تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 27 رای - 2.74 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فلافل
#1
فلافل
مواد لازم:
نخود خيس شده =250 گرم
پياز =يك عدد بزرگ
سير= 3 حبه اگه دوست داشتين بيشتر هم مي تونين بريزين
گوجه فرنگي =يك عدد
سيب زميني آب پز =1 عدد كوچك (خام هم ميشه استفاده كرد)
ادويه كار ي=2 قاشق چايخوري
فلفل و نمك و زردچوبه= به ميزان دلخواه
ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و گوجه رنده شده و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم حالا تو يه ظرف گود روغن رو داغ مي كنيم وبا قالب مخصوص فلافل رو قالب مي زنيم و فلافلها رو تو روغن داغ رها مي كنيم شعله رو هم از اول بايد كم كنيم تا هم روغن كمتري استفاده بشه و هم فلافل مغز پخت بشه.

دستور پخت سس فلافل
يك عدد سيب زميني آب پز و له شده را با ومقداري رب گوجه و فلفل و نمك و كمي سركه در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد .
اين دستور پخت فلافل خوزستان است كه اصالت لبناني داره!
دقت كنين كه به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد.
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
پاسخ }
#2
اینم فلافل ما مال هفته ی قبله.


[عکس: 20120506100516_20111012200634_DSC01262.JPG]
پاسخ }
#3
فلافل عربي:
موادلازم:
نخود------500گرم
سيب زميني آپز-----اعدد كوچك
سير----2حبه
رب گوجه---1قاشق مرباخوري
نمك -زرچوبه -فلفل قرمز-ادويه ي كاري -----به مقداردلخواه
طرز تهيه:
نخودها را 3 شبانه روز خيس كرده ومرتبا آب آن را عوض ميكنيم البته شب اول بيرون وبعدداخل يخچال ميگذاريم وبعداز3 شبانه روز آنها را به همراه 3 بارازچرخ گوشت رد كرده وباسيب زميني وسير وادويه ها مخلوط ميكنيم وبعد يا با دستگاه فلافل زني ويا داخل دست گرد كرده وداخل روغن داغ سرخ ميكنيم
نوش جان
gag


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
عمق نگرانيهاي ما به اندازه ي فاصلهي ما تاخداست...:bighug:
پاسخ }
#4
مواد لازم:
نخود 2 پیمانه پلوپز
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 2 - 3حبه
نمک
جوش شیرین 2 ق غ
پودر انبه 1 ق م


دستور تهیه:

نخود را به مدت 6 - 7 ساعت با آب جوش خیس کرده و مرتب آب آن را عوض می کنیم
نخود ها و سیر و پیاز را چرخ می کنیم و جوش شیرین و نمک و پودر انبه را به مواد اضافه می کنیم
مواد را مخلوط می کنیم ولی ورز نمی دهیم
اگه دید که مواد کمی سفته باید مقدار خیلی خیلی کمی آب اضافه کنید تا خوب به هم بچسبه. مواظب باشید زیاد نشه
بهتر است که به مدت یک ساعت مواد را کنار بگذاریم تا ترد شود
حالا مواد را درون قالب ریخته و درون روغن زیاد و داغ سرخ می کنیم
باید حواستون باشه که وقتی موادو داخل قالب میریزید اصلا اونو فشار ندید تا پر بشه
این کار باعث میشه که فلافل خمیر بشه و ترد نشه

امیدوارم که خوشتون بیاد
Flowerysmile
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
پاسخ }
#5

[عکس: 98021.jpg]

فلافل
بنا به گفته بعضی ها فلافل یه غذای فلسطینی هستش که بعدا دستورش بین کشورهای عربی پخش شد .
و باز هم گفته میشه که بهتری فلافل رو لبنانی ها میپزن .

[عکس: 98025.jpg]

مواد لازم :
نخود 2 لیوان
پیاز 1 عدد
سیر 5 حبه
پکینگ پودر 1 ق چ
جعفری مقداری
نمک – فلفل – و در صورت تمایل کمی زیره

طرز تهیه :
نخود رو از شب قبل خیس میکنیم .
بعد نخود رو همراه پیاز – سیر – پکینگ پودر – نمک- زیره و جعفری میریزیم تو غذاساز و شروع میکنیم به پوره کردن . تا غلظتی مانند عکس داشته باشه

[عکس: 98024.jpg]

برای اینکه اندازه همشون یکسان باشه میتونی از اسکوپ زن کمک بگیرین .
بعد دستامونو خیس میکنیم و تو دستمون گرد میکنیم .

[عکس: 98023.jpg]

تو روغن داغ سرخشون میکنیم .

[عکس: 98022.jpg]

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
اینم فلافل من با دستور مامانم
[عکس: 20120516091102_DSC00854.JPG]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#7
برای اولین بارYum2
[عکس: 20121016192838_2012-10-1616.15.25.jpg]
پاسخ }
#8
[عکس: 20121016202128_DSC02236.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#9
(۲۵-۰۷-۱۳۹۱, ۱۰:۵۳ ب.ظ)غزال70 نوشته:  چرا فلافلای من این طوری میشه؟Dash2
وقتی مایع رو با قالب میذارم تو روغن فلافل متلاشی میشه انگار نیست و نابود میشهcrying



عزیزم مواد اولیه ات چیه؟جوش شیرین و تخم مرغ باعث میشه این مشکل ایجاد نشه،همچنین بکینگ پودر هم باعث پف شدنش میشه راستی سیر و پودر انبه هم خوشمزش میکنه
زندگی چون گل سرخی است پر از برگ، پر از خار، پر از عطر لطیف، یادمان باشد اگر گلی چیدیم عطرو برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار هم اند.gol
پاسخ }
#10
من خودم از شف طیبه عزیز یاد گرفتم و خیلی خوشمزه میشه عین دستور رو براتون میزارم یه بار هم با این روش درست کنید.

يه شب برنامه پيكنيك كنار دريا داشتيم و چون مامانم گناه داشت من توي ساختن دسر و فلافلش همكاري كردم. اين رسپي با اوني كه شما درست ميكنيد فرق ميكنه. اونهايي كه خوردن معتقدن كه خيلي خوشمزه است...


نخود نيم كيلو


سيب زميني رنده شده 1 عدد بزرگ يا دو عدد متوسط


تخم مرغ 2 عدد


پياز 2 عدد بزرگ


مغز نان همبري دو عدد


بيكينگ پودر 1 ق غ


نمك و فلفل به ميزان بسيار زياد

[عکس: 20121016232324_1.jpg]


يه سري كارا هست كه من عمرا تن بهشون نميدم....يكيش "از شب قبل براي غذاي فردا چيز آماده كردنه"! ...نخود خيس بدم؟ كي؟ من؟ عمرا تا صد سال!... ( يه روش فلافل رژيمي بلدم كه نه نخود خيس كردن ميخواد نه خمير چنگ زدن نه سه ساعت پاي اجاق ايستادن و سرخ كردن! فلافل ورژن تنبلها... شايد يه وقت واستون درست كردم...منظورم واسه خودم بود :p)


مامانم از شب قبل نخودها رو خيس فرمودند و فرداش توي بلندر ميكسش كرده و با رنده سيب زميني ( خام ) و پياز ( كه آبش گرفته شده) و نمك و فلفل مخلوط كرده و چنگ زده بودند. بعد من از اداره كه بر ميگشتم ؛ سر راه مخلوط رو تحويل گرفتم و رفتم خونه! اين هم يه شيوه آشپزيه!


بلديد نخود خيس بديد ديگه؟ نه؟ خب يه روشش اينه كه با جوش شيرين خيسش ميدن كه نفخش از بين بره و بايد چند بار آب روش رو عوض كني...ولي واسه اونايي كه با فلسفه جوش شيرين مخالفن؛ روش دومي كه زن دايي مژگانم كار ميكنه خيس دادن نخود توي نمكه كه همون پروسه جوش شيرين رو انجام ميده ولي مضرات جوش شيرين رو هم نداره.


خلاصه خمير رو آماده كنيد ( يا بديد مامانتون آماده كنه) و بهتره که چند ساعت هم توی یخچال بمونه
[عکس: 20121016232742_2.jpg]

حالا خمير وسط دو تا نون همبري رو خالي كنيد. اگه باگت داريد و يا نون تست، سعي كنيد با چشم تخمين بزنيد كه به همون اندازه باشه... زياد هم وسواس به خرج نديد. خمير نون رو توي شير خيس بديد و بذاريد 10 دقيقه بمونه تا پف كنه.
[عکس: 20121016232833_3.jpg]

مخلوط خمير نون و تخم مرغ و بيكينگ پودر رو با مخلوط نخود ميكس كنيد و خوب چنگ بزنيد.

[عکس: 20121016232949_4.jpg]

اگه احيانا مسيرتون به لوازم قنادي فروشيها ميخوره... يه دونه از اين قالب فلافل ها بخريد. فكر كنم توي پلاستيك فروشيها هم ديده باشم. ارزونه و فلافل ها تون هم همسايز و خوشگل ميشه. روش استفاده اش هم اينطوريه...
[عکس: 20121016233119_5.jpg]

مطابق تصوير فنرش رو رو به پايين بكشيد و با دست نگه داريد.
[عکس: 20121016233216_6.jpg]

بزنيدش توي مخلوط و سرش رو با كارد صاف كنيد ( اگه حرفه اي هستيد ميتونيد با لبه ظرف اضافي ها رو بگيريد و صافش كنيد)
[عکس: 20121016233321_7.jpg]

بعد به ظرف روغن نزديك بشيد و آهسته فنر رو رها كنيد كه فلافل بيافته توي روغن.


حالا كي بدونيم كه روغن به اندازه مناسب گرم شده؟


براي اينكار كافيه كه يه تيكه از خمير نون ساندويچي رو بندازيد توي روغن...اگه سريع اومد بالا يعني اينكه روغن بيش از حد داغه و بايد بذاريد حرارتش كمي پايين بياد...اگه نون كف ماهيتابه موند...يعني روغن هنوز به اندازه كافي گرم نشده...ولي اگه بعد از يكي دو ثانيه نون آهسته از كف ماهيتابه بالا اومد و روي سطح ايستاد يعني اينكه روغن آماده است و ميتونيد موادتون رو توش سرخ كنيد. دقت داشته باشيد كه اگه از ماهيتابه بزرگ استفاده ميكنيد؛ زياد مواد رو يكدفعه توش نندازيد چون دماي روغن پايين مياد و كاورش كرانچي نميشه. خلاصه شيوه صحيح سرخ كردن اينه.
حالا من كه فلافل رو انداختم توي روغن ، همون لحظه عكس گرفتم ...پس شما فلافله رو نميبينيدش و فقط حباب هايي كه ايجاد كرده رو ميبينيد... دو ثانيه بعد تشريف آوردند بالا.
[عکس: 20121016233441_8.jpg]

وقتي كه يك سمتش طلايي شد برش ميگردونيم تا سمت ديگه هم طلايي بشه... من مرتب روغن رو عوض ميكردم چون خوشم نمياد رنگ روغن تيره شه و احساس "سرطان گرفتن" بهم دست ميده...خلاصه اينكه يه بطري كامل روغن مخصوص سرخ كردني استفاده كردم!
بعد روي دستمال كاغذي آشپزخونه گذاشتم تا روغن اضافيش گرفته بشه

[عکس: 20121016233650_9.jpg]

من با اين مقدار موادي كه گفتم ؛ 77 تا فلافل درست كردم ! و به جز يكيش رو كه موقع سرخ كردن چشيدم( و ديدم کم نمك بود و نمك اضافه كردم) ديگه چيزيش نصيب من نشد. يه وقت فكر نكنيد اين مقدار زياده ها... نه زياد نيست. كم هم مياد!

تو ظرف کاور دار گذاشتم که زود سرد نشه......
ما فلافل داشيم ؛به اضافه آش جو ،به اضافه كيك پته مرغ ،به اضافه يه ظرف گنده ترايفل ... همه غذاها اضاف اومد ولي فلافل ها در جا نابود شدن!
[عکس: 20121016233853_11.jpg]



















مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...