خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه برشهای لیموی آبنباتی برای تزیین کیک و دسر

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
طرز تهیه برشهای لیموی آبنباتی برای تزیین کیک و دسر
[عکس: 20120630112204_IMG_1085post.jpg]

این لیموهای آبنباتی خوشمزه بهترین و راحتترین گزینه برای تزیین انواع کیک و دسره
با هر نوع مرکباتی هم میتونی این روش رو امتحان کنین
امتحانش کنینYum2

با برس 3 تا لیمو ترش درشت شروع میکنیم
برشها تا اونجاییکه میتونین یک اندازه باشه

[عکس: 20120630110840_IMG_1011post.jpg]

توی یه دیگ آب رو بجوش بیارین و هم زمان یه کاسه بزرگ از آب و یخ هم آماده کنین

برشهای لیمو رو با دقت توی آب جوش بذارین به مدت یک دقیقه بجوشه

بعد از یک دقیقه به دقت برشهارو از دیگ آبجوش به ظرف آب یخ انتقال بدین و اجازه بدین برای یک دقیقه یا بیشتر بمونن(به اصلاح لیمو ها رو بلانش کردیم)


2 فنجان شکر و 1 فنجان آب رو توی تابه پهن بزرگی بریزین و با حرارت متوسط هم بزنین تا زمانیکه شکر حل بشه
وقتی بجوش اومد لیمو هارو توی تابه بچینین توری که روی هم نیفتن(فقط یک لایه لیمو بچینین)

[عکس: 20120630110923_IMG_1024post.jpg]

حرارت رو ملایم کنین و حدود یک ساعت بذارین لیمو ها با حرارت ملایم توی شهد بمونه

[عکس: 20120630111754_IMG_1047post.jpg]

بعد از یک ساعت حرارت رو خاموش کنین

[عکس: 20120630111912_IMG_1055post.jpg]

لیمو هارو از شهد خارج کنین و توی توری یا آبکش با فاصله بچینین و بذارین شهر اضافیش بریزه و خشک بشه

[عکس: 20120630112122_IMG_1097post.jpg]

این مرحله بین 12 تا 24 ساعت طول میکشه
بعد از این مدت از این لیموهای خوشمزه برای تزیین کیک و دسرتون استفاد کنین


ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



30-06-2012, 12:54 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد