ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک


خوش آمدید ورود یا ثبت نام


برچسب ها: طرز, تهیه, نان, بربری,

طرز تهیه نان بربری

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
527
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 572


محل سکونت :
ارسال: #1
طرز تهیه نان بربری
مواد لازم برای تهیه 3 نان بربری متوسط:
1 فنحان آب
1ق خمیر مایه
نمک 2/1 ق غ
شکر یک قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم
بکینگ پودر یک چهارم ق غ
سبوس به مقدار لازم
برای ماییه ای که باید برای رنگ نون بربری استفاده کنیم
نصف فنجان آب
1 قاشق غذاخوری آرد


ابتدا در نصف فنجان آب گرم (گرم به صورتی که دست رو نسوزونه) شکر را حل میکنیم و سپس مایه خمیر را اضافه میکنیم.روی ظرف را میپوشانیم و 10 دقیقه به خمیر مایه فرصت میدهیم تا فعال بشه.وقتی خمیر مایه فعال شد پف کرده و حالت فومی شکل به خود میگیرد.
در یکی تشت نصف دیگر آب + خمیرمایه ی فعال شده را اضافه میکنیم و آرد را کم کم اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیری یک دست به دست آید. در بین اضافه کردن آرد نمک و بکینگ پودر را هم به خمیر اضافه میکنیم.نمک را باید در آخرای کار اضافه کرد تا اثر خمیر مایه را از بین نبرد.
روی خمیر را با پارچه مرطوب با آب گرم میپوشانیم و به مدت 1 ساعت وقت میدهیم تا حجم خمیر دو برابر شود.
بعد از یک ساعت بر روی سطحی آرد کمی میپاشیم و خمیر را کمی روی سطح ورز میدهیم و ب سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم.آنها را به حالت کروی در میآوریم و روی یک سطح آرد پاشی شده میگذاریم.روی آنها را مجددا دستمال مرطوبی میکشیم تا روی چونه ها خشک نشود.20 دقیقه دوباره به خمیر استراحت میدهیم. فر را هم روشن میکنیم روی دمای 400 درجه فانهایت تا گرم شود . نصف فنجان آب با 1 قاشق آردمان را مخوط میکنیم و روی شعله قرار میدهیم تا کمی لعاب دهد. این مخلوط راز رنگ قهوه ای روی نان بربری است hihبعد از 20 دقیقه روی سطحی آرد کم . مقداری سبوس میپاشیم و دو دست را در دو طرف چونه میگذایم و خمیر را به صورت بیضی در می آوریم.سپس با وردنه خمیر را باز میکنیم. بعد از مخلوط آرد و آب دو قاشق غذاخوری روی نان ریخته و با ته قاشق تمام سطح نان را آغشته به آن میکنیم . برای شیارهای روی نان ، کنار دو شست خود را روی سطح نان قرار داده و با کمی فشار در جهت مخالف هم دیگه حرکت دهید. حتما سعی کنید این شیارها رو تا حدودی عمیق درست کنید.اگر دوست دارید میتونید روی نان کنجد یا شاهدانه یا سیاه دانه یا مغز تخمه هم بپاشید.
نان را روی سینی فر قرار داده و داخل فر قرار دهید.چک کنید هر وقت که روی نان قهوه ای شد نان شما حاضر است.نوش جانClap


[تصویر:  20130101231621_20110812230738_DSC02438.jpg]


[تصویر:  20130101231732_20110812230948_DSC02437.jpg]

[تصویر:  20130101231842_20110812231110_DSC02439.jpg]
امضای m1363
فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست ..
فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است ..


به وب سایت پسرم سر بزنید ،خوشحال میشم
http://m1363.blogfa.com/
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ صبح، توسط sima.)
۲۱-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۲۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از m1363 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
)Mitra(, negin.s, loyee_15, shamiiim, hossein_1997, النا طلا, 1368Sheri, meemo, mahyarjoon, niloofar00, دختر شیرازی, maman nazi, mozhgan57
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,513
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5974


محل سکونت : ♥♥مشهد♥♥
ارسال: #2
طرز تهیه نان بربری در خانه
این نون بربری رو از دستور بخش آشپزی سایت خبرنو درست کردم.واقعا عالی بود.همیشه دوست داشتم این جور نونا رو هم توی خونه ،خودم بپزم،که بالاخره به آرزوم رسیدمyess
[تصویر:  20130906181236_2013-09-0601.jpg]
با اجازه ی مدیرای محترمFlowerysmileمن عین دستور رو میزارم توی سایت که همگی استفاده کنن.

Dreamyeyesf
بربری از جمله نانهایی است كه میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یك صبحانه جانانه خواهد شد. امروز سرآشپز ما می خواهد طرز تهیه این نان خوشمزه را در خانه آموزش دهد.

طرز تهیه :
آرد 1 كیلو
شكر 15 گرم
نمك 12 گرم
روغن 10 گرم
بهبود دهنده 5 گرم
خمیر مایه 20 گرم
آب 550 تا 600 گرم
كنجد به میزان كافی
طرز تهیه :
ابتدا آرد، نمك، شكر و بهبود دهنده و خمیر مایه را با هم مخلوط می كنیم.
سپس آب را كم كم می ریزیم تا خمیر تشكیل شود .
به مدت 4 دقیقه خمیر را ورز می دهیم و بعد روغن را اضافه می كنیم و4 دقیقه دیگر ورز می دهیم و به خمبر 15 دقیقه استراحت می دهیم.
خمیر را چانه گیری می كنیم و به چانه ها استراحت می دهیم و سپس آنها را پهن می كنیم و اجازه می دهیم تا به سه برابرحجم خود برسد.
بعد آنها را داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه می گذاریم تا پخته شود و البته قبل از گذاشتن در فرمی توانیم روی نان ها هم از تخم مرغ استفاده كنیم و روز آن كنجد هم بپاشیم .

من با نصف دستور درست کردم که دوتا نون بربری به من دادYum2
اینجا بعد از استراحت و قبل رفتن داخل فر
[تصویر:  20130906181648_CYMERA_20130906_011441.jpg][تصویر:  20130906181746_CYMERA_20130906_011741.jpg]
[تصویر:  20130906182011_2013-09-0601.jpg]
امضای 1368Sheri
[تصویر:  20140410024051_coufntdowwn.jpg]
۱۵-۶-۱۳۹۲, ۰۵:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mrs maryami, negin.s, meemo, mahyarjoon, vidia, قلب, McQueen, niloofar00, دختر شیرازی, loka, maman nazi, luna, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
26
تاریخ عضویت:
فروردین ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 55


محل سکونت : زیر سایه او
ارسال: #3
RE: طرز تهیه نان بربری
[تصویر:  20140116012512_IMG_4816.JPG]
[تصویر:  20140116015822_IMG_4808.JPG]
من از دستور شهرزاد استفاده کردم قیافه نونهام خوب نشد ولی مزه خوبی داشتYum2 من هم فکر نمیکردم یه روز بتونم این نونها رو خودم درست کنم.1 (49)
امضای مامان نگار کوچولو
[تصویر:  7tilp4.png]
۲۶-۱۰-۱۳۹۲, ۰۲:۰۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از مامان نگار کوچولو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
معصومه خانومی, luna, 1368Sheri, niloofar00, Galaxy, elhaam, mozhgan57, ترنم54, ترنج79, صوری, 22132



کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد