خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیش انداز (گیلانی)

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,046
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1987


محل سکونت : iran
ارسال: #1
شیش انداز (گیلانی)
مواد لازم:

گردوی آسیاب شده: 300 گرم

بادمجان قلمی: 5 تا متوسط

رب انار: 1 ق غذاخوری

پیاز: 1 دونه متوسط

رب آلوچه: 1 ق مرباخوری (قابل حذف)

رب گوجه: نصف قاشق مرباخوری (قابل حذف)

نمک، زرچوبه، گلپر

طرز پخت:


بامجونهایی انتخاب کنین که تخم نداشته باشن ترجیحا. اونها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد کردم و نمک زدم و گذاشتم کنار..مغزگردو، رب ها ( می تونین فقط رب انار بریزین) با کمی نمک و زرچوبه و 2 لیوان آب ریختم توی گمج و روی حرارت خیلی ملایم گذاشتم..مثل فسنجون، هر از گاهی آب سرد می ریزیم (یا چند تکه یخ میندازیم) توش تا روغن گردو دربیاد

[تصویر:  Photo0991.jpg]
[
پیاز رو ریز کردم و با 2 قاشق روغن سرخ کردم کمی همراه با زرچوبه و نمک ... نهایتش 4 ق پیاز داغ لازم داریم. بادمجونها رو شستم و خشک کردم و توی همون روغن کم (من 2 قاشق روغن زیتون ریختم)، تفت دادم تاطلایی و سبک بشه.
[تصویر:  Photo0993.jpg]

گردو که به روغن افتاد و آبش اندازه بود، بادمجونها رو با پیازداغ توش ریختم و گذاشتم آروم آروم خورش جابیفته...سر آخر هم کمی گلپر زدم

[تصویر:  Photo0995.jpg]

این خورش خیلی خیلی خوشمزه ست

[تصویر:  IMG_0655_1.jpg]
حداقل به ذائقه ما که اینطوره


[تصویر:  IMG_0697_1.jpg]
[تصویر:  IMG_0677_1.jpg]

امیدوارم شما هم دوست داشته باشین ... نوش جون

منبع:لذت اشپزی

اینم شیش انداز من-مرسی هانی جونFlowerysmile

[تصویر:  20120821074840_P040812_03.1604.JPG]
امضای vor0ojak
[تصویر:  countdown.php?width=400&height=1...married in]
Created by Wedding Favors
۳۱-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۱۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از vor0ojak به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, گلسا 92, niloofar00, mariyan, sargooOool, مهرناز مامانی, luna
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
71
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 259


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: شیش انداز (گیلانی)
خوشمزه بود. ممنون .

[تصویر:  20140313120233_DSC_0692.jpg]
۲۲-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از bernard به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elhaam, گلسا 92, مهرناز مامانی, luna
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
125
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 856


محل سکونت : گیلان
ارسال: #3
RE: شیش انداز (گیلانی)
منم گیلانی هستم ولی مامان بزرگ من شیش اندازو علاوه بر این مدل یه جور دیگه هم درست میکرد که میشه گفت خییییییلی سنتی و قدیمی تره...و کلا با این مدل فرق داره.....اگه بقیه دوستان هم رسپی این غذا رو بلدن و اسمش یه چیز دیگس خوشحال میشم بهم بگین...Flowerysmile من که خییییییییییییلی این مدلیشو دوست دارم...طرز تهیش به این صورته که....پیاز داغ فراااااااااااااااااااووووون درست میکنیم وقتی پیاز خوب سرخ شد و طلایی بهش شیره انگور(دوشاب ) و دارچین اضافه میکنیم(به خاطر دوشاب انگور غذای شیرینیه و ممکنه با ذائقه همه نخونه...تو خونه ما مامانم فقط به خاطرمن درستش میکنهYum2Yum2) خوب هم می زنیم وقتی مواد کاملا باهم مخلوط شدن یه تخم مرغ رو درسته وسط مواد میشکونیم و در تابه رو میذاریم و حرارت زیرشو کم میکنیم تا تخم مرغ خودشو بگیره..بعدش اماده خوردنه..hih...
[تصویر:  20140821160451_rfgh.jpg]
امضای sargooOool
[تصویر:  20141016171440_vvvvvvv.jpg]
۳۰-۵-۱۳۹۳, ۰۳:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از sargooOool به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, 1368Sheri, samaneh1990, niloofar00, مهرناز مامانی, elhaam, luna



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد