۰۳-۰۵-۱۳۹۱, ۱۲:۴۸ ب.ظ
مواد لازم:
300 گرم فتوچینی
3 قاشق غذاخوری کره
4 - 5 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان (گریل شده)
نمک و فلفل
یک عدد عصاره مرغ
1 عدد پیاز رنده شده
2 قاشق غذاخوری و سیر خرد کرده
1 و 1/2 فنجان خامه
1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
1 قاشق چایخوری جعفری به دلخواه
2 - 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
روش تهیه:
فتو چینی رو مثل سایر پاستاها بریزین تو آبجوش تا نرم بشه
در حالی که پاستا در حال پخت هست، مرغ رو آماده میکنیم:
سینه مرغ فیله شده رو با کمی نمک و فلفل دو تابه گریل که با روغن زیتون چربش کردین قرار بدین تا دو طرف بپزه و آبش کشیده بشه
حدود ده دقیقه کافیه
برای سس 2 قاشق کره، پیاز و سیر رو به یک ظرف بزرگ روی شعله متوسط قرار بدین.
کمی تفت بدین تا خامیش گرفته بشه بعد نوبت اضافه کردن خامه س، آبه مدت 3 دقیقه با حرارت ملایم روی شعله بذارین بمونه تا یه کم بجوشه
در آخر پنیر و جعفری و عصاره مرغ رو اضافه کنین و هم بزنین تا پنیر آب بشه
در آخرین مرحله 1 قاشق غذاخوری کره باقیمونده رو هم اضافه کنین
فتوچینی هارو آبکش کنین و بریزین تو سسی که آماده کردین
کمی هم بزنین تا سس و پاستا با هم خوب ترکیب بشن
حالا غذارو داخل ظرف بریزین و با تکه های مرغ و کمی پنیر سرو کنین
ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد