خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 55 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه زولبیا و بامیه

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,175
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1800


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
طرز تهیه زولبیا و بامیه
[attachment=10730]
زولبیا و بامیه
مواد لازم
نشاسته : 200 گرم
ماست : 200 گرم
آرد
روغن جامد
جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری
آب یا گلاب : یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ : 3 عدد
نمک : یک سوم قاشق چایخوری
آب لیمو : دو قاشق سوپخحوری
شکر : نیم کیلو
طرز تهیه زولبیا :
ابتدا باید نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط کرد سپس حدود 20 گرم از آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می میزنیم تا مایع مورد نظر خوب صاف شود ، آن گاه یک قاشق چایخوری روغن جامد را به آن اضافه می کنیم و دوباره مایع را به هم می زنیم سپس آب یا گلاب را همراه جوش شیرین و زعفران به مایع اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . سپس مایع را در قیف مخصوص می ریزیم و روی روغن داغ فرم می دهیم ، پس از این که کمی سرخ شد ، آنها را پشت و رو می کنیم و داخل شربت قرار می دهیم و بعد از 10 دقیقه آن را خارج می کنیم .
طرز تهیه بامیه :
ابتدا آب را جوش می آوریم ، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید ، سپس روغن را به ان اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم ( حدود 3 دقیقه ) به طوری که خمیر به صورت سفت در بیاید . پس از این که خمیر کمی سرد شد ، تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه می کنیم تا خمیر خوب ورز بخورد و نرم شود . برای اینکه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کنید .
سپس خمیر را در قیف می ریزیم و به صورت دایره دایره در ظرف روغن داغ می ریزیم . بایمه ها را هنگام سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند ، بامیه هار ا از روغن خارج کرده و داخل شربت می ریزیم و چند دقیه در شربت نگه می داریم .


[تصویر:  20120523135009_60041_154666024555831_100...6715_n.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ عصر، توسط Galaxy.)
۱۰-۵-۱۳۹۰, ۱۰:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از یاسی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاطا, پارانزیم, minaarash, z.arghavani, رها نبوی, maryam-goli, khale rizeh, zeiton, نونی, بی هنر, Atefe joon, پرستار مهربون, saeide27, شاتوت
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
شربتش همون ترکیب آب و شکر و گلاب و یه کم گلوکز هست

میتونید از شربت بار آماده هم استفاده کنید
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
مواد لازم زولبيا :
نشاسته دويست گرم
ماست دويست گرم
آرد بيست گرم
روغن جامد يك قاشق چايخوری
جوش شيرين نصف قاشق چايخوری
آب يا در صورت تمايل گلاب يك قاشق سوپخوری

طرز تهيه :

بتدا بايد نشاسته و ماست را با يكديگر مخلوط كنيم ، پس از چند دقيقه كه نشاسته در ماست حل شد ، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم مي زنيم تا مايع مورد نظر صاف شود.
آن گاه روغن جامد را به آن اضافه مي كنيم و دوباره شروع به همزدن مي كنيم ، سپس به مايع درست شده ، آب و يا گلاب را به همراه زعفران و جوش شيرين اضافه كرده و هم مي زنيم .
سپس مايع را در قيف مخصوص مي ريزيم و روي روغن داغ ، فرم مي دهيم .
پس از اين كه كمي سرخ شد، آنها را پشت و رو مي كنيم و داخل شربت قرار مي دهيم و پس از يك ربع از شربت خارج مي كنيم .

تهيه شربت :
يك كيلو شكر را در ۳۰۰ گرم آب مي جوشانيم و به آن مقدار كمي جوهر ليمو ، هل ، و ۱۰ گرم باتقا ‌‌( مايه اي كه قناد ها از آن استفاده مي كنند .) اضافه مي كنيم.

مواد لازم بـامـيــه براي 6 نفر :

تخم‌مرغ سه عدد
روغن جامد یك قاشق مرباخوری
شكر نیم كیلو
آرد دویست گرم
آب به مقدار لازم
نمك یك سوم قاشق چایخوری
آب لیمو دو قاشق سوپخوری
گلاب به مقدار لازم

طرز تهيه:
ابتدا آب را جوش مي‌آوريم، با شعله ملايم آرد را اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم تا خمير نسبتا سفتي به دست آيد.
سپس روغن را به آن اضافه مي‌كنيم و مرتب هم مي‌زنيم (حدود دو الي سه دقيقه) به طوري كه خمير به صورت سفت در بيايد.
پس از اين كه خمير كمي سرد شد، تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي به آن اضافه مي‌كنيم تا خمير خوب ورز بخورد و نرم شود.

براي اينكه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. سپس خمير را در قيف مي‌ريزيم و به صورت دايره دايره در ظرف روغن داغ مي‌ريزيم.
به ياد داشته باشيد كه باميه‌ها را هنگام سرخ شدن، بايد مرتب هم بزنيد تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند.
باميه‌ها را در همان حال كه داغ هستند، به شربت گرم اضافه مي‌كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند.در غير اين صورت باميه‌ها، شربت را جذب نخواهند كرد.
به ياد داشته باشيد اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت است و دليل ديگري ندارد.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاطا, shamiiim, 1368Sheri, طاهره بانو, fati.ms, Atefe joon, پرستار مهربون
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
(۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۱۱ عصر)ava joon نوشته شده توسط:  سلام گیسو جان

،راستش من چند باری که بامیه درست کردم ،وقتی‌ که اونها رو توی شربتش می‌ریختم خیلی‌ نرم میشدن ،مثل بامیه‌های آمده که دورش خشک و داخلش نرم هست ،هیچ وقت نشدDunnof،می‌شه راهنماییم کنید که چجوری می‌شه مثل بامیه‌های قنادی دارشون آورد؟

آوا جون باید بداری شربت و بامبه یه کم خنک بشن
اگه داغ باشه خمیری میشه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #5
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
طرز تهیه بامیه به روایت تصویر:Dreamyeyesf
اول شربت(2 لیوان شکر با یه لیوان آب و نصف لیوان گلاب و زغفران چند قاشق و کمی آبلیمو)
[تصویر:  20120725140440_DSCF0582.JPG]
یه لیوان آب +یه قاشق کره (روغنم میشه)+یه قاشق از شربت
وقتی اینا جوش اومد یه لیوان آرد میریزم توش و هم میزنیم تا خمیر به دست بیاد
[تصویر:  20120725140802_DSCF0586.JPG][تصویر:  20120725141056_DSCF0587.JPG]
[تصویر:  20120725141200_DSCF0590.JPG]
خمیر که سرد شد دونه دونه سه تا تخم مرغ میزنیم توش و هر تخم مرغ رو به مدت 1 دقیقه هم میزنیم خمیر حاضره.میریزیم تو قیف و تو روغن سرخ میکنیم
[تصویر:  20120725141248_DSCF0592.JPG][تصویر:  20120725141601_DSCF0595.JPG]
[تصویر:  20120725141639_DSCF0596.JPG][تصویر:  20120725141718_DSCF0597.JPG]
[تصویر:  20120725141812_DSCF0599.JPG][تصویر:  20120725141846_DSCF0600.JPG]
[تصویر:  20120725141938_DSCF0601.JPG][تصویر:  20120725142019_DSCF0602.JPG]
اینم بامیه ها
[تصویر:  20120725142132_DSCF0605.JPG]
تذکر:یک اینکه وقتی تخم مرغ ها رو میزنید ممکنه به علت آردش (سنگین یا سبک بودنش)تعداد تخم مرغا فرق کنه یعنی اگه آرد نانوایی باشه احتمالا 4 تا تخم مرغ بخواد در غیر این صورت 3 تا.
دو برای برش بامیه ها از قیف قیچی رو حتما چرب کنید .
و سه بهتره تخم مرغا رو اول با دستتون هم بزنید باز شه بعد با هم زن (اگه نمی خواین هم زنتون بسوزه البتهhih)
امضای naz bano
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ عصر، توسط naz bano.)
۴-۵-۱۳۹۱, ۰۳:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از naz bano به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, N-M, negin.s, پارانزیم, z.arghavani, asal banoo, 3573, بی هنر, صوری, reyhane banoo, ایران دخت, نسیم32

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #6
RE: طرز تهیه زولبیا و بامیه
اینم بامیه های من طبق دستور رفیق شفیقمان ناز بانو دم افطاری به ذوقمان آوردDreamyeyesf

[تصویر:  20120725211110_DSCF0486.jpg]
[تصویر:  20120725211319_DSCF0487.jpg]
امضای پری سان61
وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....
۴-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از پری سان61 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, پارانزیم, طاهره بانو, mis gold


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه بامیه مخصوص Galaxy 0 910 ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد