تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 8 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فلافل ( غذای لبنانی)
#1
فلافل ( غذای لبنانی)
[عکس: 20120129211138_falafel.jpg]

مواد لازم:
380 گرم باقلای خشك
380 گرم نخود
2 حبه درشت سیر كوبیده
یك عدد درشت پیاز( ریز خرد شده)
4 عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده)
یك عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند
یك قاشق غذاخوری بیكینگ پودر
3 قاشق غذاخوری آرد
یك فنجان جعفری خرد شده
یك قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
5/1 قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
به اندازه لازم نمك و فلفل
به اندازه لازم روغن برای سرخ كردن فلافل

طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می كنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می كنیم و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود.
instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  متبل بادمجان- غذای لبنانی خوشمزه *sadaf* 5 4,303 ۳۰-۱۰-۱۳۹۳, ۱۱:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: laleh joon