تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه خامه ترش
#1
طرز تهیه خامه ترش

[عکس: 20141115114541_6a.jpg]

مواد لازم:
ماست ترش ۵۰۰ گرم
خامه ۵۰۰ گرم


طرز تهیه:
همیشه برای درست کردن خامه ترش به مقدار مساوی باید از ماست و خامه استفاده کرد.

ابتدا ماست ترش را با خامه کاملا با هم مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به دمای ۶۰ درجه برسد به هیچ عنوان نباید به نقطه جوش نزدیک شود.
از روی حرارت برداشته و به مدت7 تا 8 ساعت در فضای آشپزخانه قرار می دهیم .بعد از آن درون شیشه کرده و داخل یخچال میگذاریم

توجه داشته باشید اگر به طور اتفاقی به صورت سریع به خامه ترش احتیاج پیدا کردید میتوانید اینکار را فقط با مخلوط کردن ماست و خامه انجام دهید و استفاده کنید.
برای دانستن رسیدن به نقطه ۶۰درجه می توانید از درجه های مخصوص این کار استفاده کنید اما اگر درجه ندارید انگشت کوچک خودرا درون
مایه برده دمای آن طوری باشد که نه انگشت احساس سوختگی کند و نه اینکه احساس سردی.
این مایه خانگی را در قسمت سرد یخچال تا یک هفته به مصرف برسانید.
خواستم زندگی کنم راهم را بستند
خواستم ستایش کنم گفتند خرافات است
خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است
گریستم گفتند بهانه است
خندیدم گفتند دیوانه است
دنیا را نگه دارید پیاده میشوم

پاسخ }
#2
[عکس: 20160214193659_How-to-make-sour-cream.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه خامه صبحانه بدون آب
1/4 پیمانه باترمیلک


خامه و باتر میلک رو با مخلوط و کمی بزنین تا یکدست بشه
سپس در شیشه تمیزی ریخته و با حوله یا دستمال تمیزی روی شیشه رو بگوشونین و با کش لاستیکی محکم کنین و در جای گرمی از خونه بمدت 24 ساعت قرار بدید
بعد از این مدت مایه بویی ترش میگیره وغلیظ میشه
خامه ترش شما آماده س
اگه دوست دارید غیلظتر بشه میتونین از صافی خیلی ریز یا تنظیف تمیز رد کنین و در یخچال قرار بدید

خامه ترش 3-5 روز در یخچال قابل نگهداریه

**برای تهیه 1/4 پیمانه باترمیلک کافیه 1/4 پیمانه شیر رو با 1 قاشق چایخوری سرکه مخلوط و 10 دقیقه کنار بگذارید

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }