امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه دسر انار سه لایه
#1
طرز تهیه دسر انار سه لایه

انار از میوه های پر طرفدار فصل پاییز است و انواع دسرهای خوشمزه را میشه با این میوه دلچسب تهیه کرد.بخصوص شب یلدا ، بانوان هنرمند ایرانی با تهیه انواع دسر انار جلوه خاصی به سفره یلداشون میدن. در این آموزش قصد دارم طرز تهیه دسر انار را براتون توضیح بدم. این مطلب برگرفته از آموزشهای شیرینی پزی آموزشگاه آشپزی کیک صورتی در کرجهست. 

[عکس: %D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8...%DA%AF.jpg]
مواد لازم برای دسر انار سه لایه
پودر ژله انار ۳ بسته (۱۰۰ گرمی)
آب جوش ۱ و ۳/۴ پیمانه
آب انار ۱ و ۳/۴ پیمانه
پنیر خامه ای ۳۵۰ گرم
خامه پر چرب ۲ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر قند ۲ پیمانه
انار دان شده ۱ پیمانه (+برای تزیین)

دسر انار سه لایه واقعاً فوق العاده است به خصوص برای شب یلدا. هیچ نیازی به پخت ندارد اما کمی وقت گیر است و بهتر است آن را از روز قبل آماده کنید چون باید در چند مرحله در یخچال بماند. این دسر انار سه لایه ترکیبی از طعم های ترش و شیرین و بافت های خامه ای و ژله ای است. پس هر چیزی که از یک دسر انتظارش را دارید در آن هست.
لایه اول دسر انار ژله ای است که در تهیه آن به جای آب سرد از آب انار طبیعی استفاده شده است. گرفتن آب انار در خانه هم کار چندان دشواری نیست و میتوانید خودتان آن را به راحتی انجام دهید. لایه دوم موس انار است که از ترکیب یک مخلوط خامه ای با ژله انار نیم بسته و دانه های انار تازه تهیه میشود. در آخر هم یک لایه شیرین خامه ای فوق العاده خوشمزه ته ظرف دسر منتظر است که شما و مهمان های شب یلدا تان را سورپزایز کند! قطعاً با دسر انار سه لایهسفره ی شما بی نظیر خواهد شد.
طرز تهیه دسر انار سه لایه
ابتدا ۹ لیوان یا کاسه یا هر ظرفی که برای دسر سه لایه مد نظر دارید را آماده کنید و روی یک سینی بزرگ که در یخچال تان جا میشود بچینید تا در مراحل بعدی کار شما آسان تر شود.
حال ژله لازم برای لایه دوم را آماده کنید. یک بسته از ژله ها را در ۳/۴ پیمانه آب جوش بریزید و خوب هم بزنید تا ژلاتین به خوبی در آن حل شود. سپس ۳/۴ پیمانه آب انار سرد به آن اضافه و با آن مخلوط کنید. ژله را در یخچال قرار دهید تا نیم بسته شود (کامل بسته نشود). باید ژله شما حالت تکه تکه و نیمه مایع داشته باشد. هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. سپس آن را از یخچال خارج کنید تا در مدتی که مرحله بعدی را انجام میدهید ژله به دمای اتاق برسد.
پنیر خامه ای را با سرعت زیاد همزن بزنید تا هوا به آن نفوذ کند و سبک شود. به طور جدا گانه، خامه پر چرب، پودر قند و وانیل را در کاسه بزرگی بریزید و با سرعت بالای همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و وقتی سری همزن را خارج میکنید خامه به حالت نوک تیز از آن آویزان باشد. سپس پنیرخامه ای زده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط خامه مرحله قبل را نصف کنید. نیمی از آن را با استفاده از قیف یا با قاشق داخل ظرف های دسر بریزید و سطحش را صاف کنید.
نیم دیگر را با ژله نیم بسته مخلوط کنید تا صورتی رنگ شود. برای این کار هم از سرعت بالای همزن استفاده کنید. سپس ۱ پیمانه دانه انار را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. موس انار آماده شده را به عنوان لایه دوم به صورت یکنواخت در ظرف دسر بریزید.
حال ظرف ها را با سینی به یخچال منتقل کنید و بگذارید ۱ ساعت بمانند تا موس خودش را بگیرد.
بعد از یک ساعت، لایه آخر دسر انار سه لایه را آماده کنید. این لایه در واقع یک ژله غلیظ است. ۱۷۰ گرم از پودر ژله (۱ و ۲/۳ بسته) را در ۱ پیمانه آب جوش حل کنید. سپس ۱ پیمانه آب انار سرد را با آن مخلوط کنید. بگذارید ژله کاملاً خنک شود و به دمای اتاق برسد.
ژله مایع خنک شده را روی ظرف های دسر اضافه کنید و دوباره سینی را در یخچال بگذارید. حداقل چند ساعت صبر کنید تا ژله لایه سوم کاملاً بسته شود (بهتر است برای اطمینان آن را از شب تا صبح در یخچال قرار دهید).
میتوانید روی دسر سه لایه را با دانه های انار تزیین کنید.
نکته: به جای پودر ژله انار میتوانید از هر پودر ژله قرمز دیگری مثل توت فرنگی هم استفاده کنید.
پاسخ }