خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 73 رای - 3.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فالوده شیرازی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
فالوده شیرازی


[عکس: 20110628090131_DSC02373.jpg]


[عکس: 20110628090252_DSC02377.jpg]


[عکس: 20110628090324_DSC02375.jpg]








رشته فالوده
آب
شکر
آبلیمو
گلاب
عرق بیدمشک

میزان ننوشتم چون چشمی درست کردم.
حدود یه لیتر آب رو با دو تا لیوان پر شکر و گلاب هر چقدر که دوست دارین و عرق بیدمشک حسابی مخلوط کردم .
اینقدر شکر میریزین تا حالت اشباع پیدا کنه و مثل شربت بشه و یه کوچولو کش بیاد.
حالا این مخلوط رو بگذارین تو فریزر و هر نیم ساعت همش بزنین تا تگری بشه مثل یخ در بهشت.
رشته برنجی فالوده رو هم بریزین تو آب جوش و بذارین حدود 15 دقیقه بجوشه تا حسابی بپزه و شفاف بشه.
رشته ها رو همون جور درسته بندازین تو آب جوش خودش خرد میشه.
بعد آبکشش کنین و روش آب سرد بگیرین
وقتی رشته ها خنک شد با شربت تگریتون مخلوطش کنین و روش آبلیمو و شربت آلبالو بریزین( که من نداشتم) و نوش جان کنین.
28-06-2011, 08:33 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: فالوده شیرازی
اینم رشته ای که من استفاده کردم:


[عکس: 20110702120421_DSC02372.jpg]


هر بسته رو میتونین تا 12 نفر اگه کاسه کوچیکتر باشه تا 15 نفر سرو کنین
02-07-2011, 11:36 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
493
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 577


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: فالوده شیرازی
و اما دستور فالوده ی من با نودل برنج
آب نیم لیتر یا 4 پیمانه
شکر 1و نیم پیمانه
گلاب 4/1 پیمانه
نودل برنج من 4/1 یک بسته 454 گرمی یا به عبارتی تقریبا 114 گرم استفاده کردم

آب ،شکر و گلاب رو در یک کاسه ی فلزی (یا قابلمه )هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه.بعد داخل فریزر میذاریم برای 3 ساعت.بعد از 3 ساعت رشته های برنج رو به قطعات کوجکتر خرد میکنیم،زیاد خرد نکنید .و به مدت 15 دقیقه میجوشونیم تا کاملا رشته ها بپزه.اگر رشته کامل نپزه وقتی داخل مخلوط آب شکر میریزم به اون سفتی که توقع داریم نمیشه. رشته ها رو بعد از پخت آبکش میکنیم و زیر آب سرد فراوان میگیریم تا خنک بشن . بعد ظرفمون رو از فریزر بیرون آورده و رشته ها رو میریزیم داخلش و آروم هم میزنیم طوری که رشته ها له نشن.من بعد از این دوباره فالوده رو داخل فریزر میذارم به مدت 1 ساعت.اینطوری رشته ها حسابی خودشونو میگیرن و مثل فالوده های بیرونی میشه.بعد هم دیگه سرو میکنیم .میتونیم با بستنی هم سرو کنیم .
نوش جان

[عکس: 20130528231556_DSC02352.JPG]

علت ویرایش : ریسایز عکس
(آخرین تغییر در ارسال: 29-05-2013, 12:46 AM توسط mamane kiana.)
26-07-2011, 11:04 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: فالوده شیرازی
(11-06-2013, 12:54 AM)الیسا جون نوشته: مرسی از آموزشتون من عاشق فالوده هستم اما این رشته هارو نتونستم پیدا کنم از کجا میشه خرید؟حدودا چنده؟خونگیشم درست کردم (با چرخ گوشت) اما خوب نشد که نشد.Dunnof

من از اول کوچه مروی خریدم عزیزم
یه سری لوازم قتادیا و سوپرا هم دارن
11-06-2013, 09:20 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,166
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 6,438


محل سکونت : فومن
ارسال: #5
RE: فالوده شیرازی
فالوده شیرازی لذیذ[عکس: 20130820210017_IMG_4812.jpg]
20-08-2013, 08:02 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 2,476


محل سکونت : رشت
ارسال: #6
RE: فالوده شیرازی
دفعه دومی که فالوده بستنی درست کردم.عــالی.Yum2
[عکس: 20130821162645_icecream1.jpg]

[عکس: 20130821162823_icecream2.jpg]
21-08-2013, 03:29 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
359
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 2,015


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: فالوده شیرازی
رشته فالوده 1 بسته
شکر 1و نیم لیوان
آب 1 و نیم لیوان
گلاب نیم لیوان
شکر ؛ آب و گلاب رو حل کرده میزاریم توی فریزر که حالت تگری پیداکنه هر چن دقه یک بار بیارین بیرون هم بزنین تا یخ نزنه و همون حالت تگری رو داشته باشه
رشته فالوده رو با قیچی به اندازه 4 یا 3 سانت میچینیم و داخل آبجوش ریخته روی حرارت ملایم قرار میدیم
بعد از 20 یا 30 دقیقه آبکش کرده و بلافاصله آب سرد رو رشته های فالوده میریزیم
محلول آب و شکر و گلاب رو از فریزر بیرون میاریم و رشته ها رو داخل اون میریزیم و بازم توی فریزر میزاریم و هر چن دقه یه بار میاریم بیرون باز هم میزنیم تا یخ نزنه
منبع:برنامه کاشانه مهر(شبکه فارس)

[عکس: 20140702143013_0113.jpg]
[عکس: 20140702143110_0114.jpg]
[عکس: 20140702144005_IMG_0773.JPG] من از این رشته فالوده استفاده کردم
02-07-2014, 01:42 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
359
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 2,015


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: فالوده شیرازی
(02-07-2014, 06:25 PM)فاطمه1985 نوشته: سمیرا جان این رشته ها رو از کجا میخرین؟

من از سوپر مارکت خریدم گلمFlowerysmile
02-07-2014, 11:51 PM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 2,476


محل سکونت : رشت
ارسال: #9
RE: فالوده شیرازی
در حال پخت(به مدت 20 دقیقه)
[عکس: 20140721150734_DSC09842.jpg]

بعد از پخته شدن
[عکس: 20140721151124_DSC09845.jpg]

اینجا هم بعد از رفتن تو شربت که کاملا سفت و سفید شدن
[عکس: 20140721151153_DSC09846.jpg]

و در نهایت با آبلیمو و شربت آلبالوYum2Yum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20140721151232_DSC09849.jpg]
21-07-2014, 02:14 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #10
RE: فالوده شیرازی
اینقدر که بچه ها عجله داشتن نذاشتن شربت خوب ببنده
[عکس: 20140806184655_IMG_20140722_160345.jpg]
06-08-2014, 05:47 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد