خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
شرکت خودران وفا

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه شیر بادام خانگی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,108
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23208


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
طرز تهیه شیر بادام خانگی


یکی از محصولات پرکاربرد دیگه در تهیه نوشیدنی ها و دسرها شیر بادامه که متاسفانه خیلی سخت پیدا میشه
این روش بهتون کمک میکنه که بتونین تو خونه تهیه ش کنین

مواد لازم:
1 پیمانه بادام درختی خام ، 4-6 ساعت خیس خورده
4 پیمانه آب معدنی


روش تهیه:
بادوم رو 5 6 ساعت توی آب خیس بدین و بعد آبکش کنین

[تصویر:  20130602162206_almond.jpg]

بادوم خیس خورده و آب رو توی مخلوط کن بریزین و حدود 2 دقیقه میکسش کنین تا کاملا صاف و کرمی بشه

[تصویر:  20130602162232_IMG_3288.jpg]

مخلوط رو از یه صافی حریر دانه ریز رد کنین تا کاملا صاف بشه
صافی رو خوب فشار بدین تا تمام شیره از تفاله بادوم جدا بشه

[تصویر:  20130602162327_IMG_3303.jpg]
[تصویر:  20130602162455_squeeze.jpg]

شیر بادوم رو توی ظرف در بسته تا 4 روز در یخچال میتونین نگهداری کنین

[تصویر:  20130602162526_milk.jpg]

بجای شیر در میلک شیکها یا دسر ها قابل استفاده س
و یه نوشیدنی مقوی برای کوچولو ها و سالمندان

برای اینکه یه نوشیدنی مقوی ازش درست کنین 1 قاشق غذا خوری روغن نارگیل خوراکی، 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل و 2 قاشق غذاخوری عسل بهش اضافه و میکس کنین تا یه نوشیدنی مقوی و خوشمزه داشته باشین یا اینکه همین ترکیب رو تو قالب بستنی فریز کنین تا یه بستنی یخی عالی بدست بیاد



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*HELIA*, dream girl, حنانه11, nazbanoo313, قلب, غزال 54, دخترو علیرضا, niloofar00, ایران دخت, 1368Sheri, Atefe joon, hekmati009, z.arghavani
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: طرز تهیه شیر بادام خانگی
من این تایپیک رو امروز دیدم مدتهاست که برای مامانم درست میکنم خیلی مقویه دستورشو توی طب سنتی دیدم فقط اینکه بادامو بهتره پوست بگیرین و حتما عسل اضافه کنین چون به تنهایی طعم خوبی نداره و حتما سرد بنوشین و در طب سنتی توصیه شده که هر لیوان از این نوشیدنی رو به آرامی و ظرف نیم ساعت جرعه جرعه بنوشید و در آخر همیشه سلامت باشیدYum2
۱۷-۹-۱۳۹۳, ۰۶:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از فرازیان به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hekmati009


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  روش تهیه پودر کیک خانگی Galaxy 7 5,450 ۱۳-۲-۱۳۹۵ ۰۲:۵۹ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه پودر براونی خانگی Galaxy 4 1,600 ۱-۷-۱۳۹۴ ۰۶:۱۹ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی ساینا70 0 668 ۱۷-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ عصر
آخرین ارسال: ساینا70
  روش تهیه پودر سیر خانگی مهرناز مامانی 6 10,751 ۱۷-۲-۱۳۹۴ ۰۶:۵۱ عصر
آخرین ارسال: yzfatemeh
  روش تهیه مایه کاپوچینوی خانگی Galaxy 0 551 ۱۴-۲-۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه بیکینگ پودر خانگی Galaxy 0 995 ۱۴-۸-۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه پاستای اسفناج خانگی Galaxy 0 573 ۲۴-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه پودر موکای خانگی Galaxy 0 651 ۱۵-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ صبح
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
تبلیغات
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد