خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فتوچینی با سس آلفردو و مرغ گریل شده

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
فتوچینی با سس آلفردو و مرغ گریل شده
[تصویر:  20120724110407_034.JPG]


مواد لازم:

300 گرم فتوچینی
3 قاشق غذاخوری کره
4 - 5 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان (گریل شده)
نمک و فلفل
یک عدد عصاره مرغ
1 عدد پیاز رنده شده
2 قاشق غذاخوری و سیر خرد کرده
1 و 1/2 فنجان خامه
1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
1 قاشق چایخوری جعفری به دلخواه
2 - 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون


روش تهیه:
فتو چینی رو مثل سایر پاستاها بریزین تو آبجوش تا نرم بشه
 در حالی که پاستا در حال پخت هست، مرغ رو آماده میکنیم:
سینه مرغ فیله شده رو با کمی نمک و فلفل دو تابه گریل که با روغن زیتون چربش کردین قرار بدین تا دو طرف بپزه و آبش کشیده بشه
حدود ده دقیقه کافیه


برای سس 2 قاشق کره، پیاز و سیر رو به یک ظرف بزرگ روی شعله متوسط قرار بدین.
کمی تفت بدین تا خامیش گرفته بشه بعد نوبت اضافه کردن خامه س، آبه مدت 3 دقیقه با حرارت ملایم روی شعله بذارین بمونه تا یه کم بجوشه
در آخر پنیر و جعفری و عصاره مرغ رو اضافه کنین و هم بزنین تا پنیر آب بشه

در آخرین مرحله 1 قاشق غذاخوری کره باقیمونده رو هم اضافه کنین

فتوچینی هارو آبکش کنین و بریزین تو سسی که آماده کردین
کمی هم بزنین تا سس و پاستا با هم خوب ترکیب بشن
حالا غذارو داخل ظرف بریزین و با تکه های مرغ و کمی پنیر سرو کنین


ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, پارانزیم, 1368Sheri, elipari, niloofar00, ratina, Atefe joon
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: فتوچینی با سس آلفردو و مرغ گریل شده
[تصویر:  97023.jpg]


مواد لازم :
ماکارونی فتو چینی 200 گرم
خامه 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1 ق غ
کره 1 ق م
سیر 1 حبه
فلفل سیاه – نمک – اویشن
گوشت مرغ 100 گرم

طرز تهیه:
مرغ را خرد رکده با 1 ق روغن مایع سوته میکنیم . نمک – فلفل سیاه و اویشن را اضافه کرده مزه دارش میکنیم .
ماکارونی را پخت و ابکش میکنیم .
1 ق غ کره را ذوب کرده و سیر رنده شده و خامه را اضافه کرده هم میزنیم و مرغ مزه دار شده را اضافه کرده و یکی دو دقیقه میجوشونیم .
بعد ماکارونی را اضافه کرده و وقتی خامه کمی جذب ماکارونی شد از روی حرارت برمیداریم . ( در این مدت مرتب ماهی تابه را تکون میدیم . تا سس نسوزه )
ماکارونی ما برای سرو اماده است .

[تصویر:  97022.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۵-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, رعنا مامان پسری, Galaxy, asmata, پارانزیم, 1368Sheri, elipari, niloofar00, ratina, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE:
فتوچینی با سس آلفردو و مرغ گریل شده و قارچ

[تصویر:  20140427145814_1350542553.JPG]

مواد لازم:
قارچ 500گرم
سینه مرغ 500 گرم
خامه 2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
پنیر پارمزان 1/2 پیمانه
سیر 2 حبه
فتوچینی
نمک و فلفل

طرز تهیه:
قارچ رو نازک برش بزنید و با کمی روغن و نمک با حرارت بالا تفت بدید که آب نندازه و طلایی شه
[تصویر:  20140427145833_13505425513.jpg]

سس:
در یک تابه متوسط خامه،کره یا مارگارین و پنیر پارمزان رنده شده رو با هم ترکیب کنید
روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا سس صاف و یکدست شه

سس رو از روی حرارت بردارید و قارچ و سیر خرد شده رو اضافه کنید
[تصویر:  20140427145949_1350542553.JPG1.JPG]

مرغ رو باریک برش بزنید و با بیفتیک کوب بکوبید تا له و نازکتر شه
[تصویر:  20140427145905_1350542553_0.JPG2.JPG]

تابه رو با کمی روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شه بعد با حرارت زیاد مرغ رو سرخ کنید تا طلایی شه و هر دو طرف مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار کنید
[تصویر:  20140427145924_1350542553_1.JPG3.JPG]

مرغ رو برش های نواری و باریک بزنید

فتوچینی رو طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی بپزید

در بشقاب سرو فتوچینی بریزید و روی اون مرغ برش زده و سپس سس آلفردو و قرچ رو بریزید
[تصویر:  20140427150013_1350542553_2.JPG4.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ عصر، توسط elipari.)
۷-۲-۱۳۹۳, ۰۲:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, ایران دخت, ratina, samaneh1990, 1368Sheri, niloofar00, vidia, شاتوت, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: فتوچینی با سس آلفردو و مرغ گریل شده
بسيار خوشمزه و پرطرفدار
[تصویر:  20150622033601_2.jpg]
امضای رها نبوی
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
۱-۴-۱۳۹۴, ۰۲:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ریحون گلی$, azam1360, fereshteh2012, vidia, شاتوت, mayok, نسرین کوچولو, فاطي جووون, ساینا70, Atefe joon, Galaxy, asra73, z.arghavani, 1368Sheri


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فتوچینی با مرغ و قارچ مامی ایلیا و الینا 1 1,139 ۲۶-۱۰-۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ عصر
آخرین ارسال: مدیون مهرت
  فتوچینی گردو vidia 0 352 ۱۱-۳-۱۳۹۴ ۱۰:۳۱ صبح
آخرین ارسال: vidia


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد