خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
854
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2349


محل سکونت : کـلان شــ طهـران ـهر
ارسال: #1
Restart-1 طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی
تهیه سوسیس کالباس در منزل را برای شما
(دستور 1)
مواد لازم :
گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
سیر : 3 حبه
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری
نمک : 1 قاشق مربا خوری
دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
هل : 5/0 قاشق مربا خوری
میخک : اندازه ی یک عدس
جوز هندی : اندازه ی 2 عدس
( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »
(دستور شماره 2)
شیر خشك ( قنادی) 1 پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
یخ حدودا 2 پیمانه
سینه مرغ خام بزرگ 1 عدد
نمك فلفل پودر خردل زنجفیل كمی
قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه
سیر به میزان دلخواه

سینه مرغ را با میكسر خوب له میكنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میكنیم خوب با دست ورز میدیم تا یكنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میكنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط میكنیم . نیازی نیست كه یخ ذوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط میكنیم. . خمیر آماده شده را درون كیسه پارچه ای كه دوختیم میریزیم. كیسه مورد نظر باریك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعیین میكند. بهتره كه قطر كیسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهای كیسه را محكم میكنیم به طوری كه خمیر كاملا درون كیسه متراكم و فشرده باشد. . كیسه حاوی خمیر كالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میكنیم خنك شود سپس كیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . كالباس آماده برای برش زدن است

(دستور شماره 3)

این گوشت به صورت چرخ شده استفاده می شه و خوب مثل نوع کارخانه یی اون از احشاء حیوانات، گوشت حیوانات پیر یا بعضا بیمار، زایده های گوشتی، پیه و غیره درش استفاده نمی شه. ضمن این که مواد نگهدارنده هم نداره بنابراین سرطان زا هم نیست. تمیز و خانگی هست و حداقلش اینه که می دونیم در اون گوشت خالص به کار رفته.

این غذا بسیاز كامل و غنی هست و من فکر نمی کنم هیچ پدر و مادری، کوچولو ها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و پر انرژی یی محروم کنه.
یك توضیح كوچولوی دیگه هم بدم، دستگاه خاصی مورد نیاز هست كه این طور هم كه شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران قیمت هست. من توی این دستور از ماشین تهیه ی كالباس استفاده نمی كنم چون دلم می خواد همتون همتون به راحتی اون رو درست كنند. پس كیفیت كالباس خانگی ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم كارخانه یی اون نرسه.


مواد لازم:
فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند: 1 كیلو
سیر: 5 حبه (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده كنید)
آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر كالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیم
زرده ی تخم مرغ: 3 عدد
یخ: 6 تكه
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
تخم كرفس: 2/1 قاشق چای خوری
شیر خشك: كه طبق دستور بهتره از شیر خشك نیدو محصول كارخانه ی نستله باشه:1 فنجان
فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری
نمک : 2 قاشق مربا خوری كه طبق ذائقه می تونه كم و زیاد بشه
دارچین : 3/1 قاشق مربا خوری
زنجبیل : 5/1 قاشق مربا خوری
هل : نصف قاشق مربا خوری
میخک : نوك قاشق مرباخوری
جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخك (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می كنم چون طعمش رو در كالباس خیلی دوست دارم)
آویشن: 4/1 قاشق مرباخوری
اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری كه اگر هم نبود اشكالی نداره و این تنها به طعم بهترش كمك می كنه.
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری
كیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخ
دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران: به میزانی كه دوست دارید
پسته ی تازه كه با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته كه حدود 5 دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می كنیم: مقداری كه دوست دارید
قارچ: به میزان دلخواه

طرز تهیه:
گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشك مون 2 بار الك می كنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو كه دوست داریم مجدد اضافه می كنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می كنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 5 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تكه های یخ مون رو با فاصله اضافه می كنیم. سپس روغن مایع رو اضافه می كنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می كنیم و با دست كمی ورز می دیم تا كل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می كنیم........سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوكولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت 45 دقیقه موادمون رو بخار پز می كنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیكه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، كیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنك شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم
امضای Linda
[تصویر:  sunflower3.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۵-۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ عصر، توسط negin.s.)
۵-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Linda به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, قاصدک اسمانی, solmazGoli, سمیه گلبانو, پارانزیم, طاهره 52, الهه حسينى, ایران دخت, زهرا77, mozhgan57, مامان سید امیرعلی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
818
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 154


محل سکونت :
ارسال: #2
تهیه سوسیس وکالباس در منزل
ادویه جات بکار رفته در سوسیس وکالباس:

نمك. فلفل سیاه .فلفل سفید. دانه خردل.پودر پياز. سير. رازيانه. زنجبيل .هل .میخک.دارچین .پودر آویشن .کاری.
امضای سیلور رز
خدایا دلم معجزه میخواهد
از آن معجزه هایی که
به هنگامه ی وقوعش خدایا دوستت دارم و
خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود
خدایا دلم معجزه میخواهد
معجزه ای در حد خدابودنت
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ عصر، توسط سیلور رز.)
۲۵-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۴۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از سیلور رز به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, کوثر خانم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
818
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 154


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: تهیه سوسیس وکالباس در منزل
دستور شماره 2:
شير خشك ( قنادي) 1 پيمانه
آرد سفيد نصف پيمانه
يخ حدودا 2 پيمانه
سينه مرغ خام بزرگ 1 عدد
نمك فلفل پودر خردل زنجفيل كمي
قارچ برش داده شده و پسته به ميزان دلخواه
سير به ميزان دلخواه

سينه مرغ را با ميكسر خوب له ميكنيم. آرد و پودر شير را اضافه ميكنيم خوب با دست ورز ميديم تا يكنواخت بشه. ادويه هاي مورد نظر رو اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم. يخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم . نيازي نيست كه يخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط ميكنيم. . خمير آماده شده را درون كيسه پارچه اي كه دوختيم ميريزيم. كيسه مورد نظر باريك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعيين ميكند. بهتره كه قطر كيسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهاي كيسه را محكم ميكنيم به طوري كه خمير كاملا درون كيسه متراكم و فشرده باشد. . كيسه حاوي خمير كالباس رو يه مدت 10 دقيقه درون آب در حال جوش قرار ميديم. و سپس از روي حرارت بر ميداريم و صبر ميكنيم خنك شود سپس كيسه را به مدات 1 شب در فريزر قرار ميديم و بعد 1 شب هم در يخچال قرار ميديم . كالباس آماده براي برش زدن است
امضای سیلور رز
خدایا دلم معجزه میخواهد
از آن معجزه هایی که
به هنگامه ی وقوعش خدایا دوستت دارم و
خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود
خدایا دلم معجزه میخواهد
معجزه ای در حد خدابودنت
۲۵-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۴۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از سیلور رز به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : ایران
ارسال: #4
کالباس مرغ (خانگی)
کالباس بسیار راحت و لذیذ (1782)

[تصویر:  20130118132019_12.jpg]


مرغ خام چرخکرده ران یا سینه (اگر سینه به تنهایی استفاده کنید کالباستون یکم خشک میشه ولی انتخاب با شماس.)
ادویه ها شامل: سیر یا پودر سیر - پودر تخم گشنیز - جوز هندی - فلفل سیاه - پاپریکا-نمک
برای وسط کالباستون هم میتونید از موادی مثل پسته - هویج یا قارچ و ... استفاده کنید.
ادویه ها هم به دلخواهه ..بعضی ها اویشن -تخم کرفس - تخم شوید و.. هم اضافه میکنن.
نکته : اگه تونستید عصاره ی دود مایع تهیه کنید و کمی بش اضافه کنید مزه ی تنوری میگیره.
من با همین مواد و اندازه ی دلخواه که به تعداد نفرات و ذایقه بستگی داره به ترتیب زیر این کالباسو تهیه کردم.
وسطش هم قارچ گذاشتم. واقعا خوشمزه و لذیذ شد.
مرغ رو چرخ کنید. همه ی ادویه ها رو به مرغ اضافهکنید و ورز بدید.مغز دلخواه رو وسطش بذارید
بعد چند دور توی سلفون یا تنظیف (پارچه توری ) بپیچید وتو آب جوش به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت بپزید.
بعد از سرد شدن تو یخچال بذارید تا سفت بشه و روز بعدش برش بزنید و نوش جان کنید1 (49)

[تصویر:  20130118131716_.jpg]

[تصویر:  20130118130848_2.jpg]

[تصویر:  20130118131224_4.jpg]

[تصویر:  20130118131325_5.jpg]

[تصویر:  20130118132541_.jpg]

[تصویر:  20130118131515_7.jpg]

[تصویر:  20130118131810_8.jpg]

[تصویر:  20130118131844_9.jpg]

[تصویر:  20130118131927_11.jpg]
امضای زهره جون
اگر ذهن های خالی هم مانند شکم های خالی صدا میداد٫ مردم هماره به دنبال کسب دانش بودند.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ عصر، توسط زهره جون.)
۲۹-۱۰-۱۳۹۱, ۰۳:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
29 کاربر از زهره جون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nehdi, مرجان گلی, maryam banoo, ماهدیس, luna, مامان هادی کوشولو, parvin*, بهار2020, parza, setare_69m, فاطمه***, m@r@li, yasi12, dream girl, Galaxy, mahka, negin.s, fafamm, laleh joon, N-M, sara jon joni, mamane kiana, مینو باقریان, z.arghavani, بید مجنون, ایران دخت, نادی123, زهرا77, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: کالباس مرغ (خانگی)
@ سمیرا : منم بعد چند بار درست کردن تازه متوجه شدم که میگن اگه سلفون رو تو دمای بالا قرار بدیم برای سلامتی مضره Dunnof ولی میتونی از تنظیف استفاده کنی. من از فویل استفاده نکردم ولی فکر کنم بشه. Veiledsmile2
امضای زهره جون
اگر ذهن های خالی هم مانند شکم های خالی صدا میداد٫ مردم هماره به دنبال کسب دانش بودند.
۳۰-۱۰-۱۳۹۱, ۰۶:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : ایران
ارسال: #6
RE: کالباس مرغ (خانگی)
بازم کالباس خوشمزززززززززززززه Yum2 Yum2

[تصویر:  20130206084727_.jpg]

[تصویر:  20130206084819_.jpg]
امضای زهره جون
اگر ذهن های خالی هم مانند شکم های خالی صدا میداد٫ مردم هماره به دنبال کسب دانش بودند.
۱۸-۱۱-۱۳۹۱, ۱۱:۱۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از زهره جون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
من و نفسم, N-M, ایریکا, mamane kiana, پرستش, z.arghavani, negin.s, elhaam, niloofar00, فاطي جووون, azam1360, مامان سید امیرعلی, قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد