گردو Galaxy 0 656 10-03-2014, 10:58 AM
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد