خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 71 رأی - میانگین امتیازات: 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غذاهاي هندي

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
غذاهاي هندي
[تصویر:  20140128121455_untitled.png]


3عدد فلفل سبز

۱ قاشق چایخوری سیر له شده

۱ قاشق چایخوری زنجبیل له شده

۱ عدد گوجه فرنگی که پوست آنرا کنده و با ماشین غذاساز آنرا له می کنیم

۲ عدد پیاز خورد شده

۱ پیمانه کنسرو ذرت

۲ پیمانه برنج باسماتی

۱ پیمانه ماست چکیده

۴/۱قاشق چایخوری زردچوبه

۴/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

۱ قاشق چایخوری نمک

۴/۱ قاشق چایخوری گرم ماسالا

۳ قاشق سوپخوری روغن مایع یا روغن زیتون

۱ قاشق سوپخوری روغن حیوانی یا کره

۳ پیمانه آب

۳ عدد برگ بو

۳ عدد میخک

۳ عدد هل سبز

۴/۱ قاشق چایخوری زیره سبز

۴/۱ قاشق چایخوری رازیانه

روغن را در ماهیتابه می ریزیم تا گرم بشه . برگ بو و میخک و هل و زیره و رازیانه را در روغن برشته می کنیم وقتی بوی ادویه بلند شد پیاز رو اضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی بشه. فلفل سبز رو که ربز کردیم به پیاز اضافه می کنیم.سپس سیر و زنجبیل و زرد چوبه و پودر فلفل قرمز و گرم ماسالا را نیز به مواد اضافه می کنیم. همه مواد را هم می زنیم.بعد گوجه را اضافه می کنیم.وقتی سس به روغن افتاد دانه ذرت را اضافه می کنیم و سرخش می کنیم.در پلوپز یا یک قابلمه برنج شسته شده را به همراه سس آماده شده و ماست و آب و نمک باهم مخلوط می کنیم . و مانند کته دم می کنیم. وقتی برنج دم کشید روغن حیوانی یا کره رو به برنج اضافه می کنیم.میتونین این غذا را به همراه ریتا که دستورشو براتون میزارم میل کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ عصر، توسط mhsa.)
۱۸-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۱۳ عصر
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
ریتا خیار(ماست خیارهندی)
بیشتر غذاهای هندی به همراه انواع سسهای متنوع خورده میشه . ریتا میشه گفت چیزی شبیه ماست خیار خودمون هست ولی نوع هندیش.

cucumber raita

طرز تهیه برای ۲ نفر

۱/۲-۱ قاشق چایخوری زیره سبز

۱ فنجان یا ۲۵۰ گرم ماست

۱ عدد خیار درشت که ریز خرد شده

نمک و فلفل به میزان لازم

۱/۴ فنجان برگهای گشنیز تازه که ریز خرد شده

روی شعله ملایمی ماهیتابه کوچکی می ذاریم و زیره رو برای مدت کمی در ماهیتابه برشته می کنیم ، تا حدی که بوش در بیاد و کمی تغییر رنگ بده . باید مواظب باشیم که زیره نسوزه. بعد از اینکه زیره خنک شد به کمک ماشین آسیاب زیره را پودر می کنیم. در یک کاسه ماست رو کمی هم می زنیم و خیار و زیره و نمک و فلفل و گشنیز رو با ماست قاطی می کنیم و به همراه غذا میل می کنیم.

اگر شما هم مزه زیره رو دوست داشته باشین می تونین ریتا رو امتحان کنین. مثلا به همراه کتلت میل کنید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۸-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۱۵ عصر
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #3
lamb بریانی هندی
یکی از خوشمزه ترین و معروفترین غذای گوشتی هندی بریانی هست.
این غذا را با گوشت مرغ هم درست میکنن که به آن چیکن بریانی میگن .


طرز تهیه برای ۱۰ الی ۱۲ نفر

پیاز ..................................... ۴ عدد

نمک ................................... به میزان لازم

روغن مایع ............................ ۱ پیمانه

کره آب شده .......................... ۱ پیمانه

ماست ................................. ۲/۱-۱ پیمانه

برگ گشنیز ........................... ۱ پیمانه

برگ نعناع ............................. ۱ پیمانه

فلفل سبز ............................. ۶ عدد

زنجبیل رنده شده ................... ۲/۱-۱ قاشق سوپخوری

سیر رنده شده ...................... ۲/۱-۱ قاشق سوپخوری

ادویه گرم ماسالا .................... ۲/۱-۱ قاشق سوپخوری

پودر فلفل ............................. ۱ قاشق سوپخوری

زردچوبه ............................... ۲/۱-۱ قاشق سوپخوری

زعفران ................................ نصف قاشق چایخوری

برنج باسماتی ...................... ۱ کیلوگرم

گوشت بره بدون استخوان ....... ۱ کیلوگرم ( ترجیحا گوشت شانه )

لیمو ................................... ۲ عدد

آرد ..................................... ۳ پیمانه

آب ..................................... ۱ پیمانه

ابتدا پیازها را ریز خورد میکنیم. در یک کاسه پیازها را با یک قاشق چایخوری نمک مخلوط میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم کنار.سپس روغن مایع را در یک ماهیتابه گرم میکنیم و پیازها را در حدی که رنگ آن طلایی بشه سرخ میکنیم.در مدتی که پیازها سرخ میشن ، در کاسه ای جدا آرد و آب را باهم مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی تشکیل بشه و روی خمیر را با یک دستمال می پوشونیم و می گذاریم کنار.در یک کاسه بزرگ شیشه ای یا سرامیکی ماست ، برگهای گشنیز ریز خورد شده ، برگهای نعناع ریز خورد شده ، فلفل سبز ریز خورد شده ، سیر ، زنجبیل ، گرم ماسالا ، پودر فلفل ، زرد چوبه ، نمک ، پیازهای سرخ شده ، آب دو عدد لیمو ، زعفران که در آب داغ دم کردیم و قطعات گوشت که در اندازه های ۱ الی ۲ سانتیمتری خورد شدن را باهم مخلوط می کنیم و به مدت ۴ الی ۵ ساعت مواد را در یخچل قرار می دیم. سپس برای برنج ابتدا برنج را می شوریم و به مدت ۲۰ دقیقه با آب سرد خیس می کنیم. بعد در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش می آریم و برنج را به آب جوش اضافه میکنیم و مقداری هم نمک می زنیم . به مدت ۷ دقیقه برنج را روی حرارت زیاد می جوشونیم ، سپس برنج را آبکشی میکنیم.فر رو از قبل با دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. در ماهیتابه در داری که بشه در فر گذاشت گوشت را به همراه سس که گوشت را در آن ترد کردیم به شکل مخروطی در ماهیتابه پهن می کنیم و برنج آبکش شده را روی گوشت پخش می کنیم .کره را گرم کرده و روی برنج می ریزیم. در ماهیتابه را کیپ می کنیم و با خمیری که آماده کردیم خوب اطراف در قابلمه را با نواری از خمیر کیپ می کنیم .وقتی فر خوب گرم شد به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد غذا را در فر می پزیم. وقتی ماهیتابه را از فر خارج کردیم به مدت ۱۵ دقیقه دست به ماهیتابه نمی زنیم و بعد از ۱۵ دقیقه خمیر را از در ماهیتابه جدا می کنیم. سپس غذا را در دیس می کشیم و همراه با خیار ماست میل می کنیم.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۸-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۱۶ عصر
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #4
dum ka murgh غذای هندی
این غذا خیلی راحت و زود آماده میشه


طرز تهیه برای ۸ تا ۱۰ نفر

۵۰۰ گرم ماست

۱ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده

۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه

۱/۲ - ۱ قاشق سوپخوری دانه کنجد پودر شده

۸ عدد بادام که پوست آنرا جدا می کنیم و پودرش می کنیم

۱ کیلوگرم فیله مرغ که در اندازه های 1 الی 2 سانتیمتری خورد شده

۲.۵ سانتیمتر چوب دارچین که آنرا پودر می کنیم

۲ عدد هل سبز پودر شده

۴ عدد میخک پودر شده

۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره سیاه

۱/۲ پیمانه روغن مایع

۱/۲ پیمانه کره آب شده

۳ عدد پیاز ریز خرد شده

آب ۲ عدد لیمو

نمک به میزان لازم

در یک کاسه چینی یا شیشه ای ماست ، زنجبیل ، سیر ، زردچوبه ، کنجد و نمک را باهم مخلوط می کنیم.تیکه های مرغ را اضافه می کنیم به سسی که تهیه کردیم و مواد را باهم مخلوط می کنیم. کاسه را با درپوشی می پوشونم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دیم.بقیه ادویه ها رو باهم مخلوط می کنیم.ماهیتابه ای را بر روی شعله ملایم گاز می گذاریم. و روغن را در ماهیتابه می ریزیم . وقتی روغن گرم شد پیاز را اضافه می کنیم و بر روی حرارت ملایم سرخش می کنیم تا رنگ آن طلایی بشه.سپس پیازهای سرخ شده را به مرغ اضافه می کنیم . همه مرغها را به همراه سس داخل کاسه در ماهیتابه می ریزیم . مواد را هم می زنیم و بر روی شعله ملایم بدون گزاشتن در ماهیتابه منتظر می مونیم تا مرغ پخته بشه . در حقیقت مرغ داخل ماست پخته میشه و چنانچه آب غذا کم بود می تونیم مقدار خیلی کمی ماست رقیق شده اضافه کنیم. گاهی غذا را هم می زنیم . بعد از ۲۰ الی ۲۵ دقیقه مرغ را چک می کنیم تا خوب پخته باشه. بعد از اینکه مرغ خوب پخت ادویه ای را که آماده کرده بودیم به همراه آبلیمو به مرغ اضافه می کنیم. غذا را به همراه برنج ساده میل می کنیم.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۸-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۱۶ عصر
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
پلو هندی
مواد لازم براي 4 نفر:

بادمجان كوچك (پوست‌كنده و خرد شود) يك عدد
پياز 3 عدد
سير 2 حبه
زنجبيل تازه (پوست كنده شود) يك تكه كوچك 5/2سانتي‌متري
روغن مايع 4 قاشق سوپ‌خوري
هويج (ريز خرد شود) 3 عدد
پودر زيره يك قاشق چاي‌خوري
پودر تخم گشنيز يك قاشق چاي‌خوري
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چاي‌خوري
عصاره سبزيجات يك عدد قرص
فلفل دلمه‌اي قرمز (خرد شود) يك عدد
برنج يك‌ونيم پيمانه
بادام هندي خام 175 گرم يا يك‌ونيم پيمانه
كشمش پلويي 40 گرم يا يك‌چهارم پيمانه
نمك و فلفل سياه به‌مقدار لازم
تخم‌مرغ آب‌پز شده 2 عدد
گشنيز مقداري براي تزيين

طرز تهيه:

يكي از پيازها را پوست كنده، همراه سير و زنجبيل داخل دستگاه خردكن بريزيد و 3 قاشق آب سرد به آن اضافه كنيد تا خميري نرم حاصل شود.
بقيه پيازها را نيز پوست كنده، خلالي خرد كنيد، سپس 2 قاشق سوپ‌خوري روغن در تابه‌اي بريزيد و روي حرارت بگذاريد.
حالا پياز خرد شده را در آن بريزيد و كمي حرارت دهيد تا نرم شود. پس از آن، بادمجان، فلفل و هويج خردشده را نيز به روغن اضافه كرده، همراه با پياز سرخ كنيد.
اين مخلوط سرخ شده را به قابلمه‌اي متوسط منتقل كنيد و بعد يك قاشق سوپ‌خوري روغن در همان تابه قبلي بريزيد و صبر كنيد تا روي حرارت داغ شود.
حالا خمير پيازي را به روغن داغ اضافه كنيد و چند دقيقه حرارت دهيد، سپس آن را با پودر زيره، تخم گشنيز و فلفل قرمز مزه‌دار كنيد. از طرف ديگر، قرص عصاره سبزيجات را در 3پيمانه آب‌جوش حل كنيد و آن را كم‌كم در تابه بريزيد و هم بزنيد.
حالا مواد داخل تابه را به مخلوط سبزيجات سرخ‌شده داخل قابلمه اضافه كنيد و قابلمه را روي شعله زياد اجاق‌گاز قرار دهيد تا آب به‌جوش آيد.
حالا زير شعله را كم كنيد و بگذاريد سبزيجات كمي بپزند. در اين فاصله زماني، يك قاشق سوپ‌خوري روغن را در تابه‌اي بريزيد و بادام‌زميني را در آن به مدت سه دقيقه تفت دهيد، سپس كشمش را نيز اضافه كنيد و فقط چندثانيه حرارت دهيد.
پس از آن، برنج را نيز داخل قابلمه بريزيد تا برنج در آب عصاره سبزيجات، بجوشد و نرم شود. پس از اينكه آب برنج تمام شد، دوسوم مخلوط بادام و كشمش را روي آن بريزيد.
حالا دم‌كني را روي قابلمه بگذاريد و مدت 40 دقيقه روي حرارت كم قرار دهيد تا دم بكشد. در پايان پلوي مخلوط را در ظرف موردنظر بكشيد و باقيمانده بادام و كشمش را روي آن بريزيد و پس از تزيين با چند برگ گشنيز، ‌همراه تخم‌‌مرغ پخته سرو كنيد.

[تصویر:  20111209084449_3238_MEDIUM.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari

تبلیغات

کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
243
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 180


محل سکونت : اهواز
ارسال: #6
اسفناج پلوی هندی
[تصویر:  20111216010928_2139229104238224414714113...232134.jpg]

مواد لازم برای 4 نفر:

2 قاشق سوپ‌خوری روغن آفتابگردان

یک قاشق سوپ‌خوری کره

یک عدد پیاز (ریز خرد شود)

2 حبه سیر (له شود)

3 عدد گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شود)

275 گرم یا یک و نیم پیمانه برنج

یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

یک قاشق چای‌خوری پودر زیره

2 عدد هویج (درشت رنده شود)

3 پیمانه آب

175 گرم برگ ریز اسفناج (خوب شسته شود)

50گرم یا نصف پیمانه بادام هندی خام

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم



طرز تهیه:

1 – قابلمه متوسطی آماده کرده و روغن و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌ گاز قرار دهید. سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و 6 تا 7 دقیقه حرارت دهید تا پیاز نرم شود. حالا سیر و گوجه‌فرنگی را افزوده و حدود 3 دقیقه دیگر حرارت دهید.
2 – برنجی که از دو ساعت پیش خیس کرده بودید را داخل سبدی، آبکشی کنید و به مواد فوق در قابلمه اضافه کنید. پودر تخم گشنیز و پودر زیره را نیز به برنج بیفزایید و این مخلوط برنجی را به مدت یک دقیقه، روی شعله اجاق ‌گاز حرارت دهید.

پس از آن، هویج و آب را اضافه کرده و با کمی نمک و پودر فلفل سیاه مزه‌دار کنید. در قابلمه را بگذارید و برنج را به مدت یک ساعت حرارت دهید.

3 – پس از گذشت این مدت، برگ‌های اسفناج را به همراه بادام هندی روی برنج بریزید و دم‌کنی را روی در قابلمه قرار دهید و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا اسفناج نیز به همراه برنج بپزد.

4 – در پایان، هنگام کشیدن غذا، ابتدا مواد را با هم مخلوط کرده و سپس در دیس مورد نظر بکشید.


* نکته:

اگر اسفناج‌های خریداری‌شده، برگ‌های درشت دارند، آنها را درشت خرد کنید.
امضای مرضیه
زندگی را تو بساز.نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف...
۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از مرضیه به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد