خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 56 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طبخ مرغ به روش اعضای خانوم گل

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
428
تاریخ عضویت:
Jan 2015
مدال ها

اعتبار: 2,647


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #131
RE: طبخ مرغ به روش اعضای خانوم گل
ابجی بزرگه مرغ هاش خیلی خوشمزه اند اینجا تو مرغ ادویه هندی هم افزوده میخک وهل به همراه کمی زنجبیل

اول مرغ سرخ کرد وبعدش گذاشت با کمی آب(نصف ظرف) دم کشید [عکس: 20160406180309_.jpg]
06-04-2016, 05:05 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
183
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 477


محل سکونت : نصف جهان
ارسال: #132
RE: طبخ مرغ به روش اعضای خانوم گل
من الان چند ماهی هست که مرغ هامو به این روش میپزم مجلسی و خوشمزه میشه .
اول یه معجون درست کردم که شامل سیر چند حبه (من دو تا بوته استفاده میکنم) ، فلفل دلمه ای رنگی از کدام یک عدد بزرگ (سبز، قرمز ، زرد و نارنجی) این معجون رو با هم خورد میکنیم (تو غذاساز یا هرچی که میریزین باید ریزه ریز خورد بشه ولی له نشه)تو پلاستیک فریزر گذاشتم در فریزر و هرسری برای پخت مرغ و یا بادمجون ازش یه تیکه استفاده میکنم .
حالا برای طبخ مرغ ابتدا یه پیاز پدرمادر دار (بزرگ) انتخاب و خلال میکنم میریزم کف ماهی تابه . کمی روغن میریزیم و کمی تفت میدیم یه تیکه از همون معجون رو به پیازا اضافه میکنیم و مرغ ها رو میچینم روش فقط مقداری زردچوبه و نمک و دارچین میزنم روی مرغ و زیرش رو کم میکنم مقداری روغن هم (ترجیحاً زیتون) روی مرغا میریزم و حدود یه ساعت با حرارت خیلی کم میزارم تا خووووووووب آب بندازه و پخته بشه ....
برای سسش مقداری رب و آبلیمو و نمک و کمی زعفران آبکرده رو هم میزنم و با 1 و نیم لیوان آب مخلوط میکنم و مث سس میریزم روی مرغا و یه ساعت هم با سس پخته میشه تا تنگ آب بشه . پیشنهاد میکنم امتحان کنین خوشمزس
این عکس در حال پخته هست . سری بعد از سرو شدش عکس میندازم

[عکس: 20160502100609__.jpg]
02-05-2016, 09:19 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
428
تاریخ عضویت:
Jan 2015
مدال ها

اعتبار: 2,647


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #133
RE: طبخ مرغ به روش اعضای خانوم گل
پخت مرغ مجلسی!!!!!

چند روز قبل جشن تکلیف پسر آبجی بود 250میهمان داشتیم
پسرخاله آشپزه با کمک همدیگر این مرغ خوشگل پختیم خیلی هم خوشمزه بود


مرغ ها اول سرخ میشن وروغن اضافی شون گرفته می شه
به روش پلکانی اول ران مرغ وبعد سینه ها را روی هم می چینیم طوری که وسط دیگ خالی بمونه ...


سس این مرغ به این شکل پیاز داغ فراوان درست میشه وبعد هویج وفلف دلمه خرد شده را بعد از سرخ شدن پیاز اضافه می کنیم و حالا ادویه ...کمی برگ بو با میخک هل سبز ..فلف چیلی ،زنجبیل ،افزوده وسپس رب گوجه اضاف می کنیم وروی مرغ ها می ریزیم
[عکس: 20160503112818__.jpg]


این هم ادامه کار
[عکس: 20160503113015__.jpg]

در اخر کار هم چند تا فلفل دلمه ای گنده را دو نیم کرده تخمهاش خارج می کنیم ووارونه می ذاریم روی مرغها
[عکس: 20160503113222__.jpg]


یکی از خوشمزه ترین مرغ هایی بود خوردیم این هم روی دیگ که پسرخاله آتیش گذاشت تا از دو طرف حرارت برسه و بی نظیر بود ...
[عکس: 20160503113743__.jpg]
03-05-2016, 10:39 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
398
تاریخ عضویت:
Dec 2015
مدال ها

اعتبار: 1,601


محل سکونت : تهران
ارسال: #134
RE: طبخ مرغ به روش اعضای خانوم گل
4تا پیاز رو با 2لیوان اب رو پختم ابش که کشید مرغ ها رو کمی با کره تفت دادم و 2لیوان اب زعفرون دم کردم و گذاشتم ریز قل بخوره بیشتر برا مهمون از اینروش استفاده میکنم خیلی عالی میشه ابش هم جدا سرو میکنم3[عکس: 20160521125812_IMG_20160519_221428.jpg]
21-05-2016, 12:03 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
56
تاریخ عضویت:
Mar 2016
مدال ها

اعتبار: 315


محل سکونت : تهران
ارسال: #135
RE: طبخ مرغ به روش اعضای خانوم گل
Wavesmile
من همیشه مرغ وپیاز وکرفس روباادویه جات میزارم میپزه ودراخر اونو ابکش میکنم ومرغ رو درمیارم اگه مهمون داشته باشم سرخ وبرای خودمون به صورت ابپز . واب مرغ روجدا سرومیکنم1 (49)
وسیب زمینی هم فراموش نمیشهههhih
[عکس: 20160606223611_IMG_20160606_223433.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2016, 09:53 PM توسط نیش نیش.)
06-06-2016, 09:50 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد