تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 2.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه نودل کالاماری با زیتون سیاه و سبزی راکت
#1
Package_favorite 
مواد لازم:
* 350 گرم کالاماری تمیز، بدن و بازوها (در صورت تمایل تنها از بدن آن استفاده کنید.)
* روغن زیتون فوق بکر، به میزان لازم
* 3 تا 4 حبه سیر، کوبیده شده، به اضافه یک عدد برای مالیدن روی نان
* یک سرانگشت پرک فلفل قرمز کوبیده شده
* نمک به میزان لازم
* یک فنجان آب انگور سفید
* ¼ فنجان زیتون گاییتا یا کالاماتا، برش داده شده
* 4 برش نان ایتالیایی خانگی
* 2 فنجان سبزی راکت ریز و جوان، شسته شده
* 2 قاشق غذاخوری پیازکوهی خرد شده برای تزیین
طرز تهیه:
هر کدام از بدن های کالاماری ها را به صورت نوارهای طولی که عرضشان حدود نیم سانتیمتر است، برش دهید. اگر از بازوها هم استفاده می کنید، آنها را خرد کنید.
یک ماهیتابه بزرگ را سخاوتمندانه با روغن زیتون بپوشانید. حبه های سیر له شده و فلفل قرمز کوبیده شده را اضافه کرده و روی حرارت زیاد قرار دهید. هنگامیکه سیر به رنگ طلایی مایل به قهوه ای و بسیار معطر درآمد، سیر را از ظرف خارج کرده و کنار بگذارید. با دقت کالاماری را اضافه کرده و سریع در روغن داغ هم بزنید. با نمک به آن طعم داده و به مدت 1 الی 2 دقیقه تفت دهید تا کالاماری از حالت نیمه شفاف به صورت مات درآید. آب انگور و زیتون ها را اضافه کرده و بپزید تا آب انگور تقریبا نصف شود. کمی از آن را بچشید تا دریابید که چاشنی آن خوب است.
هنگامی که کالاماری می پزد، نان را برشته و یا گریل کنید. یک حبه سیر باقیمانده را روی نان بمالید و سخاوتمندانه روغن زیتون روی آن بپاشید.
سبزی راکت را بین چهار کاسه مخصوص پذیرایی تقسیم کنید. کالاماری و عصاره را با قاشق روی سبزی ها بریزید. هر تکه نان را به طور عادلانه نصف کرده و روی کالاماری ها بچینید. با پیازکوهی آن را تزیین کرده و سرو نماییدClapClapClap
[عکس: 07439581636080611940.jpg]
به به دهنم آب افتاد...excitedexcitedexcited
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }