تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.68 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذاهای ایتالیایی
#1
[عکس: 20140128234903_1256137541_7933910b77603b...6f8a91.jpg]

قارچ سوخاری و سس مارینارا

•آرد = ١ فنجان

•تخم مرغ = ٣ عدد

•آب = ١ ق س

•پودر نان = ١ فنجان (می توان از پودر سوخاری هم استفاده کرد)

•قارچ درشت = یک کیلو

•سس مارینارا = ٧٠٠ گرم

•پنیر موزارلا = ١ فنجان

•روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

•پنیر پارمیزان = یک چهارم فنجان

•فلفل سیاه = یک چهارم ق چ

•نمک = نصف ق چ



منبع

•تجربه های یک آشپز کوچولو


دستور تهیه


1.آرد، نمک و فلفل را در یک ظرف با هم مخلوط می کنیم.



2.در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با یک ق س آب مخلوط می کنیم.



3.قارچ ها را بعد از شستن و خشک کردن ابتدا در مخلوط آرد غلتانده و تکان می دهیم بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر نان غلتانده و به مدت ١٠ دقیقه به کناری می گذاریم.



4.در یک قابلمه کوچک روغن را داغ می کنیم و قارچ ها را در آن سرخ می کنیم (قارچ ها باید در روغن غوطه ور باشد) حدود ٢ دقیقه زمان برای سرخ شدن قارچ ها کافی است وقتی قارچ ها طلایی شد آن ها را از روغن درآورده و روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی شان گرفته شود.



5.بعد در یک ظرف قارچ ها را می چینیم روی آنها را سس مارینارا ریخته و روی سس را پنیر موزارلا و پارمیزان ریخته و ظرف را در فر ٣۵٠ درجه سانتی گراد به مدت ٣ الی ۴ دقیقه گذاشته و بعد نوش جان می کنیم.
پاسخ }
#2
[عکس: 20140128234503_sosmarinar.jpg]

مواد لازم :

سه قاشق سوپ خوری روغن زیتون
4 حبه بزرگ سیر خرد شده
یک عدد پیاز خرد شده
250 گرم قارچ خرد شده
800 گرم گوجه فرنگی پوست گرفته و پخته شده
یک قاشق سوپ خوری پونه
یک قاشق سوپ خوری جعفری
یک قاشق سوپ خوری ریحان
نصف قاشق چای خوری نمک دریایی
دو قاشق سوپ خوری شهد میوه
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
شش برگ ریحان تازه خرد شده


طرز تهیه :

در یک قابلمه سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود . قارچها را به آن اضافه کرده و به پختن ادامه دهید .
گوجه فرنگی ها را در مخلوط کن به مدت 10 ثانیه تبدیل به پوره کنید . یا با یک چنگال
آنها را له کرده و سپس به مخلوط اضافه کنید . بقیه مواد را به آن افزوده و بدون اینکه در قابلمه را ببندید روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزید و هر از گاهی آن را هم بزنید .
پاسخ }
#3
چیکن پارمیجانا
[عکس: 20140129002614_baked-chicken-parmesan.jpg]

مواد لازم برای چهار نفر:
سینه مرغ کوچک بدون استخوان 4 عدد

آرد نصف پیمانه

پنیر پارمسان نصف پیمانه

نمک یک قاشق چای‌خوری

ادویه همه کاره یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

اسپاگتی به مقدار کافی

کره 2 قاشق غذاخوری

سیر خرد شده 2 حبه

رب گوجه فرنگی یک تا دو قاشق غذاخوری

شکر یک چهارم قاشق چای‌خوری

خامه یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل به مقدار کافی

برگ ریحان 6- 5 برگ

جعفری تازه خرد شده یک تا دو قاشق چای‌خوری

کره 2 قاشق چای‌خوری

پیازچه خرد شده یک تا دو قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان و موتزارلا درشت رنده شده مقداری

طرز تهیه
* ابتدا سینه‌های مرغ را تکه کنید سپس در مخلوط آرد بغلطانید.

* سیر را با سیر خردکن خرد کنید.

* کره را درون تابه‌ای آب کرده سپس سیر را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه آن را سرخ کنید.

* رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و شکر را به آن اضافه کرده هم بزنید، سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا ده دقیقه بپزد.

* خامه، جعفری و ریحان را به آن اضافه کرده هم بزنید تا 2 دقیقه دیگر نیز صبر کنید سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

* روغن زیتون و کره را درون ظرف دیگری، آب کرده و مرغ‌ها را در آن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود.

* اسپاگتی را طبق دستور روی بسته با کمی روغن زیتون و نمک بپزید.

* کمی دیگر جعفری و پیازچه خرد کنید.

* وقتی مرغ‌ها سرخ شدند آن‌ها را از روی حرارت برداشته و تا داغ هستند روی آن‌ها پنیر موتزارلا و جعفری و پیازچه سرخ شده بریزید، در این فاصله اسپاگتی را آبکش کنید.

* برای سرو در بشقاب: در یک ظرف بزرگ‌تر ابتدا مقداری اسپاگتی بریزید روی آن سس گوجه و روی سس، پنیر پارمسان و در کنار آن مرغ را بگذارید که روی آن پنیرهای موتزارلاها در حال ذوب شدن هستند.
instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }
#4
املت ایتالیایی
[عکس: 20110831230806_1615722890246369485118020...114150.jpg]


مواد لازم:
قارچ خرد شده یک پیمانه
کدو خرد شده یک پیمانه
کره یا مارگارین 3 قاشق غذاخوری
آب 3 قاشق غذاخوری
تخم‌ مرغ 4 عدد
نمک یک چهارم قاشق چای ‌خوری
فلفل یک چهارم قاشق چای ‌خوری
پنیر رنده شده موزارلا نصف پیمانه


مواد لازم برای سُس:
مارگارین یا کره یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده ‌ یک عدد
جعفری تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پودر ریحان نصف قاشق چای‌ خوری
نمک یک هشتم قاشق چای‌ خوری


طرز تهیه:

* 2 قاشق غذاخوری کره را در تابه ‌ای ذوب کرده و قارچ‌ و کدو‌ها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.
* قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید.
* تخم‌ مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید.
* هم زمان با پخته شدن تخم‌ مرغ ‌ها ، لبه آن ‌ها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم‌ مرغ‌ های پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یک دست بپزنند.
* وقتی تخم ‌مرغ‌ ها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی‌ جات، روی نیمی از املت بریزید و روی آن ‌ها را مملو از پنیر کنید.
* سپس لبه دیگر را روی آن ‌ها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.
* هم زمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمه ‌ای ذوب کرده و مابقی مواد سُس را درون آن به مدت 5 دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.

* سُس آماده شده را روی املت بریزید و آن را میل کنید.


instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
سالاد پاستا ایتالیایی

[عکس: 20120604204828_JPG9.jpg]

مواد لازم :
* پاستا یا ماکارانی خرمی ۲/۱ بسته
* گوجه فرنگی فیله شده ۳ عدد متوسط
* ژامبون گوشت دودی ۳۰۰ گرم
* خیارشور خرد شده ۲۵۰ گرم
* تخم مرغ پخته شده ۴ عدد
* جعفری و پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
* سس مایونز نسبتاً غلیظ ۲ پیمانه
* سس خردل ۱ قاشق سوپخوری
* روغن زیتون
* ۳ قاشق سوپخوری
* نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

ماکارانی طبق دستورات قبلی که آب را جوش آورده با ۲/۱ قاشق سوپخوری نمک و ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع پاستا ها را داخل ظرف جوشان آب ریخته تا مغز آنها نرم شودولی دفرمه نشود. گوجه فرنگی را از پوست جدا کرده تخم آنها را گرفته و شکل مکعبی خرد می کنیم همینطور کالباسها را بشکل مکعبی یا چهارگوش خرد نموده و بعد خیارشور و تخم مرغ پخته شده را جعفری و پیازچه را شسته خرد نموده برای داخل سالاد روغن زیتون را به سس مایونز اضافه کرده همینطور سس خردل و نمک و فلفل وقتی همه آماده و بخورد سس رفت بمدت یکساعت در یخچال قرار می دهیم چاشنی این سالاد آب لیمو ترش تازه می باشد که در انتها به سالاد اضافه نموده و در ظرف مورد نظر ریخته و آنرا تزئین می نمائید و نوش جان می کنید.

[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#6
املت ایتالیایی
موادلازم برای 4 تا 6 نفر:

روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
پیازمتوسط: یك عدد، ورقه خیلی نازك
سیب‌زمینی: یك عدد، ورقه خیلی نازك
هویج‌ آبپز: 2عدد، خلالی
كدوی كوچك: 2عدد، خلالی
فلفل دلمه‌ای قرمز: یك عدد، خلالی
تخم‌مرغ: 6عدد
نمك و فلفل: به میزان لازم
ژامبون: 150گرم، ورقه ورقه شده
پودرپنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1- یك ظرف نسوز را چرب كرده و پیاز را كف آن پهن كنید و سیب‌زمینی را روی آن بچینید. ظرف را 30دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا نرم و پخته شود. ظرف را خارج كرده و كنار بگذارید تا خنك شود.

2- كمی نمك و فلفل روی سیب‌زمینی پاشیده و سبزیجات را روی آن بچینید. روغن را كف ظرف ریخته و تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید تا یكدست شود، دوباره كمی نمك و فلفل روی سبزیجات بریزید. ظرف را تا زمانی كه تخم‌مرغ‌ها ببندد، در فر قرار دهید، سپس خارج كرده و پس از پاشیدن پنیر روی آن، با نان سرو كنید.

نكات:

1- به دلخواه می​توانید از انواع دیگر سبزیجات مثل قارچ،‌ بادمجان تنوری یا انواع پنیر می‌توانید استفاده كنید.
2- اگر فر در دسترس ندارید، سیب‌زمینی و پیاز را در روغن كمی سرخ كنید تا نرم شود، سپس مواد را روی آن چیده و با در بسته روی شعله متوسط51 تا 02 دقیقه ‌آن را بپزید. 3- اگر از اجاق‌گاز استفاده می‌كنید، سیب‌زمینی را كف ظرف بچینید.
منبع : سایت برترینها

[عکس: 20120924081220_103083_607.jpg]

[
پاسخ }
#7
بروسکتا پیش غذای ایتالیایی
[عکس: 20121212131811_97-3779.jpg]
نان تست ، روغن زیتون ، گوجه فرنگی ، ریحان تازه
سیر ، پیازچه ، فلفل و نمک ، پنیر خامه ای یا پنیر موتزارلا
بروسکتا ایتالیایی نام یک پیش غذاست که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه میشود.
برای تهیه این پیش غذای سبک و اشتها آور نان ها را تست کرده و روی آنها را سیر کوبیده شده بمالید سپس روی ان روغن زیتون ، فلفل و نمک بریزید ، گوجه ها و پیازچه ها را خرد کنید و بهمراه ریحان و پنیر روی نان ها قرار دهید و پیش غذای خوشمزه تان را سرو نمائید.
نکته : در این پیش غذا میتوانید از مواد دیگری مانند انواع سبزیجات ، انواع حبوبات ، کالباس و … استفاده کنید.
پاسخ }