ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
خوش آمدید ورود یا ثبت نام


طرز تهیه قارچ کامبوجا

206
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
7
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3


محل سکونت : اهواز
ارسال: #1
Kate طرز تهیه قارچ کامبوجا
سلام دوستان
تو انجمن گشتم این موضوع رو پیدا نکردم --مدیران اگه بدجا تاپیک زدم لطفا انتقال بدهند
مهم ترین علت آغاز این بحث برای استفاده از تجربیات دوستان در این مورد است.
لطفا تجربیات خودتون را از تهیه این قارچ و همه نکات مربوط به آن بفرمایید

( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)


ابتدا اطلاعاتی از کامبوجا که به آن اکسیر زندگانی هم میگن

( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

کامبوجا چیست؟

کامبوجا ترکیبی از تعدادی باکتری و مخمرهایی با شیوه پرورش مخصوص است . طعم گوارای آن احساس شادابی به انسان میبخشد . مقدار مخمر موجود در آن با عث می شود که حتی پس از ریختن در بطری کماکان فعال باقی می ماند .
امروزه آن را وسیله ای برای پیشگیری از بسیاری از بیماری ها میشناسند . این شربت از خانواده اغذیه هایی نظیر ماست سرکه و پنیر می باشد .

ظرف کشت کامبوجا

مناسبترین ظرف برای تهیه کومبوچا ظرف شیشه ای، چینی، و یا سفالی لعاب دار است.
از بکار بردن فلز جداً خودداری کنید زیرا در تماس اسیدهای حاصل از تخمیر با فلز، کنش و واکنشهایی پیش می آید.
طعم کومبوچایی که در ظرف استیل تهیه می شود با طعم کومبوچایی که در ظرف شیشه ای تهیه شود، فرق زیادی دارد.
چنانچه از ظرف پلاستیکی استفاده می کنید، باید از انواع مرغوب و مقاوم در مقابل اسید باشد. ظروفی که از جنس پلی وانییل و پلی پروپیلن و یا پلاستیکهای ارزان قیمت است، موجب به وجود آمدن تغییراتی در کشت می شود.
برای رشد سریعتر قارچ، هرچه سطح وسیعتری داشته باشیم بهتر است. بنابراین، شیشه های کم ارتفاع با قطر زیاد و دهانه گشاد بسیار مناسبند.

خواص و فواید مطلوب استفاده از این نوشیدنی که از آن به عنوان اکسیر زندگانی یاد میشود به این شرح است :
1- به وضوح عمر را طولانی می کند
2- هضم مواد غذایی مانند پروتوئین ها ، چربی ها و قند ها را آسان می نماید .
3- سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
4- میزان چربی خون (کلسترول) را پایین می آورد
5- جلوگیری از سرطان معده و روده
6- از پیدایش نشانه های نامطلوب یائسگی جلوگیری میکند
7- آب مروارید را درمان می کند
8- نا هنجاری های قلبی را درمان می کند
9- اختلالات بی خوابی را از بین میبرد
10 - باز کننده عروق
11- دیابت را درمان می کند
12 - مو ها را سایه کرده و از ریزش آنها جلوگیری میکند
13- از تولید سنگ مثانه و ناراحتی های کبدی پیشگیری می کند
14 - پواسیر را درمان می کند
15 - چین و چروک ها را تقلیل می دهد
16 - ماهیچه های پا را تقویت و ورم مفاصل ( آرتریت ) را درمان می کند
17- درمانی برای آبله و زونا
18 -د رمان ترشح غدد عرقی پا
19 - درمان انواع آبسه
---------------------------

تهیه کامبوجا در خانه

دستور تهیه
مواد مورد نیاز:

10 پیمانه آب ترجیحاً تصفیه شده و بدون گاز (معادل 2 لیتر آب)

3/4 پیمانه شکر سفید (160 گرم)؛ کم کردن مقدار شکر یا بکار بردن شکر قهوه ای می تواند به قارچ آسیب برساند.

2 قاشق چایخوری چای سیاه یا سبز و مخلوط با گیاهان دیگر؛ یا دو عدد چای کیسه ای

یک عدد قارچ سالم کومبوچا

2 قاشق غذا خوری سرکة سیب یا سرکة سفید که برای بار اول که شربت کومبوچا در دسترس ندارید، استفاده می شود. در دفعات بعد سرکه را حذف کنید و یک لیوان معمولی شربت کومبوچا بکار ببرید.

توصیه می کنیم که برای شروع کار از چای سیاه یا سبز استفاده کنید، و وقتی تجربه لازم را پیدا کردید، گیاهان دیگر را هم بکار بندید.

روش کار

برای تهیة یک ظرف کومبوچا به یک کاسه و یا شیشة سه لیتری (15پیمانه) نیاز دارید. چای را در یک قوری و یا کاسة بزرگ بریزید و آب جوش را روی آن بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و چندان به هم بزنید تا شکر حل شود.

( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

10 دقیقه چای شیرین را دم کنید. سپس چای کیسه ای را از کاسه خارج و یا چای را در کاسه اصلی صاف کنید. بقیه آب را به آن اضافه کنید تا به همان اندازه 2 لیتر آب برسد. بگذارید سرد شود.

( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

سرکه (برای نخستین بار) و یا شربت کامبوجا از شربت قبلی را به آن اضافه کنید. قارچ را به آرامی درون کاسه و یا شیشه بگذارید. قارچ روی چای شناور خواهد شد ولی چنانچه در ابتدای کار به ته ظرف فرو رفت نگران نشوید. یک طرف قارچ صافتر و احتمالاً کمی کم رنگتر است. طرف صافتر را رو به بالا قرار دهید. سر ظرف در حدود پنج سانتیمتر باید خالی باشد.
( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

در ظرف را با پارچه ململ یا هر پارچه از الیاف طبیعی باشد بپوشانید و آن را با کش محکم کنید. این کار مانع نفوذ حشرات به داخل ظرف می شود.

( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

بعد، ظرف را در جایی گرم قرار دهید. دمای مناسب برای تخمیر 23 تا 28 درجه سانتیگراد است. برای اطمینان، از یک دما سنج معمولی کمک بگیرید. قارچ نیاز به نور ندارد ولی وجود گرما و هوا برای عمل آمدن الزامی است. دود سیگار برای آن بسیار زیانبار است. بعد از پنج تا ده روز تخمیر کامل می شود. و شربت کومبوچا آماده مصرف است. البته این دوره زمانی در تابستان و یا دمای بالاتر کوتاه تر خواهد بود. نباید بی مزه و یا زیادی شیرین باشد، در غیر این صورت تبدیلهای لازم در شکر صورت صورت نگرفته و آن را به اسیدهای مفید تبدیل نکرده است. بنابراین، دوباره در آن را بپوشانید و بگذارید یک یا دو روز دیگر بماند. وقتی شربت کمی تند و طعمی شبیه به سرکه پیدا کرد، آماده مصرف است. در این هنگام، با دستهای تمیز قارچ را از داخل شیشه در آورید و در داخل یک بشقاب قرار دهید. خواهید دید که لایة جدیدی روی آن تشکیل شده است.

( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

شربت را صاف کنید و در بطری بریزید و حتماً یک مقدار از سر شیشه را خالی نگه دارید. بطریها را در یخچال نگه داری کنید. در غیر اینصورت، عمل تخمیر ادامه می یابد و شربت ترش می شود. حالا از هر دو قارچ مادر و قارچ بچه می توانید برای تهیه نوبت بعدی شربت بهره گیرید. شربتهای داخل یخچال هم آماده مصرف است.

( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

منبع
۲-۶-۱۳۹۱, ۰۸:۵۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از 206 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
caspean, Linda, @tefe, بی هنر
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
855
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1817


محل سکونت : دل كوير
ارسال: #2
کامبوچا ، اکسیر حیات بخش
گروهی از پزشکان و پژوهشگران بر اساس شواهد و آزمایش های انجام شده بر روی نوعی قارچ به نام کوبوجا اعلام کرده اند که این قارچ به دلیل ترکیبات خاص و دارا بودن اسید گلورونیک نه تنهامانع از سرطانی شدن سلول ها می شود بلکه رشد سلولهای سرطانی رانیز متوقف می سازد.

علاوه براین قارچ کوبوجا عاملی موثر در جلوگیری از سکته های قلبی شناخته شده و به اعتقاد پزشکان که اثرات این قارچ را بر روی افراد مختلف مورد مطالعه قرار داده اند « کوبوجا » همان اکسیر حیات بخشی است که دستیابی به آن همیشه آرزوی بشر بوده است زیرا مصرف آن از ریزش موها ، چین و چروک پوست و سخت شدن رگها ، مفاصل و عضلات که از علایم بالا رفتن سن و پیری است جلوگیری می کند.

در واقع با مصرف « کوبوجا » طول دوران جوانی افزایش می یابد و زمان پیری دیرتر فرا می رسد.

پژوهشگران و پزشکان برای اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقی که در آن جا به طور سنتی ، قارچ کوبوجا به صورت محلول در نوعی نوشیدنی استفاده می شود اشاره می کنند. آنها می گویند : بسیاری از کسانی که در مناطق کوهستانی قفقاز یا مناطق روستایی سیبری مانند یاکوتا در اوکراین ، تبت یا اسپانیا زندگی می کنند بیشتر از یک صد سال سن دارند و یکی از دلایل این طول عمر استفاده از قارچ کوبوجا است البته پزشکان این موضوع را نادیده نمی گیرند که شرایط اقلیمی و ژنتیک نیز در این مورد نقش عمده ای دارد.

اگر چه کوبوجا نوعی قارچ است اما در واقع به شکل نوشیدنی مورد مصرف قرار می گیرد ، یک نوشیدنی ساده که ترکیبی است از چای معمولی و شکر که با استفاده از قارچ کوبوجا تخمیر شده و ساختار شیمیایی آن تغییر نکرده است.

پژوهش ها نشان می دهد که نوعی آنتی بیوتیک قوی در ترکیب قارچ کوبوجا وجود دارد که وجود آن باعث دفع مواد زاید و سموم بدن می شوند. به عقیده پزشکان این مواد در فرایند شیمیایی بدن نقش مهمی ایفا می کنند آن ها معتقد هستند چای کوبوجا یک ماده غذایی مکمل به حساب می آید که مصرف آن سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیری از بیماری ها می شود.

صدها سال است که مردم آسیا چای کوبوجا می نوشند، زیرا مصرف این نوشیدنی به عنوان داروی طبیعی در مقابله با خستگی، سستی، کشش های عصبی، علایم اولیه پیری، سختی رگ ها و عروق، تنبلی روده ها و نقرس، فلجی بدن (M.S ) ، روماتیسم، هموروئید و دیابت نتایج حیرت انگیزی داشته است. « کوبوجا » رشد سلو ل های سرطانی را متوقف می سازد.

انرژی قارچ کوبوجا :

انرژی داخل قارچ کوبوجا باعث مداوای بسیاری از بیماری ها می گردد زیرا باعث می شود تمامی بافت های بدن فعال شده و چرک و کثافت های داخل آن از طریق سم بدن و عرق ، ادرار ، مدفوع و ... دفع شود و همینطور روی سیستم گردش خون در بدن بسیار تأثیر می گذارد و آن را کاملا منظم و تصفیه می کند. همین خاصیت قارچ کوبوجا باعث می گردد که سلول های نیمه مرده و تنبل بدن فعال شده و مثل قبل کار خود را از اول شروع کنند البته این انرژی قارچ کوبوجا باعث افزایش میزان انرژی در بدن موجودات زنده و انسان می گرددو همین باعث خوب شدن بیماران ناعلاج و سخت می گردد.


کابوجا چیست ؟

کابوجا ، همزیستی باکنری ها و مخمرها که به قارچ کابوچا یا کوبوچا معروف است.

نوشابه کوبوچا فرآورده ی تخمیری است که توسط قارچ کوبوچا تولید می شود یکی از ترکیباتی که باعث توقف سرطان می شود اسید گلوکورونیک است که کابوجا به علت داشتن اسید گلورونیک عامل بازدارنده ی سرطان است.

تاریخچه کابوجا : قارچ کابوجا 220 سال قبل از میلاد در چین ( نیچوری ) مورد مصرف داشته است و پس از راه خطوط بازرگانی به روسیه و کشورهای اروپای شرقی انتقال یافته و در آنجا عمومیت پیدا کرده است.

قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن بسیار رواج پیدا کرده بود ولی در زمان جنگ به دلیل کمبود چای وشکر ( محیط کشت کابوجا ) از رواج افتاد . تمامی صد ساله های روسیه، اسپانیا ، تبت ، ژاپن وچین سراسر عمر خود را مدیون این قارچند.

امروزه این قارچ در اروپا و امریکا بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و حتی در امریکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده است این قارچ از روسیه به ایران نیز راه پیدا کرده و چند سالی است در بعضی از نقاط از آن استفاده می کنند.

تخمیر کابوچا :

کابوجا یک لایه پلی ساکارید حاوی انواعی از مخمرها و باکتری ها است این باکتری ها شامل مخمرهایی از نوع شیزوساکارومیسس ، ساکارومیسس ، تورولا است.

مسیر تخمیر به این ترتیب است که ابتدا مخمرهای موجود در محیط کشت ، قند ساکاروز را شکسته ، گلوکز و فروکتوز تولید می کند. Co2 فروکتوز هم با ایزومونراسیون به گلوکز تبدیل شده در مرحله ی بعد ای قندها به مصرف مخمرها می رسند و الکل تولید شده باعث می شود نوشیدنی گازدار شودوقتی الکل به میزان مناسب تولید شد زمینه برای رشد باکتری هایی از منبع کربنی جهت رشد و تکثیر خود استفاده می کنند مناسب می شود و باکتری ها فعال می گردند و الکل Co2 را به اسیدهایی از قبیل اسید لاکتیک ، اسید استیک ، اسید گلوکونیک و اسید گلوکورونیک تبدیل می کنند.

از آنجا که شکر و کافئین اولیه به مصرف مخمر و باکتری می رسد نوشیدنی در پایان کار هیچ یک از این Usnic acid و اسیدهای مضر را دارا نیست. این نوشیدنی شامل اسید فولیک و B12 و B1 و ویتامین های مورد نیاز بدن می باشد.

خواص قارچ نچوریایی ( کابوچا ) بر مصرف کنندگان :

1-چین و چروک های پوست را کاهش داده و لکه های قهوه ای روی دست ها و صورت را برطرف می سازد و موجب افزایش خاصیت رطوبت پذیری روی پوست است ، جوش ها و کورک ها را بر طرف می کند.

2-از برخی از سرطان ها جلوگیری می کند.

3-رافع یبوست است.

4-برطرف کننده ی ناراحتی های عضلانی در شانه و گردن است.

5-در رفع برونشیت و سرفه های آسمی در مدت 2 تا 3 روز کمک می کند ، به دفع مزاج بلغمی کودکان نیز یاری می رساند.

6-حساسیت اعصاب دردناک و ضعف اعصاب را بهبود می بخشد.

7-در ناراحتی های کلیوی توصیه می شود.

8-شانه را پاک می کند و کولیت و سایر دردهای دستگاه گوارش را التیام می بخشد.

9-برای درمان آب مروارید و سایر تغییرات قرینه مؤثر است ودید چشم را افزایش می دهد.

10-از ناراحتی های قلبی می کاهد تصلب شرائین و فشار خون را درمان می کند و میزان کلسترول خون را کاهش می دهد رگ ها را نرم می سازد و جریان خون را افزاش داده باعث لاغرشدن و کنترل وزن می گردد.

11-از بی خوابی می کاهد.

12- فعالیت کبد را افزایش داده و نارسایی های کبد و کلیه را درمان می کند.

13- میزان قند خون را تنظیم کرده سبب افت ناگهانی قند خون در افراد دیابتی می شود و اگر به طور روزانه مصرف شود در مدت 100 روز اوره را کاهش می دهد.

14- اثر شگفت انگیزی بر پوست سر دارد از تاسی سر جلوگیری می کند و موها را ضخیم وسیاه می کند. ( حتی موهای سفید شده )

15- بیماری ایدز ، ام اس و دیابت را کنترل می کند.

16- ارماتیسم ، خستگی و ناراحتی های مفاصل را علاج می کند.

17- در طی دوران یائسگی از گرگرفتگی می کاهد.

شیوه ی دم کردن قارچ کابوچا :

یک فنجان شکر در آب جوش درون یک ظرف غیرفلزی اضافه کنید تا 5 دقیقه بجوشد پس از جوشیدن و برداشتن ظرف از روی اجاق 5 عدد چای کیسه ای ( منگنه ی فلزی نداشته باشد ) در آن بیندازید و بعد از 5 دقیقه آن ها را با قاشق چوبی در بیاورید بگذارید محلول در دمای اتاق سرد شود.

بعد از سرد شدن در یک ظرف یک گالنی ریخته و با یک پارچه ی تمیز صاف کنید قارچ خود را به آرامی درون آن بگذارید اگر به عمق رفت بعد از 3 تا 4 روز خود به سطح خواهد آمد ، دهانه ی ظرف را با یک پارچه و کش محکم ببندید ( از هیچ درپوش دیگری استفاده نکنید ) ، 7 روز ظرف را در دمای معمولی و دور از پرتو مستقیم خورشید نگه دارید تا تخمیر انجام شود قارچی به دست آید به اندازه ی سطح مورد کشتتان ( ظرف خیلی بزرگ نباشد به دست گرفتن قارچ مشکل می شود ) این قارچ مانند پنکیک های خاکستری ریز بوده ، شکننده نیستند.

قارچ خود به طور طبیعی جدا می شود ( هنگام برداشتن قارچ وسیله فلزی همراهتان نباشد ) اگر مواد ژله مانند به آن چسبیده بود می توانید آن را زیر آب بشویید و آن را روی بشقاب شیشه ای قرار دهید . از این قارچ می توانید برای تکثیر دوباره استفاده کنید ، برای مصرف آ ن را در یخچال نگه دارید ( مایع زیر قارچ باید مصرف شود ) هر روز صبح ناشتا نصف فنجان پس از صاف کردن بنوشید. بیشتر از این مقدار می تواند مضر باشد در صورتی که بخواهید دوباره آن را کشت دهید می توانید قارچ را در کیسه های پلاستیکی روی بشقاب شیشه ای یا کاغذی با کمی چای مرطوب نگه دارید شکستن آن اشکالی پیش نمی آورد و قارچ دوباره تخمیر را انجام خواهد داد.

ظرف دو دهه ی گذشته کارخانه های داروسازی و موسسات تحقیقاتی جنگل های استوایی را در امریکای جنوبی زیر پا گذاشتند و برای یافتن درمانی برای بیماری های سرطان ، ام اس و ... از هر درخت ، بوته ، علف ، قارچ و جلبک نمونه برداری کردند در نتیجه از نوعی قارچ کفک مانند که روی تنه ی درختی در گوشه ای از جنگل استوایی رشد می کرد دارویی استخراج کردند که در درمان برخی امراض صعب العلاج مؤثر بود . کمپانی ها و غول های داروسازی از گیاه دیگری در جنگل های ماداگاسکار ماده دارویی برای معالجه لوسمی و موجکین ( دو نوع سرطان خونی ) ساختند و به بازار عرضه کردند.

موارد فوق نشان می دهد که همه مردم دنیا چه عامی و چه عالم دوباره به این عقیده ی قدیمی رسیده اند که شفای دردهای بشر در طبیعت اطراف او نهفته است. پس بایستی هم درمان های طبیعی و راه و روش زندگی طبیعی را جدی بگیریم.
امضای afsoon_b82
۱-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از afsoon_b82 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, @tefe, mahgolak, بی هنر
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
93
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 27


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: طرز تهیه قارچ کامبوجا
سلام خانوما ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
من سالها این قارچو تکثیر کردم و به کلی بیمار ام اس و بیمارای دیگه دادم اصلش از تبت برام اومده بود ولی به علت جابجایی مدتی نتونستم بهش برسم و از دست رفت . جدیدا باز از اونجا قارچ اصلش رو برام اوردن و شروع به تکثیرش کردم و به چند بیمار دادم خیلی بهش اعتقاد دارم و به اذن خدا کسایی که مرتب استفاده کردن اثرات خوبی دیدن خوب شدن.
دستور تهیه اش داده شده ولی باز من مقدار دقیقش رو میگم
برای یک لیتر اب یک قاشق غذاخوری چای سیاه ، شش قاشق غذاخوری سرخالی شکر سفید نیاز هست .قارچ کومبوچای سالم که حالت ژله متراکم داره و سفیده .
ابو میذاریم جوش بیاد شکرو میریزیم و میذاریم 5 دقیقه بجوشه چای رو میریزیم و شعله را خاموش میکنیم درش را گذاشته و میذاریم دم بکشه و خنک بشه.
یک شیشه دهان گشاد را استریل کرده چای خنک شده را در ان ریخته ( سر ظرف خالی باشه ) قارچ را در آن انداخته و کمی سرکه سفید یا سرکه سیب طبیعی را در اولین بار تکثیر یا یک استکان از چای کومبوچای آماده و تخمیر شده روش میریزیم و درش رو با پارچه نخی استریل میپوشانیم و در جای کاملا تاریک و در دمای 24 تا 29 درجه قرار میدهیم. ده روز تا دو هفته بماند و در این مدت ظرف را تکان نمیدهیم و جابجا نمیکنیم تا چای تخمیرش انجام شود.
بعد از این مدت چای تخمیر شده را در بطری ریخته در یخچال نگهداری میکنیم . هیچ وسیله فلزی نباید با قارچ یا چای تخمیری تماس داشته باشد. دوباره طبق دستور بالا چای شیرین آماده کرده و روی قارچ میریزیم برای اینکه چای بیشتری داشته باشید بچه قارچ را در شیشه دیگری گذاشته و طبق دستور رویش چای بریزید حالا دو تا شیشه و مقدار بیشتری چای دارید و همینطوری دائم میتوانید تکثیر کنید.
در دمای زیر 24 رشد و تکثیر قارچ به کندی انجام میشود ولی قارچ سالم میماند . دردمای بالای 29 قارچ از بین میرود و به اصطلاح خود کشی میکند.
محیط و وسایل باید تمیز و استریل باشد تا میکروب و باکتری های خطرناک رشد نکنند.
اگر کپک سیاه یا خاکستری روی قارچتان مشاهده کردید قارچ آلوده شده و بایدچای و قارچ را کامل دور بریزید.
چای تخمیر شده هم نباید در محیط گرم و روشن قرار بگیرد زیرا خواص مفید آن تغییر میکند.
بعد از اینکه تو اینکار حرفه ای شدید میتونید در کنار چای سیاه از چای سبز و گیاهان دیگر مثل پونه و آویشن و .... استفاده کنید. ولی هرگز مقدار چای سیاه و شکر را کم و زیاد نکنید.
من خودم از پونه کوهی و یا گاهی اویشن و یا میوه جات استفاده کردم و طعم فوق العاده ای به دست اوردم.
برای تهیه نوعی سرکه سیب با استفاده از کومبوچا تو یک شیشه کوچک یک لیوان چای کومبوچا بریزید بعد یک عدد سیب تکه شده را در آن بریزید و رویش یک صافی پلاستیکی بگذارید که سیبها بیرون نیاید رویش را با پارچه نخی بپوشانید یک هفته بماند صاف کنید.
۲۱-۱۲-۱۳۹۲, ۱۰:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از mahgolak به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گلسا90, rezaia
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
93
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 27


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: طرز تهیه قارچ کامبوجا
دوباره سلام ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
یادم رفت مقدار مصرفو بگم ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
از روزی یک فنجان صبح ناشتا میشه شروع کرد و به مرور زمان مقدار مصرفو بالا برد تا سه لیوان در روز.
اگه میخواهید لاغر شوید یکربع قبل از غذا ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) و اگه میخواهید چاق شوید ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) بعد از غذا مصرف کنید چون غذا رو زود هضم میکنه ولی نوبت صبح بهتره همون ناشتا بمونه. ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
۲۱-۱۲-۱۳۹۲, ۱۰:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از mahgolak به دلیل این ارسال سپاس کرده.
pinokiyo, sarvenaz32
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
20
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 25


محل سکونت : کاشان
ارسال: #5
RE: طرز تهیه قارچ کامبوجا
سلام. یکی از اقوام برام قارچ کامبوجیاآورد مزه سکنجبین میده خوشمزست که دیشب درستش کردم دستورش: 7 لیوان آب جوشیده-1 لیوان چای دمکشیده خوش رنگ- نصف لیوان شکر-باهم مخلوط میکنیم اما نه با قاشق فلزی(کلا فلز نباید باهاش تماس داشته باشه)کمی خنک که شد قارچ رو روی محلول میذاریم(البته با دست تمیز شسته شده.حتی اگه انگشتر هم دستتون هست درش بیارید که برخوردی با قارچ نداشته باشه)وبا یه پارچه نخی روی اون رو میبندیم. معمولا قارچ باید روی سطح آب وایسه اما از من رفت ته ظرف که اشکال نداره بعدش گذاشتم توی کابینت در بسته تاریک و گرم.بعد از 12 روز هم نوشیدنی آماده میشه و هم یه قارچ نی نی روی اون بوجود میاد.امیدوارم که خوب بشه......
امضای شیفته
در حیرتم به هرکس که می نگرم در شکایت است..!!!پس دنیا به کام کیست؟؟؟......(دکتر شریعتی) ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
۱-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۴۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: طرز تهیه قارچ کامبوجا
دوستان عزیز برای استفاده این نوشیدنی احتیاط کامل رو داشته باشید:
این قارچ یا بهتره بگیم مجموعه قارچها به دلیل نوعی تقدس که برایشان قائل هستند نحوه نگهداری سنتی ای داشته که در شکمبه گوسفند حمل و جابجا می شده اند.
در برخی موارد، تاکید می کنم برخی موارد، که گوسفند دارای سیاه زخم است باکتری آن وارد قارچ شده و این قارچ حامل آن محل بسیار مناسب تکثیر آن است.
اگر نمونه کامبوچیای شما دارای باکتری سیاه زخم بوده و در بدن شما مثلا دهان یا معده و یا روده شما زخمی موجود باشد باکتری از طریق آن وارد بدن شما شده و آن نقطه از بدن سیاه میشود و باعث مرگ میشود.
اگر نمونه کامبوچیا قبل از تکثیر و تهیه شربت آزمایش شود بهتر است.
این یک مطلب کاملا علمی اثبات شده است و می توانید مقالات آن را ببینید
http://vegetarian.lovetoknow.com/kombucha-tea-deaths
تحقیقی که باعث بیرون آمدن این مقاله شد توسط یک استاد ایرانی
http://jama.jamanetwork.com/article.aspx...id=1152389

علت ویرایش: سایز بالای تصویر و آپلود سنتر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۶-۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ عصر، توسط reyhaneh.)
۱-۶-۱۳۹۳, ۱۲:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول



تبلیغات
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد