خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرین پلو با مرغ

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
356
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : قلب همسری...
ارسال: #1
شیرین پلو با مرغ
[تصویر:  20130802153418_Shirin-Polo-image-getty.jpg]

مواد لازم:
برنج .... 1 کیلو گرم
مرغ .... 1کیلو و نیم
خلال بادام .... 150 گرم
خلال پسته .... 150 گرم
پوست پرتقال یا نارنج .... 250 گرم
شکر .... 2پیمانه
زرشک .... 100 گرم
زعفران آب زده .... 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل .... به میزان لازم
پیاز .... 1 عدد
کره .... 100 گرم

طرز تهیه:
- مرغ را به همراه نصف پیاز ، نمک ، فلفل و زردچوبه به صورت ساده آب پز کنید و کنار بگذارید تا خنک شود . سپس مرغ را تکه تکه کنید.
نصف دیگر پیاز را ریز خرد کنید در کمی کره تفت دهید و مرغ های تکه شده را نیز اضافه کنید . مرغ را تفت دهید تا کمی طلایی شود . سپس به اندازه نصف لیوان از آب مرغ را روی مرغ بدهید و به مدت 10 دقیقه در ظرف را ببندید و روی شعله ملایم بگذارید .
2 - شیرین کردن پوست مرکبات : برای این منظور پوست را کامل از سفیدی داخلی آن جدا کرده و پوست را خلال نمایید . سپس خلال ها را همراه آب حرارت دهید چند قل که زد آب آن را خالی کنید و این کار را 2-3 بار دیگر تکرار کنید . سپس خلال ها را در آب سرد ریخته و آب آن را هم هر چند ساعت عوض کنید . زمانی که پس از چشیدن تلخی در پوست نبود به همراه کمی آب و شکر خلالها را بجوشانید . پس از چند دقیقه جوشاندن آب آن را خالی کرده و بگذارید تا خنک شود .
3 - خلال بادام و پسته را در آب به مدت 2- 3 ساعت بخیسانید . و سپس در کمی کره به مدت 1 دقیقه تفت دهید . زرشک را هم به همراه شکر و کمی زعفران آب زده در کمی کره تفت دهید تا اندازه ای که زرشک ها سیاه نشود (2 - 3 دقیقه کافیست) .
4 - برنج را که از چند ساعت قبل خیسانده اید به صورت آبکش تهیه کنید . در این زمان دو روش برای پخت وجود دارد 1 - مواد را لابه لای برنج دهید و همراه با برنج دم کنید 2 - مواد را آماده کرده و در زمان کشیدن برنج در دیس مناسب لا به لای برنج بدهید.
در روش اول کف قابلمه را کمی آب و روغن دهید و یک لایه برنج بریزید سپس مقداری از مرغ ها و خلال بادام و پسته و زرشک و مقداری هم خلال پوست پرتقال بریزید و روی برنج کامل پخش نمایید . کمی زعفران آب زده بدهید و یک لایه دیگر برنج و این کار را تا آخر ادامه دهید . فقط توجه کنید که مقداری از مواد را برای روی شیرین پلو و تزیین آن نگه دارید . در قابلمه را دم کنی بگذارید و به مدت 45 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا دم بکشد.غذا را در ظرف مناسب بکشید و با باقیمانده مواد و برنج زعفرانی روی آن را تزیین نمایید.
در روش دوم برنج را ساده تهیه کنید و زمانی که قصد سرو آن را داشتید مواد را مرحله مرحله در دیس مورد نظر لا به لای برنج بدهید در آخر هم روی برنج را با مواد باقی مانده و برنج زعفرانی تزیین نمایید.
امضای نیوشا
[تصویر:  20150727111523_index.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۵-۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ عصر، توسط negin.s.)
۲۵-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۰۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از نیوشا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, mahasalbanoo, پروانه سیاه, rafighi, مهربون یار, Atefe joon
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #2
شیرین پلو پرتقالی
نميدونم اين غذاي من مربوط به اين تاپيكه آخه من برنجم پرتقاليه توي مرغم آب پرتقال ندارم اگه جاشو اشتباه گذاشتم معذرت ميخوامHanghead

[تصویر:  20130522153432_.jpg]

[تصویر:  20130522160605_1.jpg]


مواد لازم:
تكه هاي مرغ
برنج
پوست يك عدد پرتقال
زعفرون دم كرده نصف ليوان
پياز
سيب زميني (واسه ته ديگ)
شكر 1 قاشق غذاخوري
چوب دارچين
نمك و فلفل قرمزو زردچوبه و عصاره مرغ
آب حدود يك استكان

اول از هر كاري پوست يه دونه پرتقال رو خيلي نازك بگيريد (بدون سفيده پوست پرتقال)بعد پوستارو خلال ريز كرده و اونو شيرين كنيد(*روش شيرين كردن پوست پرتقال:پوستاي پرتقال رو توي مقداري آب بريزيد . بزاريد 5 دقيقه بجوشه بعد از 5دقيقه آبش رو عوض كنيد و اين كار رو 3بار انجام بديد پوست رو امتحان كنيد اگه تلخ و سفت نبود يه بار ديگه توي اون آب بريزيد ولي اين بار 1 قاشق شكر هم بهش اضافه كنيد و بزاريد بجوشه و يكم قوام بياد فقط يكم*)پوستاي پرتقال آماده شده رو آبكش كنيد اما يادتون باشه هم پوستارو لازم داريد هم شهدش رو

حالا پيازارو ريز كرده و اونارو مقداري تفت بديد در حدي كه فقط سبك بشه مرغارو بهش اضافه كنيد و به اون مقدار كمي زردچوبه و فلفل قرمز و يه دونه عصاره مرغ بزنيد و تفت بدهيد يك استكان آب رو هم بريزيد با چوب دارچين(من دوتا زدم)و بزاريد با همين يك استكان آب،مرغا نرم بشه نيم ساعت آخر هم نصف ليوان زعفرون دم كرده رو بهش اضافه كنيد

حالا برنجاتون رو آماده كنيد اما برنج رو از هميشه سفت تر يا به قول معروف دون تر آبكش كنيد حالا ته قابلمه مقداري روغن و زعفرون دم كرده بريزيد سيب زميني هارو بچينيد كف قابلمه و دوباره روش زعفرون بريزيد
حالا يه لايه برنج بريزيد مقداري از پوست پرتقالارو مقداري شهد و مقداري زعفرون دم كرده دوباره برنج،پوست پرتقال،....تا مواد تموم بشه و برنج رو دم كنيد برنج بوي فوق العاده ايي ميگيره

چند نكته و تجربه:
*يادتون باشه حتما برنج رو دون آبكش كنيد كه يه موقع برنج شفته نشه
*من يه بار ته ديگ نون گذاشتم كه ته ديگ شيرين شده بود بخاطر شهد و زياد قابل خوردن نبود اما با سيب زميني كه امتحان كردم اصلا شيرين نبود
*اگر احيانا دوست نداريد توي برنجتون پوست پرتقال باشه و از اينكه زير دندونتون بره حس ناخوشايندي بهتون دست ميده ميتونيد پوست پرتقال رو به سه تيكه بزرگ برش بزنيد و شيرينش كنيد و لابلاي برنج يزاريد كه موقع سرو غذا راحت اونو خارج كنيد ولي غذاتون همون عطر پرتقال رو داره من معمولا اين كارو ميكنم اما اينبار به خاطر اينكه واستون عكس بگيرم خلالش كردم
*غذا،غذاي كم آبي هست اما اگه دوست داريد ميتونيد زعفرونشو بيشتر بريزيد
*اگه سوالي واستون پيش اومد در خدمتمFlowerysmile

اميدوارم جاي غذا تو همين تاپيك بوده باشه
امضای monamona
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
۱-۳-۱۳۹۲, ۰۵:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از monamona به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, asal arya, يكي مثل من, سمیرا مامان شهاب, negin.s, niloofar00, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
شیرین پلو با مرغ
[تصویر:  20130604103051_CIMG0200.JPG]

[تصویر:  20130604103201_CIMG0190.JPG]

مواد لازم:
3 فنجان برنج
2/3 فنجان روغن نباتی، کره یا روغن
1 پیاز متوسط، پوست کنده و خلالی خرد شده
500 گرم مرغ بدون استخوان و باریک خرد شده
1 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 هویج بزرگ، پوست کنده و خلالی خرد شده
2 فنجان پوست پرتقال خلالی خرد شده
2 فنجان شکر
1 فنجان پسته خام (یا خلال پسته)
1 فنجان خلال بادام
1 قاشق چای خوری زعفران حل شده در 4 قاشق غذاخوری آب داغ


طرز تهیه:
برنج رو بزارین تا یک ساعت خیس بخوره
پیاز های خلالی رو با روغن سرخ کنین و مرغ رو اضافه کنین و نمک و فلفل بزنین و سرخ کنین و کنار بزارین
توی یک تابه هویج روبا کمی روغن تفت بدین (حدود 5 دقیقه کافیه) ، سپس پرتقال و شکر رو همراه 2 فنجان آب جوش اضافه کنین و اجازه بدین 15 دقیقه بجوشه سپس خلال بادام و پسته رو اضافه کنین ، از حرارت بردارین و شربت اون رو تخلیه کنین و کنار بزارین
سپس همه ی مواد (مرغ و خلال پسته و بادام ،هویج و پرتقال )رو با هم مخلوط کنین

برنج رو آبکشی کنین و همراه 8 فنجان آب و 2 قاشق غذاخوری نمک بزارین تا جوش بیاد و 6 تا 8 دقیقه بجوشه
برنج رو توی آبکش تخلیه کنین و روش آب ولرم بریزین و بزارین تا آبش کامل تخلیه بشه

توی یک کاسه ی کوچیک 4 ق غ آب و روغن مایع، 1/2 فنجان برنج ، 2 ق غ زعفران دم کرده رو با هم مخلوط کنین و ته دیگ بریزین (میتونین از نان لواش هم برای ته دیگ استفاده کنین)
مخلوط مرغ و برنج رو با هم مخلوط کنین و روی برنج زعفرانی بریزین و کمی زعفران دم کرده روی اون بریزین

سپس 10 دقیقه روی حرارت زیاد بزارین ، سپس حرارت رو کم کنین و بزارین تا 50 دقیقه برنج دم بکشه.
برای سرو میتونین از شربت به عنوان سس هم استفاده کنین


[تصویر:  20130604103120_CIMG0193.JPG]


اگه ته دیگتون درسته و قالبی در نمیاد بزارین یه کم سرد بشه (یا ته دیگ رو توی ظرف آب بزنین و مرطوبش کنین) که راحت از ته قابلمه جدا بشه
اینکه اول حرارت زیر برنج رو زیاد میکنین و بعد کم میکنین باعث میشه ته دیگ ترد و خوشمزه ای داشته باشین


[تصویر:  20130604103145_CIMG0205.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۳-۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ عصر، توسط negin.s.)
۱۴-۳-۱۳۹۲, ۱۲:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
رويا صادقي, niloofar00, shamim_13, 1920, McQueen, مهربون یار, 1368Sheri, Atefe joon
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: شیرین پلو با مرغ
[تصویر:  20130818174231_DSC00205-Copy.jpg]Yum2
۲۷-۵-۱۳۹۲, ۰۴:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamim_13, parza, 1920, negin.s, laleh joon, مهربون یار, niloofar00, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
100
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 480


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: شیرین پلو با مرغ
[تصویر:  20140315194238_13948961849211.jpg]

[تصویر:  20140315194518_13948962365291.jpg]
امضای vahidepoor
چقدر فاصله بین دو عمل دور است :
عملی که لذتش می رود و کیفر آن می ماند و عملی که رنج آن می گذرد و پاداش آن ماندگار است.
نهج البلاغه
۲۴-۱۲-۱۳۹۲, ۰۷:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از vahidepoor به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نگارم, اژدهاي بلندپرواز, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #6
RE: شیرین پلو با مرغ
شیرین پلو پرتقالی

[تصویر:  20150507010244_Untitled-2.jpg]
امضای monamona
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
۱۷-۲-۱۳۹۴, ۱۲:۰۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از monamona به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360, nazgitta, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد