خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه آجیل ترشی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
38
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 56


محل سکونت : قزوین
ارسال: #1
Package_favorite طرز تهیه آجیل ترشی
[تصویر:  20121022135615_154-6478.jpg]



آجیل جزو تنقلات خوشمزه و پرطرفدار است. بچه ها هم این نوع خشکبار را دوست دارند. درست کردن این نوع ترشی علاوه بر مقبول بودن پیش اعضای خانواده، سفره را رنگین و زیبا تر می کند.
● مواد لازم
▪ گردوی پوست کنده تازه مغز شده ۲۰۰ گرم
▪ بادام پوست کنده شده ۲۰۰ گرم
▪ فندق ۲۰۰ گرم
▪ پسته ۲۰۰ گرم
▪ سرکه و نمک و تخم گشنیز به میزان لازم

● طرز تهیه
بادام، فندق، پسته و گردو را یک ساعت قبل از شروع تهیه ترشی در آب گذاشته و خیس می کنیم، سپس آن را از آب خارج کرده و در ظرف ترشی با نظم و ترتیب می چینیم، بعد در هر ردیف لابه لای مواد کمی تخم گشنیز پاشیده و یک قاشق مرباخوری نیز نمک به مواد اضافه می کنیم و در پایان سرکه را روی مواد تهیه کرده ریخته بطوری که تمام مواد را پوشش دهد. این ترشی بسیار لذیذ است و بعد از چهار، پنج روز قابل استفاده می شود.
امضای aster69

حذف امضا به علت سایز بالا
مدیر ارشد
۱-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از aster69 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, هانیه60, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: طرز تهیه آجیل ترشی
سلام .وقت همگی بخیر .من ترشی آجیل رو با سس ترشی هم درست کردم خوشمزه میشه میتونید امتحان کنید..برا سس برگه زردالو رو تو اب خیس کردم بعد با تمرهندی و لواشک همراه سرکه و نمک جوشوندم و صاف کردم ،مغزهای اماده شده رو توشیشه ریختم و روش رو با سس اماده شده پر کردم و در اخر کمی نمک و ادویه ترشی گردو و فلفل ریختم .سس نباید خیلی سفت باشه چون بعد از مدتی مقداری از سرکه بخورد مواد میره .موفق باشید
۸-۹-۱۳۹۲, ۱۰:۴۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از هانیه60 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد