خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کره خانگی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
30
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 32


محل سکونت : IRAN
ارسال: #1
طرز تهیه کره خانگی
[عکس: 20140922224945_2471796395_6f9c57be3a.jpg]

برای اینکه کره درست کنیم باید در کوزه یا ظرف در دار مناسبی مقداری ماست و آب بریزیم و آنقدر بهم بزنیم ( حدود نیم ساعت ) تا تبدیل به کره و دوغ شود .
البته باید در طول مدت بهم زدن چندین بار در ظرف را باز کنیم تا هوای آن خارج شود . من خودم تابحال اینکار را نکرده ام ولی دلم میخواد علاوه بر ماست و دوغ و پنیر که تو خونه خودم درست میکنم ، کره هم بتونم درست کنم . اگه کسی راه دیگه ای بلده لطفا اینجا آموزش بده . ممنون
(آخرین تغییر در ارسال: 22-09-2014, 10:50 PM توسط ناظر.)
18-08-2013, 03:25 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
8
تاریخ عضویت:
Nov 2013
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: طرز تهیه کره خانگی
خانوم گل سلام
درباره تهیه کره تو خونه باید چند مطلب رو بدونی :
1- ماستی که برای تهیه اش استفاده میکنی شیرش نباید چرخ کرده باشه و چربیش گرفته شده باشه یعنی شیر وماست پاستوریزه بای بای
2- حجم ماستت باید بالا باشه بیشتر از 10 یا 15 کیلیو چون مگه چقدر یکی دو کیلو ماست کره داره تازه تو حجم 15 کیلو شاید اگه ماستت پر چرب و گوسفندی باشه شاید کمتر از 100 گرم بهت کره بده

اگه دیدی تو مشکهای کوچیک تو عشایر میزنن اون تو مقیاس خیلی کوچیکه اونم برای نیاز روزانه خودشون و باشیر گوسفند که تو تهران فکر نکنم گیرت بیاد Just_Cuz_15اگه گیرتون هم بیاد قیمتش حداقل 3 یا 4 برابر شیر گاو هستDash2 الان خیلی کم با دست میزنند چند سالی هست دستگاهاش اومده تقریبا شبیه ماشین لباس شوییهای دستی قدیمی هست ماست و آب رو میریزن توش دکمه رو میزنن
کار تمومهhih ولی مزه کرهای که تو پوست درست شده رو نمیده میگی نه امتحان کنConsoling
15-11-2013, 12:46 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
17
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 8


محل سکونت : ساوه
ارسال: #3
RE: طرز تهیه کره خانگی
سلام Wavesmile
مامان من همیشه درست میکنه حالا میگم
شیر محلی میگیره و خودش ماست می زنه بعد وقتی که برای غذا میخواد دوغ درست کنه دوغ رو داخل مخلوط کن(سه کاره ها)که سرعتش زیاده میریزه بعد از چند دقیقه زدن روی دوغ کف میگیره این تقریبآ کره است
ولی اگر کره سفت بخواد داخل دوغ تکه های یخ میریزه ومیزنه بعد کره ها را از سطحش جمع میکنه البته باید مهارت داشته باشی بعضی مواقع که کره نمیده اول آب داغ میریزه هم میزنه وبعد یخ میریزه.
آلبته بسته به شیر هم داره بعضی شیر ها چربی کمی دارند پس کره کمتری میدند(1782)
16-11-2013, 10:13 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
4
تاریخ عضویت:
Nov 2013
مدال ها

اعتبار: 3


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: طرز تهیه کره خانگی
سلامWavesmile
اگه همون کره که از دوغ گرفتین رو بزارین رو اجاق با حرارت ملایم جوش بخوره اون قد که هیچ آبی داخلش نمونه بعد خیلی کم زرد چوبه و یه دونه خرما بهش اضافه کنید ولی له نشه بعد 3دقیقه خاموش کنید یه روغن خیلی خوشبو داریدFlowerysmile
(آخرین تغییر در ارسال: 18-11-2013, 07:28 PM توسط negin.s.)
18-11-2013, 07:15 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
18
تاریخ عضویت:
Jan 2014
مدال ها

اعتبار: 10


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: طرز تهیه کره خانگی
خامه پر چرب به میزان لازم

تهیه کره خانگی :

خامه سرد را به داخل دستگاه غذاساز بریزید و یا با هم زن با دور تند هم بزنید.

بعد از 30 ثانیه دستگاه را خاموش کنید از این خامه برای تهیه انواع دسر و یا بستنی ...

میتونید استفاده کنید.

اما هنوز این خامه تبدیل به کره نشده.خامه های اطراف دیواره کاسه را جمع کنید

و دوباره به مدت 2 دقیقه دستگاه را روشن کنید.

خامه کم کم تغییر رنگ میده و زرد میشه و حالت دون دون پیدا میکنه.

دوباره دستگاه رو خاموش کنید و بازهم خامه های اطراف کاسه را جمع کنید

و داخل ظرف یریزید و مجددا دستگاه رو برای 3-4 دقیقه روشن کنید.

در این مرحله کم کم کره از دوغ جدا میشه و اطراف ظرف جمع میشه.

وقتی کاملا کره و دوغ از هم جدا شد دوغ را ازکاسه خالی کنید،

کره را در یک صافی یا پارچه حریر بریزید و با دست فشار بدید

تا دوغ داخل کره کاملا خارج بشه.

کره خونگی شما آماده است.

این کره را در ظرف در دار داخل یخچال یا فریزر نگه دارید.

نکته )مدت هم زدن با غذاساز 5-6 دقیقه میباشد.
09-01-2014, 03:11 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
554
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 4,393


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: طرز تهیه کره خانگی
تقریبا 2/5 کیلو ماست بود که قبل ماست زدن سرشیرشو هم گرفته بودم. و ماستم هم رقیق بود. خواستم خودم دوغ محلی درست کنم 55
ماست رو ریختم تو بطری نوشابه و گذاشتم جای گرم . تو آفتاب نه ها .6
روز بعد چند دقیقه به سرعت تکون دادم تو یه ظرف خالی کردم کمی آب معمولی و چند تکه یخ توش انداختم و کره شو گرفتم .
و تو کره یخ انداختم که هم کره سفت بشه و هم با چند بار زیر و رو کردن دوغی که تو کره مونده جدا بشه. فکر کنم 100 گرم کره
بیشتر بشه..
هم دوغ ترش و خوشمزه ای بدست میاد و هم کره لذیذی
و در ضمن شیر گاوی بود . به همین راحتی12
و همانطور که دوستان گفتن . وقتی ماست تو بطری میمونه .گاز تولید میکنه درب بطری رو با احتیاط باز کنید


[عکس: 20150630053859_20150402031.JPG]

[عکس: 20150630052200_20150401016.JPG]

[عکس: 20150630053524_20150402033.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 30-06-2015, 05:15 AM توسط maryam_1.)
30-06-2015, 04:39 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
554
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 4,393


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: طرز تهیه کره خانگی
(09-10-2015, 09:02 PM)taha3 نوشته: مریم جون میشه دقیق تر توضیح بدی از 2/5. ماست 100 کرم کره گرفتی روششو بیشتر توضیح بده مرسی


'taha3 عزیز تو ارسال توضیح داده بودم .
با ماستی که از شیر محلی تهیه میشه . به دلیل پر چرب بودنش . کره چشمگیری به دست میاد . در ارسال دوم گفته بود که از 10 الی 15 کیلو ماست کمتر از 100 گرم کره به دست میاد . ولی تو ارسال من دیدی که از 2/5 کیلو ماست حدود 100 گرم کره به دست اومده . برا درست کردن دوغ و کره خونگی هم نیازی به وسایل مخصوص نیست
یعنی تو حجم کم ها . تو بطری نوشابه هم میتونیم اینکارو انجام بدیم .
09-10-2015, 11:03 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
428
تاریخ عضویت:
Jan 2015
مدال ها

اعتبار: 2,647


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #8
RE: طرز تهیه کره خانگی
بعد از مدتهاااااااااااااا دوری از خانوم گل....این کره خوشمزه را ساعت 12 ونیم شب بعد از کلی خستگی درست کردم واز ذوقش خواب نرفتم..از بچگی دیده بودم خانوم ها تو روستا تو مشک چرمی یا ورشو چطوری دوغ می زنند وکره می گیرند آرزو داشتم خودم بتونم کره بگیرم تا اینکه این هفته به دلیل کثرت کار مقداری ماست داشتیم که ترش شده بود وهیچ کس نمی خوردش من یهو گفتم برم ببینم دوغ میشن...بعد با راهنمایی عروس بزرگه کره خوشمزه ای بدست آوردم...
من این ماست ریختم با یک لیوان آب گرم نیم ساعتی زدم بعدش در ظرف باز کردم ودیدم هنوز به حالت چرب نرسیده دوباره نصف لیوان آب گرم ریختم و دوباره زدم خلاصه روی هم رفته یک ساعتی حیرون کره گیری بودم....مادرم تعجب کرده بود وقتی صبح زود گفتم کی مسکه می خوره( توکرمان به کره تازه گوسفند یا گاو مسکه می گویند) [عکس: 20151226153139_IMG_0728.jpg]

تو این بطری ماست را زدم و بعد تو این ظرف دوغ بدست اومد
[عکس: 20151226152332_IMG_0730.jpg]

کره را هم باید مرتب با دستی که تو آب ولرم میزنید گردش کنید....قلق خاصی داره اینجوری کره شما از دوغ کامل جداشده واصلا مزه آبکی نمیده وخیلی خوشمزه میشه کره را گردش کنید تا بیشتر بشه تو یخچال نگهش داشت
[عکس: 20151226153315_IMG_0732.jpg]
26-12-2015, 03:33 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
359
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 2,015


محل سکونت :
ارسال: #9
کره محلی
ماست ترش رو با کمی اب یخ مخلوط کردم حدود بیست دقیقه ریختم توی مخلوط کن
تبدیل شد ب دوغ اینم کره هاش 83

[عکس: 20160118161237_IMG__.jpg]

کره ها رو ریختم توی یه پارچه نخی تا دوغ های اصافیش بره بعد گذاشتم توی فریزر میتونین توی قالبم بریزید
[عکس: 20160118161524_IMG__.jpg]

[عکس: 20160120203738_IMG__.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 20-01-2016, 08:38 PM توسط سمیرااا.)
18-01-2016, 04:25 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد