تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 56 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طبخ مرغ به روش اعضای خانوم گل
ابجی بزرگه مرغ هاش خیلی خوشمزه اند اینجا تو مرغ ادویه هندی هم افزوده میخک وهل به همراه کمی زنجبیل

اول مرغ سرخ کرد وبعدش گذاشت با کمی آب(نصف ظرف) دم کشید [عکس: 20160406180309_.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
من الان چند ماهی هست که مرغ هامو به این روش میپزم مجلسی و خوشمزه میشه .
اول یه معجون درست کردم که شامل سیر چند حبه (من دو تا بوته استفاده میکنم) ، فلفل دلمه ای رنگی از کدام یک عدد بزرگ (سبز، قرمز ، زرد و نارنجی) این معجون رو با هم خورد میکنیم (تو غذاساز یا هرچی که میریزین باید ریزه ریز خورد بشه ولی له نشه)تو پلاستیک فریزر گذاشتم در فریزر و هرسری برای پخت مرغ و یا بادمجون ازش یه تیکه استفاده میکنم .
حالا برای طبخ مرغ ابتدا یه پیاز پدرمادر دار (بزرگ) انتخاب و خلال میکنم میریزم کف ماهی تابه . کمی روغن میریزیم و کمی تفت میدیم یه تیکه از همون معجون رو به پیازا اضافه میکنیم و مرغ ها رو میچینم روش فقط مقداری زردچوبه و نمک و دارچین میزنم روی مرغ و زیرش رو کم میکنم مقداری روغن هم (ترجیحاً زیتون) روی مرغا میریزم و حدود یه ساعت با حرارت خیلی کم میزارم تا خووووووووب آب بندازه و پخته بشه ....
برای سسش مقداری رب و آبلیمو و نمک و کمی زعفران آبکرده رو هم میزنم و با 1 و نیم لیوان آب مخلوط میکنم و مث سس میریزم روی مرغا و یه ساعت هم با سس پخته میشه تا تنگ آب بشه . پیشنهاد میکنم امتحان کنین خوشمزس
این عکس در حال پخته هست . سری بعد از سرو شدش عکس میندازم

[عکس: 20160502100609__.jpg]
كارگر خسته اي سكه اي از جليقه ي كهنه اش بيرون آورد تا صدقه بدهد ، ناگهان جمله ي روي صندوق را ديد و منصرف شد ...
" صدقه عمر را زياد مي كند. "
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
پخت مرغ مجلسی!!!!!

چند روز قبل جشن تکلیف پسر آبجی بود 250میهمان داشتیم
پسرخاله آشپزه با کمک همدیگر این مرغ خوشگل پختیم خیلی هم خوشمزه بود


مرغ ها اول سرخ میشن وروغن اضافی شون گرفته می شه
به روش پلکانی اول ران مرغ وبعد سینه ها را روی هم می چینیم طوری که وسط دیگ خالی بمونه ...


سس این مرغ به این شکل پیاز داغ فراوان درست میشه وبعد هویج وفلف دلمه خرد شده را بعد از سرخ شدن پیاز اضافه می کنیم و حالا ادویه ...کمی برگ بو با میخک هل سبز ..فلف چیلی ،زنجبیل ،افزوده وسپس رب گوجه اضاف می کنیم وروی مرغ ها می ریزیم
[عکس: 20160503112818__.jpg]


این هم ادامه کار
[عکس: 20160503113015__.jpg]

در اخر کار هم چند تا فلفل دلمه ای گنده را دو نیم کرده تخمهاش خارج می کنیم ووارونه می ذاریم روی مرغها
[عکس: 20160503113222__.jpg]


یکی از خوشمزه ترین مرغ هایی بود خوردیم این هم روی دیگ که پسرخاله آتیش گذاشت تا از دو طرف حرارت برسه و بی نظیر بود ...
[عکس: 20160503113743__.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
4تا پیاز رو با 2لیوان اب رو پختم ابش که کشید مرغ ها رو کمی با کره تفت دادم و 2لیوان اب زعفرون دم کردم و گذاشتم ریز قل بخوره بیشتر برا مهمون از اینروش استفاده میکنم خیلی عالی میشه ابش هم جدا سرو میکنم3[عکس: 20160521125812_IMG_20160519_221428.jpg]
در دلم غوغاست
برلبم خنده.......
بی گذر از واژه عشق
دل من شد ذره ذره.......[عکس: 20160411224958_download4.jpg]
پاسخ }
Wavesmile
من همیشه مرغ وپیاز وکرفس روباادویه جات میزارم میپزه ودراخر اونو ابکش میکنم ومرغ رو درمیارم اگه مهمون داشته باشم سرخ وبرای خودمون به صورت ابپز . واب مرغ روجدا سرومیکنم1 (49)
وسیب زمینی هم فراموش نمیشهههhih
[عکس: 20160606223611_IMG_20160606_223433.JPG]
حیوان ها چشمانی دارند که می توانند به بهترین زبان حرف بزند.
[عکس: 20160606194307_1011567-656271457730983-465710721-n.jpg]

پاسخ }