خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 36 رای - 3.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیشلیک ایتالیایی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شیشلیک ایتالیایی
مواد لازم :

• راسته شیشلیکی: چهار عدد
• آرد سفید: دو پیمانه
• تخم‌مرغ: دو عدد
• آرد سوخاری: یک پیمانه
• پنیر پارمزان: یک پیمانه
• پنیر موتزارلا: به میزان لازم
• روغن زیتون: به میزان لازم
• نمک، فلفل و زعفران: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال می‌خوابانیم تا آماده شوند.
سپس پنیر پارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و آنها را کنار می‌گذاریم
. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید می‌غلتانیم سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده می‌گذاریم، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه می‌پزیم.
آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار می‌دهیم و در پایان آنها را درون بشقاب گذاشته و سرو می‌کنیم.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
08-08-2011, 12:21 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد