خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 56 رأی - میانگین امتیازات: 3.66
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فروماژ کیوی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
4
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 14


محل سکونت : 20
ارسال: #1
فروماژ کیوی
فروماژ کیوی


[تصویر:  20130201222155_DSC05458.jpg]
موادی که لازم دارین:

زرده تخم مرغ 2 عدد

وانیل 1/8 ق چ

کیوی پخته شده با 3 ق غ شکر و چند قطره رنگ سبز 6 عدد ((به 1 لیوان از پوره این کیویه احتیاج داریم))

شیر 1/2 و 1 لیوان

خامه فرم گرفته شیرین شده 1/2 لیوان

شکر 4 ق غ

ژله لیمو یا ژله کیوی 1 بسته

پودر ژلاتین 6 ق چ


اول زرده ها رو با 4 ق غ پر شکر و 1 ق غ آب گرم و وانیل با همزن انقده می زنیم تا کاملا سفت و کرم رنگ بشه و

کنار میگذاریم .شیر رو می گذاریم جوش بیاد و بعد شیره جوش رو همینطور که داریم زرده رو با قاشق هم

می زنیم به زرده اضافه میکنیم و دست از هم زدن بر نمی داریم تا زرده و شیر کاملا مخلوط بشه

توجه کنین وقتی شیره جوش به زرده اضافه میشه اگه تند تند هم نزنین ، زرده تیکه تیکه پخته میشه و دسرتون بد میشه

حالا ژلاتینی رو که داشتیم با 1/4 لیوان آب داخل یه کاسه محلول می کنیم و میگذاریم روی بخار کتری تا شفاف بشه و ذرات ژلاتین کاملا حل بشه

کیویه پخته با شکر و چند قطره رنگ سبز رو پوره می کنیم تا کاملا له بشه و یک لیوان ازش بر میداریم و به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه می کنیم

حالا یه سوال پیش میاد که چه کاریه ؟؟چرا کیوی رو میپزی؟مگه میخوای مربا درست کنی زن؟

جواب: دهکی! اگه کیوی رو نپزی ...دسرت تا قیام قیامت هم نمی بنده گوگولی!!!!! می پرسی چرا؟

خوب دلیلش وجود آنزیمهای خاصی هستش که توی کیوی و چند تا میوۀ دیگه هستش که اجازه نمیده ژلاتین بسته بشه!!!

خلاصه آهان یه چیزی رو هم عرض کنم اگه کیویتون شیرین بود شکرشو کمتر بریزین ولی اگه ترش بود ازین مقدار خیلی بیشتر باید بریزین تا کیوی شیرین بشه

نکته دوم اینکه این مقدار کیوی رو خورد کنیم و با 2 ق غ آب و 3 ق غ شکر بمدت 10 دقیقه بپزین . بعد با آبی که انداخته پورش کنین

بعله می گفتم................ آهان اول کار که می خواین استارت کار رو بزنین: با 1/2 و 1 لیوان آب جوش ژله لیمو یا کیوی رو حل کنین و بذارین کنار تا از داغی بیافته ولی بسته نشه

حلا اولین کاری که می کنین:

داخل قالب ، اول ژله لیمو رو میریزین و میذارین توی فریزر تا 15 دقیقه ببنده ولی روش چسبناک بمونه

الان نوبت اینه که خامه رو به دسر اضافه کنین: اگه یادتون باشه نصف لیوان خامه شیرین شده داشتیم

حالا میایم نصف لیوان از دسرمون که شامل زرده و شیر و کیوی میشه رو داخل یه کاسه می ریزیم و خامه رو بهش اضافه می کنیم و هی هم می زنیم تا کاملا مخلوط بشه و بعد این مخلوط رو به دسرمون اضافه می کنیم

این کار واسه اینه که خامه توی دسرمون گوله نشه و کارمون تمیز در بیاد. چیه هوم؟چیه؟ خوب اگه میخواین یه دسر خوب درست کنین باید مصیبتشم تحمل کنین دیگه!

حلا نوبت اضافه کردنه ژلاتین شفاف شده به دسره... دقیقا همین کاری رو که واسه خامه انجام دادین رو واسه ژلاتین هم انجام بدین: 1 لیوان از دسر رو بردارین و آروم آروم به ژلاتینی که هی دارین همش می زنین اضافه کنین و بعد دوباره این مواد رو بریزین توی دسرتون! تا اینجا دیگه آشپزخونه شده اصطبل محمد علیشاه!

خلاصه حالا یه ظرف پر از یخ بر میدارین و دسرتون رو داخل یه ظرف استیل یا فلزی می ریزین و ظرف حاوی دسر رو میگذارین روی ظرف یخ و هی با لیسک هم می زنین تا غلظت مواد مثل غلظت فرنی بشه

و بعد ژله لیمو رو که گذاشته بودیم توی فریزر خودشو بگیره در میاریم و دسرمونو می ریزیم روش و می گذاریم توی یخچال بمدت 2 ساعت تا خودشو بگیره

درست کردن این دسر واسه من مثل آب خوردنه ولی میدونم واسه شماهایی که زیاد دسر درست نکردین یه کم سخته

یه چند بار درست کنین ایشالا راه میافتین جیگرچیا این دسر بی نهایت خوشمزس (( البته اگه کیوی دوست داشته باشین)) نوشه جونه همتون گوگولیا
امضای elham888
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ صبح، توسط sima.)
۲۶-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۴۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از elham888 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, مرضیه آبی, ایران دخت, elipari, mahsan3, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
4
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 14


محل سکونت : 20
ارسال: #2
RE: فروماژ کیوی
(۲۶-۱۱-۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ عصر)Galaxy نوشته شده توسط:  یعنی الی شکل این فروماژت منو کشت
بدون خوندن شروع کردم یاداشت کردن دستور از تو بلاگت وسطاش که رسیدم به غلط کردن افتادم
چقدر دنگ و فنگ داره
ولی حتما رفتم خونه خودم درستش میکنم


راستی با هلو اینا هم میشه؟

--------------------------------------------------------------------------------------------
خدا نکنه دشمنتو بکشه!
خیلی آسونه گوگولی!
ببین اول زرده ها رو بزن و در همون حینی که میخوای شروع کنی زرده رو بزنی ، ژلاتین رو شفاف کن و پوره کیوی رو هم از قبل حاضر کن که مشکلی نداشته باشی کلا 20 دقیقه وقتتو می گیره تا حاضر بشه و یه چیزه دیگه!!! عمرا بتونی عین این دسر رو توی اینتر نت چه ایرانی چه خارجکی ، پیدا کنی جیگر چی!!!
با انواع میوه می تونی درستش کنی فقط جای کیوی رو با هلو ، توت فرنگی ، گیلاس ، وغیره عوض کن
من پس فردا امتحان عملی دسر دارم و باید با پرتغال و آناناس این کرم رو درست کنم
حتما عکسشم میگیرمو براتون میارم
در ضمن هرکسی هم رمز وبلاگمو می خواد بگه تا براش بفرستم
امضای elham888
۲۶-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از elham888 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, elipari, nazgitta
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #3
RE: فروماژ کیوی
یه دوست عزیز(سمیرا مامان شهاب)یه دستوری با عنوان دسر کیوی بهم داد منم امتحانش کردم راضی بودیم الان این دستور رو دیدم شکل ظاهریش که تقریبا شبیه هم هستن فقط توی دستور یکم متفاوتن حالا نمیدونم اینی که من درست کردم هم فروماژ کیوی میشه؟10
پنج تا کیوی رو با رنده زیر رنده کردم بعد با یک قاشق شکر (بدون آب)گذاشتم پنج دقیقه جوشید
یه بسته ژله ی کیوی هم با یه لیوان اب جوش درست کردم و این کیوی ها رو بهش اضافه کردم بعد هم نصف لیوان اب سرد ریختم و وقتی خنک شد یه قاشق بستنی وانیلی هم بهش زدم و توی دو مرحله ریختم توی قالب تا خودشو گرفت که دونه های کیوی توی دسر پخش بشن
فقط من واسه اطمینان که دسره حتما ببنده یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با سه چهارم لیوان اب بن ماری کردم و توی ژله ی کیویی که اماده کرده بودم ریختم
خیلی خوشگل نشده ولی خوشم اومد دفعه ی بعد مثل این بالایی ژله ساده هم توی قالب میریزم27

[تصویر:  20150521153917_20150516_152229.jpg]

این یکی موقع دراوردن اذیتم کرد7

[تصویر:  20150521153941_20150515_162337.jpg]
امضای monamona
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
۳۱-۲-۱۳۹۴, ۰۲:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از monamona به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, mahsan3, parza, ساینا70, مریم خانومی 1, mozhgan57, azam1360, گلسان, الهه بانو93, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: فروماژ کیوی
[تصویر:  20150530151044_Namber5842.jpg]
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۹-۳-۱۳۹۴, ۰۲:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گلسان, ساینا70, azam1360, مرضی سادات, mahsan3, nazgitta, رز ابی12, الهه بانو93, mozhgan57, samaneh1990, Akatora, vidia


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فروماژ پرتقال N-M 1 3,377 ۱۸-۳-۱۳۹۵ ۰۲:۳۶ عصر
آخرین ارسال: آشپزی صدف
  فروماژ هلو monir jun 2 2,783 ۷-۸-۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ عصر
آخرین ارسال: monir jun


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد