خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 2.74
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فلافل

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
404
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #1
فلافل
فلافل
مواد لازم:
نخود خيس شده =250 گرم
پياز =يك عدد بزرگ
سير= 3 حبه اگه دوست داشتين بيشتر هم مي تونين بريزين
گوجه فرنگي =يك عدد
سيب زميني آب پز =1 عدد كوچك (خام هم ميشه استفاده كرد)
ادويه كار ي=2 قاشق چايخوري
فلفل و نمك و زردچوبه= به ميزان دلخواه
ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و گوجه رنده شده و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم حالا تو يه ظرف گود روغن رو داغ مي كنيم وبا قالب مخصوص فلافل رو قالب مي زنيم و فلافلها رو تو روغن داغ رها مي كنيم شعله رو هم از اول بايد كم كنيم تا هم روغن كمتري استفاده بشه و هم فلافل مغز پخت بشه.

دستور پخت سس فلافل
يك عدد سيب زميني آب پز و له شده را با ومقداري رب گوجه و فلفل و نمك و كمي سركه در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد .
اين دستور پخت فلافل خوزستان است كه اصالت لبناني داره!
دقت كنين كه به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد.
امضای صنم
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۹:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از صنم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, ati.raz, nazgitta
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 374


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
فلافل
اینم فلافل ما مال هفته ی قبله.


[تصویر:  20120506100516_20111012200634_DSC01262.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ صبح، توسط sima.)
۲۰-۷-۱۳۹۰, ۰۷:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از paria به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت :
ارسال: #3
tghtg
فلافل عربي:
موادلازم:
نخود------500گرم
سيب زميني آپز-----اعدد كوچك
سير----2حبه
رب گوجه---1قاشق مرباخوري
نمك -زرچوبه -فلفل قرمز-ادويه ي كاري -----به مقداردلخواه
طرز تهيه:
نخودها را 3 شبانه روز خيس كرده ومرتبا آب آن را عوض ميكنيم البته شب اول بيرون وبعدداخل يخچال ميگذاريم وبعداز3 شبانه روز آنها را به همراه 3 بارازچرخ گوشت رد كرده وباسيب زميني وسير وادويه ها مخلوط ميكنيم وبعد يا با دستگاه فلافل زني ويا داخل دست گرد كرده وداخل روغن داغ سرخ ميكنيم
نوش جان
gag
امضای آواي دل
عمق نگرانيهاي ما به اندازه ي فاصلهي ما تاخداست...:bighug:
۱۰-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۴۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از آواي دل به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 431


محل سکونت : iran
ارسال: #4
RE: فلافل
مواد لازم:
نخود 2 پیمانه پلوپز
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 2 - 3حبه
نمک
جوش شیرین 2 ق غ
پودر انبه 1 ق م


دستور تهیه:

نخود را به مدت 6 - 7 ساعت با آب جوش خیس کرده و مرتب آب آن را عوض می کنیم
نخود ها و سیر و پیاز را چرخ می کنیم و جوش شیرین و نمک و پودر انبه را به مواد اضافه می کنیم
مواد را مخلوط می کنیم ولی ورز نمی دهیم
اگه دید که مواد کمی سفته باید مقدار خیلی خیلی کمی آب اضافه کنید تا خوب به هم بچسبه. مواظب باشید زیاد نشه
بهتر است که به مدت یک ساعت مواد را کنار بگذاریم تا ترد شود
حالا مواد را درون قالب ریخته و درون روغن زیاد و داغ سرخ می کنیم
باید حواستون باشه که وقتی موادو داخل قالب میریزید اصلا اونو فشار ندید تا پر بشه
این کار باعث میشه که فلافل خمیر بشه و ترد نشه

امیدوارم که خوشتون بیاد
Flowerysmile
امضای samanta3000
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ عصر، توسط samanta3000.)
۷-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از samanta3000 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z*gh, nazgitta
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: فلافل
[تصویر:  98021.jpg]

فلافل
بنا به گفته بعضی ها فلافل یه غذای فلسطینی هستش که بعدا دستورش بین کشورهای عربی پخش شد .
و باز هم گفته میشه که بهتری فلافل رو لبنانی ها میپزن .

[تصویر:  98025.jpg]

مواد لازم :
نخود 2 لیوان
پیاز 1 عدد
سیر 5 حبه
پکینگ پودر 1 ق چ
جعفری مقداری
نمک – فلفل – و در صورت تمایل کمی زیره

طرز تهیه :
نخود رو از شب قبل خیس میکنیم .
بعد نخود رو همراه پیاز – سیر – پکینگ پودر – نمک- زیره و جعفری میریزیم تو غذاساز و شروع میکنیم به پوره کردن . تا غلظتی مانند عکس داشته باشه

[تصویر:  98024.jpg]

برای اینکه اندازه همشون یکسان باشه میتونی از اسکوپ زن کمک بگیرین .
بعد دستامونو خیس میکنیم و تو دستمون گرد میکنیم .

[تصویر:  98023.jpg]

تو روغن داغ سرخشون میکنیم .

[تصویر:  98022.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۷-۲-۱۳۹۱, ۱۱:۴۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, زهره جون, طاهره 52, mmaryambanoo, marigold60, رضی جون, negin.s, زینت, z*gh, ati.raz, mamane kiana, نفس مامان, ehsan0, elipari, Mahdie Zb, minaarash, nasim20, Atefe joon, felfloo, nazgitta

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: فلافل
اینم فلافل من با دستور مامانم
[تصویر:  20120516091102_DSC00854.JPG]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۲۷-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۴۱ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاهره 52, خواهر McQueen, nazgitta



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد