خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 73 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فالوده شیرازی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
فالوده شیرازی
[تصویر:  20110628090131_DSC02373.jpg]


[تصویر:  20110628090252_DSC02377.jpg]


[تصویر:  20110628090324_DSC02375.jpg]








رشته فالوده
آب
شکر
آبلیمو
گلاب
عرق بیدمشک

میزان ننوشتم چون چشمی درست کردم.
حدود یه لیتر آب رو با دو تا لیوان پر شکر و گلاب هر چقدر که دوست دارین و عرق بیدمشک حسابی مخلوط کردم .
اینقدر شکر میریزین تا حالت اشباع پیدا کنه و مثل شربت بشه و یه کوچولو کش بیاد.
حالا این مخلوط رو بگذارین تو فریزر و هر نیم ساعت همش بزنین تا تگری بشه مثل یخ در بهشت.
رشته برنجی فالوده رو هم بریزین تو آب جوش و بذارین حدود 15 دقیقه بجوشه تا حسابی بپزه و شفاف بشه.
رشته ها رو همون جور درسته بندازین تو آب جوش خودش خرد میشه.
بعد آبکشش کنین و روش آب سرد بگیرین
وقتی رشته ها خنک شد با شربت تگریتون مخلوطش کنین و روش آبلیمو و شربت آلبالو بریزین( که من نداشتم) و نوش جان کنین.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۴-۱۳۹۰, ۰۸:۳۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, الیسا جون, گل شقایق, سمیه گلبانو, nehdi, m_habibi, shamiiim, yaldae, niloofar00, *heliya joon*, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: فالوده شیرازی
اینم رشته ای که من استفاده کردم:


[تصویر:  20110702120421_DSC02372.jpg]


هر بسته رو میتونین تا 12 نفر اگه کاسه کوچیکتر باشه تا 15 نفر سرو کنین
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۴-۱۳۹۰, ۱۱:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, nehdi, shamiiim, niloofar00, *heliya joon*, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
493
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 577


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: فالوده شیرازی
و اما دستور فالوده ی من با نودل برنج
آب نیم لیتر یا 4 پیمانه
شکر 1و نیم پیمانه
گلاب 4/1 پیمانه
نودل برنج من 4/1 یک بسته 454 گرمی یا به عبارتی تقریبا 114 گرم استفاده کردم

آب ،شکر و گلاب رو در یک کاسه ی فلزی (یا قابلمه )هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه.بعد داخل فریزر میذاریم برای 3 ساعت.بعد از 3 ساعت رشته های برنج رو به قطعات کوجکتر خرد میکنیم،زیاد خرد نکنید .و به مدت 15 دقیقه میجوشونیم تا کاملا رشته ها بپزه.اگر رشته کامل نپزه وقتی داخل مخلوط آب شکر میریزم به اون سفتی که توقع داریم نمیشه. رشته ها رو بعد از پخت آبکش میکنیم و زیر آب سرد فراوان میگیریم تا خنک بشن . بعد ظرفمون رو از فریزر بیرون آورده و رشته ها رو میریزیم داخلش و آروم هم میزنیم طوری که رشته ها له نشن.من بعد از این دوباره فالوده رو داخل فریزر میذارم به مدت 1 ساعت.اینطوری رشته ها حسابی خودشونو میگیرن و مثل فالوده های بیرونی میشه.بعد هم دیگه سرو میکنیم .میتونیم با بستنی هم سرو کنیم .
نوش جان

[تصویر:  20130528231556_DSC02352.JPG]

علت ویرایش : ریسایز عکس
امضای m1363
فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست ..
فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است ..


به وب سایت پسرم سر بزنید ،خوشحال میشم
http://m1363.blogfa.com/
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۳-۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ صبح، توسط mamane kiana.)
۴-۵-۱۳۹۰, ۱۱:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از m1363 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nehdi, سمیه گلبانو, shamiiim, *heliya joon*, زهرا77, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: فالوده شیرازی
(۲۱-۳-۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ صبح)الیسا جون نوشته شده توسط:  مرسی از آموزشتون من عاشق فالوده هستم اما این رشته هارو نتونستم پیدا کنم از کجا میشه خرید؟حدودا چنده؟خونگیشم درست کردم (با چرخ گوشت) اما خوب نشد که نشد.Dunnof

من از اول کوچه مروی خریدم عزیزم
یه سری لوازم قتادیا و سوپرا هم دارن
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nehdi, الیسا جون, loyee_15, shamiiim, *heliya joon*, niloofar00, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #5
RE: فالوده شیرازی
فالوده شیرازی لذیذ[تصویر:  20130820210017_IMG_4812.jpg]
۲۹-۵-۱۳۹۲, ۰۸:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, kentia, elhaam, elmiiira, minoo66, niloofar00, *heliya joon*, شادزی, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #6
RE: فالوده شیرازی
دفعه دومی که فالوده بستنی درست کردم.عــالی.Yum2
[تصویر:  20130821162645_icecream1.jpg]

[تصویر:  20130821162823_icecream2.jpg]
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
۳۰-۵-۱۳۹۲, ۰۳:۲۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, McQueen, mamane.aryan, shamiiim, mozhgan57, elmiiira, 1368Sheri, قلب, niloofar00, hodaf, *heliya joon*, گلسا 92, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد