تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه آجیل ترشی
#1
Package_favorite 
[عکس: 20121022135615_154-6478.jpg]



آجیل جزو تنقلات خوشمزه و پرطرفدار است. بچه ها هم این نوع خشکبار را دوست دارند. درست کردن این نوع ترشی علاوه بر مقبول بودن پیش اعضای خانواده، سفره را رنگین و زیبا تر می کند.
● مواد لازم
▪ گردوی پوست کنده تازه مغز شده ۲۰۰ گرم
▪ بادام پوست کنده شده ۲۰۰ گرم
▪ فندق ۲۰۰ گرم
▪ پسته ۲۰۰ گرم
▪ سرکه و نمک و تخم گشنیز به میزان لازم

● طرز تهیه
بادام، فندق، پسته و گردو را یک ساعت قبل از شروع تهیه ترشی در آب گذاشته و خیس می کنیم، سپس آن را از آب خارج کرده و در ظرف ترشی با نظم و ترتیب می چینیم، بعد در هر ردیف لابه لای مواد کمی تخم گشنیز پاشیده و یک قاشق مرباخوری نیز نمک به مواد اضافه می کنیم و در پایان سرکه را روی مواد تهیه کرده ریخته بطوری که تمام مواد را پوشش دهد. این ترشی بسیار لذیذ است و بعد از چهار، پنج روز قابل استفاده می شود.

حذف امضا به علت سایز بالا
مدیر ارشد
پاسخ }
#2
سلام .وقت همگی بخیر .من ترشی آجیل رو با سس ترشی هم درست کردم خوشمزه میشه میتونید امتحان کنید..برا سس برگه زردالو رو تو اب خیس کردم بعد با تمرهندی و لواشک همراه سرکه و نمک جوشوندم و صاف کردم ،مغزهای اماده شده رو توشیشه ریختم و روش رو با سس اماده شده پر کردم و در اخر کمی نمک و ادویه ترشی گردو و فلفل ریختم .سس نباید خیلی سفت باشه چون بعد از مدتی مقداری از سرکه بخورد مواد میره .موفق باشید
پاسخ }