خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 24 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی گوش فیل

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیرینی گوش فیل
مواد لازم براي گوش فيل :

تخم مرغ - 2 عدد

ماست - نصف فنجان

روغن جامد - یك قاشق سوپخوری

بیكینگ پودر- یك قاشق چایخوری

آرد - به مقدار كافی



طرز تهیه:

در ظرف گودی ماست و تخم مرغ و بیكینگ پودر را خوب به هم می زنیم و روغن را اضافه كرده و آرد را كم كم اضافه می كنیم تا خمیر صاف و یك دستی تهیه شود. سپس آن را چند قسمت كرده و چانه می گیریم و روی خمیر را با نایلون می پوشانیم تا سطح خمیر خشك نشود و جا بیفتد.

بعد از یكی دو ساعت هر یك از خمیرها را با وردنه روی میز به قطر 2 میلی متر پهن كرده و با قالب گردی خمیر را به صورت دایره قالب می زنیم. سپس یك طرف دایره را جمع كرده و در روغن داغ سرخ می كنیم . سپس روی آنها پودر قند می پاشیم و در ظرف می چینیم.

نكاتی در مورد تهیه گوش فیل:

1- در صورتی كه بخواهید روی گوش فیل پودر شكر بپاشید، در این صورت قطر خمیر را كمی نازك تر كنید.

2- گوش فیل را می توانیم به شكلهای، مختلفی مانند مربع، پاپیونی و برگ هم در بیاوریم.

3- اگر روغن گوش فیل سرد باشد، خمیر پف نخواهد كرد.

4- اگر شربت رقیق باشد، گوش فیل زود نرم و بیات می شود.
07-09-2011, 07:36 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 1,544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #2
*طرز تهیه گوشفیل خانگی*
[عکس: 20120721110823_111069.png][/img]




طرز تهیه گوشفیل به اندازه یک کیلو:
مواد لازم:
تخم مرغ : 1عدد
شیر : نصف فنجان
شربت : 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری
ماست : 1 قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره : 2 قاشق غذا خوری
آرد : به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد
هل، وانیل، گلاب : به میزان لازم

ابتدا طرز تهیه شربت گوشفیل :
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران ( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه خمیر و پخت گوشفیل:
تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید .
زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست.
یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که می توانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید.
وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کرده و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود.
سپس در شربت سرد بیندازید و باز درصافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.
می توانید خمیر را نیز با قالبهای ستاره ای یا گل نیز شکل دهید.
بر سر سفره افطارتان نوش جان کنید.
التماس دعا


دستور پختم رو قبلا گفتم خیلی خمیر لطیف و عالی ای در میاد و مزش هم حرف نداره توصیه میکنم حتما درست کنید و از طعمش لذت ببرینYum2Yum2 واقعا فوق العادس خانوم گلا و بعد از امتحانش دیگه راضی نمیشین از گوش فیلای بیرون بخریدangelic
من خمیرش رو قالب زدم :

[عکس: 20120822120331_DSC00092.jpg]

که خیلی سخت بود ولی به زحمتش می ارزید و نتیجه کار شد این:

[عکس: 20120822120451_DSC00094.jpg]

[عکس: 20120822120559_DSC00095.jpg]

[عکس: 20120822120639_DSC00100.jpg]


بعد از این برای یک مراسم بزرگ افطاری هم سه برابر مواد رودرست کردم و کلی عکس گرفتم براتون بذارم اما همش پاک شده بودcryingHanghead

ضمنا یه توصیه روغن رو یک قاشق بیشتر بریزید تا خمیرتون بهتر دربیادFlowerysmile
(آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2012, 12:49 PM توسط *heliya joon*.)
21-07-2012, 12:39 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
96
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 333


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: *طرز تهیه گوشفیل خانگی*
Wavesmile دستورگوش فیل بدون شیر:

آرد :حدود 250 گرم(حدود 2پیمانه سرخالی)
زرده تخم مرغ :1 عدد
روغن جامد ذوب شده یا کره ذوب شده : 155 گرم(کمی بیشتر از 1/2پ)
ماست 175: گرم(حدود3/4پیمانه)
بکینگ پودر1/2 : قاشق مرباخوری
شربت غلیظ شده: حدود 2 لیوان
................

ابتدا ماست و زرده تخم مرغ و بکینگ پودر را مخلوط کرده، 1 دقیقه زمان میدهیم تا کمی عمل کند....بعد روغن جامد ذوب شده شده و یا کره (خنک شده باشه)رو اضافه کرده .دوباره با قاشق هم میزنیم تا یکدست شود و آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیری نرم به دست بیاید. خمیر بسیار لطیفی حاصل میشه نباید سفت باشه.
خمیر را 2 ساعت در یخچال استراحت میدهیم ..بعد روی میز آردپاشی شده به قطر 3 تا 4 میل باز میکنیم و برش لوزی یا مربع زده و یا گوشه هارو جمع میکنیم تا مدل گوش فیل بشه ...توی روغن داغ ریخته و سرخ میکنیم و بعد توی شربت ولرم (رو به سردی )میاندازیم و کمی توی شربت غلیظ می غلطانیم بعد خارج کرده با پودر پسته و یا نارگیل تزئین میکنیم.Yum2
(شربت اگر گرم باشه گوش فیلها خمیر میشه)
(توجه کنید همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشن)
نوش جان

_____
21-07-2012, 01:02 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #4
RE: گوش فیل
این هم دستور من از مجله سرآشپز:
زرده تخم مرغ:2
آرد:2 پیمانه
شیر:نصف پیمانه
روغن آب شده:یک قاشق چایخوری
وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
شربت: بمیزان لازم
زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید، سپس شیر،روغنوانیل و بیکینگ پودر را بیفزایید و دوباره هم بزنید. نمک و آرد را هم کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید. دو ساعت به خمیر استراحت دهید. خمیر را نازک روی سطح آردپاشی شده بازکنید بکمک وردنه پهن کنید و پس از برش در روغن فراوان سرخ نمایید و پس از آماده شدن بلافاصله در شربت آماده شده بگذارید سپس آنرا بیرون آورده در صافی قرار دهید تا شربت اضافه آن گرفته شود.
(البته من بس که هول بودم یادم رفت بذارم شربت اضافش خارج شه!!!)
[عکس: 20120731103005_2012-05-1217.45.42.jpg]
31-07-2012, 12:01 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
904
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 1,440


محل سکونت : کرج
ارسال: #5
RE: گوش فیل
[عکس: 20130210132445_134518_437758159615093_460640434_o.jpg]
گوشفیل اراک

مواد اولیه:
آرد 700 گرم
روغن مایع 80 گرم
ماست 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آب 150 گرم
وانیل 1/3 ق چ
شربت 1 ق چ
مواد لازم برای شربت:
شکر 1 کیلو
آب 300 گرم
کمی گلاب
جوهر لیمو 1/3 ق چ (یا آب لیمو 2 ق غ )
ابتدا شربت را آماده میکنیم.مواد شربت را مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاید و حد اقل 5 دقیقه بجوشد
سپس مواد گوشفیل را آماده میکنیم
روغن +ماست +تخم مرغ +آب +وانیل + شربت را مخلوط کرده و در آخر آرد را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
(اگر مایع شما سفت شده بود کمی آب اضافه میکنیم اگر شل بود کمی آرد)
وقتی مواد را با هم مخلوط کردیم یک ربع تا بیست دقیقه استراحت
سپس خمیر را باز کرده به قطر نیم سانت و قالب گرد میزنیم و سپس هر کدام از قالب ها را که زده بودیم برای بار دوم با وردنه باز میکنیم تا نازک شود و به شکل بیضی دربیاید سپس از وسط بیضی با نوک انگشت خمیر را چین داده جمع میکنیم وتکه کنید و در روغن داغ سرخ کنید و داخل شربت بیندازید حداقل 5 ثانیه داخل شربت نگه دارید شربت نباید خیلی داغ باشد
(آخرین تغییر در ارسال: 10-02-2013, 03:55 PM توسط بانوی مهر.)
10-02-2013, 03:52 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #6
RE: گوش فیل
نمیدونم چرا گوشفیل هام یکی در میون پف میکردنDunnof
[عکس: 20130723192926_2013-05-0519.04.23.jpg]
23-07-2013, 06:33 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
158
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 199


محل سکونت : خوزستان
ارسال: #7
RE: گوش فیل
مواد لازم



زرده تخم مرغ : ۲ عدد

وانیل : مقداری

نمک : نوک قاشق چایخوری

شیر: نصف پیمانه

روغن مایع یا روغن جامد آب کرده : دو قاشق غذاخوری

آرد : تقریبا" ۲ پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری

مواد لازم برای شهد

شکر : ۲ پیمانه

آب : سه چهارم پیمانه

جوهرلیمو: نوک قاشق چایخوری

زعفران: مقداری

گلاب: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه



شکر . آب رو مخلوط کرده می گذاریم روی حرارت تا جوشیده و قوام بیاد ( یعنی حبابهای ریز روی شیره رو بپوشونه ) دراین زمان جوهر لیمو ، گلاب و زعفران رو افزروده مخلوط نموده ازرو گاز برمیداریم و می گذاریم کامل خنک شود.
زرده و وانیل رو می زنیم تا جائی که مخلوط بشن بعد شیر و ارد رو افزوده و مخلوط می کنیم ، نمک ، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط کرده روی مواد قبلی الک میکنیم ، تا جائی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه ، خمیر نرمی بدست میاد که داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم.

بعد روی میزکار آرد پاشی کرده ، خمیر را تقریبا: به قطر ۲ تا ۳ میلی متر باز کرده ، یا به صورت لوزی برش می دهیم و یا قالب می زنیم ، بعد درروغن داغ سرخ می کینم ،روغن باید داغ باشه در غیر این صورت پف نمیکنه ، بعد از سرخ شدن با کف گیر ازداخل روغن برمیداریم تا روغن اضافیش گرفته بشه و بلافاصله درشربت خنک قرار می اندازیم ، مخلوط میکنیم تا کاملا به شربت آغشته بشه ، بعد از ۵ دقیقه ازداخل شربت برداشته و درظرف سرو قرار میدهیم ( میتونید داخل صافی قرار بدید تا شهد اضافیش گرفته بشه )

[عکس: 20131009013322_IMG-20130805-WA0003.jpg]

مزه اش هم عااااااااااااااااااااااااااااااااااالیYum2Yum2Yum2Yum2Yum2
(آخرین تغییر در ارسال: 09-10-2013, 01:35 AM توسط m.sky67.)
09-10-2013, 01:33 AM,
یافتن نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,175
تاریخ عضویت:
May 2011
مدال ها

اعتبار: 1,800


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: گوش فیل
اینم گوش فیلای خوشمزه من که واسه ماه رمضون درست کرده بودم و الان فرصت کردم عکساشو بزارم hihبا دستور گیسوی عزیزم (1782)[عکس: 20131009133227_IMG_1219.JPG]
اینم شربتش Yum2
[عکس: 20131009133412_IMG_1220.JPG]
09-10-2013, 01:34 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
324
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 1,495


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: گوش فیل
اینا هم گوش فیلای من که رمضان امسال درست کرده بودم
[عکس: 20131014163803_210713-1923.jpg]
14-10-2013, 04:41 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
79
تاریخ عضویت:
Apr 2013
مدال ها

اعتبار: 214


محل سکونت : طهران
ارسال: #10
RE: شیرینی گوش فیل
WavesmileWavesmileWavesmile
[عکس: 20140704155322_gosh.jpg]
04-07-2014, 03:13 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد