تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فوت و فن دم کردن قهوه
#1
خوب در کنار تاپیک فوت و فن چای

جای فوت و فن دم کردن قهوه خالی بود.

قهوه خوب چطوری درست میشه که کف کنه؟
من چند بار درست کردم اما خوب نشد.
پاسخ }
#2
سام به دوستای گل و مهربونم Flowerysmile
نمیخوام تعریف کنم از خودم اما من واقعا توی قهوه دم کردن استادم از وقتی که خیلی کوچیک بودم یادم میاد که همیشه توی خونمون قهوه سرو میشد البته قهوه ای که مامان جونم دم میکردن چیز دیگه ای بود که متاسفانه دیگه پیش مانیستcrying تا فوت فن اصلی و ترکی قهوه ترک رو بهمون یاد بده اما من تجربه خودم رو در اختیارتون میزارمFlowerysmile
روش دم کردن قهوه ترک:
1قاشق مربا خوری قهوه ترک رو با 1قاشق غذاخوری سر خالی شکر هم میزنیم تا موقع اضافه کردن آب گوله گوله نشه بعد به اندازه همون فنجون که برای سرو قهوه در نظر دارید اما سر خالی آب اضافه میکنیم حسابی هم میزنیم که شکر در آب حل شده و زبری قهوه زیر قاشق حس نکنیم حالا باید قهوه جوش یا(ایبریک)رو روی شعله ملایم قرار میدهیم(اصلا نباید روی شعله همش بزنید) و بالاسرش می ایستیم تا1لایه کف وسط قهوه جوش جمع شدبرمیداریم این کف معمولادرقهوه جوشهابادهانه گشاددراطراف هم جمع میشود اما مواظب باشین نجوشه که در اون صورت دیگه قهوه ترک نیست.
حالا دیگه قهوه ما آمادس واگه قهوه جوشتون تک نفره بود باید آروم به فنجون اضافه کنید اگه نه بایدکف یاخامه قهوه رو به طور مساوی توفنجوناتقسیم کنید.Yum2
نوش جونتون عزیزانFlowerysmile
اما چند نکته که من رعایت میکنم
نکته اول که ترجیحاقهوه جوشتون مس باشه!!!
دوم اینکه ازآب سردوتازه استفاده کنین!
سومم سعی کنیدقهوه جوشتون تک نفره باشه اینجوری قهوه باغلظت بهتری بدس میارین
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
پاسخ }
#3
اینم عکس قهوه من البته تا اومدم عکس بگیرم خامش پاره شد و ...
ببخشید هرجور عکس گرفتم باز اینجور میشد شاید واسه نور شبه برای تکمیل پست قبلم الان دم کردم قهوه
   
اینم کف(خامه)قهوه من توی ایبریک مال من یک نفرس
   
   
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
پاسخ }
#4
مقدمه
نوشیدنی قهوه نوعی نوشیدنی گرم است که از دانه برشته شده قهوه که از گیاه قهوه بدست می آید، تهیه می شود.
این نوع نوشیدنی همچون چای، جایگاه خاصی در انواع نوشیدنی های گرم دارد. با اضافه نمودن مواد مختلف به نوشیدنی قهوه و همچنین با روش های مختلف دم کردن آن، انواع متفاوتی از این نوع نوشیدنی را تهیه می کنند.
روش های مختلف دم کردن قهوه
برای تهیه نوشیدنی قهوه، قهوه را می توان به صورت های مختلف دم کرد. تمام این روش ها را به چهار دسته کلی تقسیم بندی نموده اند که تفاوت این روش ها تنها به این نکته بستگی دارد که چگونه آب را به قهوه اضافه می کنند.

جوشاندن
یکی از روش های قدیمی دم کردن قهوه که هنوز در خاور میانه، آفریقای شمالی، ترکیه و یونان به کار می رود، این است که قهوه را به همراه آب، داخل قوری می ریزند و اجازه می دهند که آرام به جوش آید. این نوع قهوه را گاهی شیرین مصرف می کنند. برای این کارچند حبه قند داخل قوری می ریزند و می گذارند تا همراه قهوه به جوش آید. گاهی به این قهوه هل هم اضافه می کنند.

قهوه ترک به این روش تهیه می شود. قهوه بدست آمده، نوشیدنی غلیظی است که رویش کف دارد و پودر قهوه هم در ته فنجان، ته نشین شده است.

تحت فشار قرار دادن
قهوه اسپرسو ، با تحت فشار قرار دادن آب داغ تهیه می شود. این روش برای تهیه انواع نوشیدنی های قهوه به کار می رود. قهوه اسپرسو طعم متمایزی داشته و به علاوه رویش ماده خامه مانندی جمع می شود.

در این روش از نوعی قوری که سه بخش دارد استفاده می کنند. در قسمت پایینی، آب می ریزند. پس از آن که آب به جوش می آید، با فشار وارد قسمت میانی می شود که پودر قهوه در آن قسمت قرار دارد. در نهایت، نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی قوری جمع می شود. معمولاً قوری را روی گاز می گذارند تا عملیات تهیه قهوه صورت گیرد.

کمک گرفتن از نیروی جاذبه
روشی دیگر برای تهیه ی نوشیدنی قهوه، قرار دادن پودر قهوه داخل یک صافی است که آب جوش قطره قطره روی قهوه می چکد. طعم این قهوه به میزان آب و قهوه بسیار بستگی دارد. اما کلاً طعم قهوه اسپرسو از این قهوه بهتر است. در این روش با استفاده از نیروی جاذبه، آب از میان پودر قهوه عبور می کند و قهوه خوش طعمی را ایجاد می نماید.

خیس کردن
در این روش از استوانه ای شیشه ای که دارای پیستون صافی داری است استفاده می کنند. قهوه و آب جوش در استوانه با هم مخلوط می شوند (معمولاً به مدت چند دقیقه) قبل از آن که پیستون که به شکل فویل است، پایین بیاید. در این هنگام نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی آماده ریختن است.

قهوه های کیسه ای نسبت به چای کیسه ای کمیاب ترند. این امر به دلیل آن است که در تهیه ی قهوه کیسه ای باید مقدار زیادی قهوه آسیاب شده (نسبت به چای به کار رفته در چای کیسه ای) به کار برد که از نظر اقتصادی برای تولید کنندگان این محصولات، با صرفه نمی باشد.

در تمام این روش ها از مخلوط آب جوش با قهوه آسیاب شده (دانه قهوه ای که برشته و آسیاب شده است) استفاده می شود. پودر قهوه یا پشت صافی باقی می ماند یا همراه نوشیدنی داخل فنجان ریخته می شود. میزان ریز بودن دانه قهوه بستگی به نوع نوشیدنی دارد که قرار است با آن تهیه شود.

دستگاه های برقی تهیه قهوه، آب را جوش می آورند و سپس مواد لازم را بدون این که لازم باشد انسان کمک زیادی کند، با هم مخلوط می کنند. این دستگاه ها بر اساس برنامه زمان بندی خاصی عمل می کنند. افرادی که در تهیه نوشیدنی قهوه مهارت دارند، دانه های سبز قهوه خام و دم کردن آنها به روش سنتی را ترجیح می دهند.

انواع نوشیدنی قهوه
قهوه تلخ: نوعی قهوه ی دم کرده است که بدون شکر، شیر و دیگر مواد افزودنی مصرف می شود.

شیر قهوه: قهوه ای است که پس از تهیه ی آن، شیر و گاهی شکر اضافه می کنند.

کاپوچینو: نوعی اسپرسو است که با شیر کف کرده و گاهی شکر و کاکائو تهیه می شود.

قهوه معطر: در برخی کشورها، به نوشیدنی قهوه مواد مختلفی اضافه می نمایند. شکلات یکی از مرسوم ترین این مواد است که یا روی قهوه آماده شده می پاشند یا همراه با قهوه هنگام دم کردن، مخلوط می کنند. البته از برخی ادویه جات از جمله دارچین، جوز هندی، هل و.. هم برای معطر نمودن قهوه استفاده می کنند.

قهوه یونانی یا قهوه ترک: این نوع قهوه را با جوشاندن پودر بسیار ریز قهوه در آب تهیه می کنند. این نوع قهوه را داخل قوری مسی که دسته بلندی دارد و سر آن باز است درست می کنند. زمانی که قهوه را داخل فنجان می ریزند، صافی نمی گذارند و بنابراین، پودر قهوه که دیگر به تفاله قهوه تبدیل شده است هم داخل فنجان می ریزد. معمولاً فنجان را تا مدتی حرکت نمی دهند تا این پودر قهوه کاملاً ته نشین شود. گاهی به این نوع قهوه ادویه و شکر هم اضافه می کنند.

قهوه فوری
قهوه فوری پودری است که قابل حل شدن در آب یا شیر می باشد. این نوع قهوه به روشی بسیار متفاوت از قهوه هایی که در بالا در موردشان توضیح داده شد، تهیه می شوند. البته این نوع قهوه مسلماً طعم قهوه هایی که برای درست کردن آنها زمان صرف می شود، را ندارد. برخی این نوشیدنی را غیر قابل تحمل به شمار می آورند و بعضی عقیده دارند که جانشین خوبی برای نوشیدنی قهوه واقعی است. برخی هم اعتقاد دارند که این نوشیدنی، اصلاً قهوه نیست و نوعی نوشیدنی خاص خود می باشد.

جنبه های اجتماعی نوشیدنی قهوه
کشورهای آمریکا، آلمان و فنلاند به ترتیب، بیشترین میزان مصرف قهوه را دارند. در کانادا و اروپا هم این نوشیدنی رایج است و بسیاری از رستوران ها تخصص ویژه ای در تهیه ی این نوشیدنی دارند.
در این رستوران ها چای، انواع ساندویچ، انواع کیک و کلوچه و دیگر انواع اسنک هم عرضه می شود. افرادی که این نوشیدنی را خیلی دوست دارند، معمولاً در پیک نیک ها و یا مسافرت ها قهوه را آماده نموده و داخل فلاسک که تا مدتها آن را گرم نگه می دارد با خود می برند.

در برخی کشورها، مخصوصاً شمال فرانسه، نوشیدنی قهوه جایگاه خاصی در عصرانه دارد. افراد، دوستان و افراد فامیل خود را به عصرانه دعوت می کنند و به عنوان عصرانه، به آنها قهوه با کیک می دهند. معمولاً این کیک ها را خانم ها خود در خانه تهیه می کنند.

البته از قهوه در وعده صبحانه هم بسیار زیاد استفاده می کنند.

مواد محرک موجود در قهوه
همان طور که می دانید، قهوه دارای کافئین بوده که نوعی ماده محرک محسوب می شود. بنابراین معمولاً برای صبحانه و هنگام کار، از این نوع نوشیدنی استفاده می کنند (چون کافئین خاصیت از بین بردن حالت خواب آلودگی دارد). دانش آموزان و دانشجویان هم در شب های امتحانات، از این نوشیدنی استفاده می کنند که قدرت تمرکزشان بالا رود. کارمندان هم وقتی خسته می شوند و احساس می کنند که برای ادامه کار دیگر انرژی ندارند، با خوردن یک فنجان قهوه انرژی خود را باز می یابند.

قهوه بدون کافئین، نوعی قهوه است که کافئین موجود در آن را با استفاده از آب یا یک حلال دیگر، مثلاً تری کلرو اتیلن گرفته اند.

قهوه به عنوان نوعی کود
تفاله نوشیدنی قهوه کود خوبی محسوب می شود، چون میزان نیتروژن آن بسیار بالاست. نیتروژن بخش عمده RNA و DNA و همچنین پروتئین را تشکیل می دهد که گیاهان برای رشد خود، به این مواد نیاز اساسی دارند. پودر قهوه پتاسیم، فسفر و بسیاری از مواد لازم برای رشد گیاه را هم در بر می گیرد. بسیاری از باغبان ها به این نتیجه رسیده اند که با اضافه کردن پودر قهوه به خاک، گل های رز بزرگ و خوشرنگ می شوند.

خطر نوشیدن قهوه برای سلامتی
کافئین موجود در قهوه می تواند فرد مصرف کننده را معتاد کند یا احتمال خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد. افرادی که از این نوشیدنی زیاد مصرف می کنند، همگی نوعی حالت عصبی را پس از مصرف زیاد قهوه بیان می کنند. در سال های اخیر، تحقیقات نشان داده اند که مصرف چای، به مراتب کم ضررتر و سالم تر از مصرف قهوه است. البته چای هم کافئین دارد، اما مقدار این کافئین کمتر است.

تحقیقات مختلفی در زمینه ضررهای نوشیدن قهوه صورت گرفته است. برای مثال، تحقیقی که در فوریه سال 2003 م در کشور دانمارک بر روی 18.478 زن باردار که میزان مصرف قهوه آنها در دوران بارداری شان زیاد بود صورت گرفت، نشان داد که احتمال مرده به دنیا آمدن نوزاد در مادرانی که هنگام بارداری قهوه زیاد می نوشیدند (تقریبا 4 تا 7 فنجان در روز) بسیار بیشتر از مادرانی است که از این نوشیدنی خیلی کم استفاده می کنند.

تحقیقی که در سال 2004 انجام شد نشان داد که مصرف بیش از یک فنجان قهوه در روز، سبب افزایش التهاب و حالت برافروختگی می شود. در نتیجه این حالت، مصرف قهوه تأثیر مضاعفی بر عروق قلبی می گذارد.
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
ممنون آزاده جون . منم همینطوری درست میکنم .و خوشمزه میشه
از قهوه جوشای برقی و .. خوشم نمیاد و لذت میبرم از اینکه بالا سر قهوه واستم و ببینم وقتی داره آماده میشه
شما چه مارکی از قهوه ترک رو استفاده میکنید
آخرین بار یه نمونه گرفتم از اینا که تبسته بندیشون مثل گونی کوچولو میمونه . تلخیش ملایم بود
من قهوه کافئین بالا و خوش عطر و خوشمزه میخوام
پاسخ }
#6
خواهش میکنم عزیزم.
والا قربونت برم من شخصا ازین قهوه های فله ای که تو مغازه هایی که فقط شکلات وپاستیل وقهوه و چیز میزهای خارجی میفروشن سفارش میدم برام میاره میخرم .اما به دلیل معتاد بودن به کافیین چندباری که سفارشم طول کشیده بود از قهوه های بسته بندی مارک ریو استفاده کردم و دقیقا طعم و مزه همون فله ای هارو داشت بستشم مثل کاغذ الگو خیاطی بود عزیزم اگه خواستی عکسشو واست میزارم.قهوه خوب یکی از علایم این هست که حتی از روی پاکت بسته بندی و یا مشما بسته بندی شده هم عطرشو حس کنی و دیگر این که رنگ قهوه ای کم رنگی باید داشته باشه.اما تاکید میکنم که اصلا از قهوه های مارک ایرانی استفاده نکنید من جمله مارک شاهسوند و فرمند فوق العاده سیاه و بد طعم هست اگه مثل من عادت به قهوه خوب داشته باشی هرگز نمیتونی اونو امتحانم کنی من شنیدم از کاکایو سوخته استفاده میکنن...!
اگه شما تهران زندگی میکنی میتونی از 4راه استانبول که مغازه های ارامنه عزیز هست نوع اصلی قهوه ترک رو تهیه کنی گلم من که تهران بودم اونجا میگرفتم البته مال2سال پیشه عزیزم امیدوارم هنوزم باشن.

امیدوارم اطلاعاتم مفید باشه(1782)
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
پاسخ }
#7
موثرترین داروی طبیعی دیابت

* مطالعات نشان می‌دهد نوشیدن چندین فنجان قهوه در روز به متابولیسم قند در بدن کمک می‌کند.


* محققان هلندی اعلام کردند نوشیدن یک فنجان قهوه یا بیشتر که میلیونها نفر به هنگام برخاستن از خواب صبح‌ها می‌نوشند، ممکن است خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.


* دانشمندان در آمستردام گفتند، ترکیبات موجود در قهوه به سوخت و ساز قند در بدن کمک می‌کند. از اینرو موجب کاهش خطر دیابت می‌شود که ۱۳۰ میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند. طبق گفته Rob Van Dam از دانشگاه آمستردام ، " این اولین مطالعه و پژوهشی است که نشان می‌دهد قهوه می‌تواند برای دیابت نوع دوم مفید باشد." فرقی نمی‌کند قهوه به صورت کاپوچینو ، اسپرسو یا نسکافه باشد، قهوه حاوی مواد معدنی است مانند منیزیم ، پتاسیم و دیگر مواد مغذی که فواید درمانی فراوانی دارند. Van Dam و همکارانش نمی‌دانند کدام یک از ترکیبات قهوه مؤثر هستند یا این ترکیبات چگونه علیه دیابت فعالیت می‌کنند، اما وقتی مصرف قهوه را با خطر دیابت بزرگسالان ( نوع دوم ) بررسی کردند، دریافتند هر قدر افراد ، بیشتر قهوه می‌نوشند، خطر ابتلا آنها به بیماری دیابت کمتر است.


* افرادی که ۷ فنجان یا بیشتر در روز قهوه می‌نوشیدند ۵۰ درصد کمتر احتمال داشت به دیابت مبتلا شوند. نوشیدن چندین فنجان کمتر، تأثیر کمتری داشت. طبق گفته Van Dam برای اکثر افراد بد نیست که مقدار متعادلی قهوه بنوشند. "اما این یافته جدید باید با مطالعات و پژوهش های دیگر تأیید شود و صرفاً رسیدن به این یافته جدید به این معنی نیست که افراد باید مقدار زیادی قهوه در روز بنوشند. " طبق گفته Van Dam مطالعات نشان داده‌اند که افراط در نوشیدن قهوه می‌تواند میزان کلسترول و خطر پوکی استخوان را افزایش دهد یا فرد را نسبت به بیماریهای استخوان آسیب پذیرتر و حساستر کند.


* اگر دانشمندان در مورد ترکیبات فعال قهوه ، اطلاعات بیشتر داشتند، می‌توانستند نوعی قهوه درست کنند که ترکیبات مفید بیشتر و ترکیبات مضرّ کمتری داشته باشد. ha
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
پاسخ }
#8
قهوه فرانسوی

برای درست کردن این نوع قهوه شما به french press یا قوری مخصوص این نوع قهوه احتیاج دارید.
این نوع قهوه با قهوه خورد شده(نه ریز شده)درست میشه.
اگه قهوه رو به صورت دونه میخرید، تو ماشین قهوه ساب رو قسمتی بذارید که عکس قوری مخصوص رو داره، یا اینکه سعی‌ کنید درشت خوردش کنید.
وقتی‌ آب رو جوش آوردید اجازه بدین ۴-۵ دقیقه بگذره، بد اول قهوه و بد آب جوش رو تو قوری بریزید، در قوری رو بذارید ولی‌ فیلتر رو به طرف پایین فشار ندید.
دوباره یه ۵ دقیقه صبر کنید تا قهوه شما دم بکشه، بد فیلتر رو به پایین فشار بدین.قهوه فرانسوی شما آماده هست.
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
قهوه ایتالیایی(یا قهه اسپرسو)

این نوع قهوه نوعی از قهوه‌هایی‌ هست که با فشار بخار آب تهیه میشن.(esperesso)
برای تهیه این نوع قهوه شما به قوری مخصوص این کار احتیاج دارید که به نام moka pot موکا پات و یا moka express موکا اکسپرس در بازار وجود داره. این دستگاه شامل ۳ قسمت هست.
قسمت تحتانی که توش آب به جوش میاد. و دارای ییک نشانگر هست که نباید بیشتر از اون آب بریزید.
قسمت میانی که توش قهوه رو میریزید.
قسمت فوقانی که قهوه آماده شده در اون جمع میشه.
این قوری‌ها معمولا از جنس استیل یا آلمینیوم هستند. و برای جلوگیری از داغ شدن بیش از حد از دسته‌های پلاستیکی استفاده میشه.
برای درست کردن قهوه، مخزن آب را تا دریچه‌ی اطمینان از آبِ سرد (ترجیحاً از صافی‌گذشته. ن.ک. به نظر امین زیر همین نوشته) پُر کنید. صافی قیفی را جا بزنید. اگر آب زیاد ریخته‌اید یا می‌خواهید مطمئن شوید آب سرریز ندارد، می‌توانید چند بار صافی قیفی را در بیاورید تا اگر آب اضافه‌ای در مخزن هست خالی شود و چکّه کند در ظرفشویی. حالا قهوه‌ی آسیاب‌شده را داخل صافی بریزید. برخلافِ اسپرسو (و همین‌طور توتون پیپ!) نباید قهوه را بکوبید و فشرده کنید (بقول خارجیها: تمپش نکنید). امّا ترفند دیگری که می‌توانید پیاده کنید این است که وسط توده‌ی قهوه را بالا بیاورید و تپّه‌اش کنید. این‌طوری قهوه‌ی قوی‌تری دم می‌کنید. حالا مخزن بالایی را محکم به مخزن آب پیچ کنید. از اینجای کار به بعد دو نظریه وجود دارد. نظریّه‌ای که من بیشتر هوادارش هستم می‌گوید که قوری را بگذارید روی شعله‌ی کم تا قهوه آماده شود. امّا نظریّه‌ی رقیب – که طرفداران خاص خودش را دارد – معتقد است که شعله باید زیاد باشد. به نظر من می‌ارزد که ده دقیقه صبر کنید و قهوه‌تان خوش‌طعم‌تر باشد. عجله که نداریم. به‌هرحال، در یک‌لحظه‌ی معجزه‌آسا متوجّه خواهید شد که مخزن بالایی دارد از قهوه پُر می‌شود. مهم است که به موقع متوجّه بشوید. از سه حس مختلف بویایی، بینایی و شنوایی هم می‌توانید بفهمید که قهوه دارد آماده می‌شود. اوّلی و بهترینش این‌که معمولاً قبل از اینکه قهوه بالا بیاید، بویش را می‌شنوید. نشانه‌ها را جدّی بگیرید. به هرحال، همین که مخزن پر شد (قهوه تمام شد و خواست به کف بنشیند) زیر گاز را خاموش کنید و قهوه‌تان را بریزید و بخورید. دوّم اینکه غیر از بو، بُخار هم نشانه‌ی خوبی‌ست. همین که بُخارِ حسابی دیدید، در قوری را بردارید ببینید اوضاع از چه قرار است. اگر بو و بُخار را متوجّه نشدید، صدا را که متوجّه می‌شوید؟ همین که اوّلین قُل را شنیدید، گاز را ببندید. نگذارید به قُل‌قُل برسد. همان یک قُل اوّل کفایت می‌کند
البته این یک نوع روش دم کردنش هست که من توی فایل های وردم داشتم که سنتی هست روش مدرن با دستگاهشم هست که سعی میکنم پیدا کنم وبزارم.

اینم عکس قوری یا موکا اکسپرس هست


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
پاسخ }
#10
قهوه کوهستانی

این نوع قهوه ساده‌ترین نوع از تهیه قهوه هستش که فقط احتیاج به یک قوری، یا کتری یا حتا قابلمه دارید.
برای هر ۱ قاشق چای خوری قهوه پودر شده نرم، یک پیمانه آب سرد روی قهوه بریزید و روی حرارت (اگه خونه هستید گاز، اگه بیرون هستید رو آتیش)بذارید.
وقتی‌ که آب به جوش اومد، ظرفتون رو از رو حرارت بردارید و به مدت ۳ دقیقه اجازه بدین تا دم بکشه.
یه مقدار کم آب سرد توش بریزید که ذرات قهوه رسوب کنن.
قهوه شما آماده هستش.
این قهوه چون ذرات قهوه درش هستند خیلی‌ زود تلخ میشه. اگه میخواهید بیشتر بمونه، قهوه آماده رو از رسبات جدا کنید و داخل یه ظرف دیگه بریزید.
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
پاسخ }