تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 3.06 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ترشک
#1
تا حالا شده از جلوی مغازه هایی که ترشی جات دارن رد بشید و هوس خوردن آلوچه و آلوجنگلی و ترشک آناناس و خلاصه همه چیزایی که تو مغازه هست بیاد سراغتون؟
خوب حالا با این روش میتونید تو خونه برای خودتون از همه اون ترشک ها درست کنید وازش لذت ببرید.
برای این که با 5 کیلو میوه ترشک درست کنید به مواد زیر نیاز دارید:
آب 3 لیتر
نمک 100 گرم(میتونید بسته به سلیقه این مقدار رو کمتر یا بیشتر کنید)
جوهر لیمو 700 گرم
شیره نبات 1 لیتر
رنگ خوراکی
میوه مورد نظر 5 کیلو
آب رو بذارید روی چراغ تا جوش بیاد.
در مرحله دوم نمک و جوهر لیمو رو بریزید توش تا حل بشه.
بعد شیره نبات رو بریزید توش و هم بزنید تا کملا حل بشه.
بعد از اون رنگ خوراکی رو بهش اضافه کنید و میوه هاتون رو بریزید توش.
بذارید میوه ها 2 تا 3 دقیقه با موادتون بجوشه و بعد از روی اجاق برش دارید و بذارید خنک بشه و بریزیدش توی ظرف مورد نظرتون.
حالا هروقت میوه ها به طعمی که میخواستید رسید میتونید ازش میل کنید.
نوش جونتون.
بوی مهربانی می آید، کجا ایستاده ای؟ در مسیر باد؟
[عکس: car350ns___.png]
پاسخ }
#2
تررررررررررررش و خوشمزه استexcited

البالو دو لیوان

الو(الو قرمز یا الو زرد یا......) 5 عدد

زرشک تازه ی ابگیری یک فنجان
نمک به دلخواه

هسته ی الو ها رو در بیارید( اگه له شدن مهم نیست) و البالو ها رو هم بی هسته کنید و همراه زرشک بریزید داخل قابلمه .نمک رو داخل یه فنجون اب حل کنید و روی مواد داخل قابلمه بریزید و در ظرف رو بذارید و صبر کنید تا اب داخل ظرف جوش بیاد بعد شعله رو کم کنید و بذارید تا تمام مواد خوب پخته و له بشن.حدود یه ربع بعد می تونید با کوش کوب داخل همون قابلمه مواد رو له کنید می تونید هم از گوشکوب برقی یا میکسر برای این کار استفاده کنید.bio jolo.
بعد بذارید سرد بشه و داخل یه شیشه ی در بسته استفاده کنید.....Yum2Yum2
منبع : بیتوته

حالا اگر مثل من کمی حس خود ازاری دارید و براتون مهم نیست که معده تون هر چند وقت یه بار خون ریزی می کنه و کلا خوشتون میاد خودتون رو کمی ازار بدید بجای اون یه فنجون ابی که روزی مواد ریختید از اب زرشک یا البالو استفاده کنیدexcited فقط اگه جیگرتون از حلقتون زد بیرونburp منو فحش ندید خواهشا1 (284)

[عکس: 20121004222840_78926.jpg]
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#3
منم به این روش ترشک ساده و راحت و خوشمزه درست می کنم. خانومای گلی که درخواست کرده بودند مطالعه کنن.

میوه هایی که برای این ترشک استفاده کردم.

آلبالو
زردآلو
آلوچه
آلوبخارا
هلو
نمک به مقدار لازم

همه میوه ها رو می شوییم و در قابلمه ریخته و با شعله متوسط میگذاریم تا خوب بجوشد، نیازی به ریختن آب نیست چون میوه ها آب زیادی پس می دهند.
وقتی جوشید و آبش کمی کشید یعنی مثل لواشک نباید سفت باشه و کمی شل تر از اون و آبکی باشه بر میداریم و میذاریم تا سرد بشه.
برای نگهداری ترشک می توان در ظروف دربسته در یخچال فریزر نگهداری کرد.


[عکس: 20121230063707_967.jpg]
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
پاسخ }
#4
ترشکYum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
که شامل آلبالو- قیسی -برگه زرد آلو

[عکس: 20140202194851_20121102501.jpg]


علت ویرایش:آپلود عکس پیوستی
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهات حرف میزنند..
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20130724002846_310320071256-Copy.jpg]

ترشک آلبالوYum2Yum2Yum2
پاسخ }
#6
این ترشک من که طبق دستور سمیه جون گلبانو درست کردم میوه هام هم هلو و انار فریز شده و آلو قرمز و زردآلو و آلبالو بودن اما بعد از اینکه یه روز تو یخچال موند هم ترشی و شوریش کم شده بود هم قوامش کم بود واسه همین دوباره گذاشتم با یکم سرکه سفید و نمک اضافی و سه قاشق رب انار ترش بجوشه هم رنگش تیره تر شد هم ترشیش اینبار خوب شد ولی میوه هام تقریبا کامل له شدن اما خیلی خوشمزه ست ممنون سمیه جون(1782)Flowerysmile

[عکس: 20130819132435_.jpg]
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
#7
این ترشک من که با الو سیاه شلیل زرشک رب انار سرکه نمک قرقه قورت وابلیمو درست کردم
داغه داغه کار الانه
[عکس: 20130819214322_2013-08-1920.47.23-1.jpg]
پاسخ }
#8
من بااخته وآلبالو وآلو وتمبر هندی درست کردم Yum2Yum2Yum2Yum2 ترش ترش Yum2

[عکس: 20131128113402_-0032.jpg]


من مواد خشک رو خیس میدم کاملآ که باز شد با یکم نمک ویه کوجولو آب میذارم عالی میشه وقتی آبش کشیده شد آماده ستYum2


از مامان جون یاد گرفتم(1782)
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اخته خمس


مواد لازم:
آلبالو خشک................... 1 لیوان
اخته خشک....................1 لیوان
آلوچه خشک................... 1 و یک چهارم لیوان
نمک و گلپر


طرز تهیه:
آلو ، آلوچه و اخته را می خیسانیم.چند بار آب آنها را عوض می کنیم و در آخر درون آبکش یا سبد میریزیم.
انها به همراه دو تا لیوان آب و کمی نمک درون قابلمه ای ریخته در حین پخت با پشت قاشق آنها را له می کنیم.اینکار را انجام می دهیم تا زمانی که همه ی مواد پخته و غلیظ شوند.
سپس آنرا به ظرف دیگری منتقل کرده روی آن گلپر میریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود.اخته خمس آماده است.
نکات :
1. هنگام پخت مواد درب قابلمه را نگذارید تا رنگ مواد تیره نشود.
2.در صورتیکه خواستید اخته خمس ترش تری داشته باشید از زغال اخته ی بیشتری استفاده کنید.

((من فقط با اخته درست کردم- محشررررررهexcitedexcitedexcited))

[عکس: 20131218153844_DSC_3156.jpg]
[عکس: countdown.php?width=400&height=128&bg=59...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#10
رب انار+لواشک+دانه انار خشک+قیسی +دو نوع آلو خشک excited[عکس: 20140307161914_DSC00485.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }