خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کشک

162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
Ksmiletris طرز تهیه کشک
کشک
خیلی راحت وآسون تهیه میشه
ماست چرب ..................ا لیتر
آب............ الیوان
نمک...........مقداری
حوصله ........کمی
طرز تهیه
ماست رو بیرون از یخچال قرار بدین تا کمی ترش بشه بعد با یک لیوان آب و نمک مخلوط کرده وروی حرارت قرار داده تا بجوشد وتمام آب آن تبخیر شود ومدام با یک قاشق هم می زنیم که به ته ظرف نچسبد در آخر مانند حلوا شد وجمع شد اجازه می دهیم تا خنک شود بعد با دست برداشته وحالت می دهیم وروی پاره گذاشته تا خشک شود.

نکته :فقط ظروف لعابی مناسب این کار نمی باشد.من روی شوفاژ گذاشتم خشک شد

[تصویر:  20140128142356_Photo-0246.jpg]


ویرایش فایل پیوست وتبدیل به لینک تصویر
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ عصر، توسط niloofar00.)
۳-۹-۱۳۹۱, ۰۹:۱۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از 162 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
firo0ze, laleh joon, f.nik, شادی ab, hanie mo, niloofar00, نیایش, negin.s, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
171
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1561


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: طرز تهیه کشک
یه ماست گوسفندی گرفتیم، از طعمش خوشمون نیومد. من و همسریم تبدیلش کردیم به کشک hih به روش 162 عزیز (1782)
[تصویر:  20130422182746_DSC02318.JPG]
امضای f.nik
[تصویر:  Ljz9p3.png]

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ عصر، توسط f.nik.)
۲-۲-۱۳۹۲, ۰۷:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از f.nik به دلیل این ارسال سپاس کرده.
شادی ab, niloofar00, 162, نیایش, negin.s, laleh joon, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
8
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: طرز تهیه کشک
خانوم گلای عزیز سلام
این آخرین پست امشبه میخوام برم لالا
درست کردن کشک یه کم مشکله اما من طرز تهیه چند محصول لبنی رو می خوام توی این تاپیک بگم
توی مناطق روستایی جهت درست کردن محصولات زیر از این روش استفاده میکنند. کره - دوغ - کشک و غره قوروت
ابتدا ماستها ی چرب رو میذارنند تا جمع بشه بین 100 تا 200 یا بیشتر بستگی به نیرو و امکانات داره سپس اونها رو داخل ظرفی ریخته و با چوبی که پره داره و مخصوص این کاره میزن که بهش میگن تیلن ، اب رو بهش اضافه میکنند ومقداری نمک این کار یه ساعت ادامه داره بعد دست نگه میدارن مقداری آب خنک اضافه میکنند کره ها که از ماست جدا شده روی دوغ میفته کره ها رو جدا میکنند و میل میکنند دوغ شما هم آماده است
حالا اگه خواستید کشک درست کنید دوغ را باید بجوشانید تا حدی که سفت بشه نه خیلی زیاد در حدی که از کیسه ای که از جنس تترن هست نگذره مواد رو میریزنند داخل پارچه و آویزون میکنند تا آبش بره آبش رودور نریزید آب که از کشک گرفته شد در حده ماست سفت و بی آب با نمک مخلوط مبکنند و بعد به اندازه دلخواه در میارند و در آفتاب پهن میکنند تا سفت بشه کشک خوب بدون هیچ افزودنی بجزنمکه ولی بعضی ها آرد یا نشاسته بهش اضافه میکنند تا حجمش بیشتر بشه که بهتون توصیه نمیکنم گفتم که در مورد تغییر قیمتش تو بازار بدونید
حالا مونده قسمت ترشش که حتما دهن خانوم گلا آب افتاد
اب جمع آوری از کشک رو بجوشانید تا غلیظ و سفت بشه دائم هم بزنید
تا ته نگیره و اگه یه کم هم آب داشت مهم نیست بذارید تا توی افتاب سفت بشه غره قوروت اماده است
اگه پنیر هم درست کردید آبش رو بجوشاید محصول [ر رو بهتون میده ممکنه ترش نباشه ولی میتونید غره قوروت ترش اضافه کنید تا مزه اش باب میلتون بشه
۲۳-۸-۱۳۹۲, ۰۲:۳۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از starred به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, ovys, 162



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد