۳۰-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۲۸ صبح
این پیشی ملوس رو هم خریدم تصمیم دارم بزارمش روی میز چرخ خیاطیم 

![[تصویر: 20120418075413_P290191_23.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20120418075413_P290191_23.jpg)
هیچوقت نگو خداحافظ
.gif)
عکس چیزایی که تا حالا واسه جهیزیمون خریدیم
|
۳۰-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۲۸ صبح
این پیشی ملوس رو هم خریدم تصمیم دارم بزارمش روی میز چرخ خیاطیم
![]() ![]()
هیچوقت نگو خداحافظ
![]()
۳۰-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۵۷ صبح
اینم یک جاشکلاتی کریستال چک که 116 هزار تومن خریدمش البته خیلی از عکسش قشنگتره هر کار کردم نشد که عکسش خوب از آب در بیاد
![]() ![]()
هیچوقت نگو خداحافظ
![]()
۳۰-۱-۱۳۹۱, ۱۰:۰۲ صبح
اینم سرویس چینیمه وقتی داشتم می خریدمش از توی ویترین مغازه عکس گرفتم نظر میدی سراج جون
![]()
هیچوقت نگو خداحافظ
![]()
۳۰-۱-۱۳۹۱, ۱۰:۰۶ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۴-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳ عصر، توسط sara jon joni.)
اجاق گاز سینجر مدل آریستون پارسال 508 خریدم
عاشق قیافه اش شدم پلوپز نیولایف مامانم 3 سال پیش از بانه واسم خریده چرخ گوشت مولینکس 200 دادم ظرفشویی سامسونگ 730 خریدم الام 890 اومنه :)))))))) قابلمه چدنام t.v.s هست 2 تا قابلمه و یه ماهیتابه اش رو 200 دادم تفلون زرساب 60 دادم یخچال ساید 25 فوت سامسونگ 2.400 یه هفته پیش خریدم راستی پونک جون زودپزمم مثل مال تو فقط رنگش سفید سبز نمیدونم چرا تو نت پیداش نکردم لباسشویی 5 کیلویی کنوود پارسال 513 خریدم خدا کنه خوب باشه تازه من 2 سال دیگه هنوز عروسیمه:(( کاش زودتر برم خونه خودم همزن کاسه دار تفال 75 تومان پارسال خریدم مولتی کوئیک براون به جای غذاساز خریدم پارسال 134 تومان
۳۰-۱-۱۳۹۱, ۱۱:۰۹ صبح
اینم مواد شوینده ای که واسه خونم خریدم اون سبد زردرو هم 4000 تومن خریدم و اون مواد رو توش مرتب چیدم
![]() ![]()
هیچوقت نگو خداحافظ
![]()
۳۰-۱-۱۳۹۱, ۱۱:۱۴ صبح
![]()
همه میگن که عجیبه اگه منتظر بمونم همه حرفاشون دروغه تا ابد اینجا میمونم بی تو و اسمت عزیزم این جا خیلی سوت و کوره ولی خوب عیبی نداره دله من خیلی صبوره صبوره
![]()
۳۰-۱-۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ صبح
همه میگن که عجیبه اگه منتظر بمونم همه حرفاشون دروغه تا ابد اینجا میمونم بی تو و اسمت عزیزم این جا خیلی سوت و کوره ولی خوب عیبی نداره دله من خیلی صبوره صبوره
![]() |