• 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه 2 کیک خوشمزه و راحت
#1
امروز براتون آموزش یه کیک خوشمزه رو آماده کردیم 
 نوش جان
 کیک red
برای شروع پنج عدد سفیده تخم مرغ رو با 2/3لیوان شکر هم میزنیم تا کامل فرم بگیره 
بعد دوقاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز رو داخل نصف لیوان شیر ولرم حل میکنیم
5عدد زرده رو با 2/3لیوان شکر هم میزنیم تا به غلظت برسه و نصف لیوان روغن مایع به مواد زرده اضافه میکنیم
1/2لیوان شیر که رنگیش کردیم به مواد اضافه میکنیم وبعد دولیوان ارد کم کم به مواد اضافه میکنیم .
در اخر سفیده تخم مرغ رو در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم .
اگه دوست دارین رنگ کیکتون مخملی بشه یک قاشق چایخوری پودر کاکائو به موادتون اضافه کنید.کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم مواد رو میریزیم و در فر 180درجه طبقه وسط به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا بپزه
بعد از اینکه کیکو از فر در اوردیم و خنک شد کاغذ روغنی رو جدا میکنیم و با کاتر گرد قالب میزنیم.
200گرم پنیرماسکارپونه و 300گرم خامه فرم گرفته رو با هم مخلوط میکنیم.در قیف میریزیم و سطح کیکو کاور میکنیم.
از توت فرنگی خردشده به عنوان فیلینگ کار میتونیم استفاده کنیم .به ترتیب لایه ها و میگذاریم و روی کیکو با توت فرنگی تزئین میکنیم.شما هم با این روش میتونید کیکهاتونو با رنگهای خوراکی ژله ای تزئین کنید.

[تصویر:  e08305f4eec4f77904a5f57c13618ee5iyekqaal...0_jx65.jpg]

کیک قاشقی
بچه ها کیک از این سریعتر و آسونتر نداریم خیلی هم خوشمزه ست. بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه. راستی اگه خواستید کیک و غذا خوشمزه درست کنید حتما این دوتا سایت رو دنبال کنید که من خیلی عاشقشونم آل رپیسی و آپ کوکنکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه درست کنید.
  تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید
  پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کیک ساده و راحت z.arghavani 89 51,308 ۱۵-۴-۱۳۹۶, ۰۹:۰۰ صبح
آخرین ارسال: Motahhareh01