خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غذاهای تایلندی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Restart-1 غذاهای تایلندی
سوپ تند تایلندی(tom yum kung)
[تصویر:  20120201192109_tom.jpg]

مواد لازم :
میگو 6 عدد و
یا ماهی 6 تکه کوچک
گشنیز کمی
قارچ خرد شده 8عدد
اب نارگیل 1پیمانه
پیاز اعدد خرد شده
رب گوجه 2 قاشق سوپ خوری
زنجبیل خرد شده 4 تکه
برگ درخت لیمو 4 عدد
موسیر 2عدد خرد شده
آب 2 پیمانه
اب لیمو 3قاشق غذا خوری
سس ماهی 4قاشق غذا خوری
فلفل فراوان و نمک کمی
پودر پاپریکا
شکر 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:
ماهی یا میگو را تمیز کرده ظرف را روی حرارت گذاشته کمی روغن ر یخته موسیر ریز خرد شده را تفت داده و رب و پاپریکا وفلفل و سس ماهی و شکر و ماهی و یا میگو و زنجبیل و برگ لیمو را ریخته هم میزنیم .
سپس آب و آب نارگیل را اضافه کرده میگذاریم بپزد و بعد از مدت 20 دقیقه قارچهای خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم و میگذاریم جا بیفتد در انتها گشنیز را هم اضافه میکنیم .و بعد از 5 دقیقه سوپ را سرو میکنیم.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۲-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #2
RE: غذاهای تایلندی
سالاد گوشت گاو (tom nua)
[تصویر:  20120201194152_tomnua.jpg]

مواد لازم :
فيله گاو، پاک شود / يک قطعه 600 گرمي
خيار بزرگ( سالادي) تخم هاي آن را خارج کنيد و نازک نازک برش دهيد / 2عدد( 260 گرم)
جوانه ي لوبيا / 1پيمانه( 80 گرم)
پياز قرمز، نازک برش دهيد / 1عدد متوسط(170 گرم)
برگ گشنيز تازه / 1پيمانه
برگ نعناع تازه / 1پيمانه
برگ تازه درخت کافير، ريز ريز خرد شود / 6 عدد
روغن نباتي، براي سرخ کردن / به ميزان لازم

مواد سس ترش و داغ:
آبليمو / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)
سس ماهي( واژه نامه) / 2قاشق غذاخوري
شکر قهوه اي / 1قاشق غذاخوري
چيلي تايلندي قرمز و تازه، نازک نازک برش دهيد / 3 عدد کوچک
سير له شده / 1حبه

طرز تهيه:
1- سس داغ و ترش را تهيه کنيد.
2- گوشت را روي سيني چرب شده و داغ فر و يا روي کباب پز، کباب کنيد تا هر دو طرف آن سرخ شود و مطابق سليقه تان بپزد. سپس روي آن را بپوشانيد و 10 دقيقه به حالت استراحت بگذاريد. سپس آن را نازک نازک برش دهيد.
3- در اين فاصله خيار، جوانه لوبيا، پياز، گشنيز، نعناع و برگ کافير را داخل يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد.
4- روغن را داخل واک يا يک قابلمه بزرگ داغ کنيد رشته ها را در چند نوبت داخل روغن فرو کنيد تا پف کنند و کمي سرخ شوند. بعد روغن اضافي آن را روي کاغذ خشک کن بگيريد.
5- گوشت گاو و سس را به سالاد داخل کاسه بيفزاييد، آنها را به آرامي با هم مخلوط کنيد.

طرز تهيه سس تند و ترش:
همه ي مواد سس را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ عصر، توسط *sadaf*.)
۱۲-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #3
RE: غذاهای تایلندی
سوپ نارگیل با مرغ(tom kha kai)
[تصویر:  20120201195853_tom-kha-gai-thai-coconut-soup.jpg]

مواد لازم:
شير نارگيل - 2پيمانه(500ميلي ليتر)
جوز رند ه شد ه - 20گرم
پيازچه - يک ساقه (برش به صورت مورب)
برگ ليموي تازه - 5عدد
ران مرغ خرد شد ه - 200گرم
قارچ - 100گرم
سس ماهي - 2 قاشق غذاخوري
اب ليمو - 2 قاشق غذاخوري
فلفل چيلي قرمز - 3 عدد
شکر - يک قاشق مرباخوري
گشنيز - يک ساقه

طرز تهيه:
شير نارگيل را با جوز، پيازچه، برگ ليمو و مرغ مخلوط کرد ه و روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد. پس از پخت مرغ، قارچ را اضافه کنيد تا بپزد. بعد از پخت قارچ حرارت را خاموش کنيد. سس ماهي، اب ليمو، چيلي و شکر را اضافه کنيد. سوپ را در ظرف جهت سرو ريخته و با گشنيز تزئين نماييد.

منبع:هنر آشپزی
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۲-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
54
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 128


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: غذاهای تایلندی
صدف جون ممنون از تاپیک خوبتون
این املت تایلندیه،هم خیلی راحته،هم خیلی خوشمزهFlowerysmile
پیازو قارچو سیب زمینی و فلفل دلمه ای رو جداسرخ کردم،بعد تخم مرغها رو هم زدم و تومایتابه پهن کردم،بعد رو تخم مرغها رو با پونه پوشوندم،البته اصلش اینه که با اسفناج پوشیده بشه،ولی به دلیل کمبود امکانات از پونه استفاده کردمgag بعد از پونه همه موادی رو که سرخیدم رو پونه ریختم و شد این...Yum2
[تصویر:  20131218233239_IMAG0820.jpg]
امضای samin1120
۲۷-۹-۱۳۹۲, ۱۱:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از samin1120 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان فرزانه, McQueen



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد