خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 31 رای - 2.81 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فوت و فن های آشپزخونه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
فوت و فن های آشپزخونه

تو این تاپیک از تجربه یا ایده برای انجام کارهای آشپزخونه میگیم
مقاله و مطلب از نت کپی نکنین
ایده بدین لطفا
مثلا عکس از نحوه نگهداری و ذخیره مواد غذایی و....

و اینجارو با تاپیک گفتگو اشتباه نگیرین

سپاسFlowerysmile
05-06-2012, 01:15 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: فوت و فن های آشپزخونه
این یه ایده برای استفاده بهینه از کیسه فریزر

گوشت چرخ کرده رو توی کیسه فریزر بریزین و صاف کنین
با یه میله ای مدادی چیزی به بخش های کوچیک مناسب برای هر وعده تقسیم کنین
اینجوری وقتی یخ زد راحت تیکه میشه و نیازی به شکستن یا یخزدایی کل گوشت ندارین


[عکس: 20140907132043_20120605114625_1261712270...dgZP_c.jpg]
05-06-2012, 01:17 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,666


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: فوت و فن های آشپزخونه
منم بگم hih
برای جای نون خشک و دم کنی یا هر چیزی که نمیخوام پیدا باشه توی آشپزخونه یک آویز به داخل در کابینت زدم و تو به اون آویزون میکنم1 (49)

[عکس: 20120605115132_IMG_7908.JPG]

این عکسم الان پیدا کردم تو کابینت خواهر شوهریهhihangelic

[عکس: 20120605121840_IMG_4589.jpg]


(آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2012, 01:49 PM توسط shivaa.)
05-06-2012, 01:22 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: فوت و فن های آشپزخونه
یه روش راحت برای خرد کردن پیاز

سر پیاز رو همونجوری با پوست بگیرین و دو نیم کنین و بعد پوستش رو جدا کنین
نیمی از پیاز رو روی تخته قرار بدین
شیارهای افقی و عمودی ایجاد کنین و شروع کنین به بریدن
انگشتهای دستی که پیاز رو باهاش گرفتین به داخل نگه دارین تا نبرینشون
حالا پیاز رو تا آخر خرد کنین و ته پیاز رو دور بندازین:

[عکس: 20120605115005_IMG_3476post.jpg]

[عکس: 20120605115036_IMG_3477post.jpg]

[عکس: 20120605115124_IMG_3480post.jpg]

[عکس: 20120605115144_IMG_3485post.jpg]

[عکس: 20120605115416_IMG_3486post.jpg]

[عکس: 20120605115217_IMG_3492post.jpg]
05-06-2012, 01:25 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,666


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: فوت و فن های آشپزخونه
من انواع کپسول ها و شابلون و قالب و.... که برای تزیین تو شیرینی پزی استفاده میکنم گذاشتم تو یه ظرف دیواره دار و تو کشو..که خرده ریزها مرتب باشه

[عکس: 20120605121230_IMG_6476.jpg]

05-06-2012, 01:43 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: فوت و فن های آشپزخونه
یه روش ساده برای خرد کردن آناناس:

[عکس: 20120605153037_IMG_3705post.jpg]

[عکس: 20120605153111_IMG_3707post.jpg]

[عکس: 20120605153137_IMG_3712post.jpg]

[عکس: 20120605153221_IMG_3713post.jpg]

[عکس: 20120605153243_IMG_3716post.jpg]

[عکس: 20120605153313_IMG_3729post.jpg]
05-06-2012, 05:03 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #7
RE: فوت و فن های آشپزخونه
روش پوست گرفتن و خرد کردن کدو حلوایی

[عکس: 20120605155539_IMG_4565combopost.jpg]

[عکس: 20120605155643_IMG_4547post.jpg]

[عکس: 20120605155733_IMG_4550post.jpg]

[عکس: 20120605155821_IMG_4552post.jpg]

[عکس: 20120605155914_IMG_4553post.jpg]

[عکس: 20120605155943_IMG_4554post.jpg]

[عکس: 20120605160008_IMG_4557post.jpg]

[عکس: 20120605160150_IMG_4558post.jpg]

[عکس: 20120605160306_IMG_4560post.jpg]

[عکس: 20120605160330_IMG_4562post.jpg]
05-06-2012, 05:33 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,666


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: فوت و فن های آشپزخونه
برای اینکه به راحتی فیله پرتقال رو در بیارید برای سالاد های میوه به شکل زیر عمل کنیدWavesmile

[عکس: 20120606084516_Slice_an_Orange_Step_1.jpg]

[عکس: 20120606084619_Slice_an_Orange_Step_2.jpg]

[عکس: 20120606084643_Slice_an_Orange_Step_3.jpg]

06-06-2012, 10:16 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #9
RE: فوت و فن های آشپزخونه
روش تُست کردن گردو:

فر رو با دمای 170 درجه بذارین گرم بشه

گردوهارو توی سینی فر فویل کشی شده بریزین

[عکس: 20120625180659_IMG_7635post.jpg]

کمی روغن و نمک بریزین و گردو هارو هم بزنین تا چرب بشن

[عکس: 20120625180737_IMG_7636post.jpg]

گردوهارو 8 تا 10 دقیقه داخل فر بذارین و در این مدت یکبار زیر و روشون کنین

[عکس: 20120625181003_IMG_7639post.jpg]

بعد از خنک شدن بعنوان آجیل مصرف کنینYum2

[عکس: 20120625180843_IMG_7641post.jpg]
25-06-2012, 07:40 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #10
RE: فوت و فن های آشپزخونه
روش بریدن هندوانه:


[عکس: 20120627004635_01.jpg]
[عکس: 20120627004737_02.jpg]
[عکس: 20120627004751_03.jpg]
[عکس: 20120627004808_04.jpg]
[عکس: 20120627004828_05.jpg]
[عکس: 20120627004850_06.jpg]
[عکس: 20120627004907_07.jpg]

البته این زیاد ریز کرده همون چهار قاچ کافیه
شما روش کلی رو در نظر بگیرینFlowerysmile
27-06-2012, 02:22 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد