تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه کره خانگی
#1
[عکس: 20140922224945_2471796395_6f9c57be3a.jpg]

برای اینکه کره درست کنیم باید در کوزه یا ظرف در دار مناسبی مقداری ماست و آب بریزیم و آنقدر بهم بزنیم ( حدود نیم ساعت ) تا تبدیل به کره و دوغ شود .
البته باید در طول مدت بهم زدن چندین بار در ظرف را باز کنیم تا هوای آن خارج شود . من خودم تابحال اینکار را نکرده ام ولی دلم میخواد علاوه بر ماست و دوغ و پنیر که تو خونه خودم درست میکنم ، کره هم بتونم درست کنم . اگه کسی راه دیگه ای بلده لطفا اینجا آموزش بده . ممنون
( به یاد داشته باش که امروز طلوع دیگری ندارد )(1782)
پاسخ }
#2
خانوم گل سلام
درباره تهیه کره تو خونه باید چند مطلب رو بدونی :
1- ماستی که برای تهیه اش استفاده میکنی شیرش نباید چرخ کرده باشه و چربیش گرفته شده باشه یعنی شیر وماست پاستوریزه بای بای
2- حجم ماستت باید بالا باشه بیشتر از 10 یا 15 کیلیو چون مگه چقدر یکی دو کیلو ماست کره داره تازه تو حجم 15 کیلو شاید اگه ماستت پر چرب و گوسفندی باشه شاید کمتر از 100 گرم بهت کره بده

اگه دیدی تو مشکهای کوچیک تو عشایر میزنن اون تو مقیاس خیلی کوچیکه اونم برای نیاز روزانه خودشون و باشیر گوسفند که تو تهران فکر نکنم گیرت بیاد Just_Cuz_15اگه گیرتون هم بیاد قیمتش حداقل 3 یا 4 برابر شیر گاو هستDash2 الان خیلی کم با دست میزنند چند سالی هست دستگاهاش اومده تقریبا شبیه ماشین لباس شوییهای دستی قدیمی هست ماست و آب رو میریزن توش دکمه رو میزنن
کار تمومهhih ولی مزه کرهای که تو پوست درست شده رو نمیده میگی نه امتحان کنConsoling
پاسخ }
#3
سلام Wavesmile
مامان من همیشه درست میکنه حالا میگم
شیر محلی میگیره و خودش ماست می زنه بعد وقتی که برای غذا میخواد دوغ درست کنه دوغ رو داخل مخلوط کن(سه کاره ها)که سرعتش زیاده میریزه بعد از چند دقیقه زدن روی دوغ کف میگیره این تقریبآ کره است
ولی اگر کره سفت بخواد داخل دوغ تکه های یخ میریزه ومیزنه بعد کره ها را از سطحش جمع میکنه البته باید مهارت داشته باشی بعضی مواقع که کره نمیده اول آب داغ میریزه هم میزنه وبعد یخ میریزه.
آلبته بسته به شیر هم داره بعضی شیر ها چربی کمی دارند پس کره کمتری میدند(1782)
مثل ساحل آرام باش ، تا مثل دریا بی قرارت باشند . . .(1782)
پاسخ }
#4
سلامWavesmile
اگه همون کره که از دوغ گرفتین رو بزارین رو اجاق با حرارت ملایم جوش بخوره اون قد که هیچ آبی داخلش نمونه بعد خیلی کم زرد چوبه و یه دونه خرما بهش اضافه کنید ولی له نشه بعد 3دقیقه خاموش کنید یه روغن خیلی خوشبو داریدFlowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
خامه پر چرب به میزان لازم

تهیه کره خانگی :

خامه سرد را به داخل دستگاه غذاساز بریزید و یا با هم زن با دور تند هم بزنید.

بعد از 30 ثانیه دستگاه را خاموش کنید از این خامه برای تهیه انواع دسر و یا بستنی ...

میتونید استفاده کنید.

اما هنوز این خامه تبدیل به کره نشده.خامه های اطراف دیواره کاسه را جمع کنید

و دوباره به مدت 2 دقیقه دستگاه را روشن کنید.

خامه کم کم تغییر رنگ میده و زرد میشه و حالت دون دون پیدا میکنه.

دوباره دستگاه رو خاموش کنید و بازهم خامه های اطراف کاسه را جمع کنید

و داخل ظرف یریزید و مجددا دستگاه رو برای 3-4 دقیقه روشن کنید.

در این مرحله کم کم کره از دوغ جدا میشه و اطراف ظرف جمع میشه.

وقتی کاملا کره و دوغ از هم جدا شد دوغ را ازکاسه خالی کنید،

کره را در یک صافی یا پارچه حریر بریزید و با دست فشار بدید

تا دوغ داخل کره کاملا خارج بشه.

کره خونگی شما آماده است.

این کره را در ظرف در دار داخل یخچال یا فریزر نگه دارید.

نکته )مدت هم زدن با غذاساز 5-6 دقیقه میباشد.
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهمFlowerysmile
پاسخ }
#6
تقریبا 2/5 کیلو ماست بود که قبل ماست زدن سرشیرشو هم گرفته بودم. و ماستم هم رقیق بود. خواستم خودم دوغ محلی درست کنم 55
ماست رو ریختم تو بطری نوشابه و گذاشتم جای گرم . تو آفتاب نه ها .6
روز بعد چند دقیقه به سرعت تکون دادم تو یه ظرف خالی کردم کمی آب معمولی و چند تکه یخ توش انداختم و کره شو گرفتم .
و تو کره یخ انداختم که هم کره سفت بشه و هم با چند بار زیر و رو کردن دوغی که تو کره مونده جدا بشه. فکر کنم 100 گرم کره
بیشتر بشه..
هم دوغ ترش و خوشمزه ای بدست میاد و هم کره لذیذی
و در ضمن شیر گاوی بود . به همین راحتی12
و همانطور که دوستان گفتن . وقتی ماست تو بطری میمونه .گاز تولید میکنه درب بطری رو با احتیاط باز کنید


[عکس: 20150630053859_20150402031.JPG]

[عکس: 20150630052200_20150401016.JPG]

[عکس: 20150630053524_20150402033.JPG]
[عکس: 20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
پاسخ }
#7
(۱۷-۰۷-۱۳۹۴, ۰۹:۰۲ ب.ظ)taha3 نوشته:  مریم جون میشه دقیق تر توضیح بدی از 2/5. ماست 100 کرم کره گرفتی روششو بیشتر توضیح بده مرسی


'taha3 عزیز تو ارسال توضیح داده بودم .
با ماستی که از شیر محلی تهیه میشه . به دلیل پر چرب بودنش . کره چشمگیری به دست میاد . در ارسال دوم گفته بود که از 10 الی 15 کیلو ماست کمتر از 100 گرم کره به دست میاد . ولی تو ارسال من دیدی که از 2/5 کیلو ماست حدود 100 گرم کره به دست اومده . برا درست کردن دوغ و کره خونگی هم نیازی به وسایل مخصوص نیست
یعنی تو حجم کم ها . تو بطری نوشابه هم میتونیم اینکارو انجام بدیم .
[عکس: 20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
پاسخ }
#8
بعد از مدتهاااااااااااااا دوری از خانوم گل....این کره خوشمزه را ساعت 12 ونیم شب بعد از کلی خستگی درست کردم واز ذوقش خواب نرفتم..از بچگی دیده بودم خانوم ها تو روستا تو مشک چرمی یا ورشو چطوری دوغ می زنند وکره می گیرند آرزو داشتم خودم بتونم کره بگیرم تا اینکه این هفته به دلیل کثرت کار مقداری ماست داشتیم که ترش شده بود وهیچ کس نمی خوردش من یهو گفتم برم ببینم دوغ میشن...بعد با راهنمایی عروس بزرگه کره خوشمزه ای بدست آوردم...
من این ماست ریختم با یک لیوان آب گرم نیم ساعتی زدم بعدش در ظرف باز کردم ودیدم هنوز به حالت چرب نرسیده دوباره نصف لیوان آب گرم ریختم و دوباره زدم خلاصه روی هم رفته یک ساعتی حیرون کره گیری بودم....مادرم تعجب کرده بود وقتی صبح زود گفتم کی مسکه می خوره( توکرمان به کره تازه گوسفند یا گاو مسکه می گویند) [عکس: 20151226153139_IMG_0728.jpg]

تو این بطری ماست را زدم و بعد تو این ظرف دوغ بدست اومد
[عکس: 20151226152332_IMG_0730.jpg]

کره را هم باید مرتب با دستی که تو آب ولرم میزنید گردش کنید....قلق خاصی داره اینجوری کره شما از دوغ کامل جداشده واصلا مزه آبکی نمیده وخیلی خوشمزه میشه کره را گردش کنید تا بیشتر بشه تو یخچال نگهش داشت
[عکس: 20151226153315_IMG_0732.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
ماست ترش رو با کمی اب یخ مخلوط کردم حدود بیست دقیقه ریختم توی مخلوط کن
تبدیل شد ب دوغ اینم کره هاش 83

[عکس: 20160118161237_IMG__.jpg]

کره ها رو ریختم توی یه پارچه نخی تا دوغ های اصافیش بره بعد گذاشتم توی فریزر میتونین توی قالبم بریزید
[عکس: 20160118161524_IMG__.jpg]

[عکس: 20160120203738_IMG__.jpg]
پاسخ }