وضعیت :
موضوعها: 2
اعتبار: 49 سلام میس گلد عزیز

....من طی یه پیام خصوصی قبلاً سوالم رو پرسیده بودم اما جوابی دریافت نکردم...شاید درستش اینه که اینجا بپرسم...من دنبال یه مدل رنگ های لایت مسی و طلایی هستم ...توی نت یه تصور هست که وضوح خوبی نداره تازه منم هیچ پیش زمینهای ندارم ببینم همینه یا نه....میشه شما راهنماییم کنین...و ضمناً میخواستم مراحل رنگ رو هم بدونم ...به مو زیاد آسیب میزنه؟ممنون
دریای طوفانی ناخدای لایق میسازد....
همیشه ممنون لحظات سخت زندگی باش.
وضعیت :
موضوعها: 7
اعتبار: 174 (۱۲-۰۹-۱۳۹۱, ۱۱:۱۷ ق.ظ)mis gold نوشته: [/color] (۱۱-۰۹-۱۳۹۱, ۱۰:۲۸ ب.ظ)banooyekhune نوشته: میس گلد جان به نظرت موهارو رنگ مشکی پرکلاغی کنم توش مش سرمه ای یا آبی بخام دربیارم میشه اصلا ؟ قشنگ میشه ؟ الان موهام مسیه البیته واسه تقریبا 3 ماهه دیگه
[/color][color=#C71585][/b] دوست عزیز باید بگید رنگ چشم و پوستتون چه رنگی ببینید مشکی بهتون میاد یا نه کلا مشکی رنگی که صورت کات میکنه و ظریفتر و لاغر تر نشون میده مش سرمه ای هم زیبا میشه اما مواظب باشید تیره کردن رنگ مو و روشن کردن هر دو به یک اندازه به مو آسیب میزنه
رنگ بلو بلک بگرید مشکی که تو نور تن سرمه ای داره دیگه لازم نیست دکلره کنید و مش سرمه ای در بیارید
مگه برای مشکی کردن هم باید دکلره کنم ؟ رنگ چشمام قهوه ایه
بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند
چون من که آفریده ام از عشق
جهانی برای تو
وضعیت :
موضوعها: 146
اعتبار: 2,268
مگه برای مشکی کردن هم باید دکلره کنم ؟ رنگ چشمام قهوه ایه
[/quote]
نه عزیزم برای مش سرمه ای باید دکلره کنی و رنگ فانتزی سرمه ای بزنی که قشنگ در بیاد رو مشکی خوب در نمیاد بدون دکلره کردن
بهتون میاد من خودم الان موهامو بلو بلک گذاشتم خیلی قشنگ شده
اگه دنیا مردونگی سرش میشد اسمش دخترونه نبود