تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 38 رای - 2.53 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه دلار یا دلال
#1
سلام عزیزان
با اجازه گیسو جان این تایپک رو باز کردم
این چاشنی خوشمزه رو از یکی از دوستان شمالیم یاد گرفتم
اما شنیدم که توی جاهای مختلف شمال یه طرق مختلفی تهیه میشه
من اینجوری درست کردم:
گشنیز / نعنا به میزان مساوی و اگر پونه هم داشته باشید که خیلی بهتر میشه به همون اندازه گشنیز و نعنا
سبزی های پاک و شسته شده رو همراه نمک زیاد داخل میکسر میریزیم و خوب ریزش میکنیم
این چاشنی باید شور باشه
اما باز بسته به ذائقتون داره
با ماست و گوجه سبز و خیار خیلی میچسبه
داخل ظرف در دار توی یخچال نگه داری کنید
اگه دستور مدل دیگه ای دارید بذارید تا همگی استفاده کنیم
[عکس: 20120524171312_DSC01094.JPG]
[عکس: 20120524171341_DSC01085.JPG]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#2
سلام فائزه جون شما درست میگی اما ما یه جوره دیگه درست میکنیم امتحان کنید:
((ما اصالتن ماله یکی از روستاهای رشتیم))
نعنا سبز رو تویه ظرفب که تو شمال یه ظرف سینی مانندی از جنس سفال دارن که بهش میگن" نمکیار" به طوره عامیانه و محلی میگن "نمکار" با یه سنگ تقریبا گرد نعنا رو میسابیم یعنی له میکنیم
و کم کم بهش نمک اضافه میکنیم تا جایی که مملو از نمک شه شور بشه اینقد میسابیم که شکل خمیر میشه.
((اگه به فومن - امامزاده هاشم یا آستانه اشرفیه و... که صنایع دستی دارن رفتین اونجا حتما نمکار دارن در سایزایه مختلف))
با گوجه سبز - ماست -ماست وخیار - دوغ- حتی میوه های ترش مثه پرتقال- کیوی انواع آلو-و خیار گوجه و...
"خیلی خوشمزس"Yum2Yum2
اگر تنها ترین تنها شوم بازهم خدا هستFlowerysmile
پاسخ }
#3
سلام دوستان گل.
ما هم اینجوری درست میکنیم:
نعنا تازه ـ گشنیز ـ زلنگ و اناریجه از هرکدوم 1 بسته ـ سیر تازه و برگ سیرـ اگر هم دوس داشتین میتونین ریحانی که مال ماست هست رو بریزین توش...خوش عطرترش میکنه. نمک هم یادتون نره و فلفل زیاد البته بستگی به ذائقتون داره.

این دلال خیلی عالیه. واسه ماست های ترش که معرکست.
یا ماست چکیده
من که عاشقشم... امیدوارم به دردتون بخوره
(1782)(1782)


اینم عکسش :
خودم درستیدمش و گذاشتم تو ظرف در دار و تو یخچال...
حتما امتحان کنینhihhih


ظرفش بزرگه نمیدونم چرا کوچیک نشون میدهDunnof


[عکس: 20120618084708_1293.jpg]
به فکر گذشته بودن همچون دویدن به دنبال باد است...
پاسخ }
#4
ماهم بغیر از نعنا و گشنیز سبزی بنام کوتکوته هم میزنیم بسیار لذیذ میشه والبته مناسب برای فصل تابستان چون طبیعتش خنک من تازه تموم کردم بایدد دوباره درست کنمYum2
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۰۲-۰۵-۱۳۹۱, ۰۹:۵۴ ق.ظ)haniet نوشته:  من میخوام اینو درست کردم ولی یه سوال پیش اومده برام.... نمک بزنیم سبزیها آب نمیندازن خراب بشن؟تا چند وقت میشه دلار رو نگهداری کرد؟؟؟Hanghead

هانی جون نمک نزنی سبزیها زود کپک میندازه
حتما باید شور باشه تا خراب نشه
تو یخچال هم باید نگهش داری
با قاشق تمیز ازش ورداری

هرچی نمکش بیشتر باشه سبزیش سبز تر میمونه و تیره نمیشه و بیشتر هم میشه نگه داشت
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
ما ازنعناع و بیشتر خالواش یا همون کوتکته ونمک استفاده می کنیم مامانم با چرخ گوشت یا مولینکس درست می کنه .فقط سبزیش باید برگ برگ وکاملا آبش خشک شده باشخیلی خوشمزه استتتتتتتتتتتتتتت
[عکس: Bu3Ip4.png]
پاسخ }
#7
ماباگشنیزونعناع وکمی نمک درست میکنیم.گشنیزبیشترونعناع کمتر.
هرچی نعناع ونمک بیشتربشه رنگش تیره ترمیشه.


نمکش کم بود،یه کم رنگش تیره شده ولی فوق العاده خوشمزه استYum2

[عکس: 20140302155456_DSC05381.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#8
دلار با گوجه سبز Yum2excitedexcited

[عکس: 20140617145501_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اینم دلال تازه باپرتقال
میشه باخیاروآلوچه ومیوه های دیگه هم خورد...
فوق العاده استYum2Yum2


[عکس: 20140617164320_DSC05384.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#10
[عکس: 20140709153650_IMG__.jpg]

[عکس: 20140709153728_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }