خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ترشک

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
26
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 27


محل سکونت :
ارسال: #1
طرز تهیه ترشک
تا حالا شده از جلوی مغازه هایی که ترشی جات دارن رد بشید و هوس خوردن آلوچه و آلوجنگلی و ترشک آناناس و خلاصه همه چیزایی که تو مغازه هست بیاد سراغتون؟
خوب حالا با این روش میتونید تو خونه برای خودتون از همه اون ترشک ها درست کنید وازش لذت ببرید.
برای این که با 5 کیلو میوه ترشک درست کنید به مواد زیر نیاز دارید:
آب 3 لیتر
نمک 100 گرم(میتونید بسته به سلیقه این مقدار رو کمتر یا بیشتر کنید)
جوهر لیمو 700 گرم
شیره نبات 1 لیتر
رنگ خوراکی
میوه مورد نظر 5 کیلو
آب رو بذارید روی چراغ تا جوش بیاد.
در مرحله دوم نمک و جوهر لیمو رو بریزید توش تا حل بشه.
بعد شیره نبات رو بریزید توش و هم بزنید تا کملا حل بشه.
بعد از اون رنگ خوراکی رو بهش اضافه کنید و میوه هاتون رو بریزید توش.
بذارید میوه ها 2 تا 3 دقیقه با موادتون بجوشه و بعد از روی اجاق برش دارید و بذارید خنک بشه و بریزیدش توی ظرف مورد نظرتون.
حالا هروقت میوه ها به طعمی که میخواستید رسید میتونید ازش میل کنید.
نوش جونتون.
امضای zibatarin
بوی مهربانی می آید، کجا ایستاده ای؟ در مسیر باد؟
[تصویر:  car350ns___.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۹-۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ عصر، توسط Galaxy.)
۴-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از zibatarin به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خاله سیما, ladybird68, مامان مهدی یار, emii, Atefe joon, carpet, زهرا77
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #2
البالوچه
تررررررررررررش و خوشمزه استexcited

البالو دو لیوان

الو(الو قرمز یا الو زرد یا......) 5 عدد

زرشک تازه ی ابگیری یک فنجان
نمک به دلخواه

هسته ی الو ها رو در بیارید( اگه له شدن مهم نیست) و البالو ها رو هم بی هسته کنید و همراه زرشک بریزید داخل قابلمه .نمک رو داخل یه فنجون اب حل کنید و روی مواد داخل قابلمه بریزید و در ظرف رو بذارید و صبر کنید تا اب داخل ظرف جوش بیاد بعد شعله رو کم کنید و بذارید تا تمام مواد خوب پخته و له بشن.حدود یه ربع بعد می تونید با کوش کوب داخل همون قابلمه مواد رو له کنید می تونید هم از گوشکوب برقی یا میکسر برای این کار استفاده کنید.bio jolo.
بعد بذارید سرد بشه و داخل یه شیشه ی در بسته استفاده کنید.....Yum2Yum2
منبع : بیتوته

حالا اگر مثل من کمی حس خود ازاری دارید و براتون مهم نیست که معده تون هر چند وقت یه بار خون ریزی می کنه و کلا خوشتون میاد خودتون رو کمی ازار بدید بجای اون یه فنجون ابی که روزی مواد ریختید از اب زرشک یا البالو استفاده کنیدexcited فقط اگه جیگرتون از حلقتون زد بیرونburp منو فحش ندید خواهشا1 (284)

[تصویر:  20121004222840_78926.jpg]
امضای غزال70
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com
۱۴-۷-۱۳۹۱, ۱۲:۰۱ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از غزال70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
تنهاامید, مامان مهدی یار, niloofar00, sama0112, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1660


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: طرز تهیه ترشک
منم به این روش ترشک ساده و راحت و خوشمزه درست می کنم. خانومای گلی که درخواست کرده بودند مطالعه کنن.

میوه هایی که برای این ترشک استفاده کردم.

آلبالو
زردآلو
آلوچه
آلوبخارا
هلو
نمک به مقدار لازم

همه میوه ها رو می شوییم و در قابلمه ریخته و با شعله متوسط میگذاریم تا خوب بجوشد، نیازی به ریختن آب نیست چون میوه ها آب زیادی پس می دهند.
وقتی جوشید و آبش کمی کشید یعنی مثل لواشک نباید سفت باشه و کمی شل تر از اون و آبکی باشه بر میداریم و میذاریم تا سرد بشه.
برای نگهداری ترشک می توان در ظروف دربسته در یخچال فریزر نگهداری کرد.


[تصویر:  20121230063707_967.jpg]
امضای سمیه گلبانو
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
۱۰-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۰۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از سمیه گلبانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sonya, خاله سیما, نياز, N-M, parvin*, 162, 6 دی, پارانزیم, ladybird68, مامان مهدی یار, 1368Sheri, بانوی مهربانی, niloofar00, Atefe joon, e.alaii128, carpet, خانم ریزه
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 471


محل سکونت : ایران
ارسال: #4
RE: طرز تهیه ترشک
ترشکYum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
که شامل آلبالو- قیسی -برگه زرد آلو

[تصویر:  20140202194851_20121102501.jpg]


علت ویرایش:آپلود عکس پیوستی
امضای ladybird68
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهات حرف میزنند..
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ عصر، توسط niloofar00.)
۱۵-۱۱-۱۳۹۱, ۱۱:۰۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از ladybird68 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, سمیه گلبانو, مامان مهدی یار, 1368Sheri, niloofar00, Atefe joon, e.alaii128
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: طرز تهیه ترشک
[تصویر:  20130724002846_310320071256-Copy.jpg]

ترشک آلبالوYum2Yum2Yum2
۱-۵-۱۳۹۲, ۱۱:۲۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
باران جوینده, پارانزیم, negin.s, NAHID.V, niloofar00, Atefe joon, بی هنر

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #6
RE: طرز تهیه ترشک
این ترشک من که طبق دستور سمیه جون گلبانو درست کردم میوه هام هم هلو و انار فریز شده و آلو قرمز و زردآلو و آلبالو بودن اما بعد از اینکه یه روز تو یخچال موند هم ترشی و شوریش کم شده بود هم قوامش کم بود واسه همین دوباره گذاشتم با یکم سرکه سفید و نمک اضافی و سه قاشق رب انار ترش بجوشه هم رنگش تیره تر شد هم ترشیش اینبار خوب شد ولی میوه هام تقریبا کامل له شدن اما خیلی خوشمزه ست ممنون سمیه جون(1782)Flowerysmile

[تصویر:  20130819132435_.jpg]
امضای monamona
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
۲۸-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از monamona به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, گل گندم61, ایران دخت, سمیرا مامان شهاب, negin.s, z.arghavani, haidi, بی هنر, پارانزیم, مهرناز مامانی, f.nik, Atefe joon, maryam_1, asal arya, بانوی مهربانی, mozhgan57, vidia



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد