تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فوت وفن دم کردن چای
#1
سلام
من با دم کردن چای مشکل دارم! یعنی هر چی چای دم میذارم یه عطر و طعم خوبی نمیگیره رنگشم خوبی نمیشه Dunnof
اشکال کارم کجاست؟
یکی کمکم کنه
پاسخ }
#2
سلام دوست خوبمWavesmile
من برای دم کردن چای دوتا کار انجام میدمhih
یکی اینکه میزارم آب زیاد بجوشه یعنی بعد اینکه به جوش اومد حدود 5 تا 10 مین میزارم بیشتر بجوشه این باعث طعم بهتر چای می شه
دوم اینکه وقتی می خوام چای دم کنم اول چای خشک رو با آب سرد آب می کشم بعد آب سرد رو خالی میکنم و روش آب جوش میریزم و میزارم 5 مین بمونه تا دم بکشه که اینکار رنگ چای رو فوق العاده خوشرنگ می کنهYum2
(میتونی چای خشک رو بریزی تو چای ساف کن بعد روش آب سرد بریزی که دردسر خالی کردن آب سرد رو نداشته باشی)
موفق باشی دوست خوبمFlowerysmile
دوست دارم خداااااااااااااااااااااااااااااااا
پاسخ }
#3
سلام عزیزان به نظر من جنس قوری هم موثره.من خودم داخل قوری سفالی چای دم میکنم عالی میشه.قوری چینی برای دم کردن مناسبه.جوشیده شدن چای هم مزه وهم طعمشو بد میکنه.ریختن هل وچوب دارچین باهم در چای هم اونو فوق العاده میکنه ونکات بالا
پاسخ }
#4
براي خوش عظر شدن چاي مي تونين زنجبيل رو رنده درشت كنيد بعد بذارين تو آفتاب خشك شه بعد با چاي خشك قاطي كنيد هر بار كه چاي دم مي كنيد توش يه مقدار هم زنجبيل هم هست چايي خوش طعم ميشه.
ميشه همين كارو با نعنا، چوب دارچين و هل كه دوستان گفتن هم انجام داد Yum2
anything boys can do GIRLS can do BETTER
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
سلام
قبل از دم کردن چایی اون رو با اب سرد بشورین .سشتن چایی یا اب سرد کمک میکنه تا غبار و الودگی که رو چای خشک نشسته بره و رنگ کدر چایی رو میگیره وشفاف ترش میکنه وقتی هم که چایی دم کشید بلافاصله از رو اب جوش برش دارین چایی که زیاد دم بکشه هم طمع وهم رنگ بدی پیدا میکنه البته مهم تر از اینا اب چایی که اگه توش ناخالصی باشه هر کاری کنید چایی تون خوب در نمیاد
پاسخ }
#6
خانمهاي گل:
آبی كه یك بار جوشیده و در كتری مونده برای دم كردن چاي مناسب نیست و كتری لعابی یا فولاد زنگ نزن بهتر از كتری آلومینیومیه،قوری چینی هم از این جهت كه رنگ چاي رو عوض نمي كنه از قوری فلزی بهتره.
از كجا بفهميم چايي دم كشيده؟
تفاله چايي تبايد روي سطح چاي باشه و بره ته قوري.Flowerysmile
[عکس: 20141020161627_IMG_1407437203800.jpg]
پاسخ }
#7
سلام.یک نکته که من تازه یاد گرفتم و به نظرم خیلی موثره!!!
وقتی آب خوب جوش آمد و شروع کرد جوشیدن.از روی حرارت برش دارین تا از جوش بیوفته،وفقط از جوش بیوفته نه اینکه سرد بشه.بعد روی چایی خشک بریزید!!!!خوش رنگ میشه امتحانش کنید
پاسخ }
#8
همونطور که خانوم گلها گفتند چایی خشک رو بشوریم بهتره. ولی چندتا نکته هم هست که گفتنش خالی از فایده نیست اول اینکه بهتره قوری قبل از ریختن آب جوش گرم بشه تا دمای آب پایین نیاد و اگه چاییتون دیر دم هست یعنی بالای ده دقیقه میخواد واسه دم کشیدن روی قوری پوشیده شه. چایی زود دم بین پنج تا هفت دقیقه دم میکشه. برای طعم چایی علاوه بر هل و دارچین (که بهتره چوبش استفاده بشه تا چای کدر نشه) و زنجبیل میشه از گیاهان معطری مثل کاکوتی هم استفاده کرد من برای یه قوری کوچیک در حد ده دوازده برگ میریزم و عطر و طعمش رو هم خیلی دوست دارم
اگه کتریتون رسوبات آب رو نمیگیره و موقع ریختن چای ته فنجون میشینه بهتره چند دقیقه بعد جوشیدن صبر کنید تا تو کتری ته نشین شن و بعد کتری رو آروم وردارید و تو قوری بریزید
میدونم که خیلی از خانوم گلها اینا رو میدونند ولی نکاتی بود که به ذهنم رسید و گفتم مطلب کامل باشه
هفتاد پشت من از نسل غم بودند
ارث پدر ما را اندوه مادرزاد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
هیچی مثل عرق شاهسپران چایی روعالی نمیکنه من عاشقشم(1782)
پاسخ }
#10
Package_favorite 
خاله ی من از عرقیجات یا گلاب استفاده می کنه تا چائیش خوش عطر و طعم شه. من چایی خور نیستم. اما چایی خاله جونم رو خیلی دوست داررررررررررررم hih
پاسخ }