تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 27 رای - 2.89 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی
#1
Restart-1 
تهیه سوسیس کالباس در منزل را برای شما
(دستور 1)
مواد لازم :
گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
سیر : 3 حبه
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری
نمک : 1 قاشق مربا خوری
دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
هل : 5/0 قاشق مربا خوری
میخک : اندازه ی یک عدس
جوز هندی : اندازه ی 2 عدس
( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »
(دستور شماره 2)
شیر خشك ( قنادی) 1 پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
یخ حدودا 2 پیمانه
سینه مرغ خام بزرگ 1 عدد
نمك فلفل پودر خردل زنجفیل كمی
قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه
سیر به میزان دلخواه

سینه مرغ را با میكسر خوب له میكنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میكنیم خوب با دست ورز میدیم تا یكنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میكنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط میكنیم . نیازی نیست كه یخ ذوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط میكنیم. . خمیر آماده شده را درون كیسه پارچه ای كه دوختیم میریزیم. كیسه مورد نظر باریك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعیین میكند. بهتره كه قطر كیسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهای كیسه را محكم میكنیم به طوری كه خمیر كاملا درون كیسه متراكم و فشرده باشد. . كیسه حاوی خمیر كالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میكنیم خنك شود سپس كیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . كالباس آماده برای برش زدن است

(دستور شماره 3)

این گوشت به صورت چرخ شده استفاده می شه و خوب مثل نوع کارخانه یی اون از احشاء حیوانات، گوشت حیوانات پیر یا بعضا بیمار، زایده های گوشتی، پیه و غیره درش استفاده نمی شه. ضمن این که مواد نگهدارنده هم نداره بنابراین سرطان زا هم نیست. تمیز و خانگی هست و حداقلش اینه که می دونیم در اون گوشت خالص به کار رفته.

این غذا بسیاز كامل و غنی هست و من فکر نمی کنم هیچ پدر و مادری، کوچولو ها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و پر انرژی یی محروم کنه.
یك توضیح كوچولوی دیگه هم بدم، دستگاه خاصی مورد نیاز هست كه این طور هم كه شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران قیمت هست. من توی این دستور از ماشین تهیه ی كالباس استفاده نمی كنم چون دلم می خواد همتون همتون به راحتی اون رو درست كنند. پس كیفیت كالباس خانگی ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم كارخانه یی اون نرسه.


مواد لازم:
فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند: 1 كیلو
سیر: 5 حبه (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده كنید)
آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر كالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیم
زرده ی تخم مرغ: 3 عدد
یخ: 6 تكه
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
تخم كرفس: 2/1 قاشق چای خوری
شیر خشك: كه طبق دستور بهتره از شیر خشك نیدو محصول كارخانه ی نستله باشه:1 فنجان
فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری
نمک : 2 قاشق مربا خوری كه طبق ذائقه می تونه كم و زیاد بشه
دارچین : 3/1 قاشق مربا خوری
زنجبیل : 5/1 قاشق مربا خوری
هل : نصف قاشق مربا خوری
میخک : نوك قاشق مرباخوری
جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخك (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می كنم چون طعمش رو در كالباس خیلی دوست دارم)
آویشن: 4/1 قاشق مرباخوری
اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری كه اگر هم نبود اشكالی نداره و این تنها به طعم بهترش كمك می كنه.
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری
كیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخ
دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران: به میزانی كه دوست دارید
پسته ی تازه كه با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته كه حدود 5 دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می كنیم: مقداری كه دوست دارید
قارچ: به میزان دلخواه

طرز تهیه:
گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشك مون 2 بار الك می كنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو كه دوست داریم مجدد اضافه می كنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می كنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 5 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تكه های یخ مون رو با فاصله اضافه می كنیم. سپس روغن مایع رو اضافه می كنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می كنیم و با دست كمی ورز می دیم تا كل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می كنیم........سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوكولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت 45 دقیقه موادمون رو بخار پز می كنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیكه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، كیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنك شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم
[عکس: sunflower3.gif]
پاسخ }
#2
ادویه جات بکار رفته در سوسیس وکالباس:

نمك. فلفل سیاه .فلفل سفید. دانه خردل.پودر پياز. سير. رازيانه. زنجبيل .هل .میخک.دارچین .پودر آویشن .کاری.
پاسخ }
#3
دستور شماره 2:
شير خشك ( قنادي) 1 پيمانه
آرد سفيد نصف پيمانه
يخ حدودا 2 پيمانه
سينه مرغ خام بزرگ 1 عدد
نمك فلفل پودر خردل زنجفيل كمي
قارچ برش داده شده و پسته به ميزان دلخواه
سير به ميزان دلخواه

سينه مرغ را با ميكسر خوب له ميكنيم. آرد و پودر شير را اضافه ميكنيم خوب با دست ورز ميديم تا يكنواخت بشه. ادويه هاي مورد نظر رو اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم. يخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم . نيازي نيست كه يخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط ميكنيم. . خمير آماده شده را درون كيسه پارچه اي كه دوختيم ميريزيم. كيسه مورد نظر باريك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعيين ميكند. بهتره كه قطر كيسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهاي كيسه را محكم ميكنيم به طوري كه خمير كاملا درون كيسه متراكم و فشرده باشد. . كيسه حاوي خمير كالباس رو يه مدت 10 دقيقه درون آب در حال جوش قرار ميديم. و سپس از روي حرارت بر ميداريم و صبر ميكنيم خنك شود سپس كيسه را به مدات 1 شب در فريزر قرار ميديم و بعد 1 شب هم در يخچال قرار ميديم . كالباس آماده براي برش زدن است

پاسخ }
#4
کالباس بسیار راحت و لذیذ (1782)

[عکس: 20130118132019_12.jpg]


مرغ خام چرخکرده ران یا سینه (اگر سینه به تنهایی استفاده کنید کالباستون یکم خشک میشه ولی انتخاب با شماس.)
ادویه ها شامل: سیر یا پودر سیر - پودر تخم گشنیز - جوز هندی - فلفل سیاه - پاپریکا-نمک
برای وسط کالباستون هم میتونید از موادی مثل پسته - هویج یا قارچ و ... استفاده کنید.
ادویه ها هم به دلخواهه ..بعضی ها اویشن -تخم کرفس - تخم شوید و.. هم اضافه میکنن.
نکته : اگه تونستید عصاره ی دود مایع تهیه کنید و کمی بش اضافه کنید مزه ی تنوری میگیره.
من با همین مواد و اندازه ی دلخواه که به تعداد نفرات و ذایقه بستگی داره به ترتیب زیر این کالباسو تهیه کردم.
وسطش هم قارچ گذاشتم. واقعا خوشمزه و لذیذ شد.
مرغ رو چرخ کنید. همه ی ادویه ها رو به مرغ اضافهکنید و ورز بدید.مغز دلخواه رو وسطش بذارید
بعد چند دور توی سلفون یا تنظیف (پارچه توری ) بپیچید وتو آب جوش به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت بپزید.
بعد از سرد شدن تو یخچال بذارید تا سفت بشه و روز بعدش برش بزنید و نوش جان کنید1 (49)

[عکس: 20130118131716_.jpg]

[عکس: 20130118130848_2.jpg]

[عکس: 20130118131224_4.jpg]

[عکس: 20130118131325_5.jpg]

[عکس: 20130118132541_.jpg]

[عکس: 20130118131515_7.jpg]

[عکس: 20130118131810_8.jpg]

[عکس: 20130118131844_9.jpg]

[عکس: 20130118131927_11.jpg]
اگر ذهن های خالی هم مانند شکم های خالی صدا میداد٫ مردم هماره به دنبال کسب دانش بودند.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
@ سمیرا : منم بعد چند بار درست کردن تازه متوجه شدم که میگن اگه سلفون رو تو دمای بالا قرار بدیم برای سلامتی مضره Dunnof ولی میتونی از تنظیف استفاده کنی. من از فویل استفاده نکردم ولی فکر کنم بشه. Veiledsmile2
اگر ذهن های خالی هم مانند شکم های خالی صدا میداد٫ مردم هماره به دنبال کسب دانش بودند.
پاسخ }
#6
بازم کالباس خوشمزززززززززززززه Yum2 Yum2

[عکس: 20130206084727_.jpg]

[عکس: 20130206084819_.jpg]
اگر ذهن های خالی هم مانند شکم های خالی صدا میداد٫ مردم هماره به دنبال کسب دانش بودند.
پاسخ }
#7
من این سوسیسا بادستورشف طیبه درست کردم .دستورشو میذارم اینجا.لینکش هم میذارم که مصور هم ببینین.بنظر من ادویه لازم داشت که من بهش فلفل و پودرسیرهم اضافه کردم ولی یکی بهم گفت که جوزهندی و فلفل سفید هم کمک میکنه که طعمش به سسیس بیرون نزدیک باشه.چون مثل بیرون نمیشه ولییی خوشمزه میشه و صدالبته سالم.
شینه ی مرغ 1 عدد
سفیه ی تخم مرغ 3 عدد
نان تست 2 عدد
شیر 3-4 ق غ
خامه 200 میلی لیتر
نمک
دو اسلايس نان تست برداريد و كراستش رو جدا كنيد
توي ظرف بذاريد و روش شير بريزيد و اجازه بديد نرم شه

سينه مرغ رو تيكه كنيد و توي بلندر بريزيد
سفيده تخم مرغ رو بهش اضافه كنيد
نكته: بسيار مهمه كه مرغ كاملا سرد باشه. بسيار مهمه كه سفيده تخم مرغ كاملا سرد باشه. شير كاملا سرد باشه. خامه كاملا سرد باشه. حتي بلندر هم بايد سرد باشه. اميدوارم جدي بگيريد
بلندر رو روشن ميكينم و خوب ميكسش ميكنيم. اگه نيازه با قاشق همش ميزنيم و باز بلند ميكنيم
نون رو توي مشت ميگيريم و ميچلونيم تا شير اضافي ازش گرفته شه
با نمك توي بلندر ميندازيم و باز ميكس ميكنيم
خامه رو اضافه ميكنيم و خوب بلند ميكنيم. در صورت نياز چند بار با قاشق مخلوط كرده و باز بلند ميكنيم


سطح كار رو مرطوب ميكنيم (كه سلفون به سطح كار نچسبه)
سلفون رو روي سطح كار باز ميكنيم. به اندازه يك وجب از سلفون رو قيچي ميكنيم
مقداري از مخلوط رو توي يه كيسه يا يه زيپ لاك يا يه قيف قنادي ميريزيم. نوك قيف رو به اندازه مورد نظر قيچي ميكنيم
به فاصله يكي دو سانت از لبه سلفون يه تيوپ از مخلوط پايپ ميكنيم
لبه سلفون رو روي تيوپ گذاشته و رولش ميكنيم تا به انتهاي سلفون برسيم
سوسيس رو بلند ميكنيم و دو دستي ابتدا و انتهاي سلفون رو با انگشت شست و اشاره رو به جلو فشار ميديم تا سوسيس توي تيوپ خوب جمع شه و شل و ول نباشه.
سر و ته سلفون رو دقيقا نزديك به سوسيس گره ميزنيم و اضافيش رو قيچي ميكنيم
با نخ معمولي سوسيس رو به سوسيسهاي كوچكتر تقسيم ميكنيم. كافيه نخ رو محكم دور تيوپ بپيچيم و دو سر نخ رو بكشيم تا سوسيسها فرم بگيرن. بعد يه گره ساده ميزنيم و اضافي نخ رو قيچي ميكنيم. ميتونيد هر تيوپ رو به دو يا سه يا چهار سوسيس تقسيم كنيد
به همين ترتيب اينقدر اينكار رو تكرار ميكنيم تا موس تمام شه
توي ديگ ميذاريمشون. توش آب معمولي ميريزيم تا اندازه اي كه روي سوسيسها رو بپوشونه.
يعني اينكه با كاغذ روغني يه دايره به اندازه قطر ديگ درست ميكنيم و وسطش رو هم يه دايره كوچيك جدا ميكنيم و روي سوسيسها قرار ميديم. اين باعث ميشه كه سوسيسها توي آب شناور بمونن و روي آب واينستن
اجازه ميديم آب به جوش بياد بعد زيرش رو كم ميكنيم و ميذاريم 6 دقيقه بپزه. بعد خاموشش ميكنيم و ميذاريم به همون حالت بمونه تا اينكه سرد شه.بعدسروتهشون وقیچی میکنیم وفشارمیدیم تاسسیس خارج شه.بعد به مقدار مصرفمون سرخ میکنیم من یه کم کره هم اضافه کردم به روغن.

این قبل پخت
[عکس: 20130810130402_20130208122032_1.jpg]
اینم بعدازسرخ کردن
[عکس: 20130208122132_.jpg]
لینک دستور
http://www.cheftayebeh.ir/2012/07/blog-post_07.html
پاسخ }
#8
(۲۰-۱۱-۱۳۹۱, ۰۴:۱۷ ب.ظ)alale1 نوشته:  عزیز مرسی 2-3 سال دنبال دستورش بودم 3 سوال 1-مرغم باید پخته باشه بعد بریزمش تو میکسر 2- ایا شیری که نون تست توش خیسوندم هم باید بریزم تو میکسر یا بریزم دور 3 ایا می شه جای خامه از سرشیر تازه استفاده کنم که رو شیر می بنده


نه عزیزم مرغت بایدخام باشه.شرهم فقط برای خیسوندن نوناست بعداینکه نوناروچلوندی سیروبریز دور.خامه بهتره یه دونه ازاین پاکتیااستفاده کنی،من نمیدونم باسرشیرمیشه یانهFlowerysmile

(۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۴۹ ق.ظ)2723976 نوشته:  اگه میشه عکس از مزاحل تهیه برامون بزارید مخصوصا وقتی که دارید وسط سلفون مواد رو میزارید

عزیزم من. لینک دستوررو پایین عکسا گذاشتم.شف طیبه باعکس توضیح دادن.من سلفون وروی اوپن بازکردم بعد باقیف یکم با فاصله ازلبه ها زدم باید ازلبه هافاصله داشته باشه که بتونین راحت رول کنین .بعداون مقداری که فاصله دادین روبیارین روسوسیس ورول کنین وسروتهش هم یه کم فشاربدین دامنسجم شه بعد سروتهشو گره بزنین.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۲۰-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۱۲ ب.ظ)alale1 نوشته:  عزیز از سلفن بیرون نمیاد مواد راه دیگه جز روده و این سلفن نیست که یک پلاستیک یک دست داشته باشیم و یک دست مثل کارخونه ای و یک پلاستیک محکم مثل سوسیس اماده ایها


نه خانومی از سفلون بیرون نمیزنه چون باید دور و سر سوسیس را کاملا سفت و محکم ببندی .

اگه شما پلاستیکی مثل سوسیس اماده ها داشتین میتونین توش رو پر کنین و بعدش باید سرش رو محکم ببندین

(۲۰-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۱۴ ب.ظ)alale1 نوشته:  عزیز خامه را فرم بدم یا همون جور پاکت بدون اب خالی کنم توش

فرم دادن لازم نیست
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#10
واقعا عالی مثل طعم کالباس بیرون Yum2
نیم کیلو مرغ همراه ادویه هایی مثل سیر 5ال 6 حبه و اویشن/تخم گشنیز/هل/زنجبیل/دارچین/نمک/کاری/فلفل سیاه/جوز هندی/ و2یا 3 تیکه یخ والبته دوقاشق غذا خوری ارد

[عکس: 20130516000754_2013-05-1420.09.11.jpg]

[عکس: 20130516001006_2013-05-1420.09.27.jpg]
پاسخ }