سلام سارا خانوم گل Wavesmile -----> سلام كوثر خانوم عزيز و مهربون

کجا بودی هرچی میومدیم نبودی؟؟Dunnof ----> ببخشيد اين چند روز خيلي سرم شلوغ بود نتونستم آنلاين بشم
1-با این توضیحاتی که دادی به نظرم انشات خوبه درسته؟ -----> اي همچين.تقريبا ميشه گفت خوبه. من بيشتر نوشتاريم تا گفتاري.حرفامو نوشتاري خيلي بهتر ميتونم بيان كنم تا گفتاري
2-اهل شعر وشاعری ونویسندگی هم هستی؟ ------> اوه بله.زدي تو خال. من از بچگيم شعر ميگم و تا الان چند بار تو مسابقات مختلف برنده شدم. از نوشتن هم خوشم مياد و گاهي يه چيزايي مينويسم.دوران نوجواني يه رمان طولاني نوشتم ولي آخراشو رها كردم و هرگز به چاپ نرسيد.خيلي دوست دارم يه روز تكميلش كنم ولي وقت نميكنم
3-غیر از اشپزی به چه هنری علاقه داری وانجام میدی؟ -----> كلا از كاراي هنري خيلي خوشم مياد و خيلي كارا قبلا انجام ميدادم.الان زياد وقت نميكنم ولي خياطي و قلاب بافي و گلدوزي و گلسازي و نقاشي رنگ روغن و تذهيب و مينياتور و كلا كارهاي دستي و طراحي و خلاقانه زياد انجام ميدادم و خيلي دوست دارم.عاشق خلاقيتم و دوست دارم چيزاي نو تجربه كنم.كلا كاراي طراحي زياد انجام ميدم.طراحي هاي كامپيوتري مثل طراحي بروشور و كتاب و ... سر كارم انجام ميدم.
رشته ليسانسم مهندسي فضاي سبزه كه كارم طراحي پارك و فضاهاي سبز و محوطه هاي ويلايي و ... بود.
تراريوم هاي خوشملي هم درست ميكنم.
وااااي چقد از خودم تعريف كردم

كلا از تزئينات و كاراي خلاقانه خيلي خوشم مياد و زياد انجام ميدم. ولي يك هنر كه خيلي دوست دارم ياد بگيرم ولي تا حالا امتحانش نكردم موسيقيه كه خيلي دوست دارم ياد بگيرم.
4وقت فراغت چه کار میکنی؟
معمولا ميام تو اينترنت و مطالب جديد مطالعه ميكنم.قبلا خيلي كتاباي روانشناسي مي خونم ولي الان بيشتر تو نت هستم.

جديدا خيلي به طب اسلامي و طب سنتي علاقه مند شدم و ساعت ها به مطالعه در اين زمينه مي پردازم.كتاب قانون ابوعلي سينا رو دانلود كردم مطالعه ميكنم.

خيلي وفتها هم دوست دارم شيريني هاي جديد بپزم.من عــــــــــاشق شيريني ام
5اهل خرید هستی ؟چقدر برا خرید کردن وقت میذاری وبیشتر چی میخری؟
خيلي خريدو دوست دارم و بهم حس خوبي ميده ولي زياد نميرم خريد مگر اينكه چيزي لازم داشته باشم يا اينكه خيلي ناراحت يا خوشحال باشم.مواقع عادي زياد نميرم خريد. عاخه انقد پول ندارم

براي خريد خيـــــــــــــــــــلي وقت ميذارم و وسواس دارم.يعني بايد همه مغازه ها رو ببينم تا بتونم انتخاب كنم.خيلي سخت انتخاب ميكنم.
از خريد كفش خيلي لذت ميبرم. همچنين لباس و بدليجات خوشگل
خريد ميوه و سبزيجاتو هم خيلي دوست دارم
6چقدر برا ی اینترنت وقت میذاری؟
اوه هرچي بگم كمه

عملا معتادشم و معمولا روزي 3-4 ساعت تو اينترنت هستم
7-اخرین کتابی که خوندی چی بوده؟
قانون ابن سينا كه هنوز دارم ميخونم
8بهترین فیلمی که دیدی کدومه؟
زياد اهل فيلم نيستم.
فيلم محمد رسول الله رو خيلي دوست دارم.
فيلم آقا و خانم اسميت رو هم خيلي دوست دارم. فيلم مسير سبز هم خيلي قشنگه.
از فيلماي ترسناك هم خوشم مياد
فيلم بيد مجنون خيلي با معني و عميق بود.واقعا دوستش داشتم
9ایام محرم توخونه بیشتر دوست داری عزاداری کنی یا بری هییت؟
من معمولا دوست دارم تو خونه و خلوت خودم عزاداري كنم.مثلا شبهاي قدر حتما دوست دارم خونه باشم و با تلويزيون دعا بخونم و عزاداري كنم.توي مساجد و حرم ها هم خيلي دوست دارم.يه آرامش و معنويت خاص ميده
ولي محرم دوست دارم هيئت ها رو هم ببينم.دلم ميخواد مثل قديما سقاخونه باشه.
10این ایام بیشترین دعایی که کردی چی بود وبرا کی ( اگه دوست داری جواب بده)hih
من هميشه و هميشه دعايي كه ميكنم اينه كه خدايا بهترين اتفاقايي كه به صلاح عزيزانم و خودم هست پيش بيار.هميشه صلاحو از خدا براي همه ميخوام.چون معتقدم اشتباهه از خدا به زور چيز خاصي رو طلب كنيم.چون ممكنه به ضررمون باشه و صلاحمون در اون قضيه نباشه

براي همه كسايي كه ميشناسم دعا ميكنم.حتي گاهي براي افرادي كه نميشناسم مثلا يهو تو خيابون مي بينم يه لحظه از دلم ميگذره همون لحظه براش دعا كنم كه خدا بهترينها رو براش ايجاد كنه. اين كار خيلي لذت بخشه
وقتی دلت میگیره چکار میکنی؟
بستگي به عمق فاجعه داره.گاهي گريه ميكنم. گاهي قرآن سوره الرحمان رو ميخونم.آخه خيلي اين سوره رو دوست دارم.چون خيلي آهنگين و قشنگه و آرامش خاصي به آدم ميده.حتما با معنيش ميخونم قرآنو
گاهي هم آهنگ گوش ميدم و يا ميام اينترنت
11بیشتر از همه با کی صمیمی هستی ودرد دل میکنی؟
خواهرم.
بعضي وقتا هم همكارام.ولي در كل دوست خيلي صميميه صميمي ندارم. چون اكثر افراد دوست ظاهرين و فقط براي منافع خودشون باهات دوستن و بعد از يه مدت رفتارايي ازشون ميبيني كه باورت نميشه
ممنون امیدوارم سولام خیلی صندلیتو داغ نکرده باشه(1782)Wavesmile
ممنون از شما خانوم گل مهربون. سوالاتت خيلي خوب بود. اميدوارم هميشه سالم و شاد و موفق باشي و هرچي به صلاحته برات پيش بياد.

.gif)

صندلي من همچنان ظرفيت گرمايي داره و حالا حالا ها داغ نميشه