خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 38 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غذاهای کره ای

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
غذاهای کره ای
کیم چی

کیم چی سرشار از ویتامین A ، B و C است اما بزرگترین فایده آن در قسمت تخمیر آن است. بعد از تخمیر یک باکتری سالم در غذا بوجود می آید که "لاکتوباسیلی" نامیده می شود. این باکتری در غذاهایی که تخمیر می شوند و همچنین در ماست نیز وجود دارد.
این باکتری به هضم غذا کمک می کند و باعث می شود شما بعد از غذا دچار سوء هاضمه نشوید. کیم چی را با روش های متفاوتی تهیه می کنند. اما بهترین نوع آن کیم چی است که از سبزیجات مانند کاهو ، خیار ، تربچه ، فلفل هندی ، سیر ، پیازچه ، زنجبیل ، و سس ماهی تهیه شده باشد.
معمولا کیم چی را بعد از تخمیر مصرف می کنند اما نوع تخمیر نشده آن نیز قابل استفاده می شود. کیم چی یکی از اصلی ترین و پرطرفدارترین غذاهای کره ای است. ابتدا کیم چی به تندی امروزی نبود.
ما در این مقاله کیم چی سبزیجات را به شما آموزش دادیم. اما انواع مختلفی از کیم چی وجود دارد. می توانید در این نوع کیم چی که با سبزیجات تهیه شده هر نوع سبزیجاتی را که دوست داشتید به آن اضافه کنید هیچ محدودیتی در انتخاب سبزیجات وجود ندارد.

چرا کیم چی بخوریم؟
گذشته از طعم و مزه فوق العاده کیم چی ، این غذا به مردم کمک می کند تا سالم باشند ، بنابر تحقیقات اخیر مرکز تغذیه و سلامت جهانی ، کیم چی یکی از سالم ترین غذاهای دنیاست ؛ کیم چی سرشار از ویتامین است ، به هضم غذا کمک کرده و از سرطان پیشگیری می کند .



مواد لازم برای تهیه کاهو کیم چی :

یک کاهو ژاپنی متوسط

2/1 فنجان نمک

4 فنجان آب

مواد لازم برای مایع داخل کاهو:

5-6 عدد تربچه متوسط ژاپنی

3 پیازچه متوسط خرد شده

1 ریشه زنجبیل - کوچک (پوست کنده شده و خرد شده)

2 قاشق غذاخوری نمک

1 فنجان فلفل هندی خرد شده ( مطمئن شوید که از نوع کره ای آن استفاده می کنید)

4/1 فنجان سس ماهی

4/1 فنجان پودر برنج شیرین یا آرد

برای آنهایی که غذاهای تند دوست دارند : از سیر ، فلفل تند و زنجبیل بیشتری استفاده کنید.



طرز تهیه سنتی:

پوجی کیم چی یکی از روش های سنتی برای تهیه کیم چی است. این روش بیشتر از دستورالعمل های دیگر زمان می برد تا آماده شود ، شما باید قبل از پختن آن به مدت 24 ساعت در یک شیشه در بسته بگذارید تا تخمیر شود.

نکته : کاهو را در این مرحله نشویید. فقط آن را تمیز کنید.

کاهو را خرد نکنید. از قسمت میانی ، آن را به دو تکه برش دهید و سپس آن را با دست به دو قسمت تقسیم کنید. کاهو را به 4 قسمت برش دهید. ابتدا دو قطعه نصف شده را به دو نیم کنید و سپس آنها را نیز از میان به دو قسمت تقسیم کنید.
به یاد داشته باشید 2/1 کاهو را برای قسمت داخلی کیم چی نگه دارید.
حالا یک کاسه برداشته و 4/1 فنجان نمک را با آب ترکیب کنید.
کاهو را در آب و نمک گذاشته تا خیس بخورد و سپس آن را از کاسه آب و نمک در بیاورید. باقیمانده نمک را در لابلای کاهو بپاشید .
دقت کنید نمک را به طور مساوی بین برگ ها پخش کنید.بگذارید نمک و کاهو به مدت 5/2 ساعت بماند و زمانیکه منتظر آن هستید ، بهترین وقت برای تهیه مایع داخل کاهو است. پودر برنج یا آرد را در یک کاسه با آب ترکیب کرده و روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید.

زمانیکه مایع پودر برنج جوشید زیر گاز را خاموش کنید و بگذارید تا سرد شود. آن را کنار بگذارید. حالا پیازچه های خرد شده ، فلفل هندی ، زنجبیل ، سیر رنده شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. حالا سس ماهی ، یک قاشق غذاخوری نمک ، و پودر برنج مخلوط شده با آب را به آن اضافه کنید.

نکته : دقت کنید ؛ دو نوع فلفل هندی وجود دارد. یک نوع ورقه ای و نوع دیگر پودری است. از نوع ورقه ای آن برای کیم چی استفاده کنید. نوع پودری آن برای پاستای تند و ... بکار می رود. همچنین بهتر است فلفل ها در کشور کره تهیه شده باشد. ( می توانید برچسب پشت بسته فلفل را بخوانید(.

زمانیکه کاهو ها آماده شد، کاهو ها را زیر آب بشویید.
این کار را 3-4 بار تکرار کنید. مطمئن شوید که نمک ها به خوبی از لابلای کاهو ها پاک شده باشند. کاهو ها را خشک کنید.
در روش سنتی تهیه کیم چی کاهو را درسته استفاده میکنند. مایع آماده شده را روی کاهو ها بریزید و با هم مخلوط کنید. کاهو پر شده را داخل شیشه بگذارید ، باید فضای کافی برای تخمیر آن بگذارید چرا که بعد از تخمیر ممکن است از سر شیشه بریزد .
در شیشه را محکم ببندید تا هوا داخل آن نرود. اجازه دهید شیشه 24 ساعتی در یک اتاق با دمای معمولی ( نه گرم و نه سرد)بماند و بعد آن را داخل یخچال بگذارید. جوان ها می توانند کیم چی آماده شده را قبل از تخمیر میل کنند . کیم چی را تا یک ماه می توانید در فریزر نگهداری کنید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
eve, Motahhareh01
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: غذاهای کره ای
توفو کیم چی

از غذاهای اشتها آور و یا به نوعی پیش غذا درکشور کره محسوب می شود. (غذایی که اغلب به عنوان مزه در کنار نوشیدنی سرو می شود). در تهیه این غذا از پنیر توفوی جوشیده شده ، کیم چی و کمی گوشت استفاده می شود . پنیر توفو می تواند در کنار کیم چی به عنوان مزه غذا استفاده شود.پنیر توفو یک پنیر مخصوص است که از لوبیای سویا تهیه میشود . این پنیر بافتی نرم و ابریشمی دارد و بسیار خوشمزه است و محبوب کره ای ها است و در بسیاری از غذاهای از آن استفاده میکنند شاید این دستورالعمل ،‌روشی که در رستوران ها تهیه می شود ، متفاوت باشد؛ معمولا کیم چی در مرکز بشقاب و قطعه های پنیر توفو در کنار آن قرار می گیرد. اما در بعضی دستورالعمل ها کیم چی روی پنیر توفو را گرفته و مقداری گوشت وسویا روی آن ریخته می شود. برای گوشت این غذا می توانید از گوشت گوساله استفاده کنید. کسانی که گیاهخوار هستند می توانند از قسمت گوشت آن صرف نظر کنند. در نهایت می توانید غذا را با حلقه های پیاز تزیین کنید.


مواد لازم :

1 بسته توفو

1 و 2/1 فنجان کیم چی آماده

250 گرم گوشت گوساله

1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز

1 قاشق غذاخوری سس سویا

1 قاشق غذاخوری روغن کنجد

1 پیاز خرد شده و حلقه شده

2 قاشق غذاخوری سیر رنده شده

نمک و فلفل



طرز تهیه :

در یک ماهیتابه مقداری آب ریخته و پنیر توفو را داخل آن ریخته تا بجوشد. نمک را داخل پنیر توفو جوشیده ریخته تا 5-7 دقیقه روی گاز بماند. سیر رنده شده و تفت داده شده در روغن سبزیجات را به گوشت خورد شده اشافه کرده و مقداری آنها را بهم تفت دید. نمک و فلفل را اضافه کنید. کیم چی را آماده کرده و بگذارید تا خشک شود. در این مرحله کیم چی ، فلفل قرمز خرد شده و سس سویا را اضافه کنید. بگذارید غذا به مدت 4-5 دقیقه بپزد و سپس روغن کنجد را به آن بیفزایید. یک بشقاب برداشته و کیم چی را در قسمت میانی آن گذاشته و قطعات پنیر توفو را در اطراف آن بچینید.حالا گوشت و مخلوط آماده شده را روی کیم چی ریخته و در آخر برای تزیین حلقه های پیاز را روی آن بچینید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Motahhareh01
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: غذاهای کره ای
رشته فرنگی با سبزیجات کره ای

مواد لازم برای 4 نفر:

رشته فرنگی نشاسته ( نودل ) یك بسته

گوشت گاو 150 گرم

اسفناج یك دسته

هویج متوسط 1 عدد

پیاز متوسط 1 عدد

قارچ 1 بسته

سیر چند حبه

پیازچه 8 عدد

سس سویا ، روغن كنجد ، شكر ، فلفل به میزان لازم

كنجد پوست كنده 1 لیوان





طرز تهیه:

قارچ را به صورت خلال خورد كنید. هویج را به صورت خلال های 5 سانتی خورد كنید. پیازچه ها را با ساقه به صورت تكه های 8 سانتی خورد كنید. پیاز را خلال كنید. گوشت گاو را به صورت نوارهای باریك خلال كنید. پس از اینكه مواد لازم را به شكلی كه گفته شد خورد كردید حالا رشته فرنگی را داخل آب جوش ریخته و حدود 3 دقیقه بگذارید روی اجاق تا رشته ها نرم شود آنگاه آبكشی كرده و داخل یك كاسه بزرگ بریزید. می توانید رشته ها را با استفاده از یك قیچی به تكه های كوچك ببرید و بعد به میزان سلیقه ی خود مقداری سس سویا و روغن كنجد اضافه كنید و هم بزنید.

نكته: در خلال پخت رشته فرنگی ها گاهی با دست تست كنید اگر نرم شده از روی اجاق بردارید تا له نشود

اسفناج ها را داخل آبجوش ریخته و بگذارید برای 1 دقیقه هم بزنید تا به آرامی پخته شود سپس آبكشی كرده و و در آب سرد بیندازید و دوباره آبكشی كنید و بعد كاملا آبش را خارج كنید و به صورت قطعات 5 سانتی برش دهید.نصف پیمانه سس سویا و نصف پیمانه روغن كنجد را با هم مخلوط كرده و در كاسه ای جدا بگذارید. هویج ها را هم در تاوه تفت دهید و جدا بگذارید. پیاز را هم تفت داده تا طلایی شود سپس به ظرف هویج اضافه كنید. قارچ ها را نیز تفت داده و سپس به ظرف هویج و پیاز اضافه كنید. پیازچه ها را هم تفت داده و به ظرف هویج اضافه كنید. گوشت گاو را در تاوه ریخته و خوب به هم بزنید تا خوب پخته شود سپس سیر و قدری سس سویا اضافه كنید و خوب به هم بزنید شكر را هم اضافه كنید و مجددا به هم بزنید و پس از پخته شدن به ظرف هویج اضافه كنید حالا مخلوط سس سویا و روغن كنجد را هم اضافه كنید و مواد حاصله را خوب مخلوط كنید.در اخر رشته فرنگی و دانه های كنجد را اضافه کنید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Motahhareh01
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: غذاهای کره ای
مرغ شکم پر کره ای

موارد لازم:

مرغ کوچک یا جوجه برای هر نفر 1 عدد

برنج خیس کرده 1 پیمانه سرخالی

سیر 6 حبه

زنجبیل تازه و رنده شده ا ق چ

نمک و فلفل و پودر فلفل چیلی

روغن کنجد یک ق غ

آب 3الی 4 پیمانه

ریشه جینسنگ 1 تا 2 عدد

موسیر تازه و کمی خرد شده 1/3 پیمانه

یا تره فرنگی

کنجد بو داده 1 ق چ

پیازچه خرد شده 2 - 3 ساقه

خرمای کره ای یا jujubes ( دلخواه) چند عدد





طرز تهیه :

برنج را یک ربع خیس کنید و کمی نمک بریزید . fun فقط ته مرغ را را باز کنید تا حدی که با دست داخلش را بتوان شست نه اینکه کامل شکمش را باز کنید .
آب برنج را کامل خالی کنید و با 3 تا از سیرها و جینسنگ، موسیر، نصف پیازچه و خرمای کره ای مخلوط کنید و مخلوط برنجی را درون مرغ بریزید و آن را ببندید به شکلی که یک حفره خیلی خیلی نازک برای ورود آب به داخل مرغ باقی بماند.
پاهای مرغ را بهم ببندید و مرغ را در ظرف بگذارید و آب را تا حدی بریزید که تقریبا روی مرغ را بگیرد .
در آب کنجد و روغن کنجد و نمک و زنجفیل و فلفل ها و بقیه سیرها هم بریزید . بگذارید روی حرارت بالا. وقتی جوشید چربی و کف رویش را کاملا بگیرید و بعد زیرش را کم کنید و در ظرف رو بذارین تا آبش نصف شود و کاملا مرغ بپزد و جا بیفتد .
حدود 1 تا 1.30 ساعت و 15 دقیقه آخر هم کمی از پیازچه ها را در آن بریزید.
مرغ را در کاسه گود بگذارید و آب را هم رویش بریزید موقع سرو برای هر کس آب جداگانه در کاسه بریزید و مرغ را در دیس باز کنید .


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: غذاهای کره ای
بگم بب (برنج تفت داده شده)

مواد لازم :

نصف سیب زمینی متوسط
نصف هویج متوسط
نصف کدوی سبز متوسط
قارچ 4 عدد
برنج پخته شده 250 گرم
روغن زیتون 2 قاشق
گوچوجان به میزان دلخواه
سویا سس یک قاشق غذاخوری



طرز تهیه :

سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و کدو را تمیز می کنیم سپس هر 3 را ریز خرد می کنیم حال کمی روغن زیتون در تابه ریخته و سبزیجات ذکر شده را درون ان به مدت چند دقیقه تفت می دهیم.
بعد از 10 دقیقه برنج پخته شده را به مخلوط حاصل اضافه می کنیم و ان را خوب در داخل تابه بهم می زنیم.(به مدت 5 دقیقه)غذا هم اکنون اماده است ان را در ظرف ریخته و اگر تمایل داشتید می توانید به ان گوچوجان اضافه کنید و میل بفرمایید
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۱۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: غذاهای کره ای
کیک برنجی



مواد لازم :

4 فنجان برنج هندی

25 گرم بادام هندی

نارگیل مکعبی خرد شده

پودر هل

شیره قند4 فنجان

آب 4 فنجان





طرز تهیه :

برنج را از شب پیش خیس کنید. صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید سپس آن را آسیا کنید.
ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید . وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید.
سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود . سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود.
بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید . روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بی هنر



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد