خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی سس مایونز

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
356
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : قلب همسری...
ارسال: #1
طرز تهیه ی سس مایونز
[تصویر:  20121127085237_66666666666.jpg]

مواد لازم:

تخم مرغ یا زرده تنها : 1عدد
روغن زیتون بی بو: 1 لیوان
خردل: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز ساییده شده: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
سرکه : نصف استکان

طرز تهیه :

یک عدد تخم مرغ یا زرده ی آن را خوب بزنید تا کاملا سفید شود، سپس کم کم یک بار مقداری روغن زیتون و یک بار کمی سرکه، دوباره روغن زیتون و بعد سرکه و همینطور آرام آرام روغن و سرکه را اضافه کرده و بزنید تا سفت شود. اگر سس شل بود باز کمی روغن اضافه کنید و در آخر نمک، فلفل و خردل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .سس آماده شده را داخل شیشه ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.هر چه قدر روغن زیتون اضافه کنید هم مقدار سس شما بیشتر خواهد شد و هم سس سفت تر می شود.در هر صورت همان یک تخم مرغ یا زرده تنها کافی است. این سس سالم و مقوی را به همراه کمی آبلیمو یا آبغوره برای انواع سالاد و ساندویچ ها استفاده کنید.
امضای نیوشا
[تصویر:  20150727111523_index.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۱-۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ صبح، توسط Galaxy.)
۷-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از نیوشا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مرد سالاری, sousanm, سوگند132, aysuda
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: طرز تهیه ی سس مایونز
[تصویر:  20130325224919_egg-yolk-oil-mustard-mayonnaise.jpg]

مواد لازم:
2 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
حدود 1 پیمانه روغن آفتابگردان
1 قاشق چای خوری پودر خردل
0.5 قاشق چای خوری نمک (یا بیشتر )
0.5 قاشق چای خوری شکر
0.75-1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
بین 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب جوشیده خنک



روش تهیه:
دو ساعت قبل از شروع کار همه مواد رو بیرون از یخچال بذارین تا همدما بشن

زرده هارو همراه با نمک،شکر و پودر خردل در ظرف بلند و باریک مثل ظرف مخصوص گوشتکوب برقی بریزین

حالا شروع به هم زدن کنین
این نکته برای داشتن یه نتیجه خوب خیلی مهمه که حتما روغن رو کم کم به مواد اضافه و همچنان به هم زدن ادامه بدین

بعد سرکه رو اضافه و هم بزنین

در این مرحله سس سفت میشه مثل شکل زیر

[تصویر:  20130325224727_egg-yolk-oil-mustard-mayonnaise-s7.jpg]

با اضافه کردن آب جوشیده خنک شده (قاشق قاشق اضافه و هم بزنین تا غلظت دلخواه بدست بیاد) غلظت سس رو درست کنین

[تصویر:  20130325224747_egg-yolk-oil-mustard-mayonnaise-s9.jpg]


سس رو در ظرف در بسته و در یخچال نگدارین و دقت کنین این سس مثل سس بازاری نیت که بتونین مدتها در یخچال نگهداری کنین پس کم کم درست کنین و زود مصرف کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۵-۱-۱۳۹۲, ۰۵:۵۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
aysuda, Linda, شقایق سرخ, azam1360


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه سس مایونز وگن alena 0 1,169 ۱۷-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ عصر
آخرین ارسال: alena


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد