تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیر برنج
#1


برنج ۱ لیوان

آب ۸ تا ۱۰ لیوان

شیر ۱.۵ پاکت(از این شیر نایلونی ها استفاده کردم)

شکر به اندازه دلخواه

نمک ۱ ق م

تخم رازیانه ۱ ق غ



برنج رو از قبل خیس بدید.

با آب فراوون و نمک بگذارید کم کم بپزه تا کاملاً باز بشه و شل بشه.

تخم رازیانه رو یه کوچولو بکوبید تا عطر و طعمش بیشتر بزنه بیرون و بریزید تو برنج.

وقتی حسابی پخت و وا رفت شیر رو اضافه کنید و اجازه بدید آروم بپزه و سفت بشه.

حالا بریزید تو ظرف و بگذارید سرد بشه.

با شکر و آرد نخودچی میل کنید.

من با مارمالاد توت فرنگی و آرد نخودچی تزیینش کردم.

تذکر: شیر برنج رو هم میتونید اینجوری بدون شکر درست کنید هم میتونید با شکر بگذارید بپزه.
[عکس: 20140125132829_Shirberenj2.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
واسه عشق جون شیربرنج پخیدم بدون رازیانه(چون دوست ندارهVahidrk)
[عکس: 20111005162356_23092011189.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
شیر برنج خانوم گل پزDunnof
[عکس: 20121021202519_.jpg]
30
پاسخ }
#4
[عکس: 20121228205045_hhh.jpg]
Yum2Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
شیربرنج بسیار خوشمزه مامان الی پز با شربت توت فرنگی Yum2Yum2

[عکس: 20130304115253_IMG_2999_resize.JPG]
پاسخ }
#6
ما بدون شکر می خوریم با نمکYum2
مثل حلیم که اونم با نمک میخوریمYum2
[عکس: 20130510193250_Photo1372.jpg]
کليدهای غيب نزد اوست جز او کسی را از غيب آگاهی نيست هر چه را که در خشکی و درياست می داند هيچ برگی از درختی نمی افتد مگر آنکه از آن آگاه است و هيچ دانه ای در تاريکيهای زمين و هيچ تری و خشکی نيست جز آنکه در کتاب مبين آمده است


30
پاسخ }
#7
شیر برنجم رو کمی سفت از رو حرارت برداشتم
نصفش رو کاکائویی کردم و قاشق قاشق کنار هم به حالت شطرنجی ریختم
[عکس: 20130713214843_200420145509.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#8
[عکس: 20130713235825_IMAG0493.jpg]
خدايا دلم گرفته
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
شیر برنج خواهرم پز با شیر محلی:

[عکس: 20130715223650_IMG_3637_resize.JPG]

شیر برنج خودم و مامانم و خواهرم پز :1 (49)

[عکس: 20130715223804_IMG_3638_resize.JPG]

من خودم 1 پیمانه سر خالی برنج نیمدانه رو از شب قبل با آب خیس میکنم

صبح با همون آب میذارم روی حرارت کم تا برنج کاملا شکفته بشه حدود 2 ساعت طول میکشه

و سپس ا لیتر شیر و در چند مرحله به برنج اضافه میکنیم و بعد در صورت تمایل عرق شاهسپرن اضافه میکنیم و بعدش هم که نوش جان میکینیم

اگه از شیر پاستوریزه استفاده کینم بهتره که خامه اضافه کنیم تا خوشمزه تر بشه Yum2

پاسخ }
#10
Yum2

[عکس: 20130717191019_2013-04-2917.15.50.jpg]
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }