خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عدسی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 455


محل سکونت : مازندران وطن سبز...
ارسال: #1
عدسی
عدسی با قارچ و کرفس :

تو قابلمه یه مقدار پیاز داغ درست کردم و بعد عدس رو که قبلا خیس داده بودم ریختم توش. چند تا ساقه جوون کرفس رو تیکه کردم و بهش اضافه کردم. گذاشتم تا آروم بپزه اواخر پخت هم قارچ ها رو اضافه کردم و یه مقدار رب گوچه فرنگی زدم. ادویه هم زردچوبه پودر سیر فلفل قرمز فلفل سیاه نمک و پودر آویشن با نارنج تازه شمالی
[تصویر:  20140203153049_1.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوستی
امضای joudi
[تصویر:  tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ عصر، توسط niloofar00.)
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۰۱:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از joudi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: عدسی
عدسی

مواد لازم ( برای 5 یا 6 نفر ) :
عدس 2 فنجان
کره 100 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
تخم مرغ 3 یا 4 عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده و با کره و زردچوبه کمی سرخ کنید. عدس خیس کرده را با 3 لیوان آب داغ به پیاز اضافه کنید و با شعله ملایم بگذارید بپزد.
رب گوجه فرنگی را هم کمی در روغن تفت داده و با نمک و فلفل به عدسی اضافه کنید. تخم مرغ ها را شکسته و کم کم به عدسی اضافه کرده و کمی آن را هم بزنید .
وقتی تخم مرغ ها سفت شد، عدسی آماده سرو کردن می باشد.



نكات تغذیه ای در مورد عدس
عدس احتیاج به خیس كردن ندارد؛ همچنین موقع پخت، نمك اضافه نكنید زیرا باعث سفت شدن آن می شود.
نگهداری عدس نیز راحت است ؛ می توان در یك محل خشك و خنك برای مدت زیادی آن را نگه داشت. ولی بعد از یك مدت طولانی، رنگش به مقدار جزئی از بین می رود ولی مزه آن تغییر چندانی نمی كند.

عدس دارای مواد مغذی، فیبر، كربوهیدرات های پیچیده و اسید فولیك است. همچنین كم چربی، كم كالری، بدون كلسترول و به همان نسبت ارزان قیمت می باشد.

ما به ترتیب زیر مواد مغذی موجود درعدس را برایتان بیان می كنیم : [/
b]1- [b]اسید فولیك :
یكی از مهمترین مواد مغذی موجود درعدس است. اداره بهداشت و سلامتی آمریكا توصیه می كند تمام خانم هایی كه نزدیك به زایمانشان است، باید روزانه 400 میلی گرم اسید فولیك دریافت كنند ولی بیشتر افراد این كار را انجام نمی دهند.یك لیوان عدس پخته ، 90 درصد مقدار مورد نیاز اسید فولیك را در روز را تأمین می كند و بیشتر از هر غذای غنی نشده دیگری، اسید فولیك را برای بدن فراهم می كند.
2- آهن: منبع خوبی از آهن است. خصوصاً برای خانم ها كه نیاز آهن بدنشان بیشتر است.مصرف عدس به همراه منابع غذایی ویتامینC، باعث جذب بهتر و مؤثرتر آهن در بدن می شود. منابع ویتامینC شامل : گوجه فرنگی ، فلفل سبز، كلم بروكلی ، مركبات یا آبمیوه ها است .

3- پروتئین: از لحاظ پروتئینی غنی است ، فقط اسید آمینه متیونین درآن كم است . مصرف غلات، تخم مرغ، آجیل و دانه های خوراكی دیگر، گوشت و لبنیات به همراه آن، یك پروتئین كامل وغنی را تشكیل می دهد.
4- فیبرهای محلول: عدس دارای فیبرهای محلول است كه این فیبرها مانند یك جاروی زبر، دستگاه گوارش را تمیز می كنند. این نوع فیبر گلوكز( قند) و كلسترول سرم را كاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی كم می كند. مواد غذایی حاوی فیبر ؛ محلول شامل سبزیجات، جوی دوسر، جو و سبوس جو، میوه ها و انواع لوبیا می باشد.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, سمیه گلبانو, safoora malek, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: عدسی
اینم عدسی دستپخت من البته بدون تخم مرغ ورب گوجه فرنگیhih

[تصویر:  20120410113058_001.jpg]
Yum2
[تصویر:  20120410113402_004.jpg]
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, سمیه گلبانو, rose abi
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: عدسی
اینم عدسی اینجانبYum2
عدس و بلغور رو نیم ساعت قبل پخت خیس میکنیم(2.5پیمانه عدس . 1.5 پیمانه بلغور) برای 4 نفر
میذاریم بپزه
وقتی پخت سیب زمینی مربعی کوچک/نمک/فلفل/زردچوبه/پیاز داغ/عصاره مرغ میریزیم وقتی پخت کمی میکوبیم
میتونید با گلپر یا آبلیمو سرو کنید
[تصویر:  20120524110559_DSC01070.JPG]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ عصر، توسط فائزه بانو.)
۴-۳-۱۳۹۱, ۱۲:۴۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #5
RE: عدسی
این هم عدسی من که برای اولین بار درست کردمgag
من هم رب زدم و هم اینکه عدس و سیب زمینی رو کاملا له کردم، طعمش خوف بود1 (49)
[تصویر:  20120611231045_91.jpg]
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
۲۳-۳-۱۳۹۱, ۱۲:۴۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 343


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: عدسی
اینم از عدسی من که با برنج لعاب دارش کردم به اضافه پیاز داغ با روغن کرمانشاهی وکمی شنبلیله توصیه میکنم یه بار درست کنید خیلی خوش مزه میشه

[تصویر:  20120612062759_zzzz.jpg]
امضای کارن
آرزویی بکن... گوشهای خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه...

آرزویی بکن... شاید کوچکترین معجزه اش، بزرگترین آرزوی تو باشد!!!
۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از کارن به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, anesherli, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد