تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 56 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طبخ مرغ به روش اعضای خانوم گل
#1
روشهای مزه دار و پختن مرغتون رو در این تاپیک با دوستانتون به اشتراک بگذارید
لطفا از قرار دادن عکس بدون توضیح یا رسپی تکراری خودداری کنید




تکه های سینه و ران مرغ به تعداد نفرات( 6 تکه)
پیاز درشت 5 عدد نگینی
رب گوجه فرنگی 5 ق غ
نمک و فلفل قرمز



مرغها رو به نمک و فلفل آغشته کنید و بگذارید مزه دار بشه.
توی یه تابه بزرگ یا دیگ پیاز ها رو خوب تفت بدید تا طلایی بشه ولی نسوزه.
مرغ هارو توی پیاز ها خوب سرخ کنید.
رب رو اضافه و تفت بدید.
حالا چند لیوان آب بریزید تا روی مرغ ها رو بگیره.
بگذارید مرغ ها بپزه و سس مرغ غلیظ بشه.

این سس پر پیاز فوق العاده خوش طعمه.
میتونید مرغها رو از توی سس دربیارید و مرغ و سسش رو در ظرف های جداگانه سرو کنید.



[عکس: 20140202193255_DSC00916.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
مرسي گيسو جون بوسسسسسسسسس:

مواد لازم :

مرغ تازه شسته و تمیز شده به مقدار لازم

پیاز ۴ عدد رنده شده

اب ۱ فنجان

نمک

رب

روغن مایع

پیاز ۱ عدد کوچک

طرز تهیه :

پیاز رو رنده میکنیم و نصفشو میریزیم ته قابلمه و بعد تکه های مرغمونو میچینیم روش و بقیه پیاز رو میریزیم روی مرغها و بعد کمی نمک رو با ۱ فنجان اب حل میکنیم و میریزیم روی موادمون و این موادمونو میزاریم روی حرارت خیلی کم رو شعله پخش کن ومیزاریم اروم اروم بپزه تقریبا ۲ ساعت طول میکشه ولی طعمش فوق العاده میشه ما که خیلی خوشمون میاد یه بار امتحان کنین بعد اینکه پخت پیاز هارو با قاشق از روی مرغا برمیداریم و میزاریم کنار . پیاز کوچولومنو خردش میکنیم و با روغن تفتش میدیم و رب رو هم اضافه کرده و ۲-۳ دقیقه تفت میدیم بعد مرغارو روش میچینیم مرغا که قبلا اروم اروم پختن کمی اب پس میدن اب اونو از صافی رد میکنیم و میریزیم روی مرغ ها بعد اگه اب کم بود یه ذره اب جوش میریزیم روش و یکی دو قل که زد از رو اتیش برمیداریم و با برنج سرو میکنیم نوش جان

[عکس: 20140202193144_100-298.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
طبخ مرغ در ماهیتابه ی بدون روغن...ClapClap...

هم رژیمی بود و هم خیلی خوشمزه بود و سریع حاضر شد...hih

ران و ساق مرغ رو در یه ظرف با آبلیمو + سیر نگینی + پیاز حلقه شده + ادویه و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مدت 2 ساعت مارینه کردم...

بعد کف ماهیتابه رو یه کوچولو روغن ریختم ( در حد یک قاشق حتی کمتر)، مرغها رو چیدم و روشون زردچوبه و زعفرون ریختم و کنارش سیب زمینی گذاشتم و هویج گذاشتم ...در ماهیتابه رو بستم و حدود 40 دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم یک طرفش رو گذاشتم پخت و برگردوندمش و طرف دیگه ش رو هم حدود 15تا 20 دقیقه گذاشتم...تو این مدت درب ماهیتابه رو باز نکردم..خیـــــــــلی خوشمزه بود...excitedClap

مرغ تو همون نیم ساعت اول پخته میشه ولی چون کنارش سیب زمینی بود و دلم میخواست خوب برشته و پخته بشن زمان بیشتری گذاشتم...gag

در آخر هم میتونید به مرغتون کمی رب بزنید یا میتونید مثل من تو ظرف جداگانه با رب و آبلیمو سس درست کنید...(ولی بدون رب هم عالــــــــــــــــــــــــیه)Clap

به دلخواه می تونید کنار مرغتون تو ماهیتابه از نخود فرنگی و فلفل دلمه و ...استفاده کنید...

حتما امتحان کنید....
[عکس: 20140202193255_DSC00916.jpg]
[عکس: 20140202193515_morgh1.JPG]
علت ویرایش:آپلود عکس پیوستی

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
پاسخ }
#4

مواد لازم:
ران یا سینه ی مرغ با پوست 2 تکه
پیاز متوسط 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
رب انار ملس 1 قاشق
نمک به میزان لازم
تکه های مرغ را در قابلمه سرخ می کنیم از روغن خیلی کم استفاده کنید چون خودش روغن میندازه. پس از اینکه حسابی سرخ شد مرغها رو برداشته و در همان قابلمه پیازها رو سرخ کنید پس از سرخ شدن رب گوجه و انار رو که با نصف لیوان آب رقیق کردید روبه پیازداغ اضافه کنید مرغ سرخ شده و نمک رو هم داخل قابلمه ریخته و با حرارت خیلی کم به مدت 30 تا 40 دقیقه می زاریم بپزن. نوش جانexcitedexcitedexcited
پس از پختن می تونید پوست مرغ رو جدا کنید و دور بریزید. من چون دوست ندارم این کار رو می کنم اما حتما باید با پوست سرخ بشه.



بالشی کنار بالشت می گذاری
حوا نیز اینگونه آدم را وسوسه کرد
غلت می زنی در بستری که - منم
حوا نیز اینگونه آدم را تسخیر کرد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5


[عکس: 99138.jpg]


مواد لازم :
سينه مرغ 1 عدد
پياز متوسط 3 عدد
نمك
كمي روغن

طرز تهيه :

سينه مرغو ميشوريم و از وسط نصف ميكنيم . دو باره از طول به دلخواه ميتوني به سه قسمت يا دو قسمت تقسيمش كنين .

بعد ماهي تابه رو كمي چرب ميكنيم و تكه هاي مرغ رو توش ميزاريم تا كمي اب خودشو پس بده . وقتي كه اب مرغ كشيده شد پياز هاي نگيني خرد شده رو هم ميريزيم توي ماهي تابه و مرغ ها رو ميزاريم روشون . حرارت رو خيلي كم ميكنيم . كمي نمك هم به موادمون اضافه ميكنيم . همراه با پياز مرغ ها رو ميپزيم . خيلي خوشمزه ميشه .
ميتونين توي ماهي تابه رژيمي هم امادش كنين . ClapGigglesmile
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#6
من روش خاص خودم رو دارمhih
معمولا مرغ رو کامل سرخ میکنم تا خودش اب بندازه
بعد اندازه یه لیوان اب اضافه میکنم وحرارت کم میذارم بپزه
در همین حین سس مرغ رو هم اضافه میکنم
پیاز داغ+سیرداغ+رب
باهم تفت میدم وبه مرغ اضافه میکنم
نمک میزنم ومیذارم جابیفتهFlowerysmile

[عکس: 20120415144851_003.jpg]
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#7

[عکس: 20120430225252_10.jpg]

مواد لازم :
ران مرغ 4 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 2 حبه
سیب زمینی 1 عدد متوسط
هویج 1 عدد متوسط
روغن مایع نصف فنجان
نمک – زرد چوبه – فلفل – فلفل سیاه – برگ بو
طرز تهیه :

ران مرغ رو خوب میشوریم و تو یه ظرفی تموم ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم و خوب با ران مخلوطشون میکنیم .
روغن مایع رو هم اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم .
سیب زمینی – پیاز- سیر و هویج رو به اندازه متوسط خرد میکنیم .
سبزیجات رو کف ظرف پیرکس مون میچینیم و ران مرغ های چرب شده رو روش میچینیم .
برگ بو رو همراه 1 لیوان اب به مرغ مون اضافه میکنیم .
درب ظرفمون رو میزاریم و تو فر با 220 درجه به مدت 60 تا 65 دقیقه میپزیم .
بعد از این مدت در ظرف رو باز میکنیم و گریل رو روشن کرده و اجازه میدیم تا روی مرغ طلایی بشه .
بعد با چاقو پختنش رو چک میکنیم .

نکته : اگه دلتون میخواد که رانها کمی بیشتر سرخ بشن میتونی روش کمی ماست بزنین . یا اینکه کمی کره ذوب شده با زعفرون هم نتیجه دلخواه رو میده .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#8
یه روش دیگه برای پخت مرغ
کف تابه پیازی رو که حلقه حلقه کردیم میچینیم بعد تیکه های مرغ روش میچینیم و نمک میپاشیم بعد به مقدار لازم زعفرون(بسته به رنگ مورد علاقه)میریزم و یه ته استکان اب میریزیم وزیر گاز رو کم کم میکنیم (مثل دم کشیدن برنج)تا خوب مرغ بپزه.
خیلی خوشمزه میشه وخیلی هم پختش راحته.حتما امتحان کنیدDreamyeyesf
یه روش خیلی خوشمزه ی دیگه:
تکه های مرغ رو توی تابه میینیم. نمک و روغن زیاد اضافه میکنیم. توی این نوع پخت بز نمک و روغن چیز دیگه اضافه نمیکنیم. نمک بوی بد مرغ رو میگیره بخاطر همین هرچی نمک بیشتر باشه خوشمزه تر میشه. توجه کنید که با مرغ سرخ کرده فرق داره یعنی نیاز نیست سرخ بشه.همین که نرم بشه و حالت پخته بگیره کافیه.
یه روش اسون و خوشمزه برای پخت مرغ(مرغ زیر برنجی) :
(بابام تو دوران سربازی یاد گرفته)hih
برنج ابکش میکنیم.ته قابلمه یک یا دو کفگیر برنج میریزیم(من بیشتر میریزم) بعد تیکه های مرغ رو خوب نمک مالی میکنیم و میچینیم روی برنج.حالا بقیه برنج رو میریزیم رو تیکه های مرغ.بعد میذاریم دم بکشه.تا برنج دم بکشه مرغمون هم میپزه..بعضیا برنج رو زیر مرغ نمیریزن و مرغ رو کف قابلمه میچینن تا در حین پختن سرخ هم بشه, اما وقتی برنج میریزی چون مرغ اب میندازه برنج طعم مرغ و بخودش میگیره وخیلی خیلی نرم و خوشمزه میشه.
حتما امتحان کنیدYum2Dreamyeyesf
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
منم یک روش خوب بلدم مزش دقیقا مثل اکبر جوجه میشه حتما حتما حتما یکبار امتحان کنید 100% خوشتون میاد .
مرغها را تکه های بزرگ کرده مثلا یک سینه مرغ را به 2 قسمت یا فقط 4 تکه میکنیم پوست آن را جدا نکنید و بعد از اینکه کامل شستیم میگذاریم تا آب آن گرفته شود .
در قابلمه به اندازه 2 بند انگشت روغن مایع + کره حیوانی ولی اگر کره حیوانی نداشتید فقط از همان روغن مایع استفاده کنید . بعد به مرغها به مقدار لازم فقط نمک زده و در روغن می گذاریم . وقتی کامل کف قابلمه چیدیم زیر گاز را کم کرده و دم کنی می گذاریم و هر نیم ساعت یکبار مرغها را برمی گردانیم به مدت 2 ساعت .
بعد مرغها کاملا سرخ و طلایی و حسابی خوشمزه شده اند
یه روش دیگه هم بلدم که خیلی خوشمزه میشه .
در قابلمه مورد نظر مرغها را خرد کرده - بدون استخوان - تکه های کوچک به اندازه 2 بند انگشت + آبلیمو + زغفران + 2 قاشق ماست همه را مخلوط کرده و زیر گاز را روشن میکنیم . دائما هم میزنیم تا بجوش بیاید .
وقتی جوش آمد زیر گاز را کم کرده تکه های کره را در تمام قسمتهای قابلمه می گذاریم .

خود مواد آب می اندازد و بعد از یک ساعت غذای فوق العاده خوشمزه آماده است . در ضمن این غذا را با برنج سفید میل کنید .excitedexcited
زهره جون اصلا اصلا اینطور نیست .
مرغ اینقدر خوشمزه میشه که انگار انواع و اقسام طعم دهنده ها رو بهش زدی در آخر هم که سرخ و حسابی طلایی میشه - طعمش فوق العاده است . حتما یکبار هم که شده امتحان کنید . مطمئنم همیشه برای مهموناتون و خودتون هم از این روش پخت استفاده میکنید .

فقط ترو خدا یادم رفت بگم وقتی هر کس خواست غذای خودش رو میل کنه باید روی مرغش رب انار بریزه . یادم رفته بود بگم . ببخشد (1782)
من میبافم و تو میبافی
من برای تو کلاه میبافم تا سرت گرم شود
تو برای من دروغ میبافی تا دلم گرم شود
پاسخ }
#10
سلام خانم گلا من مرغ اینجوری میپزم اول مرغ رو با 1پیاز ریز شده ونمک فلفل سیاه وادویه مرغ باهم تویه قابلمه دربسته باشعله کم میزارم نیم پز بشه بعد فلفل دلمه روش میریزم 10دقیقه بعدش رب گوجه البته کم بازعفران ابلیمو وشکر میریزم اینجوری نیازی به روغن نداره امتحان کنید خیلی خوشمزه میشهFlowerysmile
تاشقایق هست زندگی باید کردFlowerysmile
پاسخ }