تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیش انداز (گیلانی)
#1
مواد لازم:

گردوی آسیاب شده: 300 گرم

بادمجان قلمی: 5 تا متوسط

رب انار: 1 ق غذاخوری

پیاز: 1 دونه متوسط

رب آلوچه: 1 ق مرباخوری (قابل حذف)

رب گوجه: نصف قاشق مرباخوری (قابل حذف)

نمک، زرچوبه، گلپر

طرز پخت:


بامجونهایی انتخاب کنین که تخم نداشته باشن ترجیحا. اونها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد کردم و نمک زدم و گذاشتم کنار..مغزگردو، رب ها ( می تونین فقط رب انار بریزین) با کمی نمک و زرچوبه و 2 لیوان آب ریختم توی گمج و روی حرارت خیلی ملایم گذاشتم..مثل فسنجون، هر از گاهی آب سرد می ریزیم (یا چند تکه یخ میندازیم) توش تا روغن گردو دربیاد

[عکس: Photo0991.jpg]
[
پیاز رو ریز کردم و با 2 قاشق روغن سرخ کردم کمی همراه با زرچوبه و نمک ... نهایتش 4 ق پیاز داغ لازم داریم. بادمجونها رو شستم و خشک کردم و توی همون روغن کم (من 2 قاشق روغن زیتون ریختم)، تفت دادم تاطلایی و سبک بشه.
[عکس: Photo0993.jpg]

گردو که به روغن افتاد و آبش اندازه بود، بادمجونها رو با پیازداغ توش ریختم و گذاشتم آروم آروم خورش جابیفته...سر آخر هم کمی گلپر زدم

[عکس: Photo0995.jpg]

این خورش خیلی خیلی خوشمزه ست

[عکس: IMG_0655_1.jpg]
حداقل به ذائقه ما که اینطوره


[عکس: IMG_0697_1.jpg]
[عکس: IMG_0677_1.jpg]

امیدوارم شما هم دوست داشته باشین ... نوش جون

منبع:لذت اشپزی

اینم شیش انداز من-مرسی هانی جونFlowerysmile

[عکس: 20120821074840_P040812_03.1604.JPG]

[عکس: countdown.php?width=400&height=128&bg=59...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#2
خوشمزه بود. ممنون .

[عکس: 20140313120233_DSC_0692.jpg]
پاسخ }
#3
منم گیلانی هستم ولی مامان بزرگ من شیش اندازو علاوه بر این مدل یه جور دیگه هم درست میکرد که میشه گفت خییییییلی سنتی و قدیمی تره...و کلا با این مدل فرق داره.....اگه بقیه دوستان هم رسپی این غذا رو بلدن و اسمش یه چیز دیگس خوشحال میشم بهم بگین...Flowerysmile من که خییییییییییییلی این مدلیشو دوست دارم...طرز تهیش به این صورته که....پیاز داغ فراااااااااااااااااااووووون درست میکنیم وقتی پیاز خوب سرخ شد و طلایی بهش شیره انگور(دوشاب ) و دارچین اضافه میکنیم(به خاطر دوشاب انگور غذای شیرینیه و ممکنه با ذائقه همه نخونه...تو خونه ما مامانم فقط به خاطرمن درستش میکنهYum2Yum2) خوب هم می زنیم وقتی مواد کاملا باهم مخلوط شدن یه تخم مرغ رو درسته وسط مواد میشکونیم و در تابه رو میذاریم و حرارت زیرشو کم میکنیم تا تخم مرغ خودشو بگیره..بعدش اماده خوردنه..hih...
[عکس: 20140821160451_rfgh.jpg]
[عکس: 20141016171440_vvvvvvv.jpg]
پاسخ }