خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فوت وفن دم کردن چای

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
97
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 49


محل سکونت : قم
ارسال: #1
فوت وفن دم کردن چای
سلام
من با دم کردن چای مشکل دارم! یعنی هر چی چای دم میذارم یه عطر و طعم خوبی نمیگیره رنگشم خوبی نمیشه Dunnof
اشکال کارم کجاست؟
یکی کمکم کنه
(آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2013, 12:26 PM توسط mamanbahar.)
13-03-2013, 12:25 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
44
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 32


محل سکونت : شاره کم سنه
ارسال: #2
RE: فوت وفن دم کردن چای
سلام دوست خوبمWavesmile
من برای دم کردن چای دوتا کار انجام میدمhih
یکی اینکه میزارم آب زیاد بجوشه یعنی بعد اینکه به جوش اومد حدود 5 تا 10 مین میزارم بیشتر بجوشه این باعث طعم بهتر چای می شه
دوم اینکه وقتی می خوام چای دم کنم اول چای خشک رو با آب سرد آب می کشم بعد آب سرد رو خالی میکنم و روش آب جوش میریزم و میزارم 5 مین بمونه تا دم بکشه که اینکار رنگ چای رو فوق العاده خوشرنگ می کنهYum2
(میتونی چای خشک رو بریزی تو چای ساف کن بعد روش آب سرد بریزی که دردسر خالی کردن آب سرد رو نداشته باشی)
موفق باشی دوست خوبمFlowerysmile
13-03-2013, 12:55 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
171
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 147


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: فوت وفن دم کردن چای
سلام عزیزان به نظر من جنس قوری هم موثره.من خودم داخل قوری سفالی چای دم میکنم عالی میشه.قوری چینی برای دم کردن مناسبه.جوشیده شدن چای هم مزه وهم طعمشو بد میکنه.ریختن هل وچوب دارچین باهم در چای هم اونو فوق العاده میکنه ونکات بالا
13-03-2013, 01:02 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
151
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 284


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: فوت وفن دم کردن چای
براي خوش عظر شدن چاي مي تونين زنجبيل رو رنده درشت كنيد بعد بذارين تو آفتاب خشك شه بعد با چاي خشك قاطي كنيد هر بار كه چاي دم مي كنيد توش يه مقدار هم زنجبيل هم هست چايي خوش طعم ميشه.
ميشه همين كارو با نعنا، چوب دارچين و هل كه دوستان گفتن هم انجام داد Yum2
13-03-2013, 01:07 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: فوت وفن دم کردن چای
سلام
قبل از دم کردن چایی اون رو با اب سرد بشورین .سشتن چایی یا اب سرد کمک میکنه تا غبار و الودگی که رو چای خشک نشسته بره و رنگ کدر چایی رو میگیره وشفاف ترش میکنه وقتی هم که چایی دم کشید بلافاصله از رو اب جوش برش دارین چایی که زیاد دم بکشه هم طمع وهم رنگ بدی پیدا میکنه البته مهم تر از اینا اب چایی که اگه توش ناخالصی باشه هر کاری کنید چایی تون خوب در نمیاد
(آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2013, 02:22 PM توسط hadis joo.)
13-03-2013, 02:21 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
102
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 108


محل سکونت : همين حوالي...
ارسال: #6
RE: فوت وفن دم کردن چای
خانمهاي گل:
آبی كه یك بار جوشیده و در كتری مونده برای دم كردن چاي مناسب نیست و كتری لعابی یا فولاد زنگ نزن بهتر از كتری آلومینیومیه،قوری چینی هم از این جهت كه رنگ چاي رو عوض نمي كنه از قوری فلزی بهتره.
از كجا بفهميم چايي دم كشيده؟
تفاله چايي تبايد روي سطح چاي باشه و بره ته قوري.Flowerysmile
13-03-2013, 03:02 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
185
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 625


محل سکونت : نصف جهان
ارسال: #7
RE: فوت وفن دم کردن چای
سلام.یک نکته که من تازه یاد گرفتم و به نظرم خیلی موثره!!!
وقتی آب خوب جوش آمد و شروع کرد جوشیدن.از روی حرارت برش دارین تا از جوش بیوفته،وفقط از جوش بیوفته نه اینکه سرد بشه.بعد روی چایی خشک بریزید!!!!خوش رنگ میشه امتحانش کنید
15-04-2013, 06:23 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
74
تاریخ عضویت:
May 2012
مدال ها

اعتبار: 7


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: فوت وفن دم کردن چای
همونطور که خانوم گلها گفتند چایی خشک رو بشوریم بهتره. ولی چندتا نکته هم هست که گفتنش خالی از فایده نیست اول اینکه بهتره قوری قبل از ریختن آب جوش گرم بشه تا دمای آب پایین نیاد و اگه چاییتون دیر دم هست یعنی بالای ده دقیقه میخواد واسه دم کشیدن روی قوری پوشیده شه. چایی زود دم بین پنج تا هفت دقیقه دم میکشه. برای طعم چایی علاوه بر هل و دارچین (که بهتره چوبش استفاده بشه تا چای کدر نشه) و زنجبیل میشه از گیاهان معطری مثل کاکوتی هم استفاده کرد من برای یه قوری کوچیک در حد ده دوازده برگ میریزم و عطر و طعمش رو هم خیلی دوست دارم
اگه کتریتون رسوبات آب رو نمیگیره و موقع ریختن چای ته فنجون میشینه بهتره چند دقیقه بعد جوشیدن صبر کنید تا تو کتری ته نشین شن و بعد کتری رو آروم وردارید و تو قوری بریزید
میدونم که خیلی از خانوم گلها اینا رو میدونند ولی نکاتی بود که به ذهنم رسید و گفتم مطلب کامل باشه
(آخرین تغییر در ارسال: 15-06-2013, 12:28 PM توسط sonya770.)
15-06-2013, 12:27 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: -1


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: فوت وفن دم کردن چای
هیچی مثل عرق شاهسپران چایی روعالی نمیکنه من عاشقشم(1782)
16-06-2013, 12:02 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
43
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت :
ارسال: #10
Package_favorite  RE: فوت وفن دم کردن چای
خاله ی من از عرقیجات یا گلاب استفاده می کنه تا چائیش خوش عطر و طعم شه. من چایی خور نیستم. اما چایی خاله جونم رو خیلی دوست داررررررررررررم hih
16-06-2013, 05:49 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد