خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 55 رای - 2.95 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه زولبیا و بامیه

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,175
تاریخ عضویت:
May 2011
مدال ها

اعتبار: 1,800


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
طرز تهیه زولبیا و بامیه
[attachment=10730]
زولبیا و بامیه
مواد لازم
نشاسته : 200 گرم
ماست : 200 گرم
آرد
روغن جامد
جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری
آب یا گلاب : یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ : 3 عدد
نمک : یک سوم قاشق چایخوری
آب لیمو : دو قاشق سوپخحوری
شکر : نیم کیلو
طرز تهیه زولبیا :
ابتدا باید نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط کرد سپس حدود 20 گرم از آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می میزنیم تا مایع مورد نظر خوب صاف شود ، آن گاه یک قاشق چایخوری روغن جامد را به آن اضافه می کنیم و دوباره مایع را به هم می زنیم سپس آب یا گلاب را همراه جوش شیرین و زعفران به مایع اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . سپس مایع را در قیف مخصوص می ریزیم و روی روغن داغ فرم می دهیم ، پس از این که کمی سرخ شد ، آنها را پشت و رو می کنیم و داخل شربت قرار می دهیم و بعد از 10 دقیقه آن را خارج می کنیم .
طرز تهیه بامیه :
ابتدا آب را جوش می آوریم ، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید ، سپس روغن را به ان اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم ( حدود 3 دقیقه ) به طوری که خمیر به صورت سفت در بیاید . پس از این که خمیر کمی سرد شد ، تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه می کنیم تا خمیر خوب ورز بخورد و نرم شود . برای اینکه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کنید .
سپس خمیر را در قیف می ریزیم و به صورت دایره دایره در ظرف روغن داغ می ریزیم . بایمه ها را هنگام سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند ، بامیه هار ا از روغن خارج کرده و داخل شربت می ریزیم و چند دقیه در شربت نگه می داریم .


[عکس: 20120523135009_60041_154666024555831_100...6715_n.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2014, 12:02 PM توسط Galaxy.)
01-08-2011, 10:39 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
شربتش همون ترکیب آب و شکر و گلاب و یه کم گلوکز هست

میتونید از شربت بار آماده هم استفاده کنید
11-08-2011, 07:43 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
مواد لازم زولبيا :
نشاسته دويست گرم
ماست دويست گرم
آرد بيست گرم
روغن جامد يك قاشق چايخوری
جوش شيرين نصف قاشق چايخوری
آب يا در صورت تمايل گلاب يك قاشق سوپخوری

طرز تهيه :

بتدا بايد نشاسته و ماست را با يكديگر مخلوط كنيم ، پس از چند دقيقه كه نشاسته در ماست حل شد ، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم مي زنيم تا مايع مورد نظر صاف شود.
آن گاه روغن جامد را به آن اضافه مي كنيم و دوباره شروع به همزدن مي كنيم ، سپس به مايع درست شده ، آب و يا گلاب را به همراه زعفران و جوش شيرين اضافه كرده و هم مي زنيم .
سپس مايع را در قيف مخصوص مي ريزيم و روي روغن داغ ، فرم مي دهيم .
پس از اين كه كمي سرخ شد، آنها را پشت و رو مي كنيم و داخل شربت قرار مي دهيم و پس از يك ربع از شربت خارج مي كنيم .

تهيه شربت :
يك كيلو شكر را در ۳۰۰ گرم آب مي جوشانيم و به آن مقدار كمي جوهر ليمو ، هل ، و ۱۰ گرم باتقا ‌‌( مايه اي كه قناد ها از آن استفاده مي كنند .) اضافه مي كنيم.

مواد لازم بـامـيــه براي 6 نفر :

تخم‌مرغ سه عدد
روغن جامد یك قاشق مرباخوری
شكر نیم كیلو
آرد دویست گرم
آب به مقدار لازم
نمك یك سوم قاشق چایخوری
آب لیمو دو قاشق سوپخوری
گلاب به مقدار لازم

طرز تهيه:
ابتدا آب را جوش مي‌آوريم، با شعله ملايم آرد را اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم تا خمير نسبتا سفتي به دست آيد.
سپس روغن را به آن اضافه مي‌كنيم و مرتب هم مي‌زنيم (حدود دو الي سه دقيقه) به طوري كه خمير به صورت سفت در بيايد.
پس از اين كه خمير كمي سرد شد، تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي به آن اضافه مي‌كنيم تا خمير خوب ورز بخورد و نرم شود.

براي اينكه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. سپس خمير را در قيف مي‌ريزيم و به صورت دايره دايره در ظرف روغن داغ مي‌ريزيم.
به ياد داشته باشيد كه باميه‌ها را هنگام سرخ شدن، بايد مرتب هم بزنيد تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند.
باميه‌ها را در همان حال كه داغ هستند، به شربت گرم اضافه مي‌كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند.در غير اين صورت باميه‌ها، شربت را جذب نخواهند كرد.
به ياد داشته باشيد اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت است و دليل ديگري ندارد.
12-09-2011, 10:25 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
(09-02-2012, 07:11 PM)ava joon نوشته: سلام گیسو جان

،راستش من چند باری که بامیه درست کردم ،وقتی‌ که اونها رو توی شربتش می‌ریختم خیلی‌ نرم میشدن ،مثل بامیه‌های آمده که دورش خشک و داخلش نرم هست ،هیچ وقت نشدDunnof،می‌شه راهنماییم کنید که چجوری می‌شه مثل بامیه‌های قنادی دارشون آورد؟

آوا جون باید بداری شربت و بامبه یه کم خنک بشن
اگه داغ باشه خمیری میشه
16-02-2012, 11:55 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #5
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
طرز تهیه بامیه به روایت تصویر:Dreamyeyesf
اول شربت(2 لیوان شکر با یه لیوان آب و نصف لیوان گلاب و زغفران چند قاشق و کمی آبلیمو)
[عکس: 20120725140440_DSCF0582.JPG]
یه لیوان آب +یه قاشق کره (روغنم میشه)+یه قاشق از شربت
وقتی اینا جوش اومد یه لیوان آرد میریزم توش و هم میزنیم تا خمیر به دست بیاد
[عکس: 20120725140802_DSCF0586.JPG][عکس: 20120725141056_DSCF0587.JPG]
[عکس: 20120725141200_DSCF0590.JPG]
خمیر که سرد شد دونه دونه سه تا تخم مرغ میزنیم توش و هر تخم مرغ رو به مدت 1 دقیقه هم میزنیم خمیر حاضره.میریزیم تو قیف و تو روغن سرخ میکنیم
[عکس: 20120725141248_DSCF0592.JPG][عکس: 20120725141601_DSCF0595.JPG]
[عکس: 20120725141639_DSCF0596.JPG][عکس: 20120725141718_DSCF0597.JPG]
[عکس: 20120725141812_DSCF0599.JPG][عکس: 20120725141846_DSCF0600.JPG]
[عکس: 20120725141938_DSCF0601.JPG][عکس: 20120725142019_DSCF0602.JPG]
اینم بامیه ها
[عکس: 20120725142132_DSCF0605.JPG]
تذکر:یک اینکه وقتی تخم مرغ ها رو میزنید ممکنه به علت آردش (سنگین یا سبک بودنش)تعداد تخم مرغا فرق کنه یعنی اگه آرد نانوایی باشه احتمالا 4 تا تخم مرغ بخواد در غیر این صورت 3 تا.
دو برای برش بامیه ها از قیف قیچی رو حتما چرب کنید .
و سه بهتره تخم مرغا رو اول با دستتون هم بزنید باز شه بعد با هم زن (اگه نمی خواین هم زنتون بسوزه البتهhih)
(آخرین تغییر در ارسال: 25-07-2012, 07:41 PM توسط naz bano.)
25-07-2012, 03:52 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 1,162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #6
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
اینم بامیه های من طبق دستور رفیق شفیقمان ناز بانو دم افطاری به ذوقمان آوردDreamyeyesf

[عکس: 20120725211110_DSCF0486.jpg]
[عکس: 20120725211319_DSCF0487.jpg]
25-07-2012, 10:43 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 7,146


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #7
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
سلامHangheadاینم از بامیه ای ک پختمcryingcryingخطی . دایره .مستطیل همه نوعی پزوندم.....اصلا شکلش درست در نمیومدcrying
نخندید دلداریم بدیدConsolingخیلی خسته شدم بازبون روزهangelic
خب استاد ناز بانو جونم اولا ک تشکر دوما بیزحمت بگو اشکالم کجا بود؟؟؟؟؟Dunnof
البته 4تاتخم مرغ زدم و البته خیلی طول کشید ک خمیر با تخم مرغا دونه دونه قاطی شه.......آخرشم خمیرم صاف صاف نبودcryingcryingcrying

[عکس: 20120726171701_bm.JPG]
البته بصورت بامیه بلند و پیچدار زدم وقتی خنک شد گذاشتم تو شهد ولی بعدش خورد شد
راهنمایی لطفا
(آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2012, 06:59 PM توسط z.arghavani.)
26-07-2012, 06:50 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
من با این دستور درست کردم:
مواد لازم:
آب 1 لیوان
روغن 2 ق س
تخم مرغ 2عدد(تخم مرغ و آرد باید هم وزن باشند)
آرد 1لیوان
وانیل کمی
شکر 1ق غ
نمک یک هشتم ق چ
آب و روغن رو در ظرفی ریخته و میذاریم تا حباب های ریز بزنه(نزدیک جوش اومدن) بعد آرد و شکر رو یکباره اضافه کرده مخلوط میکنیم تا آرد در آب و روغن خمیر بشه تا جایی که دیگه نشه با قاشق بهم زد .بعد از روی گاز برداشته خمیر را ورز میدیم سپس خمیر رو پهن کرده میگذاریم خنک بشه.تخم مرغها را با وانیل جداگانه میزنیم . خمیر را در ظرفی گذاشته و بتدریج تخم مرغ زده شده را اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیر آماده بشه.روغن مایع را در تابه ریخته میگذاریم ولرم بشه سپس خمیر بامیه را در قیف ریخته و نصف ماهیتابه را با دانه های بامیه پر میکنیم(خمیر رو با قیچی چرب شده با اندازه دلخواه میبریم).سپس شعله گاز رو زیاد میکنیم تا بامیه ها پف کرده و سرخ بشن.
گاهی با کفگیر آهسته زیرورو میکنیم تا بامیه بخوبی سرخ بشه بعد اونها رو روی صافی میگذاریم تا روغن اضافه جدا شه و بعد بامیه ها رو تو شهد میریزیم و چند لحظه صبر میکنیم تا شهد به خورد بامیه ها بره.برای طلایی شدن بامیه ها 1ق غ از شهد رو داخل مایه بامیه میریزیم.
تهیه شهد:
شکر 1.5 لیوان
آب0.5 لیوان
گلاب 0.5لیوان
جوهرلیمویک هشتم ق چ یا آبلیوم 1 ق چ
شکر و آب و گلاب رو برای 15دقیقه میگذاریم تا با حرارت ملایم بجوشه و بعد جوهر لیمو را اضافه میکنیم تاآب شکر به شکل عسل در بیاد ولی شکرک نزند.
برای براق شدن بامیه و زولبیا میتوان هنگام برداشتن شهد از روی آتش 0.5ق غ گلوکز به آن اضافه کرد.

من خیلی کم زعفران هم به شهد اضافه کردم.
و با میه رو با حرارت ملایم سرخ کردم که مغز پخت بشن و توشون خمیری نباشه بعد شعله رو زیاد کردم تا روی بامیه ترد شه.خیلی خوب شده بود و به جرات میگم عین بامیه های بیرون شده بود1 (49)

در حال پخت
[عکس: 20120726202442_050520134399.jpg]
این هم بامیه من1 (49)Yum2
[عکس: 20120726194316_050520134406.jpg]

(آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2012, 09:58 PM توسط elipari.)
26-07-2012, 09:55 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #9
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
ارغوانی جونم من کوچیک تر از اونم که استاد صدام کنی با اجازه بقیه دوستان و سیما جونم که این لقب برازنده ایشونه اولا که چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟
بامیه ها رو باید داغ داغ وقتی از روغن در اوردی بریزی تو شربت بعد اینکه سردشد که دیگه شربت به خوردش نمی ره شربت باید سرد باشه اونم نه اینکه بزاری تو یخچال سرد شه دمای محیط بهتره بگم.
دوما عزیزم من که گفتم اولش با دست تخم مرغا رو به خورده خمیر بدی بهتره مرحله آخرو با هم زن بزن که دیگه خوب به خورد مواد بره . صاف نبودن خمیرت شاید از مرحله یی که آرد رو میریزی تو آب باشه اونجا باید خوب هم بزنی تا ارد گوله گوله نشه بهتره آرد رو الک بکونی این طوری راحت تره اینم تجربه دوست خوبم پری سان جون بود Flowerysmileدر مورد شکلشون هم واسه بار اول خوبه ولی چون سرد بامیه هاتو ریختی تو شربت و حتما هم هم زدی تو شربت اینطوری شده نباید که هم بزنی با یه قاشق آروم فقط بامیه هارو فرو کن تو شربت و در بیار
هم نزنConsolingConsolingConsoling
دوباره امتحان کن (1782)
راستی یادم رفت تخم مرغ همون طوری که گفتم بستگی به آرد داره شاید هم آرد سبک بوده و شما زیادی تخم مرغ زدی خانمی یه گل(1782)(1782)
(آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2012, 12:05 PM توسط naz bano.)
27-07-2012, 11:54 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
176
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 172


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
اینم زولبیا بامیه من ، دفعه اولم بود یکم سایز بامیه ها کوچیک و بزرگ شدن hih ولی طعمش خیلی خوب بود
[عکس: 20120727201245_1.jpg]
27-07-2012, 09:43 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه بامیه مخصوص Galaxy 0 1,027 17-07-2012, 06:18 PM
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد