خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 18 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طریقه پاک ،فیله کردن و پخت ماهی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
طریقه پاک کردن و فیله کردن ماهی
طریقه پاک کردن ماهی قزل الا
[عکس: 20120214141743_257749.jpg]
[عکس: 20120214141844_258005.jpg]
[عکس: 20120214141926_754118.jpg]
[عکس: 20120214142048_754149.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2014, 10:29 AM توسط Galaxy.)
14-02-2012, 04:51 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,666


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
روش فیله کردن ماهی
خرد کردن ماهی
[عکس: 20120804122116_daaktar2.jpg]

04-08-2012, 01:52 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
جدا کردن فیله ماهی از استخوان
[عکس: 20121109170502_start-the-herring-filet.jpg]

[عکس: 20121109170027_cut-herring-along-spine.jpg]

[عکس: 20121109165931_cut-through-to-finish-herring-filet.jpg]

[عکس: 20121109165843_herring-open.jpg]

[عکس: 20121109165906_herring-cleaned.jpg]

[عکس: 20121109170133_cut-the-guts-from-the-herring.jpg]

[عکس: 20121109165815_keep-peeling-the-herring.jpg]

[عکس: 20121109170218_second-herring-filet-and-leftovers.jpg]
09-11-2012, 07:35 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 12


محل سکونت : mashhad
ارسال: #4
Personal  نکاتی برا ی پخت و تمیز کردن ماهی!
خانما چون نزدیک عیده و سبزی پلو با ماهی ها توراهن , شاید این نکات کاربردی داشته باشندHeartshape2
ازبین بردن بوی ماهی از منزل:
بهتراست یکتکه پوست پرتقال راروی حرارت بگیرید(2496)
ازبین بردن بوی ماهی از دستها:
دستها را با محلول ابلیمو ونمک بشویید(2496)
ازبین بردن بوی ماهی از بشقابها:
میتوان مقداری تفاله قهوه روی ان قرار دادوپس از چند دقیقه ابکشی کنید(2496)
تمیز کردن فلس ماهی: بهتر است ظرفی را پراز اب کرده ماهی را داخل اب با فلس پاک کن یامیله ای زبربکشیدGigglesmile
سرخ کردن ماهی:برای بهتر سرخ شدن ماهی بهتر است از ظرف گودی استفاده شود روی ماهی راهم روغن بگیرد تا ماهی کاملا سرخ شودوتکه تکه نشودhShake
جلوگیری از چسبندگی ماهی:ماهی را قبل از پخت داخل حوله خشک کن قرار دهید وپس از ان صطح انرا مقدار کمی ارد سوخاری ویا ادویه بزنیدha
پخت ماهی در فر:ابتدا صطح ماهی را کره یا کمی روغن بمالید وسپس 2 برش عرضی روی ماهی بدهید تا هنگام پخت روغن به داخل ماهی رفته وماهی کاملا مغز پخت شودuhum
خوش مزه تر شدن ماهی: میتوانید ماهی را دوساعت قبل از پخت داخل مخلوط:پیاز رنده شده,سیر له شده,نمک فلفل ,ابلیمو,کمی زعفران وپوست لیموترش بخوابانید1207
جداکردن استخوان ماهی قزل الا:ماهی منجمد را از فریزر دراورده میگذاریم مقداری یخ ان باز شود قبل از اینکه یخ کاملا باز شود سرتاسر شکم ماهی را ببرید سپس با فشار کف دست به پشت ماهی استخوان ها جداگشته وماهی کمی پهن میگردد1 (277)
تشخیص ماهی تازه:ماهی تازه:چشمانی شفاف,اب ششی به رنگ صورتی,فلس هایی روشن داردوبا فشار دست بر روی سطح ماهی باید اثر انگشت روی ان بماند و پس از چند لحظه به حالت اول باز گرددfak
سرخ کردن ماهی:برای انکه ماهی هنگام سرخ شدن جمع نشوداول طرف گوشت ماهی را سرخ کرده وپس از ان طرفی که پوست دارد را سرخ کنید وبرای بهتر شدن ان بعد از سرخ شدن2دقیقه در کره تفت دهیدLaie_72
18-02-2013, 10:47 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
روش فیله کردن ماهی
[عکس: 20140714202818_dfa423ee74c4e1e997ed3479d41f4003.jpg]
14-07-2014, 07:28 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  8 پیشنهاد برای تهیه‌ی ماهی فیله سوخاری خانم طلایی 0 539 30-01-2013, 10:22 PM
آخرین ارسال: خانم طلایی


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد