تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فاج آجیلی با خرما و جو ( بدون شکر)
#1
[عکس: 20131029084109_oatsdatesnutsfudge3.jpg]

مواد لازم

جو پرک : 1 پ
آجیل مخلوط (ترکیبی از بادام، بادام زمینی و گردو) : 1/2 پ
خرما : 13 عدد
پودر هل : 1 پینچ (اختیاری)
روغن (برای فرم دهی)


طرز تهیه

[عکس: 20131029090731_datesoatsfudge_tile.jpg]

1-جو را 2 -3 دقیقه تست کنید که عطر آن بلند شود.بعد آسیاب کنید و کنار بگزارید.
2-آجیل را نیز به طور جداگانه درشت خرد یا آسیاب کنید .خرما را نیز جداگانه آسیاب کنید و به مانند یک خمیر آن را روی سطحی صاف کنید.
3-همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده و با کمی روغن آنها را ورز دهید تا شکل خمیری پیدا کنند.بعد خمیر را مابین کاغذ روغنی قرار داده و روی آن با وردنه کمی بکشید تا صاف و منسجم تر شود.بعد به شکل مربع های کوچک برش بزنید و در ظرفی دربسته در یخچال نگهداری کنید.این فاج در دمای اتاق نیز تا 3-4 روز تازه میماند.


[عکس: 20131029085427_oatsdatesnutsfudge1.jpg]

نکات پیشنهادی :
1-شما میتوانید از شیر به جای روغن استفاده کنید ولی زمان ماندگاری اش کمتر میشود.
2-شما همچنین میتوانید مواد را به جای مربع به صورت رول یا به شکل دلخواهتون فرم بدید.


[عکس: 20131029090836_oatsdatesnutsfudge2.jpg]

نوش جان

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
(۰۷-۰۸-۱۳۹۲, ۰۹:۲۸ ق.ظ)bahar2312 نوشته:  جو رو 2-3 دقيقه تست كنيم يعني چي؟Dunnof

عزیزم واسه تست کردن جو یا هر مغزی، اونو توی سینی فر بریز و 3تا 5 دقیقه در فر حرارت بده تا تست بشه.تست کردن واسه اینه که طعم و بوی اون جو یا آجیل دربیادConsoling
پاسخ }