خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فرمول 1000 ساله ژاپنيها براي زندگي بهتر

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,175
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1800


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
فرمول 1000 ساله ژاپنيها براي زندگي بهتر
فرمول 1000 ساله ژاپنيها براي زندگي بهتر

برخي تركيبات غذايي هستند كه اثرات مفيد يكديگر را تكميل ميكنند و به بمبهاي درماني بدل ميشوند، اين تركيبات را بخوانيد و از آنها با هم استفاده كنيد. يك ضربالمثل هندي ميگويد: «هر چيزي كاملش بهتر است» اما به نظر ميرسد شايد بهتر باشد اين ضربالمثل را اينگونه تغيير دهيم «خيلي چيزها با چيزهاي ديگر كامل ميشوند» اين مسئله به خصوص در مورد خوراكيها صادق است. از قديم بسياري از اقوام جهان برخي خوراكيها را با برخي ديگر ميخوردهاند و اين تركيبها را جادويي ارزيابي ميكردند. حالا علم نشان ميدهد كه بسياري از اين تركيبها واقعا جادويي هستند.

مخلوط بهتر است
دكتر الين مگي، پروفسور تغذيه، مدير گروه تغذيه دانشگاه نبراسكا و نويسنده كتاب «تركيبهاي غذايي» ميگويد: «مطالعات بسياري ثابت كرده كه تركيبهاي غذايي ميتوانند اثرات معجزهآسايي داشته باشند. نكته جالب هم اين است كه اين تركيبها گاه چند برابر وقتي كه هر كدام از اين مواد غذايي را به تنهايي بخوريد موثر هستند. در واقع توصيه من اين است كه اين مواد غذايي را هميشه با هم بخوريد نه به تنهايي.» آنچه در اين مطلب آمده برخي از اين زوجهاي جادويي هستند.


زوج انرژيزا
تركيب: نخود+ فلفل قرمز
نتيجه: انرژي بيشتر

در كشورهاي غربي حداقل يك نفر از هر 5 نفر زن دچار كمبود آهن است و طبيعي است كه دچار كمبود انرژي هم باشد اما مسئله مهم اين است كه بسياري از زنان نميدانند خوردن غذاهاي غني از آهن به تنهايي نميتواند اين مشكل را حل كند. دكتر هيتر مانيهري، متخصص تغذيه در دانشگاه پيتسبورگ در اين مورد ميگويد: «نوعي از آهن كه در مواد غذايي گياهي وجود دارد به گونهاي است كه جذب آن براي بدن سخت است و در واقع بدن نميتواند به خوبي از آنها استفاده كند.» پس اگر اينطور باشد همه آهن موجود در نخود در بدن ما هدر ميرود؟ نه، البته به شرطي كه همراه آن فلفل قرمز مصرف كنيد. دكتر مانيهري ادامه ميدهد: «ويتامين C موجود در فلفل قرمز مثل يك كليد عمل ميكند و آهن موجود در نخود را به شكلي در ميآورد كه قابل جذب از طريق بدن باشد.» ما يك پيشنهاد هم براي شما داريم، در خانهتان هوموس بپزيد، آن هم با فلفل قرمز تازه زياد، البته اگر هوموس دوست نداريد ميتوانيد سالاد نخودفرنگي به همراه فلفل قرمز درست و نوشجان كنيد و از خوردن يك زوج انرژيزا لذت ببريد.


براي آنكه مثل عقاب ببينيد
تركيب: اسفناج+ آووكادو
نتيجه: ديد بهتر

اسفناج سرشار از لوتئين و ويتامين A است كه هر دوي اينها كاملا براي ديد مناسب لازم هستند آووكادو هم منبع غني از لوتئين و ويتامين A است اما مهمتر اينكه آووكادو سرشار از چربيهاي سالمي است كه بدن براي جذب لوتئين و ويتامين A و استفاده از آنها به اين ويتامينها نياز دارد. دكتر هوپ باركوكاس، پروفسور تغذيه در مركز تحقيقاتي كيس وسترن دانشگاه كليولند در اين مورد ميگويد: «اگر اسفناج را خالي بخوريد اكثر مواد غذايي مفيد چشمي آن بدون جذب شدن از بدنتان دفع ميشود.» اگر پيشنهاد غذا ميخواهيد سالاد اسفناج و آووكادو را به شما توصيه ميكنيم كه با روغن زيتون، فلفل، نمك و پودر سير هم بسيار خوشمزه ميشود و هم بسيار مقوي است، در صورتي كه دوست داشته باشيد ميتوانيد كاهو، خيار، گوجهفرنگي و آبليمو را هم به اين سالاد اضافه كنيد.


براي آنكه درد دوران ماهانه نكشيد
تركيب: كلم بروكلي+ تخممرغ
نتيجه: دردهاي كمتر قبل از دوره ماهانه

بسياري از زنان و دختران جوان هر ماه چند روز را درگير دردهاي شديد دورههاي ماهانه خود هستند اما براي خيلي از آنها يك بشقاب ساده ميتواند تسكين و آرامش را به همراه بياورد. در مطالعهاي كه توسط انجمن طب زنان انگلستان و دانشگاه يورك انجام گرفت مشخص شد زناني كه ميزان زيادي كلسيم و ويتامين D را در رژيم غذايي خود دارند 30 تا 40درصد درد كمتري در اين دوران تجربه ميكنند. براي آنكه به اين نتيجه مطلوب برسيد، خيلي راحت ميتوانيد كلم بروكلي را با تخممرغ بخوريد. كلم بروكلي تقريبا سادهترين نوع كلسيم براي جذب توسط بدن را در خود دارد و تخممرغ هم تقريبا يكي از بهترين منابع ويتامين D در طبيعت است. يك املت با كلم بروكلي يا يك سالاد كلم و تخممرغ ميتواند نياز شما را رفع كند.


براي جواني شما
تركيب: گوجهفرنگي+ روغن زيتون
نتيجه: پوست صاف و لطيف

ليكولين، آنتياكسيدان قوي است كه در گوجهفرنگي وجود دارد و جلوي عوارض مضر آفتاب روي پوست را ميگيرد، اما براي آنكه پوستي لطيفتر داشته باشيد گوجهفرنگي را به تنهايي نخوريد بلكه روغن زيتون حسابي روي آن بريزيد و بعد نوشجان كنيد. دكتر مگي ميگويد: «چربيهاي مفيد موجود در روغن زيتون باعث جذب بيشتر ليكولين توسط بدن ميشود. مطالعهاي كه توسط انجمن ملي تغذيه كانادا صورت گرفته نشان داده زناني كه روغن زيتون در رژيم غذايي آنها جاي ثابتي دارد كمتر دچار چينوچروك ميشوند و سن ظهور چينوچروك در صورت آنها بالاتر است. غذاهاي ايتاليايي بسياري هستند كه گوجهفرنگي و روغن زيتون در آن جاي دارند اما ما سالاد كاپاراسه را به شما پيشنهاد ميكنيم كه در آن گوجهفرنگي و فلفل به صورت بسيار آهسته در روغن زيتون پخته ميشوند و سپس به آن تخممرغ به آن اضافه ميشود.


ماست گوارشي
تركيب: ماست+ فلاكسيد
نتيجه: هضم بهتر غذاها

معده انسان خانه بيش از 400 نوع باكتري است كه اكثر آنها براي بدن انسان مفيد هستند اما برخي از آنها هم خيلي مفيد نيستند. زماني كه ميكروبهاي مضر بيشتر از مفيد ميشوند در كار دستگاه گوارش شما اختلال پيش ميآيد و معده انسان دچار درد و نبود راحتي ميشود. ماستها به خصوص ماستهاي پروپيوتيك ميتوانند بر ميزان باكتريهاي مفيد معده اضافه كنند اما خب اينكه چند قاشق ماست پروبيوتيك نوشجان كنيد كافي نيست، براي باكتريهاي موجود در اين ماستها هم بايد خوراكي جور كنيد، بهترين غذا براي آنها فيبرهاي موجود در فلاكسيد است. پس خيلي راحت به كاسه ماست پروبيوتيك خود يك قاشق فلاكسيد اضافه كنيد.


سيب را پوست نكنيد
تركيب: جوي دوسر+ سيب
نتيجه: داشتن قلب سالمتر

جوي 2 سر تركيبهاي فوقالعاده در خودش دارد كه ميتواند به بدن شما كمك كند. اولين آنها بتاگلوكان است كه فيبري است كه ميزان كلسترول خون را كاهش ميدهد و دومي هم آونتراميد است كه تركيبي است از تبديل LDL (يا چربي بد خون) به راديكالهاي آزاد كه در بدن آسيبرسان هستند، جلوگيري ميكند. اما اگر ميخواهيد قلبتان را با غذاي مفيدتر بيمه كنيد، سيب را هم به سفرهتان اضافه كنيد اما يادتان باشد مواد مفيد براي قلب در پوست سيب است پس پوست سيب را نكنيد. سيب منبع غني فلانوئيدها است كه يك آنتياكسيدان بسيار قوي است كه مانع از شكلگيري راديكالهاي آزاد در بدن ميشود و ميزان التهاب در بدن را هم كاهش ميدهد.يك پيشنهاد ما درست كردن ماست سيب است، يعني ميتوانيد قطعات سيب را به همراه جو، سير و كشمش به ماست خودتان اضافه كرده و آن را به همراه غذايتان نوشجان كنيد.


عادت مفيد ما ايرانيها
تركيب: چاي سبز+ ليمو ترش
نتيجه: ضدسرطان

چاي سبز منبع فوقالعادهاي از كاته چينهاست كه تركيبات قوي ضدسرطان هستند. اين تركيبات فوقالعاده كه سلولهاي سرطاني را نابود ميكنند يك نقطه ضعف دارند و آن هم اين است كه نميتوانند از سد معده عبور كنند. در واقع فقط 20درصد از كاتهچينهاي چاي سبز از معده عبور ميكند و جذب بدن ميشود اما تحقيقات دانشمندان دانشگاه يوتا نشان داده است با اضافه كردن آب يك ليموترش تازه يا يك قاشق چايخوري آبليمو به يك ليوان چاي سبز ميتوانيد ميزان بيشتري از كاتهچينها را جذب كنيد، اما يك نكته جالب هم اينكه اگر اندكي شكر به چاي سبز اضافه كنيد ميزان كاتهچين كه جذب ميكنيد 3برابر ميشود.


كمي تغيير در خوراكي محبوب
تركيب: مرغ+ سيبزميني (شيرين)
نتيجه: داشتن سيستم ايمني قويتر

از قديم، بسياري از مردم عادت داشتند مرغ سرخكرده يا آبپز را با سيبزميني سرخ كرده نوشجان كنند اما ما يك پيشنهاد بهتر داريم؛ خوراك مرغ آبپز با سيبزميني آبپز شيرين.سيبزمينيهاي شيرين بهترين منبع طبيعي ويتامين A است كه به بدن در مبارزه با عفونتها كمك ميكند اما خب؛ خوردن ويتامين A بدون داشتن مقدار كافي روي در بدن يعني يك اشتباه. دكتر باركوكاس در اين زمينه ميگويد: «روي به مقدار زياد در گوشت مرغ و تا حدودي در گوشت گاو و بوقلمون وجود دارد، روي براي متابوليسم و حمل ويتامين A در بدن لازم است. اگر فقط سيبزميني شيرين بخوريد مقداري ويتامين A وارد بدن ميكنيد كه بدن نميتواند از آن استفاده كند و در نتيجه اين مقدار ويتامين A هدر ميرود، براي همين هر وقت خواستيد خوراك مرغ بخوريد سيبزميني شيرين را هم همراه آن مصرف كنيد»، البته ميتوانيد سوپ سيبزميني هم با گوشت سينه مرغ و سيبزميني شيرين و سبزي تهيه كنيد
امضای یاسی
[تصویر:  20140316174952_1017704_627334297340215_966572318_n.jpg]
۶-۴-۱۳۹۱, ۰۶:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد