خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 56 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طبخ مرغ به روش اعضای خانوم گل

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
طبخ مرغ به روش اعضای خانوم گل
روشهای مزه دار و پختن مرغتون رو در این تاپیک با دوستانتون به اشتراک بگذارید
لطفا از قرار دادن عکس بدون توضیح یا رسپی تکراری خودداری کنید




تکه های سینه و ران مرغ به تعداد نفرات( 6 تکه)
پیاز درشت 5 عدد نگینی
رب گوجه فرنگی 5 ق غ
نمک و فلفل قرمز



مرغها رو به نمک و فلفل آغشته کنید و بگذارید مزه دار بشه.
توی یه تابه بزرگ یا دیگ پیاز ها رو خوب تفت بدید تا طلایی بشه ولی نسوزه.
مرغ هارو توی پیاز ها خوب سرخ کنید.
رب رو اضافه و تفت بدید.
حالا چند لیوان آب بریزید تا روی مرغ ها رو بگیره.
بگذارید مرغ ها بپزه و سس مرغ غلیظ بشه.

این سس پر پیاز فوق العاده خوش طعمه.
میتونید مرغها رو از توی سس دربیارید و مرغ و سسش رو در ظرف های جداگانه سرو کنید.



[تصویر:  20140202193255_DSC00916.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاطا, 1368Sheri, لی لی گل, maryam1352, ladybird68, niloofar00, monir11
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: نوعی طبخ مرغ
مرسي گيسو جون بوسسسسسسسسس:

مواد لازم :

مرغ تازه شسته و تمیز شده به مقدار لازم

پیاز ۴ عدد رنده شده

اب ۱ فنجان

نمک

رب

روغن مایع

پیاز ۱ عدد کوچک

طرز تهیه :

پیاز رو رنده میکنیم و نصفشو میریزیم ته قابلمه و بعد تکه های مرغمونو میچینیم روش و بقیه پیاز رو میریزیم روی مرغها و بعد کمی نمک رو با ۱ فنجان اب حل میکنیم و میریزیم روی موادمون و این موادمونو میزاریم روی حرارت خیلی کم رو شعله پخش کن ومیزاریم اروم اروم بپزه تقریبا ۲ ساعت طول میکشه ولی طعمش فوق العاده میشه ما که خیلی خوشمون میاد یه بار امتحان کنین بعد اینکه پخت پیاز هارو با قاشق از روی مرغا برمیداریم و میزاریم کنار . پیاز کوچولومنو خردش میکنیم و با روغن تفتش میدیم و رب رو هم اضافه کرده و ۲-۳ دقیقه تفت میدیم بعد مرغارو روش میچینیم مرغا که قبلا اروم اروم پختن کمی اب پس میدن اب اونو از صافی رد میکنیم و میریزیم روی مرغ ها بعد اگه اب کم بود یه ذره اب جوش میریزیم روش و یکی دو قل که زد از رو اتیش برمیداریم و با برنج سرو میکنیم نوش جان

[تصویر:  20140202193144_100-298.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ عصر، توسط niloofar00.)
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۱۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nunu_khm, maral6363, طاطا, 1368Sheri, لی لی گل, maryam1352, niloofar00, ترلان t, گلسان, خرفه
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 86


محل سکونت : ايران
ارسال: #3
RE: نوعی طبخ مرغ
طبخ مرغ در ماهیتابه ی بدون روغن...ClapClap...

هم رژیمی بود و هم خیلی خوشمزه بود و سریع حاضر شد...hih

ران و ساق مرغ رو در یه ظرف با آبلیمو + سیر نگینی + پیاز حلقه شده + ادویه و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مدت 2 ساعت مارینه کردم...

بعد کف ماهیتابه رو یه کوچولو روغن ریختم ( در حد یک قاشق حتی کمتر)، مرغها رو چیدم و روشون زردچوبه و زعفرون ریختم و کنارش سیب زمینی گذاشتم و هویج گذاشتم ...در ماهیتابه رو بستم و حدود 40 دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم یک طرفش رو گذاشتم پخت و برگردوندمش و طرف دیگه ش رو هم حدود 15تا 20 دقیقه گذاشتم...تو این مدت درب ماهیتابه رو باز نکردم..خیـــــــــلی خوشمزه بود...excitedClap

مرغ تو همون نیم ساعت اول پخته میشه ولی چون کنارش سیب زمینی بود و دلم میخواست خوب برشته و پخته بشن زمان بیشتری گذاشتم...gag

در آخر هم میتونید به مرغتون کمی رب بزنید یا میتونید مثل من تو ظرف جداگانه با رب و آبلیمو سس درست کنید...(ولی بدون رب هم عالــــــــــــــــــــــــیه)Clap

به دلخواه می تونید کنار مرغتون تو ماهیتابه از نخود فرنگی و فلفل دلمه و ...استفاده کنید...

حتما امتحان کنید....
[تصویر:  20140202193255_DSC00916.jpg]
[تصویر:  20140202193515_morgh1.JPG]
علت ویرایش:آپلود عکس پیوستی
امضای sani2010

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۱۰-۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ عصر، توسط Galaxy.)
۸-۷-۱۳۹۰, ۰۳:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sani2010 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nunu_khm, 1368Sheri, لی لی گل, ladybird68, افسانه 52
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 239


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: نوعی طبخ مرغ

مواد لازم:
ران یا سینه ی مرغ با پوست 2 تکه
پیاز متوسط 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
رب انار ملس 1 قاشق
نمک به میزان لازم
تکه های مرغ را در قابلمه سرخ می کنیم از روغن خیلی کم استفاده کنید چون خودش روغن میندازه. پس از اینکه حسابی سرخ شد مرغها رو برداشته و در همان قابلمه پیازها رو سرخ کنید پس از سرخ شدن رب گوجه و انار رو که با نصف لیوان آب رقیق کردید روبه پیازداغ اضافه کنید مرغ سرخ شده و نمک رو هم داخل قابلمه ریخته و با حرارت خیلی کم به مدت 30 تا 40 دقیقه می زاریم بپزن. نوش جانexcitedexcitedexcited
پس از پختن می تونید پوست مرغ رو جدا کنید و دور بریزید. من چون دوست ندارم این کار رو می کنم اما حتما باید با پوست سرخ بشه.
امضای عصیانگر
بالشی کنار بالشت می گذاری
حوا نیز اینگونه آدم را وسوسه کرد
غلت می زنی در بستری که - منم
حوا نیز اینگونه آدم را تسخیر کرد
۲۵-۱۰-۱۳۹۰, ۰۶:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از عصیانگر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
لی لی گل, افسانه 52, خرفه
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: نوعی طبخ مرغ
[تصویر:  99138.jpg]


مواد لازم :
سينه مرغ 1 عدد
پياز متوسط 3 عدد
نمك
كمي روغن

طرز تهيه :

سينه مرغو ميشوريم و از وسط نصف ميكنيم . دو باره از طول به دلخواه ميتوني به سه قسمت يا دو قسمت تقسيمش كنين .

بعد ماهي تابه رو كمي چرب ميكنيم و تكه هاي مرغ رو توش ميزاريم تا كمي اب خودشو پس بده . وقتي كه اب مرغ كشيده شد پياز هاي نگيني خرد شده رو هم ميريزيم توي ماهي تابه و مرغ ها رو ميزاريم روشون . حرارت رو خيلي كم ميكنيم . كمي نمك هم به موادمون اضافه ميكنيم . همراه با پياز مرغ ها رو ميپزيم . خيلي خوشمزه ميشه .
ميتونين توي ماهي تابه رژيمي هم امادش كنين . ClapGigglesmile
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۹-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۰۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nunu_khm, ladybird68, niloofar00

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: نوعی طبخ مرغ
من روش خاص خودم رو دارمhih
معمولا مرغ رو کامل سرخ میکنم تا خودش اب بندازه
بعد اندازه یه لیوان اب اضافه میکنم وحرارت کم میذارم بپزه
در همین حین سس مرغ رو هم اضافه میکنم
پیاز داغ+سیرداغ+رب
باهم تفت میدم وبه مرغ اضافه میکنم
نمک میزنم ومیذارم جابیفتهFlowerysmile

[تصویر:  20120415144851_003.jpg]
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ عصر، توسط leili.)
۲۷-۱-۱۳۹۱, ۰۴:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, لی لی گل, maryam1352, ladybird68, hekmati009, رويا صادقي, leila_kb



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد