خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کرونات Cronut

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
طرز تهیه کرونات Cronut
کرونات از اسمش هم مشخصه که ترکیب کروسان+دونات( croissant + doughnut) هست که ایده و ابداع یکی از قناد های شهر نیویورک بوده و بسیار مورد توجه واقع شدهFlowerysmile

[تصویر:  20140413195656_cronut1.jpg]
[تصویر:  20140413201906_Cronuts-3.jpg]

مواد لازم برای خمیر

شیر گرم : 3/4 پ
خمیر مایه خشک فوری : 1 ق غ
شکر : 1/3 پ
تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
وانیل : 1 ق چ
آرد : 3 و 1/4 پ + 1/4 پ
نمک : 1 ق چ
کره (آب شده در دمای محیط) : 1 پ


مواد لازم برای رویه

پودر شکر : 1/2 پ
سیروپ خالص اَفرا (برای جایگزینش عسل میتونید استفاده کنید) : 3 ق غ
شیر ،خامه یا آب : 2-3 ق غ


[تصویر:  20140413195054_Cronuts-7.jpg]

طرز تهیه

1-در یک کاسه ی بزرگ شیر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید و بزارید تا خمیر مایه عمل بیاد.سپس شکر،تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه و خوب مخلوط کنید.
2-نمک و 1 پ از آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید.سپس بقیه ی آرد را نیز اضافه کرده(مقدار 3 و 1/4 پ) و به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید.روی خمیر را با سلفون پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
3-در این مدت کره و 1/4 پ آرد را چند دقیقه با همزن خوب بزنید.
4-بعد از نیم ساعت خمیر سرد شده را از یخچال بیرون آورده و روی سطح آرد پاشی شده خمیر را به صورت مستطیل 33 در 45 سانتیمتر باز می کنیم.مخلوط کره را به طور مساوی روی خمیر پهن کنید و گوشه های خمیر رو مثل پاکت نامه ببندید.روی خمیر رو دوباره با سلفون پوشانده و 30 دقیقه ی دیگه توی یخچال بگذارید. خمیر را 90 درجه بچرخانید و با وردنه دوباره به شکل مستطیل 33 در 45 سانت پهن کنید . خمیر را مجددا" از دو طرف روی قسمت وسط تا کنید و روی آن سلفون کشیده و 30 دقیقه ی دیگه در یخچال قرار دهید .دو بار دیگه همین مراحل رو انجام بدید(کلاً 4 بار ) سپس روی خمیر را پوشانده و حداقل 1 ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید.
5-در یک قابلمه یا سرخ کن ، به مقدار کافی روغن سرخ کردنی ریخته و بگذارید داغ شود.
6-خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کرده و قالب بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.سپس روی دستمال حوله کاغذی بگذارید.
[تصویر:  20140413210815_pastry-dough.jpg]
[تصویر:  20140413210842_Cronuts-91.jpg]
[تصویر:  20140413211203_cronuts-13.jpg]
7-برای درست کردن رویه ی کرونات ها ، پودر شکر و سیروپ افرا( یا عسل) و شیر رو با هم مخلوط کنید و تا کرونات ها گرم هستند روی آنها بریزید.


[تصویر:  20140413211745_Cronuts-2.jpg]
[تصویر:  20140413211538_Cronuts-101.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۲۴-۱-۱۳۹۳, ۰۸:۱۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, m.n.nazemi, الیسا جون, mansore66, niloofar00, negin.s, elipari, vidia, Galaxy



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد