خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

علی نازیک (ترکیه)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #1
علی نازیک (ترکیه)
علی نازیک یه خوراکه ترکیه ایه تقریبا مثل بورانی بادنجانه با کمی تفاوت

مواد لازم:

ماست 1لیتر

بادنجان 5 عدد

سیر 2 حبه یا پودر موسیر

گوشت چرخکرده به مقدار لازم

1 عدد پیاز

نمک کره روغن و پودر فلفل قرمز ورب گوجه

طرز تهیه:

ابتدا بادنجانها رو با پوست کباب میکنیم من روی اجاق گاز انجام میدم شما با هر روشی که راحتین میتونین کبابشون کنین. بعد از اینکه حسابی کباب شدن همونجور داغ میذارینشون تو کیسه فریزر و دره کیسه رو می بندین تا حسابی بخار کنه و پوستش براحتی جدا شه. وقتی سرد شد با دست بادنجونی که تو کیسه هست رو بازیش بدین تا پوستش جدا شه بعد بادنجونو دربیارین بگیرین زیر آب تا هیچ پوستی نمونه.

بعد از اینکه همه بادنجونارو پوست گرفتین با کارد ریش ریش کنین میتونین درشت تر خرد کنین و همرو بریزین تو ماست ،نمک و سیر له شده هم اضافه کنین میتونین از پودر موسیر هم استفاده کنین.

این مخلوطو بذارین تو یخچال تا حسابی طمع بگیره

حالا 1دونه پیاز رو رنده کنین و سرخ کنین گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کنین تا سرخ شه سرخ که شد رب گوجه اضافه کنین به مقداری که رنگش قرمز شه نمک فراموش نشه.

درمرحله اخر مقداری کره رو آب میکنیم مقدار پودر فلفل قرمز توش سرخ میکنیم.

مخلوط ماست و بادنجونو تو ضرف مورد نظر میریزیم گوشت چرخکرده رو میریزیم روش کره و فلفل سرخ شده رو برای تزئین میریزیم رو ماست.


[تصویر:  20120611000351_304014_LW54TBD9.jpg]
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۲۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۳۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, پارانزیم



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد