تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه شربت یا سیروپ ذرت (Corn Syrup)
#1
[عکس: 20130720173028_HomemadeCornSyrup03a.jpg]

سیروپ ذرت در قنادی کاربرد داره

مواد لازم:
4 عدد بلال شیری
5 و 1/4 پیمانه آب
900 گرم شکر
2 قاشق چای خوری نمک
1 عدد لوبیای وانیل یا چند قطره اساس وانیل خالص


روش تهیه:
بلالها رو به ارتفاع 2/5 سانت حلقه ای برش بزنین و در یک قالبمه چیده رو روشو پر از آب کنین وب ذارین بجوشه
وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنین و بذارین بپزه تا نصف آب تبخیر بشه
حالا بلالهارو در صافی قرار داده و با فشار روی بلالها عصاره رو از داخل دونه ها خارج کنین و این آب و عصاره رو دوباره روی حرارت برگردونین و با شکر و نمک ترکیب کرده و همراه با لوبیای وانیل یا عصاره خالص وانیل روی حرارت متوسط هم بزنین تا شکر حل بشه و بجوشه بذارین با حرارت ملایم 30 دقیقه تا 1 ساعت بجوشه تا شربت کمی غلیظ بشه
بعد بذارین خنک بشه و در شیشه تمیز در بسته در یخچال نگهداری کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۲۴-۱۰-۱۳۹۲, ۰۴:۴۷ ب.ظ)monir611 نوشته:  آیا روشی برای تهیه کرن سیروپ با نشاسته ذرت وجود داره؟ Dunnof

خیر
ترکیب نشاسته در اثر حرارت حالت فرنی بخودش میگیره دیگه شربت نمیشه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روش تهیه سیروپ کارامل Galaxy 0 647 ۰۷-۰۶-۱۳۹۵, ۱۱:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه سیروپ وانیل Galaxy 0 657 ۳۰-۰۵-۱۳۹۵, ۰۹:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه شربت جایگزین سیروپ ذرت Galaxy 0 2,018 ۲۹-۰۴-۱۳۹۲, ۰۴:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy