تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 31 رای - 3.03 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ماست
#1

شیر ۱ لیتر(۵ پیمانه)

ماست ۲ قاشق سوپ خوری


روش تهیه:

ابتداشیر را درون ظرفی می ریزیم و آنرا روی حرارت گاز می‌جوشانیم . سپس می‌گذاریم تا کمی سرد شود.

هنگام مایه زدن ماست ،شیر باید به اندازه ای گرم باشد که وقتی انگشتتان را داخل آن می کنید بتوانیدگرمای آنرا کاملاً حس کنید بدون آنکه انگشت شما را بسوزاند.

وقتی شیرکمی سرد شد و به درجه حرارت مناسب تقریبا ۳۷ درجه رسید که در بالا ذکر شد،سپس ۲قاشق ماست را از کنار ظرف داخل شیر می‌ریزید ظرف را آهسته تکان دهیدتا شیر با ماست کمی مخلوط گردد بدون آنکه آنرا بهم بزنیم .

سپس در پوشی روی دهانه ظرف بگذارید و روی ظرف و دور آنرا باپارچه کلفتی مانند پتو بپوشانیدو بگذارید ۴ تا ۵ ساعت بماند تا ماست به آرامی سرد شود و بسته شود.

سپس روی ماست را باز کرده و آنرادر جای خنکی مثل یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود.

نکته: اگر ماست شما آب انداخت و یا بریده شد به این دلیل است که موقع مایع زدن ،شیر زیاد داغ بوده و اگر ماست نبست به این دلیل است که شیر سرد بوده و یا مایه ماست که همان دو قاشق است برای شیر کم بوده است .بنابراین در اندازه گیری شیر و ماست دقت کنید. اگر هنگام مایه زدن، ماست را با کمی شیر مخلوط کنید و سپس آنرا در شیر را بریزید، اینصورت ماست رویه نمی‌بندد.

اگر دوست دارید ماست شما ترش مزه شود،آنرا به مدت ۱ روز بیرون از یخچال و در فضای اتاق قرار دهید.

اگر می خواهید ماست شما سفت شود، ماست را داخل کیسه ای برزید و انرا از جایی اویزان کنید تا آب آن به مرور گرفته شود. میتوانید در زیر آن ظرفی بگذارید تا آب ماست هدر نرود،و از آن برای تهیه دوغ استفاده کنید.

[عکس: 20120801213934_hdfh.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
دوست دارید خودتون با کمترین هزینه و وقت یه ماست خوشمزه تهیه کنید

با من به اشپزخونه بیاید

مواد لازم :

1- شیر الیتر (4 لیوان)
[عکس: rc0ss458wufz6f7tqsi.jpg]

2-ماست شیرین 1/2لیوان

[عکس: daso4ih9s386401cj3f.jpg]



-شیر رو 10 دقیقه کاملامی جوشانیم

سپس اونو سرد می کنیم تا دمای حدود 45-50 درجه

کمی از شیر رو به ماست اضافه می کنیم و سریع هم زده و به ظرف صلی شیر اضافه می کنیم و بطور ملایم مخلوط میکنیم و هم میزنیم حالا با حوله یا پارچه ضخیمی کاملا ظرف شیر رو می پوشونیم و در اشپزخونه دور از دسترس قرار میدیم

[عکس: 4ck8eu6c6o362iut1j57.jpg]

4 -بعد از 4 تا 8 ساعت ماست شیرین و گوارای ما اماده هست

[عکس: o0c39h7s7cklmsp144t.jpg]

5- اونو به ارومی به یخچال منتقل میدیم

بعد از 7الی 8 ساعت که کاملا سرد شد

قابل مصرفه


[عکس: yg0kfdw6d0vucb3x3rn.jpg]

ماست ما حاضره
یه کم نعنا یا پونه خشک و چند دونه کشمش اونو خوردنی تر می کنه
نوش جان
******************

چن فوت

1- دمای زیاد بالا ماست رو ترش و خیلی ابدار میکنه و شاید اصلا ماستی بسته نشه

2- دمای خیلی پایین هم شیر منعقد نمیشه

3- با انگشت کوچیکه تمیز گرمای شیر رو تست کنید گرم ولی نه سوزنده

4- ماست اماده گرم رو توش قاشق نزنید همش اب ماست میشه
---------------------------
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#3
سلام دوستانWavesmile
این روش ماست زدن منه که خیلی وقته همینجوری انجام میدم و نتیجه عاااااالی هم دارهYum2
همینطور که میبینید سفته یه ماست خامه ایه وبه صرفست

[عکس: 20130409222112_.JPG]

**حالا اصل کار درست کردن مایه ماستهhih
تویه کاسه 9قاشق غذاخوری ماست +1قاشق غذاخوری پر خامه(خامه صبحانه)+یک سوم قوطی کبریت پنیر(هرپنیری)رو خوب و آروم باقاشق هم میزنیم
پنیر رو به کناره های کاسه با پشت قاشق بکشید که اصلا حالت دون دون توی مخلوطمون نداشته باشه


شیر رو بجوشونید و بزارید یکم خنک شه بطوریکه وقتی یکمشو کف دستتون بزاری یکم گرم باشه ولی نسوزونه ...یوقت سرد هم نشه هاااااا


مثلا برای این3تاظرفیکه میبینید هرکدوم10ملاقه(ملاقه معمولی که باش سوپ میکشن)توشون شیر ریختم

حالا توی هرکدوم ازظرفا3قاشق غذاخوری از مخلوطمونو میریزیم

من ظرفای ماستمو توی ظرف بزرگتر میزارم(همینی که توی عکس هست) روش رو هم یه سبد میزارم و میزارمش تو یه چیزی که گرم بمونه مثل پتو یا هرچیزی که میتونید واسه اینکار بزارید (تو یه اتاق تقریبا گرم)زیاد زیاد گرم باشه ماست ترش میشه

اگه فکر میکنید اتاق یکم خنکه علاوه بر پتوی قبلی روش یه پتوی دیگه هم بندازید

مثلا از12شب میزارم بمونه تافردا11یا12ظهر میرم میبینمش کهyessهمونیه که دلم میخواد یعنی ظاهرش سفت و خوبه حالاباید بدون اینکه تکونش بدیم بزاریمش تویخچال یه نصف روز یا1روز بمونه که خوب خودشو بگیره
من توی کارخانه لبنی 2سال بودم بچه های تولید هم میفرستادن توسردخونه1روز بمونن ماستهاYum2

مطمئن باشید نتیجه عاااااااااااالی میگیرید Yum2
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
#4
(۲۱-۰۱-۱۳۹۲, ۱۲:۱۹ ق.ظ)مملي شيطون 2 نوشته:  معمولا وقتي مايه ماست از ماست هاي پاستوريزه باشه ماست کش مياد دليلش رو نمي دونم Dunnof



کلا بعضیا توی مایه ماستشون یکم نشاسته میزنن واسه جلوگیری از کش اومدن ماست و سفت شدنش که ظاهر ماست رو غیر طبیعی میکنه و یکمم تلخ
حالا روشی که گفتمو امتحان کنید و ببینیدhih
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
(۲۱-۰۱-۱۳۹۲, ۰۷:۲۳ ق.ظ)162 نوشته:  
(۲۱-۰۱-۱۳۹۲, ۱۲:۱۹ ق.ظ)مملي شيطون 2 نوشته:  
(۰۸-۰۵-۱۳۹۱, ۱۲:۱۷ ق.ظ)sima نوشته:  
(۲۰-۰۴-۱۳۹۱, ۰۷:۰۱ ق.ظ)saviya نوشته:  سلام.ببخشید نمیدونم اینجا درسته که سوالم رو بپرسم یا نه؟؟ آخه تو قسمت سوالای آشپزی همش در مورد غذا بود....
دیروز من ماست درست کردم ولی کش اومد نمیدونم چرا ؟؟ میشه راهنماییم کنید؟؟؟

عزیزم شیرت حتما گرمتر از میزان معمولش بوده که ماستت کش اومده
l

معمولا وقتي مايه ماست از ماست هاي پاستوريزه باشه ماست کش مياد دليلش رو نمي دونم Dunnof
زیاد جوشاندن شیر هم باعث کش اومدن میشهDunnofDunnof

سلام دوست عزیز با 162 موافقم شیر بیش از اندازه نجوشون ودر ضمن سعی کن برا ماست خانگی از شیر گاو وگوسفند استفاده کنی شیرهای پاستوریزه واسترلیزه چون مواد نگهدارنده دارند ماستشون گاه کش میاد
پاسخ }
#6
(۰۸-۰۵-۱۳۹۱, ۱۲:۱۷ ق.ظ)sima نوشته:  
(۲۰-۰۴-۱۳۹۱, ۰۷:۰۱ ق.ظ)saviya نوشته:  سلام.ببخشید نمیدونم اینجا درسته که سوالم رو بپرسم یا نه؟؟ آخه تو قسمت سوالای آشپزی همش در مورد غذا بود....
دیروز من ماست درست کردم ولی کش اومد نمیدونم چرا ؟؟ میشه راهنماییم کنید؟؟؟

عزیزم شیرت حتما گرمتر از میزان معمولش بوده که ماستت کش اومده

ببخشیدا فضولی میکنم . اگه مایه ماستم زیاد هم بزنی ماست کشدار میشه.

تا اطلاع ثانوی امضا ندارم
پاسخ }
#7
سلام دوستان گلم
یکی از آشناهامون که مهندس صنایع غذاییه و تو قسمت لبنی کار میکنه میگه اگه ماست زدین و کشدار شد اون شیری که استفاده کردین مشکل داشته ، بخاطر افزودنیها...
من خودمم تجربه کردم ، اگه حتی ماستی که واسه مایه زدن استفاده میکنین خودش کشدار باشه ماستی که خودتون هم درست میکنین کشدار میشه.
[عکس: 20140303171222_CAM01146.jpg]
خدایا ممنونم بخاطر این هدیه قشنگت

وبلاگ گل پسرم، متین
پاسخ }
#8
و باز هم ماست با3کیلو شیر تو ظرف بزرگFlowerysmile

ببخشید عکس زیاد کیفیت نداره با فلش همه چی سفید میشدDunnof
[عکس: 20130625134550_.JPG]

[عکس: 20130625134604_2.JPG]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
با دستور ارغواني جونم(1782)
قيافه اش كه سفته.پسري ظهر خورد خوشش امد.تا افطار كه خودمان هم تست كنيمYum2

[عکس: 20130731195944_6.jpg]
پاسخ }
#10
Flowerysmile
اینم ماستی که من درست کردم . توی سه کیلو شیر دو قاشق ماست و دو قاشق خامه ریختم . ماست و خامه رو خوب با هم مخلوط کنید بعد توی شیر بریزید . با خامه مزه اش بهتر میشه .
[عکس: 20130816200740_IMG_0599.JPG]

[عکس: 20130816200816_IMG_0602.JPG]
( به یاد داشته باش که امروز طلوع دیگری ندارد )(1782)
پاسخ }